Friday, February 26, 2016

24 Incredible Organic Beauty Products gevonden in uw keuken

Bron afbeelding: / 2012/10 / istock_000017447010medium1-

Velen van jullie hebben nooit nagedacht over de ingrediënten die worden gebruikt bij het maken van uw schoonheidsproducten. Sommige van deze ingrediënten is misschien niet goed voor je huid en kan ook invloed op uw uiterlijk. Het gebruik van biologische producten minimaliseert niet alleen het risico van eventuele negatieve effecten op je huid, maar helpt u ook geld besparen. Omdat je beter weet dat uw huid textuur, kunt u twee of meer ingrediënten combineren om uw persoonlijke behoeften te voldoen. Als biologische of milieuvriendelijke beauty producten geen chemicaliën of conserveringsmiddelen hebben, hun schelp leven is korter in vergelijking met de commerciële tegenhangers. Dus, waarom om te besteden aan dure harde cosmetische producten als de beste van schoonheidsbehandelingen zijn verkrijgbaar bij uw huis? Hier is de lijst van producten die gemakkelijk beschikbaar zijn en kan wonderen doen in het verbeteren van uw prettiness.

1. Kokosolie

Kokosolie kan worden gebruikt voor het nemen oog make-up. Het werkt op waterproof eyeliner, oogschaduw en mascara. Giet een paar druppels van kokosolie op een watje en reinig je gezicht mee. Het zal alle soorten make-up te verwijderen waardoor sommige gehydrateerd tintje aan uw gezicht. Als je alle make-up hebt gewist, je gezicht wassen zoals gewoonlijk.

2. Shea Butter

Deze boter is zeer gunstig voor uw huid. Het is met SPF van 5, dus je kunt het gebruiken als een natuurlijke zonnebrandcrème. Het helpt ook om wonden te genezen en bovendien striae te voorkomen, is een uitstekend anti-verouderingsbehandeling.

3. Olijfolie

Olijfolie is een uitstekende moisturizer. Aangezien deze olie zeer glanzende karakter, slechts een kleine hoeveelheid voldoende is om de gewenste glans op de huid te brengen. Het houdt uw huid glad, zacht en afgezwakt. Deze olie is ook goed voor haar en maakt uw strengen volumineus. Meng ruwe suiker in olijfolie en toe te passen op de gesprongen lippen om hen te genezen.

4. Vinegar

Strooi azijn hetzij op nat of droog haar Laat het zitten voor vijf minuten. Daarna was ze normaal. Het zal uw strengen roos-vrij te maken.

Azijn kan ook worden gebruikt als een conditioner. Neem twee eetlepels azijn, twee eetlepels verse citroensap en 3 kopjes gedestilleerd water. Goed mengen. Gebruik het op uw strengen als een laatste spoeling. Droge en ze stylen zoals u regelmatig doet.

5. Honey

Neem 1-2 druppels honing op je natte vingertoppen en masseer op je gezicht. Heb je gezicht niet wassen, alleen droog het voorzichtig met een natte doek. Het zal verdwijnen de littekens, waardoor uw huid onberispelijk. Bovendien fungeert het ook als een uitstekende conditioner en maakt dof haar glanzender. Honing helpt ook bij het toevoegen glans aan de nagels.

6. Lemon

Als u een droge ellebogen, citroen is een zeer gunstig te verhelpen. Neem een halve citroen en toe te passen op uw ellebogen. Dep ze droog met een handdoek en vervolgens verspreid wat olijfolie. Het zal hydrateren je droge ellebogen. Ook, citroen is goed nagelversterker, lip exfoliator, en het witten van tanden. Toepassing citroensap is ook gunstig voor de behandeling van mee-eters

7. Gelatine

Gelatine kan worden gebruikt als haarspray. Neem een kopje water, kook ze, en zet dan een theelepel gelatine erin. Meng het tot de gelatine volledig wordt opgelost. Nu vul het in een spuitfles en strooi het op je haar. Het zal je strengen glad.

8. Brown Sugar

Bruine suiker kan worden gebruikt om een body scrub. Neem een half kopje bruine suiker, voeg een half kopje elk van olijfolie en honing aan. Meng allemaal samen om een pasta te bereiden. Breng deze pasta op uw huid om het schoon en stralend te maken.

9. Cocoa Butter

Cacaoboter kunnen worden gebruikt om lip balsems maken. Neem een vierde kopje gepureerde boter, twee eetlepels cacaoboter, drie eetlepels kokosolie en een eetlepel amandelolie. Meng ze op laag vuur. Het is een natuurlijke lippenbalsem die je lip kleur zal ophelderen. Cacaoboter maakt ook uw haar dik, glanzend en beheersbaar.

10. komkommer

Toepassing van plakjes komkommer op het gezicht en de ogen beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Het verjongt de huid, opent de poriën, hydrateert de huid, vermindert vlekken en donkere kringen. Komkommer sap helpt bij het voorkomen haren vallen.

11. Egg

Egg voegt glans aan je haar. Neem een eidooier, half kopje yoghurt en een eetlepel honing. Meng ze. Spreid dit mengsel op het schoon en droog haar. Bedek uw strengen met een badmuts na het aanbrengen van het mengsel. Laat het gedurende 20 minuten en dan afwassen met behulp van shampoo. Ei wit masker maakt je huid stevig en gaaf.

12. Apple

Plakken van appel wanneer gezet op de ogen te verminderen wallen en donkere kringen. Een laatste spoeling met appelsap behandelt de problemen van roos en haaruitval. Toepassing van de appel met melk crème op het gezicht geneest donkere vlekken, vlekken, en de huid.

13. Avocado

Avocado is zeer gunstig voor je haar. Prak een rijpe avocado. Voeg half kopje kokosmelk en een eetlepel olijfolie aan, tot een dikke pasta. Breng het op uw strengen en afwassen na 30 minuten. Avocado sap wordt gezegd dat uw teint te verbeteren en te voeden uw huid. Avocado-olie versterkt en verfraait uw huid.

14. Baking Soda

Bicarbonaat is een uitstekende tanden witmaker en een droge shampoo. Een mengsel van honing en bicarbonaat behandelt acne en maakt je huid duidelijk. Om zich te ontdoen van dode huidcellen, meng baking soda in uw gebruikelijke gezichtsreiniger en toe te passen. Scrub je nagels met een mengsel van peroxide en bicarbonaat, ze glanzend maken.

15. Mango

Om zachte huid te krijgen, gebruiken mango als een body scrub. Deze vrucht helpt ook bij de behandeling van mee-eters, het verbeteren van teint, genezen acne en donkere vlekken, en exfoliëren van de huid. Bovendien is ook goed voor de gezondheid van het haar zoals controle van roos en voortijdige vergrijzing strengen houdt.

16. Strawberry

Aardbeiensap lichter de huid teint en maakt je eerlijk kijkt. Deze vrucht kan ook worden gebruikt als een huid toner en scrub. Het behandelt acne probleem en vermindert de zwelling onder de ogen. Sinds aardbeien bevatten ellaginezuur, ze effectief genezen haaruitval, roos en schimmelgroei. Een mengsel van eigeel en aardbeien maken het haar zacht en mooi.

17. Pumpkin

Pumpkin voedt uw huid en maakt het eerlijk. Door zijn rijkdom aan bèta-caroteen, vermindert rimpels en geeft je een jeugdige uitstraling. Pumpkin heeft ook helende eigenschappen. Het stimuleert de haargroei en fungeert als een goed haar vochtinbrengende crème.

18. Raspberry

Raspberry is goed-off in antioxidanten; dus houdt uw huid jong en mooi. Omega-3 en -6 vetzuren in framboos beschermen uw huid tegen eczeem Samen met de huid, deze vrucht is ook zeer gunstig voor je haar. Het voorkomt haaruitval door het versterken van de follikels en maakt ze glanzen.

19. Tomato

Tomaten uw huid jong en mooi door de behandeling van open poriën, waardoor overtollige olie secretie, het verwijderen van dode huidcellen en de bestrijding van cellulaire schade. Regelmatig gebruik van de tomaat op je gezicht verwijdert acne vlekken. Het is een natuurlijke zonnebrandcrème en bleekmiddel die je huid beschermt tegen de UV-straling. Samen met de huid, het maakt ook je haar gezond, door het elimineren van roos en het verminderen van haaruitval.

20. Sugar

Suiker is een zeer goede natuurlijke scrub. Neem twee eetlepels suiker in uw hand is, doe wat olijfolie in. Wrijf het op je gezicht in cirkelvormige beweging om dode huidcellen te verwijderen. Dit mengsel, toegepast op de lippen, maakt ze zacht en glad. Ook het mengsel van suiker en citroensap verdwijnt de ouderdomsvlekken.

21. Potato

Aardappelen wordt beschouwd als een van de beste remedies voor donkere kringen aardappel verwijdert rimpels, donkere vlekken, zonnebrand en dode cellen; vandaar, maakt je huid aantrekkelijk. Het schaft ook wallen. Een mengsel gemaakt door het koken aardappelen in water kan worden gebruikt om te gaan met grijs haar. Het kan ook worden gebruikt om haarverlies te voorkomen.

22. Kiwi

Verpletterd kiwi helpt bij het verwijderen van acne. Het verfraait de huid door voeding, verjonging van de cellen, beheert de productie van sebum en uitharden van de schade veroorzaakt door blootstelling aan de zon. Kiwi schilfert ook de huid. Bovendien vermindert haaruitval, roos en grijs haar.

23. Arrowroot

Arrowroot kan worden gebruikt bij het maken natuurlijke deodorant en vochtinbrengende crème. Het bezit ook helende eigenschappen. Vanwege de verdikking bezit, wordt het ook gebruikt in haarkleurmiddelen.

24. Mint

Het gebruik van muntblaadjes met honing geeft jonge en olie-vrije huid. Het geneest puistjes en vermindert wallen van de ogen. Het toepassen van sap van munt en koriander op de lippen zal ze roze en zacht te maken. Mint is ook een uitstekende conditioner.

vorige artikel

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

4 mei 2015

27 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment