Friday, February 26, 2016

19 Home Remedies To Get Rid Of loopneus Fast

Loopneus, ook wel rinorree in medische termen, optreedt als gevolg van overmatige loopneus geleid door ontsteking en irritatie van de binnenbekleding van de sinussen en de neus. De meest prominente oorzaken die loopneus veroorzaken zijn koud weer, stof allergie, pollen, huisdieren, droog en heet haar en koude dingen. Uitstellen van de behandeling van deze kwaal leidt tot hoofdpijn, oorpijn, en andere problemen. Er zijn verschillende home remedies om zich te ontdoen van loopneus snel. De voordelen van natuurlijke remedies zijn dat ze geen bijwerkingen en goedkoop.

Home remedies voor loopneus

1. Zout Water

Meng ½ eetlepel zout in een kopje water. Gebruik een pipet twee druppels van deze oplossing giet in elk van uw neus en adem het. Nu klap je neus te duwen uit overtollig slijm. Herhaal dit 3-4 keer per dag of als dat nodig is voor een paar dagen tot je conditie verbetert.

Verhit wat water en voeg wat zout aan. Gebruik dit water tot 2-3 keer per dag gorgelen. Dit zal de toxines en virale infectie duidelijk in de keel.

2. Mosterd Olie

Verhit wat mosterd olie totdat het warm is. Giet twee druppels van deze olie in elk van uw neusgaten. Herhaal dit 2-3 keer per dag tot de neusholte ontruimt.

Als alternatief, warmte 2-3 eetlepels mosterd olie en voeg 1 eetlepel karwijzaad erin. Inhaleer de stoom. Het warme en penetrante geur van mosterd olie zal de luchtwegen veroorzaken en open de verstopte neus, waardoor bieden u onmiddellijke verlichting van een loopneus.

Of anders, neem 2 eetlepels mosterd olie, 1 eetlepel citroensap en 1 snufje zout. Verwarm dit mengsel en doorslikken. Het werkt het beste als genomen net voor het naar bed gaan.

3. Steam

Kook wat water in een grote kom. Voeg enkele druppels van eucalyptus of menthol olie erin. Houd uw gezicht naar de kom en bedek je hoofd met een dikke handdoek om de vangst van de stoom. Adem langzaam.

NB - Houd uw gezicht af als je stoom te warm, om brandwonden te voorkomen.

4. acupressuur

Oefen druk uit op de hoek van je neus, afwisselend tussen twee neusgaten. Tijdens het uitoefenen van druk, ervoor te zorgen dat de neusgaten volledig gesloten zijn. Herhaal dit proces voor 10 minuten. Op dezelfde manier toe te passen enige druk op het gebied net boven de ogen en laat dan los. Herhaal dit voor 10 minuten om hulp te krijgen van een loopneus.

5. Kurkuma

Meng 1 eetlepel kurkuma poeder in lijnolie en verwarm het tot het begint te geven vlammen. Adem in deze stoom voor ongeveer 1-2 minuten. Dit moet tweemaal daags worden gedaan om loopneus genezen.

Als alternatief, slik ½-1 eetlepel kurkuma poeder met water. Het zal helpen los te maken de gevulde slijm in je keel.

Of anders, mix ½ eetlepel kurkuma in een glas warme melk en drinken voordat je slaapt. U kunt zelfs een aantal gemalen zwarte peper, samen met kurkuma in melk voor een snellere opluchting.

Drink kurkuma kruidenthee. Bereiden door het toevoegen van kurkuma poeder, kaneel, kruidnagel, gember, honing en zwarte peper naar water en kook. Steile en geniet 2-3 maal per dag voor het verminderen van ontsteking in luchtwegen en snel verlichten van het probleem van loopneus.

6. Knoflook

Kook wat knoflook in water. Zeef dit mengsel en voeg wat suiker aan. Neem deze soep twee keer per dag.

Als alternatief kunt u zelfs kauwen twee teentjes knoflook per dag om zich te ontdoen van een loopneus krijgen.

Of anders, je kunt zelfs capsules met knoflook te nemen.

7. Ginger

Strooi er wat zout over ginger stukken en kauwen hen gedurende de dag om het probleem van het lopen te verlichten en verstopte neus snel.

Als alternatief, rasp 1 el gember en kook ze in 1 kopje water. Stam. Voeg 1 eetlepel honing in dit mengsel en sip. Drink deze thee 2-3 keer per dag aan de luchtwegen passage te wissen en te ontdoen van een loopneus.

Of anders, kook wat gember poeder of geraspte gember in water en inhaleer de stoom.

8. Honey

Meng 1-2 eetlepels honing in warme melk en drink het twee keer per dag.

Als alternatief, meng 1 eetlepel elk van honing en vers citroensap in een glas warm water en drink het warm. Deze remedie helpt genezen van het probleem van de loopneus.

Of anders, mix een snufje kaneelpoeder en enkele druppels citroensap in 1 eetlepel honing. Neem dit mengsel dagelijks naar loopneus genezen.

9. citroensap

Meng het sap van ½ citroen in 1 kopje water, samen met 1 snufje zout en drinken.

NB - Het werkt het beste indien genomen met warm water.

10. Cayenne Pepper

Omvatten cayennepeper in uw dieet. Dit zal de congestie in neusholte te wissen en effectief te behandelen loopneus.

11. warm kompres

Dompel een handdoek in heet water en draai het om het overtollige water af te voeren. Houd dit handdoek over je gezicht. Het zal uw conditie te verbeteren door het losdraaien van slijm.

12. Onion Tea

Snijd plakjes ui en voeg ze toe aan kokend water. Steil voor 10 minuten en zeef het daarna. Adem in de stoom en geniet van de thee. Dit zal de verstopte neus poriƫn te openen en te verlichten het probleem van de loopneus.

Kruidengeneesmiddelen voor loopneus

13. Mierikswortel

Chew een stuk van mierikswortel en houd hem in je mond tot de smaak verdrijft. Slikken daarna.

Als alternatief, voeg een stuk van mierikswortel en ui aan kokend water. Steil voor 10 minuten en dan zeef het mengsel. Sip deze thee 2-3 keer per dag om hulp te krijgen van een loopneus.

14. Basilicumbladeren

Chew enkele blaadjes basilicum in de ochtend en voor het slapen gaan 's nachts.

Als alternatief, eet 2-3 blaadjes basilicum, samen met enkele jaggery twee keer per dag om zich te ontdoen van verkoudheid en een loopneus.

Of anders, kook enkele blaadjes basilicum met 2 teentjes in het water. Zeef dit mengsel en voeg wat suiker aan. Drink het.

15. Eucalyptusolie

Voeg 7 druppels van eucalyptus olie, 4 druppels lavendelolie, 4 druppels pepermuntolie in een grote kom met kokend water en inhaleer de stoom. Herhaal dit 2-3 keer per dag.

Een andere optie is om een paar druppels van eucalyptus olie op uw zakdoek te zetten en ruik de geur gedurende de dag. Dit is een effectieve manier voor de behandeling loopneus.

16. Tijm

Crush wat gedroogde tijm bladeren en inademen.

Als alternatief, meng wat gedroogde tijm bladeren in mosterd olie en verwarm het. Inhaleer de stoom. Dit opent uw verstopte neus en vervolgens loopneus genezen.

17. Kruidenthee

Voeg knoflook, gember, kaneel, ui, citroen en honing in water en steil voor 5 minuten. Zeef het mengsel en drink het 2-3 keer per dag. Het fungeert als een natuurlijke remedie voor loopneus en kalmeert de ontsteking en vecht tegen virale infectie.

18. Brandnetel

Voeg verse brandnetelbladeren te water. Breng het water aan de kook en zeef dit mengsel. Sip thee 2 keer om de symptomen van loopneus genezen.

19. Astragalus

Voeg ¼ astragalus wortels aan kokend water en steile het voor 5 minuten. Zeef dit mengsel en drink deze thee 2-3 keer per dag om de symptomen te behandelen.

do's

Masseer elk van uw oorlellen gedurende 10 seconden.

Gebruik gefilterd water aan de nasale opening schoon te maken.

Blaas de overtollig slijm en vochtophoping in je neus. Gebruik een zachte, ongeparfumeerde weefsels voor dit doel.

Drink veel warm water, vruchtensappen en soepen.

Get voldoende rust.

Neem stoombad om zich te ontdoen van een verstopte neus.

Neem douche met warm water, en adem-out uit te blazen slijm.

Hebben thee (zwarte of kruidenthee) of koffie om keelpijn te verzachten

Slaap met het hoofd in een verhoogde positie.

don'ts

Als je huisdieren hebt in je huis, overweeg dan weg van hen verblijft voor een paar dagen.

Ga niet in de buurt van huisstofmijt, voedingsmiddelen en planten die allergie veroorzaken.

8 juli 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment