Monday, February 15, 2016

16 Home Remedies To Get Rid van luieruitslag snel

Geen moeder wil haar baby te lijden aan een probleem is, maar luieruitslag is het meest voorkomende probleem onder kinderen dat moeders moeten behandelen. Luieruitslag is de roodheid ontwikkeld als gevolg van ontstoken huid luier gebied. Het kan worden veroorzaakt als gevolg van verschillende redenen, zoals veranderingen in de voeding; in reactie op het dieet van de moeder borstvoeding neemt, chemicaliën lotion, babydoekjes, zepen en niet veranderen luier gedurende lange tijd. Sommige kinderen hebben meer gevoelige huid dan anderen. Wrijving als gevolg van wrijving tegen de huid veroorzaakt ook luier huiduitslag. Als licht genomen, kunnen deze uitslag leiden tot een bacteriële infectie. Hier zijn een aantal gemakkelijkste home remedies om zich te ontdoen van luieruitslag.

Home remedies voor Diaper Rash

1. Azijn

zure eigenschappen azijn te genezen luier uitslag als de bacteriën veroorzaken huiduitslag zijn alkalisch in de natuur. Als u gebruik maakt van herbruikbare (doek), in plaats van het gebruik van wasmiddel, was ze in de azijn oplossing. Aan deze oplossing, voeg 1½ kopjes azijn in een halve emmer water.

2. vaseline

Vaseline is een perfect huis remedie voor luieruitslag. Breng een dun laagje vaseline op het getroffen gebied elke keer dat u een luier te veranderen. Zorg ervoor dat je de billen van je baby wassen met warm water en droog hem goed af met een zachte handdoek voor het aanbrengen van Vaseline.

3. Bakpoeder

Bakpoeder wordt beschouwd als een van de beste home remedies om luieruitslag te genezen. Voeg 2-3 eetlepels zuiveringszout in 3-4 kopjes water. Dompel een washandje in deze oplossing en was de huid van uw baby mee. Maak dan gebruik van een andere droge washandje om de huid droog deppen. Nu zet de luier.

Voor ernstige luieruitslag behandeling, voor te bereiden een mengsel van 1-2 eetlepels zuiveringszout en 1 eetlepel van Epsom zout of colloïdale havermout in warm water om een bad om uw baby te geven. Deze methode vermindert de schimmelinfectie.

4. Cornstarch

Toepassing van maïzena op de uitslag helpt verminderen ontstekingen en wrijving veroorzaakt als gevolg van elastiek in luier. Vul het bad met warm water. Voeg baking soda (2 theelepels) erin. Baad uw baby met dit water om hem / haar verlichting van luieruitslag geven.

NB - Gebruik dit middel niet als de navelstreng van de baby niet is gedaald.

5. Kokosolie

hydraterende kokosolie en anti-schimmel eigenschappen maken het een uitstekende natuurlijke remedie voor luieruitslag. Solliciteer kokosolie op het onderste gedeelte van uw baby elke keer dat je zijn / haar luier te verschonen. Laat de olie doorweekt volledig.

Voor de behandeling van ernstige huiduitslag, meng een paar druppels tea tree in de kokosolie. Toe te passen op het getroffen gebied.

6. Havermout

Havermout is een natuurlijke en betaalbare manier om de behandeling van luieruitslag. Havermout is rijk aan eiwitten. Havermout bad kalmeert de huid van de baby. Grind 3/4 kopje havermout tot een poeder te maken. Voeg het toe aan lauw badwater. Geniet van uw baby in het voor 10-15 minuten.

7. borstvoeding

Totdat het kind de borst geven, hij / zij heeft tenminste kans op het ontwikkelen huiduitslag. Dus, zou een moeder niet stoppen met borstvoeding de baby.

Breng een paar druppels moedermelk op het besmette gebied. Laat het drogen in de lucht. Zet dan op de luier.

8. Handwash

Om te voorkomen dat huiduitslag erger wordt, wast uw hand elke keer dat u de luier van uw baby te veranderen, zodat de bacteriën zich niet verder verspreidt op andere delen van het lichaam van het kind.

9. Cranberry Juice

Cranberrysap voorkomt luier uitslag door te voorkomen dat bacteriën die uitslag veroorzaakt. Geef 2-3 ounces regelmatig aan uw baby.

NB - Uw baby moet oud genoeg zijn om de consumptie van dit sap.

10. Egg Whites

Ei is een zeer krachtig middel tegen veel problemen, zoals luieruitslag. Het enige wat je hoeft te doen is te kraken 3-4 eieren. Neem eiwit en toe te passen op het getroffen gebied. Luier uitslag zal verdwijnen binnen een paar dagen.

11. Olijfolie

De hydraterende eigenschappen van olijfolie geven verzachtend effect op de huid en helpt genezen luieruitslag effectief. Meng 1-2 theelepels olijfolie 1 theelepel water. Breng het naar de bodem van uw baby.

12. Levertraan

Hoewel deze remedie is niet een erg populair, maar doet wonderen voor het genezen van luieruitslag. snijd slechts het topje van 3-4 levertraan capsules en de olie toe te passen op de huid van je baby en wrijf zachtjes.

13. Olie Massage

Oliën zoals amandelolie, sesamolie, jojobaolie en zijn zeer nuttig in het genezen luieruitslag blaren. Na het geven van je baby een bad, laat de luier gebied goed drogen en breng een van deze olie op het getroffen gebied.

Herbal Remedies om zich te ontdoen van luieruitslag

Neem een kijkje bij enkele van de natuurlijke remedies voor luieruitslag.

14. Aloe Vera

Aloë vera wordt beschouwd als goed voor alle soorten huidproblemen en een van de beste luieruitslag remedies. Solliciteer aloë vera gel om luieruitslag snel genezen.

15. Pompelmoespittenextract

Grapefruit zaad heeft een anti-schimmel pand, dus het kalmeert de huid van je baby in een effectieve manier. Ontbinden 3-4 druppels grapefruit zaad extract in een theelepel water en toe te passen op het getroffen gebied.

NB - Doe het niet rechtstreeks van toepassing op de huid van je baby.

16. Theezakjes

Theezakjes kunnen luier huiduitslag genezen binnen 2 uur. Het enige wat je hoeft te doen is 3-4 theezakjes in luier van de baby. Theezakjes vrijgeven van bepaalde chemische stoffen bij in contact komt met urine die helpt bij het verlichten van luieruitslag. U kunt toepassen met behulp van katoen ballen of gewoon wassen onderkant van uw baby met het regelmatig.

do's

Houd onderkant van je baby schoon en laat ze blootgesteld aan de lucht voor bepaalde tijd. Veranderen luier zodra het nat wordt.

Wanneer je luier baby te veranderen, het reinigen van de luier met warm water en laat het drogen.

Gebruik een zachte washandjes in plaats van commerciële luier doekjes.

Zeg bye-bye om talkpoeder als het kan worden schadelijk voor de longen van uw baby, omdat hij / zij kan het inademen, die op zijn beurt kan leiden tot allergie op de huid.

Een van de redenen van luieruitslag kan zijn dat de producten (zoals shampoos, crèmes, zeep en lotions) die u gebruikt voor uw baby hem misschien niet geschikt / haar. Zelfs luiers van een bepaald merk kan allergische op de huid veroorzaken huiduitslag zijn. Dus verandering zou een dergelijke producten met huidvriendelijke degenen.

don'ts

Gebruik geen geparfumeerde luier doekjes.

Zeggen een grote 'NEE' om plastic broek omdat ze zullen alleen maar verergeren de aandoening.

Vermijd over strakke luiers. Zoals plastic broek, doe strakke luiers niet toestaan dat de lucht naar binnen te laten en het creëren van vochtige omgeving. Ze wrijving tussen de huid en luier resulterend in huiduitslag te creëren ook.

Gebruik geen wasverzachter of geur met reinigingsmiddelen om katoenen luiers te wassen.

Volgende artikel

11 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment