Friday, February 12, 2016

8 stappen om uw gewicht te werpen Via zelfhypnose

Zelfhypnose is een van de meest recent ontwikkelde richting gewichtsverlies aangenomen dat een persoon blijven gericht op het doel beweegt. Het is een psychologische benadering van het afstoten pond, dat de verborgen patronen van over-eten te onthullen. Afgezien van dit, hypnose helpt toegang te krijgen tot het onderbewuste en brengt het naar een staat waarin deze suggesties accepteert.

Door middel van zelf-hypnose, kan men de gewoonten op een onbewust niveau te veranderen. Deze aanpak voortdurend herinnert een individu om gezonde keuzes te maken. Het verandert je perceptie, en uw gevoelens ten opzichte van wat je wilt bereiken.

Echter, een aantal artsen deze methode niet erkennen en beschouwen het als ongezond en geest controlling. Maar sommigen hebben begrepen dat hypnose een persoon kan helpen bij het handhaven gezond gewicht.

Volg deze stappen in huis om zichzelf hypnotiseren om gewicht te verliezen:

1. Zoek een rustige plek

Neem 30 minuten van uw drukke schema en het vinden van een plaats in uw huis waar u zich kunt concentreren zonder te worden afgeleid door de externe factoren.

2. Draag comfortabele kleding

Men moet comfortabel tijdens zelfhypnose zijn. Dus, draag iets comfortabel dat je niet in hoeft af te leiden tussen het proces.

3. ontspannen houding

Ofwel zitten op een comfortabele fauteuil of liggen op een vlakke ondergrond.

4. Visualiseer uw ideale gewicht en de focus op

Zoals aangegeven in de wet van aantrekking, wat je voelt op het moment dat is wat je gaat aan te trekken. Sluit je ogen en bevrijd jezelf van alle negatieve gevoelens. Stel uw doel en de tijd waarin je om gewicht te verliezen. Het ontwikkelen van een nieuw zelfbeeld waarin je slank en aantrekkelijk zijn. Visualiseer jezelf, na het verliezen van het gewenste gewicht. Voel de complimenten en reacties van mensen op uw gewichtsverlies

5. Come Back to the Present State

Geleidelijk aan, kom terug naar het huidige moment. Voer deze activiteit elke dag om je onderbewustzijn te trainen over uw wensen.

6. Volg een gezond dieet

Het mechanisme van hypnose helpt u kiezen voor een gezonde voeding. Je moet eten en voelen als een dunne persoon. Hypnotherapie is afhankelijk van de wil van een persoon in de richting van het doel. Het zal effectieve resultaten te geven wanneer een individu is verliefd op zijn / haar oefening regime.

7. Blijf positief en vol vertrouwen

Wees positief en zorgen te maken over je gewicht. Je moet gaan van alle scepsis laten en bedoel elk woord dat je te reciteren of denken. Een goed gevoel over jezelf.

8. Do not Give Up

Niet alles werkt en gaat recht de eerste keer. Geef de moed niet. Als je workout voor één dag en resultaten verwachten, dan is het niet gaat gebeuren. Als u niet in staat om iets te voelen voor het eerst zijn, geven een pauze en het opnieuw doen na een paar dagen.

19 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment