Tuesday, February 16, 2016

25 Verrassende Home Remedies To Get Rid van Poison Oak

Bron afbeelding: / site / wp-content / uploads / 2014/05 /

Poison eik is een plant die allergie kunnen veroorzaken bij sommige individuen wanneer het in contact komt met de huid. De bladeren, wortels, bloemen, fruit (bessen) of stengel van deze plant bevat Urushiol olie die kan leiden tot huiduitslag, blaren en stoten. Dat op zijn beurt veroorzaakt pijn en irritatie. De aandoening kan ergste als je het besmette gebied krassen met uw nagel en raak hetzelfde op een ander deel van het lichaam. Direct contact met de besmette persoon of met behulp van zijn / haar kleding kunnen de infectie verspreiden. Was het getroffen gebied met de antiseptische zeep en water zodra u in contact komen met het gif eik plant. Het is de eerste stap bij de infectie stoppen verdere verspreiding. In plaats van het actuele behandelingen, gebruiken home remedies om zich te ontdoen van gif eik. Deze maatregelen hebben geen bijwerkingen en zijn goedkoop.

Home Remedies voor Poison Oak

1. Water

Was het besmette gebied met een antiseptische / anti-bacteriële zeep en water. Dit is een van de voorafgaande eikengif behandelingen worden gebruikt als eerste hulp.

Als alternatief kunt u ook een pak ijs toe te passen over het getroffen gebied voor snelle verlichting.

NB - Gebruik gekoeld water als het onmiddellijke verlichting zal bieden uit brandend gevoel, jeuk, ontsteking en roodheid.

2. Apple Cider Vinegar

Breng wat appelazijn rechtstreeks naar het getroffen gebied. Of anders, verdunnen met water voor gebruik. Deze oplossing werkt als panacee voor een aantal huidinfecties en is ook zeer effectief bij de behandeling van eikengif.

3. Coffee

Heeft u een beker koud, zwarte koffie. Het chlorogeenzuur, die fungeert als een anti-ontstekingsmiddel en kunnen helpen verzachten irritatie.

Als alternatief, dip een wattenstaafje in de koude zwarte koffie en toe te passen op het getroffen gebied.

Of anders, meng sommige zuiveringszout, koffie en water tot een fijne pasta te maken. Spreid het op het getroffen gebied en laat het drogen. Afspoelen met water en veeg met een schone washandje. Herhaal deze procedure 2-3 keer per dag gedurende 3-4 dagen, snel ontdoen van de eikengif krijgen.

4. Wodka en Azijn

Neem 1 deel elk van wodka en azijn. Meng zowel de ingrediënten en wrijf het voorzichtig over het getroffen gebied. Alcohol helpt wegspoelen de Urushiol olie (een allergeen in de poison oak) vanaf de huid.

5. Havermout

Maak een pasta van havermout door het toevoegen van een beetje water. Spreid het op het getroffen gebied. Als alternatief, meng een kopje gemalen havermout in je badkuip en geniet jezelf erin.

Of anders, meng wat gemalen havermout en zout samen met wat water tot een gladde pasta te maken. Toe te passen op het getroffen gebied. Laat het voor het drogen en was het daarna af met koud water. Het is een natuurlijke, effectieve en eenvoudige methode van het wegwerken van eikengif snel.

Let op: Gebruik altijd gewoon water of koud water voor deze behandeling als warm of lauw water kan leiden tot irritatie en ongemak.

6. Buttermilk / Yoghurt

Breng wat yoghurt of karnemelk naar het getroffen gebied, te trekken uit de toxinen en zorgen voor een koelend effect. Deze remedie geneest vlug de symptomen van de eikengif infectie.

7. Baking Soda

Neem wat zuiveringszout en water. Meng ze tot een pasta. Toepassen op de uitslag met behulp van een wattenstaafje. Laat de pasta te drogen en dan afwassen met water. Veeg met een droge washandje. Herhaal de procedure na enkele uren. Het is één van de zeer effectieve remedies voor de behandeling van giftige eik.

Als alternatief, meng sommige zuiveringszout en azijn tot een gladde pasta. Breng deze pasta aan je blaren alvorens de douche. Schrob goed en tenslotte afspoelen met water.

8. Potato

Rasp een kleine rauwe aardappel en wikkel het in een stuk katoenen doek. Plaats deze wrap op de uitslag en laat het voor 1 volledige dag of 's nachts. Verwijder het in de ochtend en afwassen met het koude water.

9. Watermelon Peel

Neem watermeloen en afschilferen. Wrijf de binnenkant van de schil op de uitslag. Het zal een koelend effect en reliëf branderig gevoel, jeuk, roodheid en bieden.

10. Banana

Solliciteer bananenschil op de ontstoken huid. Het is een zeer goede remedie voor eikengif. Of anders, verpletteren wat verse bananenbladeren om een gladde pasta en verdeel het over het besmette gebied.

Een andere optie is, verpletteren enkele bananenbladeren en bentoniet klei in een molen, samen met wat water. Breng de verkregen pasta op het getroffen gebied en laat het drogen. Was het af met koud water achteraf. Dit proces moet regelmatig worden herhaald tot u volledig genezen.

U kunt ook hakken bananenbladeren en steile het in een kopje water gedurende 10 minuten. Zeef het mengsel en laat het afkoelen. Gebruik dit water voor de behandeling van de infectie.

11. komkommer

Snijd plakjes komkommer en leg ze op de uitslag. Het watergehalte in de komkommer zal comfort te bieden aan de ontstoken huid en helpen bij een snelle genezing.

Als alternatief, rasp wat komkommer en bind het in een stuk doek. Plaats deze over het getroffen gebied.

Of anders, pak het sap van een verse komkommer en toepassen op de uitslag.

12. Kurkuma

Neem 1 eetlepel kurkuma poeder en meng wat alcohol erin om een dikke en gladde pasta. Breng deze pasta en laat tot het droogt. Was het af met koud water. Het is één van de meest effectieve home remedies voor de behandeling van gif eik.

Als alternatief, meng wat citroensap en kurkuma poeder. Breng de bereide pasta op het besmette gebied. Het verwijdert de uitslag en zorgt voor comfort.

13. koude melk

Dompel een wattenstaafje in koude melk. Plaats het op het getroffen gebied. Na 15-20 minuten, afwassen met het koude water.

14. Epsom Salt

Afwassen het getroffen gebied met een oplossing van Epsom zout en water. Als alternatief, meng een kopje Epsom zout in uw bad water en genieten van jezelf in. Het zal de infectie en steun direct een herstellende genezen.

15. Citroensap

Breng wat citroensap direct boven het getroffen gebied. Het zal helpen bij het kappen van de infectie veroorzaakt door vergif eik.

16. Acorn Bouillon

Kook een aantal eikels in water. Zeef het water en dompel een wattenstaafje in het. Toepassen op het getroffen gebied. Opnieuw toe te passen nadat het droogt. Het is een zeer effectieve huis remedie voor gif eik, die helpt verlichten van de jeuk en roodheid.

17. Calamine Lotion

Wrijf Calamine lotion op uw huid om hulp te krijgen van jeuk en een branderig gevoel veroorzaakt als gevolg van eikengif.

Herbal Remedies voor Poison Oak

18. Kamille Theezakjes

Geniet sommige kamille thee zakken in het water. Gebruik dit water te wassen het getroffen gebied.

NB - Koel de thee water voor het gebruik, zoals heet of warm water kan de blaren verergeren.

19. Peppermint

Meng 1 eetlepel zout en een paar druppels pepermunt etherische olie in 1-2 kopjes groene klei. Voeg wat water tot een gladde pasta te maken. Breng het aan de uitslag. Laat het zitten voor 30-40 minuten en dan was dit dan met koud water.

Als alternatief, meng een gelijke hoeveelheid pepermuntolie en elke vervoerder olie (zoals kokosolie of olijfolie). Toe te passen en laat het 's nachts. Afspoelen met koud water in de ochtend. Deze oplossing moet regelmatig gedurende enkele weken worden toegepast tot de sporen van de infectie volledig worden verwijderd.

20. Tea Tree Oil

Tea tree olie is een natuurlijke behandeling voor eikengif infectie. Breng enkele druppels tea tree olie aan het getroffen gebied. Houd het 's nachts. De olie wordt geabsorbeerd door de ochtend, en u zal worden vrijgesteld van irritatie, zwelling, ontsteking en roodheid.

21. Witch Hazel

Crush enkele toverhazelaar bladeren tot een pasta en gebruik het op het getroffen gebied. Het is een uitstekende oplossing voor home eikengif.

22. Jewelweed

Hak de bladeren van jewelweed fijn en kook ze 10 minuten tot het donker-oranje gekleurde vloeistof wordt gevormd. Deze vloeistof afkoelen tot kamertemperatuur en vul het in een ijs lade. Bevriezen. Neem de ijsblokjes en wikkel het in een dunne doek. Plaats deze over de uitslag. Herhaal dit 3-4 keer per dag totdat u de infectie vermindert. Het is een snelle en doeltreffende behandeling voor eikengif infectie.

23. etherische olie

Toepassen lavendel, cypres, kamille en geranium etherische oliën om het getroffen gebied, teneinde de verslechtering van de infectie te voorkomen. Het is een zeer populaire en vertrouwde eikengif behandeling.

24. Weegbree

Doe wat gehakte weegbree bladeren in een kopje water. Laat het steil voor 10-12 minuten. Zeef de oplossing. Met behulp van een watje, toepassen op het getroffen gebied.

25. Aloe Vera

Breng wat aloë vera gel om het besmette gebied. Het zal helpen verlichten van de jeuk. Het verzacht ook de huid, verwijdert de dode huidcellen en vermindert de roodheid, ontsteking en zwelling.

do's

Was uw kleren getroffen met eikengif afzonderlijk.

Houd de geïnfecteerde huid cool.

Neem antihistaminica na overleg met uw huisarts als ze helpen bij de bestrijding van de allergische reacties.

Maak gebruik van herbicide in uw tuin in geval eikengif er bestaat.

Draag handschoenen om af te plukken van de planten uit hun wortels.

Baad uw huisdieren regelmatig.

Draag volledige mouwen kleren tijdens het wandelen in het bos of een wandeling in de tuin.

don'ts

Vermijd het aanraken van het besmette gebied met uw vingers als het kan leiden tot de infectie te verspreiden.

Laat de uitslag geen krassen.

Nooit branden eikengif plant als zij de allergenen in de lucht zou kunnen verspreiden; Aldus verspreidt de infectie.

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

3 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment