Wednesday, February 10, 2016

15 Simple Homemade Weight Loss Shakes

Gewichtsverlies schudt een perfecte maaltijdvervanger optie voor mensen op zoek naar een paar pond op een gezonde manier af te zetten. vervangende maaltijd shakes zijn een onder de fitness geheimen gevolgd door beroemdheden en andere fitness-liefhebbers over de hele wereld. Eiwitshakes kunt u de volledige tot de volgende maaltijd te houden. Zo voorkomen dat u van het eten van junk tot kleine honger als gevolg op keer te voldoen.

Lees enkele van de beste gewichtsverlies shakes recepten die slechts 5 minuten van prep tijd in beslag nemen. Maar voordat dat, houdt de volgende punten in gedachten om u voedzame proteïne shake te maken:

Maak uw vloeibare basis voor de proteïne shake met vetarme sojamelk. Non-dagboek melk zoals sojamelk of amandelmelk is gearomatiseerd water, dus ze hebben zeer minder calorieën.

U kunt unflavored eiwitpoeder, zijden tofu of gewoon magere yoghurt of Griekse yoghurt gebruiken om proteïne shake erg lekker en voedzaam te maken.

Uw proteïne shake is een maaltijdvervanger. Vandaar dat het toevoegen beetje enkelvoudig onverzadigd vet is prima. U kunt enkelvoudig onverzadigde vetzuren zoals lijnzaadolie koud geperste olie, avocado en noten toe te voegen.

Elke vezelig fruit met minder zoetheid of suiker wordt aanbevolen voor het maken van gewichtsverlies schudden. Dus voeg bosbessen, frambozen of zelfs spinazie in je schudden om het vezelig en vrij van overmatig suiker te maken.

Niet meer dan één glas eiwit shake is aan te bevelen als je ze voor gewichtsverlies verbruikt.

1. Peanut Butter en Strawberry Shake

Ijsblokjes - 12

Hoe voor te bereiden?

Doe pindakaas en aardbeien in een blender. Voeg nu verse Griekse yoghurt en ijsblokjes aan, en meng behoren een smakelijk schudden te maken. Het bevat slechts 320 calorieën en 18 gram eiwit.

2. Tropical Shake

Bron afbeelding:

Gemalen lijnzaad - 1 lepel

Hoe voor te bereiden?

Om deze lekkere en verfrissende ochtend schudden gevuld met vezels en eiwitten te maken, moet je alle ingrediënten te combineren en mengen gedurende 1 minuut in een blender. Het aantal calorieën van deze schok is minder dan 400 en bestaat uit 22 gram eiwit.

3. Sweet Spinazie - Peer Shake

Hoe voor te bereiden?

Neem gewoon Griekse yoghurt en verpakte spinazie bladeren in een blender. Voeg nu peer (zonder huid), groene druiven, avocado brokken en koud water. Goed mengen. Het heeft slechts 316 calorieën en 21 gram eiwit.

4. Avocado - Strawberry Shake

Ijsblokjes - 6 blokjes

Hoe voor te bereiden?

Doe avocado brokken, bevroren aardbeien en laag vetgehalte vanille yoghurt aan de blender. Voer de blender gedurende 1 minuut totdat de vruchten te zetten echt glad. Voeg ijsblokjes en koudgeperste lijnzaadolie. Nu blijven de blender lopen nog 1 minuut. Het schudden is klaar.

5. Chocolade en Coconut milkshake

Ruwe rijst eiwit chocoladesmaak - 2 scoops

Vanille-extract - 1 lepel

Ijsblokjes - 12

Hoe voor te bereiden?

Als je denkt dat kokosmelk heeft veel vet en je hebt te vermijden voor een lange tijd, dan is hier het goede nieuws voor u. Het licht kokosmelk verkrijgbaar bij de winkels heeft nu vetgehalte van minder dan 21 gram, dus je kunt zo nu en probeer ze voor het bereiden van proteïne shake. mengen gewoon licht kokosmelk, rijst ruw eiwit chocolade smaak, vanille-extract en ijsblokjes op de blender. Voeg biologische honing voor zoetigheid (optioneel).

6. Vanilla Coconut Protein Shake

Light kokosmelk - 1 blik

Biologische honing - 2 lepels

Ijsblokjes - 12

Hoe voor te bereiden?

Plaats rijst ruw eiwit (vanillesmaak) in de blender. Voeg light kokosmelk, ijsblokjes en biologische honing aan. Goed mengen gedurende 2 minuten en dit smakelijke vetarme vanille kokosnoot proteïne shake is klaar om te drinken.

7. Almond melk en eiwitpoeder Shake

Eiwitpoeder of wei-eiwit isolaten - 1 schepje

Ijsblokjes - 6

Hoe voor te bereiden?

Ter voorbereiding van deze schok te mengen alle ingrediënten samen gedurende 2 minuten. De low-calorie schudden is klaar om te serveren.

8. Macht Workout Shake

Dit schudden versterkt je lichaam, dus je kunt je kracht training voort te zetten.

ingrediënten:

Water - 12 ounces

Big Banana - 1

Ijsblokjes - 6

Hoe voor te bereiden?

Combineer alle ingrediënten goed in de blender voor 30 seconden.

9. Orange Juice - Peanut Butter Shake

Ijsblokjes - 6

Hoe voor te bereiden?

Neem verse jus d'orange. Voeg wei-eiwit isolaat, fijn gesneden banaan en pindakaas aan. Voeg ijsblokjes en meng alles samen in een blender gedurende 1 minuut om deze schok te bereiden.

10. Tangy Tropical Delight

Ijsblokjes - 6

Hoe voor te bereiden?

Krijg sinaasappelsap, stukjes ananas en citroensap. Voeg eiwitpoeder of wei-eiwit mix. Doe ijsblokjes en combineer alle ingrediënten in een blender om deze pittige tropische verrassing te maken. Het is een perfecte start van uw verse en gezonde ochtend.

11. Rise and Shine Ochtend Shake

Griekse yoghurt - ¼ cup

Gemalen lijnzaad - 1 cup

Hoe voor te bereiden?

Neem vers geperst sinaasappelsap en vanille wei-eiwit poeder. banaan, bosbessen en Griekse yoghurt toe te voegen aan de mix. Meng goed gedurende 1 minuut. Voeg nu ijsblokjes, gemalen lijnzaad en lecithine. meng goed weer.

12. Mocha Protein Shake

Ijsblokjes - 10/06

Hoe voor te bereiden?

Neem een kopje mokka en voeg chocolade eiwit mix aan. Voeg nu weinig ijs en uw mocha proteïne shake is klaar. Deze schok heeft ongeveer 28 gram eiwit en minder vet. Deze schok wordt aanbevolen voor pre-gym sessies en het is effectief in het houden van u van vermoeidheid.

13. Pineapple - Psyllium Seed Husk Shake

Sweet zuivel weipoeder - op basis van uw voorkeur van de zoetheid

Ijsblokjes - 10/06

Water - 1 kopje

Hoe voor te bereiden?

Voeg psyllium zaad schil om blik ananas. Nu mix van deze twee ingrediënten goed door en voeg zoete zuivel weipoeder aan. Voeg ook wat ijsblokjes en een kopje water aan de mix. Meng opnieuw voor een minuut.

14. Choco Chip Peanut Butter Shake

Ijsblokjes - 6

Hoe voor te bereiden?

Neem pindakaas en chocolade chips. Voeg vetarme amandelmelk of sojamelk en meng alles door elkaar. Voeg nu ijsblokjes om uw schudden en opnieuw mengen. Tot slot, garneer met chocolade chips.

15. Choco Chip Banana Shake

Koud water of amandelmelk -1 cup

Choco chips - ¼ cup

Hoe voor te bereiden?

Blend banaan, chocolade wei-eiwit, koud water of amandelmelk en meng alles door elkaar. Voeg tenslotte choco chips en meng opnieuw om deze smakelijke schudden maken.

11 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment