Saturday, February 20, 2016

50 Simple Home Remedies To Get stralende huid

Elk meisje droomt van een perfecte, het gloeien, zacht, en vlekkeloze huid Maar, de kwaliteit en de textuur van de huid beschadigd raken als gevolg van vele factoren, zoals overmatig roken, vervuiling, gebrek aan slaap, UV-stralen, verkeerde voeding, stressvolle levensstijl, enz. zuurstofgebrek en oneigenlijk bloedstroom ook de reden voor een doffe en donkere huid. Er zijn vele beauty producten beschikbaar in de markt die beloven om gloeiende, blanke huid te bieden. Maar, moet men niet vertrouwen op deze producten als ze zijn vol van chemicaliën en kan uw huid permanent beschadigen in een lange termijn. In plaats van deze producten, kunt u een aantal van de rechtsmiddelen die bereid kunnen worden met behulp van gemakkelijk beschikbare ingrediënten bij u thuis te proberen.

HONING

Honing is vol antioxidanten, enzymen, etc. Het is antibacterieel karakter en voedt en hydrateert. Het is een van de oudste gebruikte ingrediënten voor de huidproblemen. U kunt vele gezicht packs en maskers bereiden met behulp van honing, om uw huid gloeien te maken.

1. honing en citroen

Citroen helpt lichter de huid, en zijn antibacteriële stoffen helpen de verschijning van littekens Voor dit gezicht pack te verlagen, meng 1 eetlepel honing met 1 eetlepel citroensap en toe te passen over je hele gezicht. Laat de verpakking te zitten voor 15 minuten en spoel later af.

2. Honey en Milk

Melk helpt bij het verbeteren teint en is een natuurlijke reiniger. U kunt een gezichtsmasker te maken door het mengen van 2 eetlepels melk met 1 eetlepel honing. Breng het over je hele gezicht en hals en laat het gedurende 15 tot 20 minuten. Wassen met lauw water later.

3. Honing en Papaya

Papaja is rijk aan vitamine C, flavonoïden, mineralen, kalium en magnesium, die gunstig zijn voor de huid. Mash sommige stukken van papaya en meng 1 eetlepel honing aan. Breng de verpakking op je gezicht en laat het gedurende 15 minuten. Wassen met een normaal tot lauw water.

4. Honing en Wortel

Wortelen zijn goed-off in vitamine C en K, en beta-caroteen, die helpt voorkomen dat rimpels Maak een puree van wortel door te malen. Meng 2 eetlepels van de bereide puree met 1 eetlepel honing en toe te passen op je gezicht. Laat de verpakking 15 minuten rusten. Wassen met koud water later.

5. honing en bicarbonaat

Meng 2 eetlepels honing met 1 eetlepel van zuiveringszout. Wrijf het mengsel op je gezicht en massage in een cirkelvormige beweging gedurende 5 minuten. Spoel daarna.

Opmerking - Wees voorzichtig bij het gebruik van zuiveringszout. Het kan irritatie veroorzaken.

6. Honing en aardbei

Dit is één van de meest effectieve gezicht packs voor de verlaging van de huidskleur. Maak een pasta door toevoeging van enkele aardbeien en honing in een blender. Breng de pasta op je gezicht zacht en laat het enige tijd (10-15 minuten). Afspoelen met koud water later.

KURKUMA

Kurkuma is een natuurlijk antiseptisch middel dat het litteken vermindert. Het heeft anti-aging eigenschappen die helpen verzachten de allergie, ontsteking en infectie van de huid.

7. Cream, gram bloem, en Kurkuma

Meng een snuifje of twee van kurkuma, 2 eetlepels gram bloem en 1 theelepel van room tot een pasta. Als u een droge huid, voeg een paar druppels amandelolie of olijfolie aan. Breng deze pasta op je gezicht en laat het gedurende 20 minuten. Afspoelen later met de normale tot warm water.

8. sandelhout en kurkuma

Sandelhout is nuttig in rustgevende de puistjes, acne, vlekken, huiduitslag, enz. Maak een pasta door het mengen van 1 eetlepel van sandelhout en 1/4 el kurkuma met water. Voeg een paar druppels amandelolie voor de droge huid. Breng dit op je gezicht en hals. Houd het voor 15 minuten. Was daarna af.

9. havermout, kurkuma, Lemon Face Scrub

Havermout is effectief in het aanpakken van de symptomen zoals jeuk en huiduitslag, en helpt ook vechten doffe, droge huid. Om een scrub te maken, meng een snuifje kurkuma, een paar druppels limoensap en 1 eetlepel havermout poeder. Breng de scrub op je gezicht en massage in een cirkelvormige beweging gedurende 5 minuten. Hierna verlaat de verpakking voor nog eens 15 minuten. Spoelen met koud water daarna.

10. Ei Wit en Kurkuma Pack

Ei houdt de elasticiteit van de huid en vermindert de fijne lijntjes. Om een pak te maken, meng 1 eiwit, een paar druppels olijfolie of amandelolie, 1 eetlepel rozenwater, citroensap en een snuifje kurkuma. Breng de verpakking op je gezicht en hals en laat het gedurende 15 minuten. Afwassen met het lauwe water.

11. Kurkuma Poeder en Orange Juice

Als je een vette of normale huid, probeer deze gezicht pack. Meng kurkuma poeder en jus d'orange tot een gladde pasta. Breng het op je gezicht en hals en zachtjes masseren voor een paar minuten. Laat dit masker gedurende 20 minuten en afwassen. Pat droog met een handdoek.

12. Komkommer, Lemon & Kurkuma Pack

Komkommer verjongt de huid en helpt bij het verbeteren teint en vermindert de verschijning van sproeten Neem 1 eetlepel komkommer sap, een paar druppels citroensap en een snuifje of twee van kurkuma poeder. Meng ze goed. Solliciteer dit pakket op uw huid voor een glanzende look. Laat het 15 minuten en was later af. Volg met een goede vochtinbrengende crème.

BANAAN

Bananen vol zink, lectine, aminozuur, vitamine C, A, E en B6. Deze voedingsstoffen en verbindingen helpen de integriteit en elasticiteit van de huid. Ze hebben ook acne op afstand te houden, vertraagt het proces van veroudering, herstelt de beschadigde, saaie en droge huid.

13. banaan, honing, Curd of yoghurt

Als je een droge huid hebt, dan kun je dit gezicht pack te gebruiken. Gewoon mash een banaan (u kunt vork of lepel voor deze te gebruiken) en voeg wat honing en wrongel aan. Maak een dikke pasta en breng het over je hele gezicht verlaten gebieden rond de ogen. Laat het verblijf voor enige tijd en wassen.

14. Banaan en amandelolie Pack

Voor dit pakket, zal u alleen twee ingrediënten nodig. mash gewoon een banaan en voeg een paar druppels amandelolie aan. Masseer over je hele gezicht gedurende 5 minuten en laat het nog een paar minuten. Afspoelen met koud water en dep droog uw huid.

15. Banaan en Egg White

Dit masker is geschikt voor alle huidtypes. Het zal niet alleen uw huid er jonger, maar draai het ook. Voor het bereiden van dit masker, alles wat je hoeft te doen is mash enkele banaan tot een gladde pasta. Meng eiwit erin en zorg ervoor dat de pasta is niet te dun. Breng de pasta over je hele gezicht en hals en massage voor 5 minuten. Laat het drogen na de massage. Afwassen met het lauwe water en dep droog uw huid.

CITROEN

Citroenen zijn rijk aan vitamine C, B, koolhydraten, fosfor en tal van andere nuttige voedingsstoffen. Ze zijn uitstekend exfoliator en een goede bleekmiddel. Probeer deze eenvoudige, kosteneffectieve gezichtsmaskers met behulp van citroen en krijgt een prachtige glans op je huid.

16. Potato Pulp en Lemon

De beste manier om zich te ontdoen van vlekken en donkere vlekken is om dit pakket te gebruiken. mengen slechts één aardappel en maak een gladde pasta. Knijp het sap van een citroen erin en meng. Breng de verpakking op je gezicht gedurende 15 minuten. Afwassen later.

17. Citroen en Fuller's Earth Powder

De olie-absorberende eigenschappen van citroen en bleekaarde poeder zal de extra olie te absorberen uit uw huid. Neem 1 eetlepel van dit poeder en voeg ongeveer 2 eetlepels limoensap aan. Meng een kleine hoeveelheid water tot een gladde pasta te maken. Breng het mengsel op je gezicht en laat het drogen. Wassen met normaal koud water daarna. Doe dit minstens twee keer per week voor betere resultaten.

18. sandelhout, Rosewater, Lemon

Lemon is een bekende bleekmiddel. Het masker bereid uit het zal niet alleen het verbeteren van de textuur van de huid, maar ook de mee-eters en andere merken effectief te verwijderen. Meng 1 eetlepel van sandelhout poeder met gelijke hoeveelheid citroensap en rozenwater. Vorm een gladde, vaste gratis pasta. Breng dit mengsel op je gezicht en masseer zachtjes gedurende 5 minuten. Laat het mengsel rusten voor nog eens 15 minuten en je gezicht wassen met gewoon water.

19. citroen, suiker en honing

Dit is een andere scrub die je kunt voorbereiden op stralende huid. Suiker is een natuurlijke bron van glycolzuur dat helpt zelfs uit de huid toon en wist de poriën. Neem 1 el fijne suiker of bij voorkeur bruine suiker en knijp het sap van een halve citroen erin. Meng ½ eetlepel honing aan het en masseer je gezicht voorzichtig met deze scrub. Na het masseren, gebruik lauw water om je gezicht te wassen.

20. Lemon, gram bloem, kurkuma, Rose Water / Curd

Voor dit gezicht pack, zul je het sap van een halve citroen nodig, 1 eetlepel gram bloem, 1 eetlepel rozenwater of kwark en een snuifje of twee van kurkuma poeder. Meng alle ingrediënten goed en vormen een gladde pasta. Breng dit op je gezicht, nek, handen en waar nodig. Houd het voor 15 tot 20 minuten en laat het drogen. Afwassen met een normaal tot lauw water.

YOGHURT

Yoghurt helpt herleven een doffe teint. Het is een uitstekende hydraterende agent die droge, dode huidcellen verwijdert. Het zure karakter helpt vernietigen acne-veroorzakende bacteriën en ziektekiemen. Zink in yoghurt helpt verlichten de vlekken en littekens. Er zijn vele andere voordelen van yoghurt, zoals het voorkomt roodheid van de huid, verwijdert overtollige olie, beschermt tegen schadelijke UV-stralen van de zon, en vermindert het looien.

21. komkommer, watermeloen, yoghurt, melkpoeder

Dit is een van de beste gezichtspakken voor de gevoelige huid. Komkommer in dit pakket helpt de verlichting van de jeuk en een branderig gevoel. Melk fungeert als een reinigingsmiddel en watermeloen werkt als een natuurlijke toner. Neem 2 eetlepels sap van zowel komkommer en watermeloen. Voeg 1 eetlepel yoghurt en 1 eetlepel melkpoeder aan het. Maak een gladde pasta en breng het mengsel gedurende 15 minuten op je gezicht.

22. Strawberry en yoghurt

Aardbeien bevatten ellaginezuur, die helpt bij het verwijderen van acne / puistje littekens en vlekken. Het is even effectief in het verminderen van schade veroorzaakt door de schadelijke UV-stralen. Pureer wat aardbeien en voeg genoeg bedrag van yoghurt tot een gladde pasta. Breng de pasta op je gezicht en laat het drogen. Afspoelen met koud water en dep ze droog grondig.

23. tomaat, honing en yoghurt

De combinatie van honing, yoghurt en tomaat maken de beste gezicht pack voor eerlijkheid en tan verwijderen. Het voedt de huid en maakt het zacht. Meng 1 eetlepel honing, 2 eetlepels yoghurt en 2 eetlepels tomatenpuree in een kom. Breng een dun laagje van dit mengsel met een kwast op je gezicht. Laat het gedeeltelijk drogen en een andere laag aan te brengen over. Laat de verpakking blijven op uw huid gedurende 20 minuten en spoel daarna af.

24. Avocado, olijfolie, yoghurt

Avocado is rijk aan antioxidanten, alfa-caroteen, beta-cryptoxanthine en luteïne. Het voorkomt veroudering en verbetert de huidstructuur. Olijfolie houdt de elasticiteit van de huid en houdt het glad en zacht. Voor het gezicht pack, mash een bepaalde hoeveelheid van avocado en meng ½ el olijfolie en 1 eetlepel yoghurt aan. Breng de pasta op uw huid gedurende ten minste 20 minuten en afwassen met regelmatig water. Doe dit drie keer per week voor de betere resultaten.

25. Apple, honing, yoghurt

Om de overtollige olie van je gezicht te verwijderen, probeer dit gezicht pack. Neem een halve appel en pureer met behulp van een blender. Meng 2-3 eetlepels yoghurt en een paar druppels van honing aan. Meng alle ingrediënten goed en toe te passen op je gezicht in een cirkelvormige beweging. Laat het drogen en afwassen met de reguliere water.

26. Orange en Yoghurt

Neem de schil van een sinaasappel. Drogen en malen tot een fijn poeder. Neem 1- 2 eetlepels van dit poeder en meng 1 eetlepel yoghurt aan. Breng het op je gezicht en laat het voor 15 minuten. Doe dit twee keer per week voor de stralende huid.

27. Mango en Yoghurt

Meng wat mango sap en yoghurt samen en vormen een gladde crème-achtige consistentie. Deze mix zal dun zijn, dus van toepassing het zorgvuldig. Na het aanbrengen van het mengsel, laat het 20 minuten en afspoelen met water.

28. Kurkuma en Yoghurt

Kurkuma heeft veel antibacteriële eigenschappen. Het helpt te verminderen pigmentatie en verbetert de elasticiteit van de huid. Neem een eetlepel of twee van de yoghurt en voeg 1/4 theelepel kurkuma aan. Meng ze goed en toe te passen op je gezicht. Verwijderen als het droog. Doe dit een keer per week.

NB - Niet uit te gaan in de zon na het aanbrengen van het gezicht pack.

29. Tomaat, havermout en yoghurt

Dit is een masker voor de doffe en droge huid. Haver verwijder de huidcellen en verzachten de huid ook. Om eerlijk te huid te krijgen, neem 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel havermout, 1 theelepel yoghurt en meng ze goed. Breng het op je gezicht door zachtjes te schrobben in een cirkelvormige beweging. Laat het rusten voor 20 minuten en afwassen later.

FRUIT Face Pack

Vruchten bevatten geen chemische en zitten vol met voedingsstoffen en verbindingen die helpen de huid te verjongen. Iedere fruit je kunt vinden in uw koelkast is essentieel voor de gezondheid van uw huid. Pick-up van alle fruit en maak een gezicht pack van uw keuze. U kunt een van de hieronder vermelde packs te proberen.

30. Kiwi en Avocado Face Pack

Dit gezicht pack is geschikt voor alle huidtypes. Avocado's hebben een goede hoeveelheid antioxidanten. Ze zijn ook rijk aan alfa- en beta-caroteen die de huid beschermt tegen schade. Kiwi bevat een hoog gehalte aan vitamine C, E, omega-3 vetzuren, mineralen, enz., Waardoor de behandeling doffe en droge huid. mash net evenveel kiwi en avocado en vormen een gladde lump-vrij pasta.

31. Druiven en Apple Face Pack

Druiven zijn rijk aan vitamine C en E. Het biedt bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Neem een ½ appel en weinig druiven (8-10). Pureer ze in een blender tot een gladde puree te vormen. Met behulp van een make-up borstel, toe te passen op je gezicht en hals en laat het drogen. Afwassen daarna en gebruik een zachte handdoek om dep droog de huid.

32. Mango Face Pack

Mango's bevatten collageen, wat gunstig is voor de zachte en gezonde huid en zijn rijk aan vitamine A. Haal de pulp van rijpe mango en masseer het over je hele gezicht voor een paar minuten. Laat het voor enige tijd en goed uitspoelen.

33. Banaan en Avocado

Voor dit gezicht pack, meng 1/2 een banaan en 1/2 avocado. Breng de resulterende pasta op je nek, gezicht en andere blootgestelde gebieden. U krijgt direct een verschil in uw huid opmerkt na het toepassen van dit pakket. Doe dit twee keer per week om uw huid gloeien te maken.

34. Kiwi en Banana Face Pack

Bereid een gezicht pack met behulp van zowel de vruchten voor een vlekkeloze, stralende teint. Mash gelijke hoeveelheid kiwi en banaan in een kom en meng ze goed. Met behulp van je hand, massage op je gezicht in een cirkelvormige beweging gedurende 10 minuten en spoel af met gewoon water.

35. Kiwi en Strawberry

Dit pakket hydrateert de huid en maakt het glad en zacht. Pureer een paar aardbeien en meng pulp van 1/2 een kiwi erin. Solliciteer voor 15 minuten en afwassen later.

36. Orange Peel Face Pack

Dit gezicht pack vermindert de acne en mee-eters U ontvangt 1 eetlepel gedroogde sinaasappelschil poeder nodig hebt en wat rozenwater. U kunt wat honing toevoegen als u een droge huid hebt. Meng de ingrediënten goed door en maak een gladde pasta. Breng deze pasta op je gezicht gedurende 15 minuten.

37. Papaya Face Pack

Papaja's zijn rijk aan vitamine A en papaïne (een enzym), die helpt bij het verwijderen dode huidcellen. mash slechts enkele papaya met behulp van een vork of meng in een blender. Breng de pulp op je gezicht en laat het zitten voor ten minste 20 minuten. Goed afspoelen later.

38. Avocado en Papaya Face Pack

Dit gezicht pack geschikt voor alle huidtype. Meng gelijke hoeveelheid avocado en papaja in een blender tot een pasta en breng het hele gezicht en hals. Laat het gedurende 15 tot 20 minuten en spoel af met lauwwarm water. Hier krijg je een stralende huid op natuurlijke wijze met regelmatig gebruik.

HAVERMOUT

Havermout is goed voor elk huidtype. Het hydrateert de huid, houdt het zacht en soepel, vermindert de roodheid, verlicht de huid en is een uitstekende peeling. U kunt verschillende soorten gezicht pack met behulp van haver, afhankelijk van uw huidtype. Bekijk enkele van hen.

39. havermout, honing, Rose Water

Dit gezicht pack helpt huiduitslag te verminderen, maakt de huid er jonger, en houdt het glad en zijdezacht. Hiervoor neem 1 eetlepel havermout en week ze in water gedurende 10 minuten. Meng de geweekte haver en meng ½ eetlepel honing en 1 eetlepel rozenwater aan. Breng de pasta over je gezicht gedurende 15 minuten. Wassen met koud water.

40. havermout, citroensap en amandelen

Dit gezicht pack zal u helpen om een lichte huid vrij van tan en andere huidproblemen te krijgen. verpletteren slechts een paar amandelen tot een fijn poeder en meng 1 eetlepel havermout en 2 eetlepels limoensap aan. Indien nodig, voeg een paar druppels water aan. Breng deze pasta op je gezicht in een cirkelvormige beweging. Laat het volledig drogen en afspoelen met koud water.

41. Haver en groene thee

Groene thee bevat veel antioxidanten die essentieel zijn voor de huid op vele manieren. Bereid een aantal niet-gearomatiseerde groene thee en laat het afkoelen. Ondertussen geniet sommige haver in water. Hierna verwijdert haver uit water en meng het met de bereide koffie tot een dikke pasta. Breng deze pasta op je gezicht gedurende 15 minuten. Afspoelen later. Doe dit elke andere dag op een eerlijke blik te krijgen.

Andere Packs voor natuurlijke stralende huid

42. Strawberry and Chocolate Pack

Voor deze huid stralend gezicht masker, alles wat je nodig hebt is 4 aardbeien en 1 eetlepel cacaopoeder. Pureer de aardbeien en voeg cacaopoeder aan het. Breng het mengsel op je gezicht en laat het gedurende 20 minuten. Wassen met lauw water na 20 minuten.

43. Mango, honing, amandelen, en Gram Meel

Neem de pulp van 1 kleine mango, 1 eetlepel honing, 5-6 amandelen en 4/3 theelepel gram bloem. Meng ze goed gebruik van een blender zodat er geen klontjes. Breng het mengsel en laat het gedurende 15 minuten en spoel af.

44. broodkruimels en Milk Cream

De gist in brood helpt bacteriën te doden van de huid. Neem wat broodkruimels basis van uw behoefte en voeg melk crème aan. Maak een pasta en toe te passen op je duidelijk gezicht. Laat de pasta zitten voor enige tijd en spoel af met koud water.

45. Zaden van de Zonnebloem en Milk

Zonnebloempitten voorkomen dat schade door vrije radicalen als het heeft een goede hoeveelheid vitamine E. Het heeft veel antioxidanten ook, die voorkomt schade aan het milieu. Neem een handvol zonnebloempitten en stamp ze fijn tot een poeder. Meng voldoende hoeveelheid rauwe melk aan het zo dat een pasta wordt gevormd. Breng deze pasta op je gezicht gedurende 15 minuten en was later af.

46. Aloe Vera Gel

Als je een gevoelige huid hebt, dan is deze gel is voor jou. Neem wat aloë vera en neem de gel. Breng de gel direct op je gezicht en masseer zachtjes in een cirkelvormige beweging. Laat het volledig drogen en laat het nog een paar minuten. Afwassen met een normaal tot lauw water. Doe dit regelmatig tot zichtbare resultaten te zien.

47. komkommer

Komkommer helpt donkere cirkel, littekens en pigmentvlekken, en verjongt de huid. Als je niet genoeg tijd om te kijken na uw huid, dan gewoon grijpen sommige komkommer hebben, maken een pasta van te maken en toe te passen op je gezicht. Laat het gedurende ten minste 30 minuten vóór het wassen.

48. Mint Face Pack

Mint is antibacteriële, antimicrobiële en anti-inflammatoire. Het is ook rijk aan vitamine C, A, en omega-3 vetzuren. Meng een handvol muntblaadjes in een blender en maak een pasta door het mengen van een paar druppels rozenwater. Breng het op je gezicht en laat het drogen. Verwijderen later.

49. tarwekiemen en Milk Cream Mask

Voor de droge huid, het is een perfecte gezicht pack. Het geneest de gebarsten huid en voedt het. Tarwekiemen is geladen met veel voedingsstoffen, vitaminen, en andere verbindingen. Om een gezicht pack voor te bereiden, neem 2 el tarwekiemen poeder en voeg 1 eetlepel melk crème aan. Als je een extreem droge gezicht, voeg een paar druppels olijfolie of amandelolie aan. Breng dit mengsel op je gezicht schoon en afwassen als het droog is.

50. Groene Thee, Brown Sugar, and Cream

Bereid unflavored groene thee en laat het volledig afkoelen. In een kom, neem 2 el bruine suiker. Voeg 1 eetlepel melk room en 1 eetlepel van bereide groene thee aan. Laat het pak zitten op je gezicht gedurende 20 minuten.

do's

Doe wat lichaamsbeweging.

Drink veel water en gehydrateerd te blijven.

Exfoliëren, om zich te ontdoen van dode huidcellen te krijgen.

don'ts

Vermijd te veel blootstelling aan de zon.

Niet wassen je gezicht te vaak.

12 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment