Sunday, February 14, 2016

28 Home Remedies om haaruitval te stoppen

Bron afbeelding: / gen / 1422816 / images /

Haar is het meest integraal onderdeel van iemands schoonheid. In het algemeen, onze haren groeien één cm in een maand. Er zijn ongeveer 100.000 haren op de hoofdhuid, en een persoon verliest doorgaans 50 tot 100 onderdelen per dag. Echter dit normale snelheid overschrijdt, kan kaalheid. Haaruitval is medisch genoemd als alopecia, die tijdelijk als permanent. Symptomen van alopecia variëren in mannen en vrouwen. Bij mannen is een hoefijzer-vormig patroon bloot op de kroon van het hoofd, terwijl vrouwen ervaren haaruitval. Trouwens, haren op kussen in overmatige hoeveelheid, en bredere scheidingen laten zien dat ze lijden aan alopecia. In veel gevallen is haaruitval geërfd. Anders dan dit, stress, kanker, het dragen van strakke paardenstaarten, over het gebruik van styling producten, slechte voeding, de schildklier, de menopauze, de hoofdhuid ringworm infecties, zwangerschap, huidziekte, zoals eczeem, psoriasis, groeiende leeftijd, drugs en medicijnen zijn enkele van de veel voorkomende redenen voor haar val. In plaats van te kiezen dure salon behandelingen, ga dan voor deze hieronder vermelde home remedies om haaruitval te stoppen zonder het maken van een deuk in uw zak.

Home remedies voor haaruitval

1. Kokosmelk

Kokosmelk heeft de rijkdom van eiwitten en essentiële vetten die haaruitval controleert, stimuleert de haargroei en voedt uw weefsels. Neem wat water en voeg vers geraspte kokos in. Sudderen het voor 3-4 minuten en zeef daarna. Nu, toe te passen op uw strengen, en masseer zachtjes over de hoofdhuid. Houd het voor 15 minuten en afwassen met een milde shampoo.

2. Curd

Neem wrongel in een kom volgens de lengte van je haar, en voeg wat zwarte peper erin. Combineer zowel de ingrediënten naar behoren en dit toepassen op je haar. Spoel grondig als het droogt.

Meng hetzij met honing of citroensap met curd om haarmasker te maken. Het voegt ook vocht op droog haar

3. Fenegriek Seeds

Eiwitten en nicotinezuur in fenegriekzaden stimuleert de haargroei en helpt bij de wederopbouw van slapende haarzakjes. Geniet van 1 kopje fenegriek zaden in water 's nachts. Dan, stamp ze fijn te vormen glad een pasta. Spreid het op je haar, en op een douche-cap. Na ongeveer 45 minuten, wassen je haar. Doe het elke dag voor een maand naar glanzende lokken te krijgen.

4. uiensap

Worden verpakt met antibacteriële eigenschappen, uiensap weert bacteriën die hoofdhuid infecties veroorzaken en leidt tot haar val. Solliciteer uiensap op de hoofdhuid en shampoo na een half uur.

Of anders, voeg 2 eetlepels van aloë vera gel in 3 eetlepels van de ui sap; en verspreid het op uw strengen.

5. Indiase kruisbes

Indiase kruisbes is een rijke bron van vitamine C en een natuurlijke exfoliant die helpt bij het behoud van een gezonde hoofdhuid. Neem een eetlepel van de pulp en knijp een citroen over. Masseer grondig met het mengsel en het gebruik van een badmuts om het te bedekken. Laat het voor een hele nacht.

Neem wat gedroogde Indiase kruisbes; voeg ze toe aan kokosolie. Verwarm dit mengsel tot de olie wordt zwart. Breng deze olie na het afkoelt. Masseer gedurende 15 minuten, en was in de 30e minuut. Doe dit een keer per week.

6. Rode biet

Neem wat water, voeg bieten bladeren en henna erin. Kook het mengsel; en later toe te passen op de hoofdhuid. Houd het voor 15 minuten. Spoelen met schoon water. Doe dit drie tot vier keer per week naar uw strengen te voeden. U kunt ook het sap in uw dagelijks dieet voor gezond haar en hun groei te versnellen.

7. Lijnzaad

De rijkdom van omega-3 vetzuren induceert haargroei en versterkt uw sloten. Neem een eetlepel geaard lijnzaad, gevolgd door een glas water elke ochtend. Of anders, bestrooi ze op soepen, salades en smoothies.

Als alternatief omvatten lijnzaadolie in uw dieet of toe te passen op de hoofdhuid.

8. Knoflook

Krijg wat knoflookteentjes en plet ze. Nu, giet wat kokosolie op het gemalen kruidnagel. Roer en kook het mengsel gedurende enkele seconden. Nadat het op kamertemperatuur, masseer je hoofdhuid mee. Afwassen na een half uur. Voer deze remedie twee keer per week.

9. Potato Water

Kook wat aardappelen in water. Zeef het water en houd aardappelen opzij. Laat het afkoelen. Na het wassen, gewoon je haar met aardappel water afspoelen. Deze remedie zal je haar te voeden, en geven je ook langer haar.

10. Egg

De rijkdom van zwavel en eiwit in ei maakt het een uitstekende remedie voor al het haar problemen. Klop een ei en scheid de dooier. Voeg een theelepel olijfolie in eiwit. Klop het goed, en verspreid over de hele hoofdhuid. Laat het 20 minuten en afwassen met een milde shampoo.

11. Apple Cider Vinegar en Sage Tea

Brouwen salie thee en voeg appelazijn in. Gebruik dit mengsel om uw sloten af te wassen. Deze controleert haar val en voedt het haar.

12. Kamfer

Meng kamfer en wrongel in gelijke verhouding. Pas hen op kale plekken en was na twee uur.

13. Honey

Neem twee eetlepels elk van olijfolie en honing en een eetlepel kaneelpoeder. Meng alle ingrediënten behoren tot gladde textuur te verkrijgen. Breng het op uw sloten, en bewaar deze voor 30 minuten. Doe dit een keer per week om effectieve resultaten te verkrijgen.

14. Lime Seeds

Crush gedroogde kalk zaden en voeg geaarde peper naar het. Combineer zowel de ingrediënten en voeg water toe tot een gladde pasta. Masseer je haar met deze pasta. Door dit te doen een keer per week zal significante resultaten te bieden.

15. Alcohol en Pepper

Neem 45 ml van alcohol of wodka, en strooi een theelepel geaard peper. Voeg nu warm water aan dit mengsel. Spoel je hoofdhuid met dit brouwsel een keer per week.

16. Tabak Sauce

Om te voorkomen dat haaruitval, voeg een paar druppels tabak saus in uw favoriete shampoo. Het is zeer effectief voor de behandeling van alopecia.

Kruidengeneesmiddelen voor haaruitval

17. Chinese Hibiscus

Neem tien Chinese Hibiscus bloemen in een pan en giet er twee kopjes kokosolie op hen. Nu, verwarm de oplossing gedurende 2 minuten en zeef daarna. Gebruik deze olie voor haar massage voordat je het hooi hit; en spoel in de ochtend. Doe het twee tot drie keer per week voor effectieve resultaten.

Als alternatief voor te bereiden thee met deze hibiscus bloemen, en spoel haar met deze afkooksel.

Of anders, mengen sommige bloemen in een keukenmachine en vormen een dikke pasta. Voeg twee eetlepels honing. Spreid het op de strengen, en afwassen na een half uur.

18. Aloe Vera

Enzymen in aloë vera bevorderen gezond haar, samen met de haargroei. De alkaliserende eigendom van aloë balanceert de pH-waarde van de hoofdhuid, en voorkomt een droge of een infectie. Solliciteer verse aloe vera gel direct op de hoofdhuid. Laat het gedurende een paar uur en dan was het af met warm water. Herhaal het proces drie tot vier keer per week.

Bovendien kunt u een eetlepel van de aloë vera sap consumeren op een lege maag naar de effectiviteit van de bovengenoemde behandeling te verbeteren.

Meng natriumchloride en aloë vera gel. Breng het op uw sloten om excessieve haar te voorkomen.

19. Licorice Root

Om het probleem van haar val te voorkomen, moet men het haar sloten met zoethout pakket te behandelen. Het opent de poriën, kalmeert de hoofdhuid en vermindert roos, die ook leidt tot kaalheid. Neem een kop van melk; voeg een eetlepel geaard zoethout en ¼ theelepel saffraan erin. Combineer alle ingrediënten behoren, en toe te passen vóór het slapen gaan. Afwassen in de ochtend. Doe dit twee keer per week om kale plekken te voorkomen.

20. Groene Thee

De anti-oxidanten aanwezig in groene thee controles haar val. Ofwel drinken 2-3 kopjes deze kruidenthee of spoel je haar met deze afkooksel.

21. Kamille

Neem een handvol kamille bloemen en kook ze in 250 ml water. Zet het vuur, en steile de oplossing gedurende 20 minuten. Gebruik een zeef aan deze oplossing stam. Laat hem afkoelen. In de tussentijd, shampoo je haar; en breng die kruiden afkooksel op je hoofdhuid en het haar. Heb je haar niet afspoelen met water in plaats dep je haar droog.

22. etherische olie

Masseer je hoofdhuid met een etherische olie twee keer per week. Ze versterken van de wortels van het haar, en verbetering van de bloedcirculatie, die de haargroei bevordert. Zo kunt u kokosolie, olijfolie, amandelolie, lavendel olie, rozemarijn olie, etc. gebruiken

23. Indian Lilac

Kook bladeren van de Indiase lila in water tot het reduceert tot de helft van de kwantiteit. Laat het afkoelen en was je haar met deze afkooksel een keer per week.

24. Koriander Bladeren

Crush enkele korianderblaadjes tot een dikke pasta te maken. Verspreid het op strengen om het probleem van haar val te voorkomen.

25. Saffloer

Massage met saffloerolie gedurende 15 minuten om de haargroei te stimuleren. Het verhoogt de bloedstroom en helpt genezen kaalheid.

26. Curry Leaves

Om te voorkomen dat kaalheid, spoel je haar met curry verlaat water. Gewoon, kook een handvol curry bladeren; en laat hem afkoelen. Gebruik deze oplossing voor al uw haar ellende op te lossen.

27. Henna

Dit kruid omsluit de haarschacht met een afschermlaag dat het beschermt tegen beschadigingen. De poedervorm van dit kruid is gemakkelijk verkrijgbaar in de markt. Gebruik volgens de eis van haarlengte; en voeg water toe tot een gladde pasta te maken. Dan, laat het gedurende 3 uur. Daarna sloeg een ei, knijp een citroen en giet er wat olijfolie in de bovenstaande pasta. Meng alle ingrediënten goed, en verdeel het over je haar. Houd het voor 45 minuten en spoel af met water. Gebruik shampoo tot diep reinigen van uw hoofdhuid.

28. margosa Leaves

Neem een handvol margosa bladeren. Kook gemalen bladeren in vier kopjes water. Laat de oplossing afkoelen. Strain achteraf. Spoel je haar met deze oplossing.

do's

Drink 8-10 glazen water per dag.

Geef regelmatige massage olie aan uw hoofdhuid. U kunt een beetje lauw olie te gebruiken.

Eet gezond en voedzaam voedsel.

Oefen regelmatig.

Omgehakt de consumptie van koffie en andere cafeïnehoudende dranken.

Reinig regelmatig uw kammen.

Trim je haar elke acht weken, om gespleten haarpunten te voorkomen

Onder meer zink en eiwitrijke voedingsmiddelen in uw dieet.

Ontstressen jezelf door het beoefenen van meditatie, zoals de meeste van de tijd dat de oorzaak van haaruitval is spanning of angst

Draag een badmuts tijdens het zwemmen in het zwembad.

Niet s

Zeg NEE "te junk food.

Gebruik geen overdreven styling producten, zoals ze haar beschadigen.

Omgehakt de consumptie van vlees

Vermijd föhnen, want het beschadigt haarfollikels.

Vermijd borstelen natte haren.

Je zou ook graag

15 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment