Wednesday, February 17, 2016

28 Super Foods voor eczeem die echt effectief

Bron afbeelding: / d-kort / files / 2013/12 /

1. Sprouts

Spruiten zijn prachtig voedsel voor de mensen die lijden aan eczeem. Omvatten spruiten in de rauwe vorm in uw dieet. Het zal u helpen bij het herwinnen van het verloren energie en behoud van een goede gezondheid. Sprouts herleven de huid aangetast door eczeem.

2. blauwgroene algen

Neem een theelepel van blauw-groene algen per dag. Het is een zeer goede bron van essentiële voedingsstoffen en actieve enzymen die sterkte aan de bloedsomloop en immuun systeem. Begin met 1 theelepel per dag en geleidelijk verhogen tot 1 eetlepel.

3. Zalm

Zalm zit vol met omega-3 vetzuren. Het vermindert de symptomen van eczeem in aanzienlijke mate. Naast dit, zalm bevat ook astaxanthine, die een goede antioxidant en helpt omgaan met diverse huid problemen zoals eczeem.

4. Aloe Vera

Aloe vera bezit anti-allergisch, anti-schimmel en antivirale eigenschappen. Het is de beste oplossing voor bijna alle huidaandoeningen. U kunt kiezen halen de gel van de aloë vera bladeren en toe te passen op het getroffen gebied of verbruiken in de vorm van sap.

5. Wortelen

Wortel is een superieure bron van beta-caroteen, dat de huid tegen verschillende kwalen schilden. Dagelijkse inname van wortel helpt gemak eczeem symptomen.

6. Appels

Eet een appel regelmatig. Het bezit anti-inflammatoire en anti-histamine eigenschappen. Het bevat ook quercetine, die de tekenen in verband met vele ontstekingsziekten, waaronder ook eczeem vermindert.

7. Green Barley Grass

Groen gerstegras bestaat uit superoxide dismutase, een belangrijke antioxidant en elimineert alle schadelijke stoffen en toxines uit het lichaam. Derhalve beschermt het lichaam tegen ziekten zoals eczeem.

8. Lijnzaad

Lijnzaad wordt voornamelijk gebruikt als een remedie voor eczeem omdat het bevat omega-3 en omega-6 vetzuren. Ons lichaam heeft omega vetzuren voor de goede werking ervan, maar ons lichaam zelf hen niet te vervaardigen. Daarom is het belangrijk om de instroom hen van voedsel.

9. peterselie

Peterselie is een goede bron van vitamine B12 en C, chlorofyl, calcium en beta-caroteen. Door al deze inhoud, peterselie verbetert het afweermechanisme van de nieren, lever en huid. Het zuivert het bloed en andere lichaamsvloeistoffen ook. Consumeren peterselie dag, zal elke cel van het lichaam, dat op zijn beurt, vermindert de symptomen eczeem bevorderen.

10. zoete aardappelen

Zoete aardappel is een uitstekende groente die is zeer gunstig voor het lichaam te beschermen tegen de allergische reacties. Het bevat vitamine C en een aantal root-eiwitten die opmerkelijke antioxiderende eigenschappen die effectief zijn tegen eczeem hebben.

11. Fish Roe

Vis roe is een uitstekende bron van EPA en DHA. Dit zijn omega-3 vetzuren, welke kunnen bestrijden eczeem hun anti-inflammatoire eigenschappen. Zalm en heek zijn de vis waarvan de kuit bevat maximaal omega-3 vetzuren.

12. Waterkers

Waterkers geeft verlichting van ontsteking resulteerde als gevolg van eczeem. U kunt of drinken het sap (verkregen door het koken van waterkers in water gedurende 10-12 minuten) of gebruik maken van haar extract te wassen het getroffen gebied.

13. Avocado Oil

Avocado-olie kunnen worden genomen in normale dieet of kan worden gebruikt als een tropische therapie. Hoewel het niet volledig eczeem maar de aanwezigheid van lecithine, essentiële vetzuren, vitamine A, B1, B2 genezen, D en E in het helpt de symptomen van de ziekte te verminderen.

14. Kurkuma

De anti-inflammatoire eigenschappen van kurkuma steun in de vermindering van eczeem. Extract sap van margosa bladeren, voeg een eetlepel kurkuma poeder erin. Spreid dit mengsel op de geïrriteerde huid en laat het 40 minuten. Daarna wassen met behulp van warm water en droog hem vervolgens zachtjes met een handdoek. Herhaal dit tweemaal daags. Je zult al snel hulp krijgen.

15. Kale

Kale is een zeer voedselrijke groente. Quercetine gevonden in het heeft anti-inflammatoire en antihistaminicum eigenschap dat de mensen die lijden aan eczeem profiteren.

16. Quinoa

Van alle granen, quinoa het minst allergisch. Bevat zink dat wordt beschouwd als een belangrijke voedselbron voor het terugdringen eczeem.

17. komkommer

Pak het sap van komkommer en toe te passen op het getroffen gebied met een schone katoenen doek. De verkoelende eigenschappen van komkommer kalmeren de geïrriteerde huid, waardoor u verlichting van eczeem.

18. Berries

Bessen hebben een hoog gehalte aan vitamine C. Vitamine C bezit elastine gebouw eigenschappen. Ze hebben ook een overvloed aan polyfenolen en antioxidanten die de huid tegen schade door vrije radicalen. U kunt een van uw favoriete bessen toe te voegen aan uw normale dieet.

19. Rode Uien

Rode ui is een goede bron van quercetine, dat een antioxidant en beschermt de huid tegen verschillende ziekten, waaronder eczeem. Bovendien zijn de organozwavelverbindingen aanwezig in rode ui hebben anti-microbiële eigenschappen die uw huid helpen om beschermd tegen allergieën blijven, zoals eczeem.

20. Kokosolie

Vervang uw frituurolie met kokosolie. Het zal de omega-3 vetzuren in uw dieet te verhogen. Kokosolie bevat ook laurinezuur en vitamine E, die uithardt beschadigde huidcellen en weert eczeem.

21. Boekweit

Boekweit, die gluten-vrij, anti-inflammatoire en een opslagplaats van gezonde koolhydraten dwarsboomt de symptomen van eczeem. Het heeft ook quercetine dat de niveaus van histamine vermindert.

22. Yoghurt

Yoghurt bevat probiotica dat het immuunsysteem te versterken, waardoor de bescherming verstrekken tegen verschillende allergieën zoals eczeem.

23. Argon Oil

Argon olie heeft anti-inflammatoire eigenschappen. De toepassing van deze olie op de-eczeem geïnfecteerde huid kan jeuk en roodheid te verminderen.

24. Oolong thee

Oolong thee kan zeer snelle verlichting van eczeem. Het smaakt een beetje zoals zwarte en groene thee. Slechts drie kopjes Oolong thee bieden verlichting van jeuk veroorzaakt door eczeem.

25. Manuka Honing

Manuka honing wordt veel gebruikt bij de behandeling van huidinfecties. De krachtige helende eigenschappen zijn nuttig in ernstige gevallen van eczeem omdat de extreem beschadigde huid geneest door het stimuleren van de groei van nieuwe cellen.

26. Apple Cider Vinegar

De schimmeldodende en antibacteriële eigenschappen van ACV maken het een ideale superfood voor eczeem. Witte azijn of appelazijn niet alleen behandelt eczeem, maar ook voorkomen dat het in opkomst in de toekomst.

27. Kamille

Kamille en haar extract zijn gebruikt sinds eeuwen heen om zich te ontdoen van een aantal huidaandoeningen zoals eczeem. U kunt gebruik maken van thee bereid door het brouwen van dit kruid of kamille essentiële olie om zich te ontdoen van eczeem te krijgen.

28. Visolie

Consumptie van visolie regelmatig ook effectief in het genezen van eczeem, als hoog in omega-3 vetzuren.

16 maart 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment