Wednesday, February 24, 2016

20 Wonderful Home Remedies To Get Rid Of Man Boobs Fast

De meest onaantrekkelijk en lelijk ding over het grootste deel van de mannetjes is hun man boobs of moobs. Dit vergroot borst gebied wordt niet beschouwd als gespierde Pecs in de mens, maar een slap en vaak meisjesachtig kenmerk. Het veroorzaakt psychologische en emotionele analyse ook in mentaal sterk mannen. De voorwaarde is meer waarschijnlijk bij een oudere man, 45 jaar of ouder. Hormonale onbalans in de puberteit kan ook leiden tot het ontstaan van moobs. Gynaecomastie is de medische term voor vergroting mannelijke feite een zwelling in de weefsels van de borstklieren van de man, waardoor door verlaagde testosteronspiegel. De oestrogeen-niveau is hoog bij vrouwen, waardoor ze dat welgevormde look te geven, maar bij mannen, het zal leiden tot grote onhandigheid. Afgezien van dit, andere oorzaken van de mens borsten zijn hyperthyreoïdie, nierfalen, leverziekte, obesitas, ondervoeding, overmatig gebruik van alcohol en drugs zoals marihuana, chemotherapie en bestraling. Het is niet verplicht dat beide borsten in dezelfde grootte te ontwikkelen; kan er een ongelijke groei ook, of slechts een vergrote borsten ook. Mannen met gynaecomastie symptomen kunnen pijn in de borststreek en soms tepel te beleven, dat is een ernstige aandoening en moet worden overlegd met een arts of therapeut. Gynaecomastie chirurgie is een van de snelste manieren om de mens borsten te verliezen, maar het heeft een aantal bijwerkingen. Daarom proberen deze huismiddeltjes om zich te ontdoen van de mens borsten te krijgen.

Home remedies voor de Mens Boobs

1. Kurkuma

Kurkuma bevat curcumine, dat bij mannen verhoogt testosteronspiegel. Hoe hoger de testosteron tellen, hoe lager zal de kans op het ontwikkelen man boobs. Meng 1 tot 2 theelepels kurkuma poeder in een kopje water en laat het 10 minuten sudderen. Drink dit kurkuma water 2 tot 3 keer per dag voor een paar weken om zich te ontdoen van man boobs.

2. Vis

Vis zoals zalm, tonijn en makreel bevat omega-3 vetzuur dat is een natuurlijke testosteron producent en een uitstekend niveau van oestrogeen verloopstuk. Lage oestrogeen telling zal helpen zich te ontdoen van de mens borsten snel. Consumeren visolie supplementen en koud water vissen terug te krijgen van uw vorm.

3. Sea Food

Afgezien van de vis die omega-3 vetzuren bevatten, moet de lijder andere zink-rijke mariene voedsel verbruikt. Zink is een essentieel mineraal voor mannen met vergrote borsten Het helpt bij het stimuleren van de productie van testosteron en doe weg met de volumineuze borsten. Oesters en kreeften zijn de goede mogelijkheden.

4. Lijnzaad

Sinds flaxseeds bevatten lignanen, ze verminderen het oestrogeengehalte. Ook zijn deze zaden vol met omega-3 vetzuur dat de testosteronspiegel verhoogt. Neem geaarde lijnzaad met warm water per dag om deze omvangrijke borsten krimpen.

Als alternatief, strooi lijnzaad op de lekkere smoothies of boven het op de gebakken items zoals muffins en brood.

Bovendien verbruiken lijnzaadolie dagelijks zal ook helpen.

5. Epsom Salt

Ontgiften kan ook helpen zich te ontdoen van man boobs. Voeg eenvoudig 2 kopjes Epsom zout in de badkuip. Nu, weken jezelf erin. De magnesiumsulfaat in de Epsom zout zal helpen het lichaam te ontgiften. Een 15-minuten bad driemaal per week voldoende.

Opmerking- Het mag niet worden berecht door de patiënten met een hoge BP en hartaandoeningen.

6. koud kompres

Een koude comprimeren wordt gebruikt om de gezwollen zenuwcellen samentrekken. Als gynaecomastie veroorzaakt zwelling en pijn rond de borst; een koud kompres zal enige verlichting van de pijn geven en bijdragen tot het verminderen van de zwelling. Maak een kompres door er enkele ijsblokjes in een servet of dunne handdoek. Zet het op elke borst turn by turn, om het ongemak te verminderen.

Opmerking- geen ijs direct op de huid als het schadelijk kan zijn.

7. Vruchten en Veggies

Groene groenten en fruit bevatten een aantal vitaminen, mineralen en vezels. Ze helpen verbranden overtollig vet en houdt je lichaam gezond. Omvatten appel, avocado, banaan, papaya, bessen, selderie, wortel, spinazie, tomaten, enz., In de voeding om de grootte van de borsten te verminderen.

8. Oefening

De oefening is de beste remedie om zich te ontdoen van man boobs. Druk op de sportschool regelmatig en houd je lichaam onder strenge training sessies, zodat het vet verbrandt zo snel mogelijk. Balanceren uw training sessies met cardio en krachttraining. U kunt ook proberen push-ups en krachttraining om spieren op te bouwen. Het versnelt je stofwisseling en versnelt de vetverbranding, samen met het handhaven van een evenwicht in hormoon niveau. Zwemmen, joggen, wandelen en worden ook beschouwd als een goede vormen van lichaamsbeweging.

Roeien is eigenlijk een geweldige manier om het bovenste gedeelte van het lichaam die zich bezighouden met de oefening voor een lange tijd te houden. U zou een roeimachine gebruiken of gewoon naar buiten te roeien tot man boobs verliezen.

9. Sport

Sporten zoals tennis, basketbal, voetbal, enz., Maak je past. Het sporten het hele lichaam actieve en omvatten de beweging van alle grote delen van het lichaam waar het vet in het algemeen opgebouwd. Regelmatig gebruik je in deze sport zal helpen zich te ontdoen van die inschrijving, vrouwelijke borsten.

10. Ginger Root Tea

Kook wat water en voeg vers geraspte gember aan. Dek af en steile het voor een paar minuten. Zeef de oplossing en geniet van dit lauw afkooksel per dag gedurende 3 tot 6 maanden. Het verhoogt de stofwisseling en verbrandt het vetweefsel.

Kruiden Remedies voor de Mens Boobs

11. Passion Flower

De reden achter de man boobs is een disbalans tussen testosteron en oestrogeen niveau. Het bezit Chrysin die de testosteronspiegel verhoogt. Een additief voordeel van dit kruid is dat het helpt om iemand buurt van alcohol en andere drugs. Voeg een theelepel gedroogde passiebloem in een kop heet water om een kruidenthee te maken. Drink het meerdere malen per dag.

12. Milk Thistle

Verslaving van alcohol en drugs kunnen leverkwalen veroorzaken. Deze ziekten kunnen leiden tot gynaecomastie. Silymarin, een actief bestanddeel aangetroffen in melk distel, verbetert de werking van de lever. In 3 kopjes water, voeg 1 theelepel gemalen mariadistel zaden en laat het koken gedurende 20 minuten. U kunt ook toevoegen honing voor de smaak. Drink deze thee 2 keer per dag gedurende enkele weken of tot de symptomen verdwijnen.

13. Dandelion

Paardebloem is een geweldig kruid voor de behandeling van gynaecomastie. Het is diureticum in de natuur en leidt tot een verhoogde urine lozen, waardoor schadelijke toxines en een teveel aan oestrogeen uit het lichaam te verwijderen. Ook controleert de ophoping van vet in het lichaam. Brouwen een kopje thee door toevoeging van 1 theelepel gedroogde paardenbloem bladeren aan een kop warme water. Steil voor 10 minuten en drink het 2-3 keer per dag, om de mens borsten te verminderen.

14. Tribulus Terrestris

Dit kruid zelf niet stimuleren de productie van testosteron hormoon maar helpt verhogen de luteïniserend hormoon dat de synthese van androgenen in de mannelijke triggers. U kunt de wortels of zaaddozen (gedroogd) te gebruiken om thee te bereiden. Het is een van de beste manieren om de mens borsten te verliezen.

15. Rode Klaver

Rode klaver is effectief in het bouwen van gebeeldhouwde borst door het verminderen van die man boobs. De reden waarom het blijkt een uitstekend middel zijn, is haar vermogen ligt om oestrogeen niveau te verlagen. Genisteïne, een isoflavonen vonden dit kruid, is verantwoordelijk voor oestrogeen reductie. U kunt het in de vorm van thee.

16. Cordyceps

Cordyceps is een betrouwbare keuze voor het stimuleren testosteronspiegel. Het kan worden genomen als thee. Het is een gunstige oplossing voor het verminderen van overwoekerd boobs. Om een kruiden afkooksel te bereiden, breng het water aan de kook en voeg gedroogde Cordyceps stukken aan. Het is bitter van smaak, dus sudderen het voor twee uur om de bitterheid te trekken.

17. Sarsaparilla

Sarsaparilla versterkt de spieren. Deze plant bevat sterol dat wordt gebruikt door atleten voor bodybuilding. Het versterkt de borstspieren en helpt hen terug in goede vorm te krijgen. Het enige wat u hoeft te doen is 1 theelepel gehakte wortels in een beker en giet heet water in. Laat het steil voor 10 minuten. Zeef de vloeistof en drinken.

18. Devil's Claw

Dit kruid is gebruikt sinds de oudheid tot de seksuele drift bij mannen te wekken. Het verhoogt het aantal T-cellen en is een aanbevolen kruidenmiddel aan de man boobs te verminderen. De therapeutische afkooksel kan worden bereid uit de wortel. Sudderen de wortels in water en verbruiken op een regelmatige basis. U zult het verschil merken.

19. commiphora wightii

Dit kruid is beroemd om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het vermindert het niveau van oestrogeen en testosteron verhoogt de telling. Regelmatige inname van dit kruid zal de extra lichaamsvet te verbranden rond de borst gebied. Consumeer het extract van dit kruid voor de beste resultaten.

20. Groene Thee

Groene thee is een geweldige vetverbrander. Het is een natuurlijke antioxidant die spoelt de schadelijke gifstoffen uit het lichaam en is ook effectief in het genezen van gynaecomastie. Consumeren haar extract of brouwsel thee om de extra lichaamsvet te verminderen.

do's

Beperk zoutinname.

Zeg nee tegen Drugs.

Blijf weg van sojaproducten.

Niet consumeren koolhydraten rijk voedsel.

18 maart 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment