Thursday, February 18, 2016

21 Home Remedies om zich te ontdoen van overmatig zweten

Bron afbeelding: / UKTV / image / upload / v1369061896 /

Zweten is helemaal niet een pijnlijke aandoening, maar overmatig zweten (of hyperhidrosis) is een punt van zorg en moet snel worden behandeld. Zweten tijdens het sporten is normaal, maar zweten in winters is abnormaal. Zij kan optreden in elk deel van het lichaam, zoals de hoofdhuid, voorhoofd, nek, oksels, lies, palm of voetzolen. Er kunnen er zeker van zijn mogelijke oorzaken van hyperhidrose, zoals de klimatologische omstandigheden, onregelmatige bloedcirculatie, zware fysieke activiteit, onevenwichtige evenwichtige voeding, koorts, diabetes, angst, hartfalen, zwangerschap, een overactieve schildklier, alcoholmisbruik, menopauze, letsel in het ruggenmerg koord, jicht, enz., maar als je zweet druppelt zelfs wanneer je rustig bent en niet doen van een fysieke activiteit, dan is deze voorwaarde vereist serieus actie te ondernemen. Als hyperhidrose onbehandeld blijft, kan dit leiden tot lichaamsgeur, waardoor sociale verlegenheid veroorzaken. Neem een kijkje bij enkele van de geteste home remedies om zich te ontdoen van hyperhidrose te krijgen.

Home Remedies voor overmatig transpireren

1. Kokosolie

Neem wat kokosolie en wrijf het, na het bad, op het gebied van overmatig zweten. Daarnaast kunt u ook mengen bakpoeder en kokosolie en toe te passen over je oksels.

Of anders, meng 10 gram kamfer in 100 ml kokosolie en toegepast op het getroffen gebied.

2. Tomato

Drink verse tomatensap (een glas) per dag om zich te ontdoen van overmatig zweten. Als alternatief, eet 2-3 tomaten regelmatig. Het is gunstig voor het genezen overmatig zweten resulteerde door de aanwezigheid van antioxidanten.

Of anders, kunt u tomatensap rechtstreeks van toepassing op de gebieden die constante zweten. Laat het voor 10-15 minuten en was het daarna af met koud water.

3. Potato

Snijd een plakje aardappel en wrijf het over de gebieden die overvloedig zweten hebben. Het absorbeert de extra zweet. U kunt ook van toepassing aardappelsap. Laat het sap drogen voordat het dragen van kleding. Herhaal dit 3-4 maal daags.

4. Theezakjes

Steile enkele theezakjes in water gedurende 10 minuten en laat ze afkoelen. Dompel je palmen in dit water voor enige tijd en daarna afvegen met een droge washandje. Het is een zeer goede remedie als je het probleem van de frequente palm zweten gezicht. U kunt ook genieten van je hele lichaam voor een half uur in dit mengsel nadat het water komt tot kamertemperatuur.

5. Druiven

Druiven balans van de lichaamstemperatuur en derhalve transpiratie te verminderen. Dus, eet een handvol druiven elke dag. Als alternatief kan je drinkt het verse druiven sap.

6. Zout

Meng wat zout en citroensap en masseer deze over je handen. Laat het voor enige tijd en was daarna af met koud water. Dit proces wordt de activiteit van zweetklieren verlagen en genezen van het probleem van extreem zweten.

Als alternatief, probeer te wrijven solide zoutkristallen over de gebieden die zweten. Het fungeert als transpiratieremmende en vertraagt de activiteit van zweetklieren.

7. Tea Tree Oil

Breng wat tea tree olie op het gebied met hoge transpiratie en het zal effectief te helpen verminderen van het zweet. Als alternatief, meng deze olie met wat water en vervolgens toepassen met een watje. Laat het gedurende 30 minuten en spoel af met koud water. Veeg met een schone, droge washandje.

8. Vinegar

Solliciteer azijn op de gebieden die vaak zweten, zoals oksels, handen, handpalmen en voeten. Azijn fungeert als een zeer goede anti-transpirant. Het enige wat u hoeft te doen is mix 2 eetlepels witte azijn en 1 eetlepel appelazijn. Neem dit mengsel op een lege maag.

Als alternatief, mix een half kopje appelazijn in 1 liter water en genieten van je voeten in het. Breng dit remedie voor een paar weken en je zal zeker verlichting van de zweetvoeten.

Of anders, voeg 1-2 eetlepels appelazijn in een glas water en hebben het dagelijks. U kunt ook 1 eetlepel honing toe te voegen aan dit mengsel op smaak. Drink dit op een lege maag dagelijks.

Afwassen het getroffen gebied met water en zeep en breng wat appelazijn naar dat gebied. Houd het 's nachts. In de ochtend, was het af met water. Overtollig zweet zal verdwijnen door regelmatige toepassing van deze remedie.

9. Baking Soda

Meng een eetlepel zuiveringszout in een kopje water en dagelijks drinkt 's nachts. Als alternatief kan zuiveringszout ook worden gewreven op de gebieden die meer zweten. Naast het verwijderen van zweet, zal deze oplossing ook slechte geur te verwijderen uit het lichaam.

Of anders, maken een pasta van maïzena en bakpoeder, en toe te passen op uw oksels. Was het uit na een half uur. U kunt ook een paar druppels etherische olie toe te voegen aan dit mengsel voor een lekkere geur.

10. Cornstarch

Wrijf maïzena poeder over de gebieden met overmatig zweten. Deze remedie zal helpen bij het opvangen van de extra zweet.

11. Lemon

Zoals zout, citroen werkt ook als een anti-transpirant. Wrijf een citroen wig op uw oksels en laat het drogen. dan was het af met water. Naast het reduceren van het zweet, zal het ook laat je vers hele dag lang.

Als alternatief, meng gelijke hoeveelheden citroensap en bakpoeder. Breng het op de gebieden met overmatig zweten. Was het uit na 20 minuten.

NB - Niet uit te lopen in de zon na toepassing van citroen als het donkerder de huid kan veroorzaken.

12. Home Made Deodorant

Neem 1 eetlepel bakpoeder en meng wat water tot een gladde pasta te maken. Voeg 1-3 druppels lavendel / vanille / citroen essentiële olie. Goed mengen. Breng deze pasta op je oksels. Was het uit na 15-20 minuten. Herhaal dit zo vaak als nodig.

Als alternatief, meng 3 eetlepels kokosolie, 2 el Shea boter, 3 eetlepels bakpoeder en 3-4 druppels van een essentiële olie. U kunt zelfs mengen 2 eetlepels arrowroot poeder aan dit mengsel. Het zal stollen bij koelen. Breng het op je oksels na een bad.

NB - Maak gebruik van bain-marie tot kokosolie en shea boter smelten.

13. Talkpoeder

Solliciteer ruime hoeveelheid talkpoeder op de zeer bezwete gebied. Het helpt absorberen extra zweet en geeft u een gevoel van frisheid met een lichte geur.

14. White Sandalwood

Voeg wat rozenwater en een paar druppels citroensap in sandelhout poeder. Was het zweet gevoelig gebied met water en dep ze droog. Nu gelden sandelhoutpasta naar het getroffen gebied en laat het drogen. Was het uit na 15-20 minuten.

15. Raap

Drink 1 glas raap sap elke dag. Of anders, gelden raap sap op het getroffen gebied en laat het gedurende 15-20 minuten. Daarna afspoelen met koud water.

Herbal Remedies voor overmatig transpireren

16. tarwegrassap

Drink een glas tarwegras sap per dag als het het effect van giftige stoffen in het lichaam neutraliseert en helpt zo de controle van de overtollige zweet.

17. Kamille Thee

Steile 1 eetlepel van kamille bladeren in 1 kop water gedurende 10 minuten en zeef het mengsel. Sip deze thee 2-3 keer per dag. Als alternatief, laat de thee afkoelen en genieten van een katoenen bal erin. Veeg je bezwete lichaamsdelen met deze oplossing.

U kunt ook een paar druppels kamille essentiële olie toe te voegen aan uw bad water.

Of anders, meng sommige kamille olie met kokosolie en wrijf het over je bezwete lichaamsdelen.

18. Witch Hazel

Kook toverhazelaar in water en afkoelen. Gebruik dit water om je oksels af te wassen, of genieten van een katoenen bal in het en toe te passen op je gezicht, oksels en palmen. Laat het 5-10 minuten voordat het af te wassen met koud water.

19. Sage Tea

Steile enkele salieblaadjes in water gedurende 10 minuten en zeef het mengsel. Voeg 2 eetlepels honing en 1 eetlepel citroensap aan. Drink deze thee 2-3 keer per dag om overmatig zweten te verlichten.

U kunt ook gebruik maken van deze sage thee om je oksels schoon te maken. Herhaal dit 3-4 keer per dag gedurende 3-4 weken positieve resultaten.

Of anders, geniet je voeten in saliethee wanneer het afkoelt. Doe dit voor 20-30 minuten tot je voeten volledig genezen.

20. Groene Thee

Groene thee verhoogt het metabolisme van het lichaam, elimineert de toxische stoffen, en stopt extra zweten. Steile sommige groene thee bladeren in heet water en zeef het mengsel. Voeg citroensap en honing aan het en genieten van deze thee 2-3 keer per dag voor een paar dagen.

21. Passion Flower

Steile 1 eetlepel gedroogde passiebloem in 1 kopje water gedurende 10 minuten en zeef het mengsel. Drink deze thee op zijn minst twee keer per dag om zich te ontdoen van overmatig zweten.

do's

Neem bad tenminste twee keer per dag en droge huid goed met een handdoek.

Maak gebruik van anti-transpirant deodorant 's nachts.

Draag comfortabele kleding. Katoen, linnen, wol en zijn goede keuzes. Kies voor katoenen kleding tijdens het sporten.

Drink veel water, vruchtensappen, coconut water en kruidenthee, omdat het helpt bij het verwijderen van giftige stoffen via de urine.

Gebruik voet poeder / talkpoeder terwijl het dragen van sokken en schoenen.

Probeer te lopen op blote voeten op de schone ondergrond.

Onder meer magnesium-rijke voedingsmiddelen in uw dieet, zoals avocado's, appels, broccoli, banaan, groene bladgroenten, peulvruchten, volle granen, noten, zaden, enz.

Scheer de gebieden, zoals oksels en liezen om overmatig zweten te voorkomen.

Maak gebruik van hoeden en sjaals katoen voor je huid te beschermen tegen beschadiging door de zon en overmatig zweten.

don'ts

Vermijd synthetische stoffen, zoals polyester, nylon, etc.

Niet voedingsmiddelen met een sterke geur, zoals ui en knoflook verbruikt.

weg te houden van warme dranken. Vervang ze door koude dranken.

Stop met het gebruik van zeep en deodorant met agressieve chemicaliën.

Blijf uit de buurt van zoete, kruidige en bewerkte voedingsmiddelen.

Vermijd het nemen van een bad van het warme water, want het veroorzaakt overmatig zweten.

Je zou ook graag

5 augustus 2015

20 augustus 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment