Thursday, February 18, 2016

32 Verbazingwekkende Home Remedies Om vlekkeloze huid Get

Of u nu een student, werkende professional, of een huisvrouw, iedereen verlangt naar een vlekkeloze huid. Gezond en smet vrije huid certyainly verhoogt je zelfvertrouwen. Tegenwoordig is onze huid vergt uiterste zorg als verhoogd niveau van vervuiling, verkeerde voeding, werkstress, en ongezonde leefstijl vreselijk impacts het. Hoewel, er zijn talloze huidverzorgingsproducten beschikbaar in de markt die een perfecte huid beloven, maar de hoge chemische samenstelling in deze producten schadelijk voor een of andere manier de huid. In plaats van te experimenteren met uw huid, is het beter om over te schakelen naar een aantal eenvoudige huismiddeltjes die u helpen vlekkeloze huid te verkrijgen.

Home remedies voor vlekkeloze huid

1. Apple Mask

Pureer een appel en voeg twee theelepels honing tot een pasta. Nu, toe te passen op het gezicht en laat het gedurende 20 minuten. Daarna afspoelen met water.

2. Strawberry Mask

Strawberry is goed voor de normale huid omdat het helpt bij het verwijderen looien terwijl het maken van de huid schoon en helder. Meng ½ kop volledig rijpe aardbeien (puree) en ¼ kopje van maïszetmeel. Klop de juiste wijze. Spreid het op je gezicht en bewaar deze voor 20 minuten. Daarna wassen met gewoon water.

3. Olijfolie

Meng goed 1 eidooier, een theelepel olijfolie en 2-3 theelepels zemelen. Gebruik deze pasta op je gezicht en spoel het daarna uit na 20 minuten.

4. Peach

Neem een gekookt perzik en pureer het goed met een vork of lepel. Nu, voeg een eetlepel elk van honing en havermout in. Roer alle ingrediënten goed een gladde textuur te verkrijgen. Breng het op je gezicht en laat het ongeveer 10 minuten. Daarna was het af met koud water.

5. Komkommer en Suiker

Rasp een komkommer en comprimeren tot het afsluiten van het sap. Meng een eetlepel suiker erin. Breng nu dit mengsel op je gezicht en laat het blijven gedurende ongeveer 10 minuten. Daarna was het af met vers water.

6. kleimasker

Meng wat klei, havermout, maïsmeel, een ei wit en rozenwater. Voeg één druppel elk van geraniumolie en neroli olie in dit mengsel. Breng dit masker gelijkmatig op je gezicht. Laat het masker totdat het droogt uit, en dan afwassen.

7. Kurkuma en Gram Meel

gram bloem wordt beschouwd als uitstekend voor de huid. Neem een half kopje gram bloem; toe te voegen respectievelijk 2 theelepels elk van kurkuma poeder, sandelhout poeder en amandelolie. Combineer al deze ingrediënten goed om een pasta. Dit is een van de beste home producten voor de gezichtshuid. Geregeld gebruik vlekkeloze huid te krijgen.

8. Mosterd en Rose Petal

Neem ½ kopje mosterd en vermalen met wat water. Nu, maken een pasta van enkele rozenblaadjes. Meng de mosterd pasta met de rozenblaadjes en toe te passen op het gezicht. Verwijder het na 30 minuten. Het zal optellen gloed op je huid.

9. Banana

Mash een rijpe banaan met een vork en toe te passen als een masker op je gezicht. Banana maakt je huid zachter en gloeiende terwijl het dumpen van de droogte weg.

10. Kool

Word rond half kopje kool sap door naar behoren raspen het. Toe te passen en te houden voor bepaalde tijd. Kool sap heeft-huidverstrakking eigenschappen die rimpels voorkomt het gezicht.

11. Lemon en melkpoeder

Klop een ei; Voeg het sap van een citroen, vier eetlepels vetvrije melkpoeder en een eetlepel van de toverhazelaar. Meng deze ingrediënten behoren. Verdeel de pasta op je gezicht en bewaar deze voor ten minste 20 minuten. Was het af met lauw water.

In plaats daarvan, neem een eetlepel gram bloem; voeg 2 theelepel rauwe melk en een paar druppels citroensap in. Doe dit mengsel over je gezicht gedurende tenminste 15 minuten. Daarna afspoelen met lauw water. Dit zal je gezicht glanzender te maken dan voorheen.

12. olijfolie en zeezout

Om dofheid en dode cellen van de huid te voorkomen, is het essentieel om de huid te exfoliëren. Maak je eigen exfoliërende pak door het mengen van 3 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel zeezout. Nu, voorzichtig schrobben het op je gezicht; vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik cirkelvormige beweging. Was het uit na enige tijd.

13. Papaya

Voeg twee eetlepels honing in half kopje gepureerde papaya. Breng dit mengsel over je gezicht om een mooie huid.

14. Fuller's Earth

Maak een pasta door het mengen van de aarde voller en rozenwater. Breng het op je gezicht om glans aan uw huid oplopen.

15. Honey

Neem 4 theelepel alle doeleinden bloem en meng 2 theelepel water en 3 theelepel honing. Na het houden van het voor enige tijd op je gezicht, eerst wassen met lauw water en gebruik dan koud water. Het zal wonderen doen voor je huid.

16. Tomaat en Curd

Meng wat tomatensap in wrongel en toe te passen als een masker op je gezicht. Tomaat helpt bij huid lichter, terwijl curd voedt uw huid.

Als alternatief, meng een theelepel citroensap in 2 theelepels van verse tomatensap. Breng het over je gezicht; vermijd gebied rond de ogen. Dit zal uw huid gloeien als nooit tevoren.

17. Druiven

Snijd een druif in de helft en wrijf de pulp op je gezicht en hals. Druiven hebben een enorme reinigende eigenschappen; en daarom effectief spoelen de onzuiverheden van de huid.

18. Watermeloen

Solliciteer watermeloen pulp gemengd met wat komkommer sap op je gezicht en laat het op voor ongeveer 10 minuten. Spoel het af met koud water. Watermeloen helpt bij het verwijderen huid te bruinen.

19. grapefruitsap en havermout

Neem 4-5 eetlepels havermout en meng beetje grapefruitsap in. Nu dit toepassen op je gezicht en houd het voor ongeveer 15 minuten.

20. Orange Juice en verse melk Cream

Neem een theelepel verse melk room en voeg een theelepel sinaasappelsap in. Meng het goed. Deze verzachtende gezicht pack zal uw gezicht huid zachter en gevoed vertrekken. Breng dit pack voor ongeveer 20 minuten voor het beste resultaat.

21. Walnut Powder

Neem wat walnoot poeder en een paar druppels citroensap en een theelepel honing. Scrub dit op uw huid en laat voor bepaalde tijd. Later, spoel af met lauw water.

22. Potato

Rasp een aardappel en neem het sap. Voeg een paar druppels limoensap in. Breng dit op je gezicht met een watje. Was het uit, zodra het droogt. Aardappelsap is nuttig bij oneffenheden en vlekken van de huid.

23. Wortelsap

Om uw gezichtshuid te verjongen, gelden wortelsap op je gezicht. Het consumeren van het sap wordt ook beschouwd als gunstig.

24. Eiwit

Eiwit is prachtig-huidverstrakking middel. Pas eenvoudig een losgeklopt ei wit op je gezicht en laat het drogen. Zorg ervoor dat je het toe te passen in een opwaartse richting. Verwijder met behulp van koud water. Eiwit is effectief in het verminderen van rimpels.

25. komkommer

Simpel gezegd vers geraspte komkommer op je gezicht en wrijf het schijfje in cirkelvormige beweging. Het is een goede reinigingsmiddel dat de huid goed tonen.

Bovendien kunt u ook mengen komkommer sap in een beetje yoghurt. Breng het op je gezicht om je huid te voeden.

26. Almond Mask

Om eerlijke teint te krijgen, toe te passen amandelspijs op je gezicht. Geniet van ten minste 5 amandelen in water 's nachts. Schil de huid in de ochtend en stamp ze tot een pasta. Nu, neem een theelepel gram bloem, een theelepel melk en 2-3 druppels limoensap. Vermeng deze allemaal met de amandelspijs, en masseer het op je gezicht voor bepaalde tijd.

27. Baking Soda

Dit is een natuurlijke peeling die droogte voorkomt. Voeg wat water en een van uw favoriete gezichtscrème in twee theelepels zuiveringszout. Meng ze goed en verdeel het op je gezicht. Masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen. Houd het voor vijf minuten en afspoelen met water.

28. Dark Chocolate

Donkere chocolade zit vol met krachtige antioxidanten die je huid te beschermen tegen schade. Het is een huidvriendelijk voedsel dat je huid hydrateert, ontspant de bloedvaten en de balans van de bloeddruk.

Herbal remedies voor vlekkeloze huid

29. peterselie

Neem ¼ kopje wortelsap, een theelepel verse peterselie en ¼ kopje witte klei. Meng alle deze samen tot een pasta. Je nodig hebt om het toe te passen op je gezicht voor ongeveer 20 minuten. Was eerst het met lauw water, en vervolgens splash koud water.

30. Aloe Vera

Meng een eetlepel van de aloë vera gel, een snufje kurkuma poeder en twee eetlepels melk room. Roer de juiste en toe te passen op je gezicht. Houd het enkele minuten en spoel af met koud water.

31. Sandal Wood

Maak een pasta door het mengen van sommige sandelhout poeder en rozenwater. Laat het blijven op je gezicht voor ongeveer 20 minuten. Was het af met warm water. Sandelhout is uitstekend geschikt voor huidverzorging als het brengt natuurlijke glans van de huid.

32. Groene Thee

De bestanddelen van deze kruidenthee polyfenolen is geladen met anti-inflammatoire eigenschappen die bescherming bieden aan de celmembranen. Drink 2-5 kopjes groene thee per dag voor een mooie huid.

do's

Drink veel water.

Slapen 8 uur.

Gebruik zonnebrandcrème.

don'ts

Indien mogelijk, vermijd blootstelling aan de zon in 11:00-15:00.

Vermijd roken als het voortijdig leeftijden uw huid.

Zeg NEE "te junk food.

0 34

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

30 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment