Tuesday, February 9, 2016

26 Getest Home Remedies om zich te ontdoen van droge en gebarsten lippen

Bron afbeelding: //

Kleur rood geeft niet alleen sexy look, maar geeft ook de gezondheid van de lippen. Maar roodheid gepaard met pijn, droogte en scheuren kan iedereen lastig te voelen. Gesprongen lippen hebben een negatief effect op uw zelfbewustzijn en eigenwaarde. Bovendien kan een probleem geassocieerd met lippen niet verborgen in tegenstelling tot andere huidaandoeningen. Men moet alleen natuurlijke manieren te gebruiken om weg te doen met dergelijke problemen. Enkele van de belangrijkste oorzaken van schrale lippen zijn barre weersomstandigheden, blootstelling aan de zon, frequente likken van de lippen, het roken, uitdroging, allergische reacties, tekort aan vitaminen, enz. De toestand van gesprongen lippen verergert in de winter en kunnen interfereren met het nemen, het eten, en glimlachend. De meesten van ons toevlucht nemen tot lippenbalsems of chap stokken om zich te ontdoen van de droge en schrale lippen. Maar, kan de chemische stoffen aanwezig zijn in deze producten je lippen te infecteren. Dus moet men de volgende oplossingen om het probleem natuurlijke wijze genezen.

Home Remedies to Get Rid van droge en gebarsten lippen

1. Drink meer water

Uitdroging of gebrek aan water in het lichaam veroorzaakt droge lippen en huid. Daarom moet u ten minste 9-10 glazen water te drinken op dagelijkse basis. U kunt ook drinken vruchtensappen aan de vochttekort overwinnen.

2. luchtbevochtiger

Droge lucht om je heen kan ook leiden tot uitdroging van de lippen en de huid. Dus, overweeg dan het gebruik van een luchtbevochtiger om vochtige lucht om je heen hebt. Het zal ook bijdragen tot het behoud van uw huid gehydrateerd.

3. Komkommer naar uw redding

Dit bleek-groene fruit hydrateert uw lippen samen met hen bliksem. De pijn in scheuren, droogte en duisternis, aanzienlijk verminderen. Je hoeft alleen maar pak wat plakjes (gekoeld gedurende 30 minuten) van de komkommer en plaats ze op je lippen gedurende 10-20 minuten.

Of anders, pak het sap van geschilde komkommer en wrijf het op je lippen. Laat het zitten voor 20 minuten en spoel na met gewoon water.

4. Sjaals Save Lips Too

Over het algemeen mensen denken dat sjaals worden gebruikt om de hals en de borst te dekken, maar dat is het niet; sjaal beschermt ook lippen tegen kille / stormachtige / stoffige wind.

5. Breng Lip Balm Daily

Niet overslaan toepassing lippenbalsem, met name in de winter, omdat het niet alleen hydrateert, maar ook beschermt hen van krachtige schade.

6. Sunscreen als Redder

Sommige mensen kiezen ervoor om zonnescherm toe te passen op de lippen met SPF 15, of zoek een lippenbalsem met soortgelijke SPF; alles wat je kunt krijgen van deze zou goed werken door het opslaan van je lippen tegen zonnebrand

7. Kokosolie

Masseer een beetje kokosolie op je lippen meerdere keren per dag omdat het krachtdadig behandelt gebarsten lippen. Aangezien het rijk aan vitamine E, is zeer goed voor genezing en voedende lippen.

8. Olijfolie

Olijfolie wordt gebruikt om elke vorm van huidproblemen genezen. Het hydrateert en maakt de huid zachter. Dus, direct toepassen op uw lippen of u kunt ervoor kiezen om het te mengen met suiker. Beide manieren het werkt geweldig maar later is men goed voor afschilfering doel.

9. Castor Oil

Krijg wat castor olie op je vingertoppen en wrijf op je lippen om ze zacht en roze transformeren. Als alternatief kan je het mengen met glycerine en citroensap. Meng de juiste en toe te passen op je lippen voor het slapen gaan. In de ochtend, veeg je lippen met de hulp van een watje (gedrenkt in lauw water).

10. Lijnzaadolie

Lijnzaadolie is algemeen bekend om zijn gezonde vetzuren die voeden de epidermis en dermis huidlagen. Deze olie kan doordringen in de lip weefsels zodat u actuele zachte lippen geven.

11. amandelolie

Ontvang een wattenstaafje gedoopt in amandelolie en vervolgens toe te passen op de lippen 2-4 keer per dag om zo te versnellen het genezingsproces. Het is goed voor droge lippen door de aanwezigheid van vitamine E in het.

12. Mosterd Olie

Het werkt wat bij infecties als gevolg van zijn anti-inflammatoire, anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen. Afgezien hiervan, het voorkomt ook kanker, hartkwalen en spijsverteringsproblemen, aangezien glucosinoate, meervoudig onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetzuren bevat. Solliciteer mosterd olie in uw marine. Het is een van de meest doeltreffende middelen om zich te ontdoen van gesprongen lippen.

Het kan ook worden toegepast op de lippen direct, maar weinig. Laat het zitten voor 10 minuten en spoel.

13. Jojoba olie

Deze remedie is goed voor degenen die ernstig gebarsten lippen hebben gekregen. schar slechts enkele jojoba-olie op je lippen. Laat het om te zitten voor 15 minuten en vervolgens te verwijderen. Deze olie voedt de dode huidcellen en helpt vormen nieuwe cellen op de lippen. Het fungeert ook als grote moisturizer voor hen en versnelt het herstelproces.

14. rozenblaadjes en glycerine

Neem wat rozenblaadjes, wassen en plet ze. Giet vervolgens in een paar druppels glycerine of een beker melk op de geplette bloemblaadjes. Gebruik dit mengsel op je lippen 's nachts voordat je het hooi hit. Deze remedie zal helpen herstellen van de kleur en vochtigheid van je lippen.

15. Honey

Honing heeft ook het potentieel om krachtdadig lippen hydrateren. Wrijf een beetje honing op je lippen om ze snel te genezen, samen met het behoud van het vocht.

Combineer honing en glycerine voor de behandeling van droge lippen. Toe te passen en laat het gedurende 15-20 minuten. Afspoelen met regelmatig water. Spreid een laag van slechts glycerine en laat het 's nachts te zitten. Deze weg zal rimpels te houden van de lippen.

16. Citroensap

Meng een theelepel elk van citroensap, ricinusolie, en glycerine. Breng dit mengsel op je lippen zacht en laat het 's nachts te zitten. In de ochtend, veeg je lippen met een wattenstaafje gedrenkt in water.

Of anders, combineer melk room en citroensap. Plaats het in de koelkast. Verspreid het op en rond lip genadig.

17. vaseline

Vorm een pasta door het combineren van Vaseline met honing en wrijf het zachtjes op de lippen. Laat het te zitten voor 10-15 minuten. Dompel een wattenstaafje in water en gebruik deze om de pasta uit de mond te verwijderen.

Als alternatief, masseren je lippen in met vaseline. Het bevat natuurlijke extracten en is veiliger dan andere lippenbalsems.

18. op basis van melk Crèmes

Alle op basis van melk crèmes bevatten verzachtende vetten die lippen effectief hydrateren. U kunt mengen aloë vera met deze crèmes, als gevolg van de antioxiderende eigenschappen van aloë. Breng dit mengsel met behulp van een watje of met de vingertoppen. Was het uit na 20 minuten.

19. Brown Sugar Scrub

Het doel van het schrobben van de lippen is om een beetje te exfoliëren en getuige zijn van de natuurlijke laag huid onder de donkere dode huid. Krijg bruine suiker, olijfolie en honing. Combineer ze en dan zachtjes scrub je lippen voor bepaalde tijd. Afwassen met warm water.

20. geklaarde boter

Herbal Remedies om zich te ontdoen van droge en gebarsten lippen

21. Groene Thee Tassen

U hoeft enkel te drukken gebruikte theezakjes tegen je lippen voor een tijdje. Doe dit elke dag, om ze op natuurlijke wijze hydrateren.

22. Aloe Vera

Gesprongen lippen leiden tot kleine scheurtjes in de lippen die je lippen des te meer onaangenaam te maken. Maar, aloë vera heeft het potentieel om deze scheuren genezen. Trouwens, het verzacht de pijn geassocieerd met gebarsten lippen. Gewoon toepassen verse aloë vera gel op de lippen om ze zacht te maken. Als alternatief, drink aloe vera sap om droge lippen te genezen.

23. Avocado

Vorm een pasta door het pureren avocado en toe te passen op je lippen. Afspoelen na 20-30 minuten met koud water. Deze vrucht is een natuurlijke moisturizer; dat is de reden waarom haar extract majorly wordt gebruikt in de meeste van de schoonheid producten

24. Calendula

Bereid calendula geïnfundeerd olie door het weken de bladeren en bloemen van de kruiden in olijfolie gedurende ten minste 2-3 dagen. Breng deze olie op je lippen om verlichting van droogte, scheuren, en blaren te krijgen.

25. Comfrey

Het slijm in smeerwortel smeert de lippen en vormt een beschermende laag op hen. Je hoeft alleen maar een aantal smeerwortel bladeren verpletteren en toe te passen op de lippen.

26. Kamille

Neem wat kamille bladeren en trekken ze in een pot met vervoerder olie zoals olijfolie, olijfolie of avocado-olie.

do's

Maak er een gewoonte van om zonnescherm toe te passen op de lippen alvorens uit te gaan in het zonlicht, te donker, droog en fragmentarisch lippen te vermijden.

Maken gebruik van een tandenborstel om je lippen zacht buff. Dit zal u helpen weg te doen met de dode cellen afgezet op de lippen.

Onder meer tomaten, wortelen en bladgroenten in uw dagelijkse voeding om zo chapping van de lippen te verminderen.

Gebruik een beetje lippenbalsem of pure Shea boter (indien beschikbaar) op je lippen elke avond voor het slapen gaan.

Maak gebruik van een moisturizer zodra je wakker wordt. Dit draagt ertoe bij dat bevochtigd lippen gedurende de dag.

don'ts

Nooit opraken je tong op de lippen om ze vochtig te maken, zoals speeksel voegt tot droogheid.

Koop nooit lippenbalsems bevatten kunstmatige kleur- en verfstoffen. Kies degene met natuurlijke oliën.

Niet vruchten vol met citrus zuur wanneer je hebt gesprongen lippen, want het verergert de aandoening.

Stop de consumptie van pittige, zout en warm eten zoals het ook verergert uw gebarsten lippen.

Vermijd exfoliërende die salicylzuur bevatten.

Soms zijn de medicijnen van hoge bloeddruk patiënten resulteert ook in gesprongen lippen, dus raadpleeg uw arts over.

Gebruik geen tandpasta met kunstmatige ingrediënten, omdat het irriteert gebarsten lippen.

schil nooit de dood, droge huid aanwezig zijn op je lippen krachtig.

Lik nooit je lippen bijten; anders zal je te maken krijgen met meer kloven.

2 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment