Monday, February 29, 2016

24 Handige Home remedies om zich te ontdoen van jicht

Jicht is een vorm van artritis die meestal van invloed op de gewrichten knieën, enkels, polsen en handen. De meest voorkomende oorzaak van jicht is een verhoging van het niveau van urinezuur in het lichaam. Het urinezuur vormt rigide kristallen in de gewrichten die zeer pijnlijk. Mensen die lijden aan obesitas te wijten aan overmatige consumptie van alcohol en voedsel hoog in purines (zoals vis en vlees) krijgt jicht. Medicijnen die uw lichaam produceren urine helpen kan ook jicht veroorzaken. De meest voorkomende indicaties jicht zwellen van de neus, ontsteking en pijn in de gewrichten. Indien niet tijdig genezen, kan dit leiden tot urinezuur nierstenen, diabetes en hypertensie. Hier zijn een aantal huismiddeltjes die u zullen helpen zich te ontdoen van jicht te krijgen gemakkelijk.

Home remedies voor Jicht

1. Citroensap

Citroenen rijk aan vitamine C, die helpt om de weefsels sterk en ook surplusniveau urinezuur in het lichaam neutraliseren. Neem het sap van een citroen en voeg ½ theelepel bakpoeder aan. Meng zowel de ingrediënten en laat het mengsel zitten voor een tijdje. Voeg nu het mengsel in een glas water en meng goed. Drink deze oplossing onmiddellijk en opnieuw te herhalen na een paar uur.

Degenen die niet van de smaak van zuiveringszout kan gewoon mengen het sap van een halve citroen en water in een glas en drinken. Drink minstens 3 glazen in een dag tot de jicht vermindert.

2. Ginger

Gember anti-inflammatoire eigenschappen die de zwelling van de gewrichten. Meng gelijke hoeveelheden van gember poeder, kurkuma poeder en fenegriek poeder. Neem een theelepel van dit mengsel met een glas warm water elke dag in de ochtend en 's avonds voor het naar bed gaan.

Als alternatief, drink gemberthee. Voeg eenvoudig ½ theelepel gemberpoeder in een kop heet water en laat het steil voor een paar minuten. Drink deze thee twee keer per dag.

Of anders, gember kan ook extern worden toegepast op het getroffen gebied. Maak een pasta door raspen een klein stukje gember en de pasta toe te passen op het getroffen gebied. Houd het op een half uur en was het dan uit. Doe dit elke dag tot de pijn vermindert.

3. Apple Cider Vinegar (ACV)

ACV is een uitstekende jicht pijn remedie zoals het zuur van aard. Voeg een theelepel ACV aan een glas warm water. Drink de oplossing tweemaal per dag. Als je een aantal positieve resultaten te ervaren, kunt u de dosis te verhogen tot drie keer per dag.

Als alternatief kunt u meng gelijke hoeveelheden van ACV en honing en drink de oplossing twee keer tijdens de dag.

4. Kersen

Kersen smaak lekker en zijn een uitstekende keuze voor de behandeling van jicht als ze anti-oxidanten die het lichaam en de nieren ontgiften bevatten. De anti-inflammatoire eigenschappen helpen verminderen zwelling. U kunt ervoor kiezen om kersen in welke vorm je wilt. Ofwel eten ze in ontbijt elke dag of een glas kersensap gemengd met ananas.

5. Baking Soda

Hoe zich te ontdoen van jicht met de hulp van zuiveringszout? Gewoon meng ½ theelepel bakpoeder in een kopje water en drink het 3 keer per dag. Baking soda zal helpen verwijderen van de opbouw van urinezuur in het bloed, dus genezen van de jicht.

NB - Mensen die lijden aan hoge bloeddruk moet voorkomen dat het gebruik van zuiveringszout.

6. Activated Charcoal

Meng ½ kop van poederkool en een beetje water tot een pasta te maken. Vul nu een bad met water en voeg houtskool plakken aan het. Geniet van je lichaam in het bad voor een half uur en was het vervolgens af met schoon water. Doe dit 3 keer in een week voor jicht preventie. U kunt ook een dikke pasta en toe te passen direct op de teen. Laat het gedurende 30 minuten en dan afwassen.

NB - Er zijn houtskool capsules beschikbaar in de markt die je oraal kunt nemen. Echter, raadpleeg dan uw arts als u allergisch bent voor houtskool of als u lijdt aan een ziekte die verband houden met de lever, nieren of enige andere vorm van ernstige ziekte.

7. Apples

Denk aan de oude maar- 'een appel per dag houdt de dokter weg "? Appels bovenaan de lijst van dieet voor jicht etenswaren. Dit komt omdat appels vol appelzuur waarmee tegenwicht de effecten van urinezuur in het lichaam. Dit, op zijn beurt, vermindert de zwelling en pijn geassocieerd met jicht.

8. Koud Water

Veel mensen die last hebben van jicht maken de fout van het aanbrengen van een ijsblokje op het gebied dat is gezwollen. Dit maakt de toestand nog erger omdat het schadelijk is voor de huid. In plaats daarvan moet je pijnlijke en gezwollen gewrichten onder te dompelen in een bad met koud water gedurende 10 tot 15 minuten. Doe dit een paar keer in een week.

9. Epsom Salt

Epsom zout is rijk aan magnesium een mineraal dat helpt verlichten van de symptomen van jicht. U kunt het getroffen deel van je lichaam laten onderdompelen in een bad met water en epsom zout.

10. Banana

Een ander fruit dat is een uitstekende remedie voor jicht is banaan. De overvloed aan kalium in de sector bananen smelt de kristallen en spoelt ze uit je systeem via de urine. Tegelijkertijd, vitamine C bananen vermindert de pijn en zwelling.

11. Druiven

Druiven zijn alkalisch van aard en daarom vechten tegen de urinezuur. Ze dienen als een uitstekend huis remedie voor jicht.

12. Cayenne Pepper

Maak een pasta door het mengen van een eetlepel poedersuiker cayennepeper met een beetje water en breng de pasta op het getroffen gebied. Doe het 3 keer per dag voor betere resultaten.

13. Selderiezaad Juice

Drink een glas selderij zaad sap elke dag voor jicht opluchting. Om sap te maken, kook de selderij zaden in water en drink de vloeistof.

14. French Beans

Bereid sap van de Franse bonen en drink minstens 1-2 glazen deze dagelijks voor minstens een maand. Dit sap helpt volledig te elimineren het probleem van jicht.

15. Mosterd

Grind wat mosterd tot poeder te vormen. Voeg wat tarwe poeder en water tot een pasta te maken. Breng deze pasta op de getroffen gebieden. Laat het gedurende de hele dag. Gebruik deze remedie dagelijks totdat je verlichting van jicht.

16. Castor Oil

Masseer het getroffen gebied met ricinusolie om hulp te krijgen van jicht.

17. Juniper Oil

Net als wonderolie, jeneverbes olie is ook even heilzaam bij de behandeling van jicht. Net masseer de jicht gevoelige gebieden met jeneverbessen olie om zich te ontdoen van deze kwaal te krijgen.

Herbal remedies voor Jicht

18. Devil's Claw Root

Dit is een van de beste natuurlijke remedies voor jicht. Het kruid heeft anti-inflammatoire eigenschappen die de zwelling en pijn geassocieerd met jicht te verminderen. Meng ½ theelepel duivelsklauw poeder in 1 kopje warm drinkwater en bedekken. Laat de oplossing steil voor 10 tot 15 minuten. Zeef en drink de vloeistof. Drink een kopje thee klauw devil's elke dag.

19. Thyme Tea

Tijm heeft een anti-inflammatoire eigenschappen die helpen verlichten van de zwelling en pijn. Voeg 2 theelepels tijm poeder om een kopje heet water en drink het. U kunt wat honing toe te voegen aan de smaak te verbeteren.

20. Saffloer

Saffloer is een effectieve kruid voor het genezen van jicht. Je kunt het intake in de vorm van capsules op de markt beschikbaar.

21. Elm Leaf Tea

Steile wat verse iep bladeren in een kop heet water voor een paar minuten. Dan, zeef het en langzaam nippen. Drink regelmatig totdat het probleem van jicht volledig verdwijnt.

22. Bosbes Extract

De anthocyanosides blauwe bosbes helpen stabiliseren de collageen die op zijn beurt verbetert de conditie. U kunt blauwe bosbes extract verkrijgbaar bij uw nabijgelegen herbalist winkel.

23. Kurkuma

Dit kruid is gebruikt sinds eeuwen voor de genezing van verschillende vormen van artritis, zoals reumatoïde artritis, osteoartritis en jicht. Daarom is onder meer dit kruid in uw dieet.

24. Boswellia Serrata

Boswellia heeft anti-inflammatoire eigenschappen die het een van de effectieve jicht kuren te maken. U kunt het in de vorm van een pil of tablet. Of anders, masseer het getroffen gebied met Boswellia crème.

do's

Verminderen het gewicht als u in de categorie 'overgewicht' vallen.

Eet een evenwichtige voeding die veel groenten en fruit bevat.

Houd uw lichaam gehydrateerd door het drinken van 8 tot 10 glazen water per dag.

Draag schoenen die comfortabel en niet strak zijn, om de tenen beïnvloed door jicht dekken.

Drink cafeïne of cafeïnevrije vloeistoffen als ze lager helpen het urinezuur niveau.

don'ts

Niet diuretica nemen.

Vermijd voedingsmiddelen die jicht veroorzaken, zoals vlees van kalkoenen, coquilles, haring, schelpdieren en rood vlees.

Afzien van niet-light-frisdranken gemaakt van maïs siroop.

Raadpleeg altijd uw arts voordat u een van de hierboven genoemde jicht home remedies te proberen.

Je zou ook graag

5 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment