Thursday, February 11, 2016

28 Home Remedies To Get Rid Of Hoofdpijn snel

U kunt last hebben van hoofdpijn op een bepaald punt in je leven. Hoofdpijn maakt hele dag ellendig. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn - migraine, sinus, cluster en spanningshoofdpijn. Begripsverwarring, wazig zien, en dichtheid rond de nek, de ogen en het hoofd zijn enkele tekenen van hoofdpijn. Stam in de nek of ogen, overmatig gebruik van pijnstillers, verslapen, overmatig drinken en roken, abnormale neuron activiteit, spanning of stress, genetische factoren, fysiologische veranderingen in het hoofd, uitdroging, gebrek aan slaap, en vernauwing van de bloedvaten zijn enkele van de leidende oorzaken van hoofdpijn. Als u een van degenen die liever thuis de behandeling over geneesmiddelen om zich te ontdoen van hoofdpijn te krijgen, dan zijn hier enkele natuurlijke remedies voor u.

Home remedies voor Hoofdpijn

1. Ginger

Gember vermindert de pijn van de bloedvaten in het hoofd, waardoor ontlast hoofdpijn Maak een pasta door toevoeging van 2 eetlepels water te drogen gemberpoeder. Breng het op het voorhoofd.

Combineer citroensap en gember sap in gelijke hoeveelheden. Drink het 1-2 keer per dag.

Chew 1-2 stukjes ginger snoep (gekristalliseerd).

Kook rauwe gember of poeder van gember in water voor een paar minuten. Adem in de stoom.

2. Ice Pack

Ijs vermindert ontsteking en verlicht de pijn. Om migraine te kalmeren, gelden een pak ijs op de achterkant van je nek. Als alternatief, dompel een washandje in ijskoud water. Zet het op je hoofd voor 5-7 minuten. Herhaal dit een paar keer.

Of anders, wikkel sommige diepvriesgroenten in een zak. Gebruik het als een koud kompres op je hoofd om zich te ontdoen van de pijn te krijgen.

3. Appels

Strooi er wat zout op appelschijfjes; eten in de ochtend voor een week. Het zal de niveaus van alkali en zuur in het lichaam, aldus verlicht u van chronische hoofdpijn.

4. Lemon

Verwijder de buitenste laag (zwoerd) van 2-3 citroenen. Maak een pasta door het breken en hakken de korst. Breng deze pasta op het voorhoofd.

5. Apple Cider Vinegar

Vul een glas met water en voeg 2 theelepels ACV aan. Meng naar behoren en drinken. Als alternatief, meng gelijke hoeveelheden van ACV en water. Kook ze in een pan. Snuif de stoom sinus hoofdpijn te genezen.

6. karwijzaad

Droge geroosterde sommige karwijzaad en bind ze in een mousseline doek of zakdoek. Adem in de geur om zich te ontdoen van hoofdpijn krijgen.

7. Honey

Neem 1½ kopjes melk en voeg 2 theelepels kaneelpoeder en 1 theelepel honing aan. Roer het goed. Drink het twee keer per dag wanneer u last heeft van hoofdpijn.

Of anders, slokje water vermengd met honing op een lege maag elke ochtend om chronische hoofdpijn te genezen op een natuurlijke manier.

8. Kruidnagel

Kruidnagels fungeren als natuurlijke pijnstiller en verlichting van spanningshoofdpijn. Crush enkele kruidnagel en leg ze in een schone doek. Wanneer je voelt hoofdpijn, snuif de geur van gemalen kruidnagel.

Als alternatief, meng een eetlepel van de vervoerder olie met 2 druppels kruidnagel olie. Gebruik dit mengsel op je tempels en het voorhoofd te masseren.

Of anders, meng 2 druppels kruidnagel olie, 1 theelepel zeezout en 2 theelepels kokosolie. Wrijf het mengsel op je voorhoofd.

9. Warm Soep

Strooi er wat peper op warme soep en laat het aan de nasale blokkade te wissen en de behandeling van hoofdpijn.

10. Amandelen

De salicin in amandelen fungeert als een pijnstiller. Daarom proberen met een handvol amandelen wanneer je maar hoofdpijn.

NB - Mensen die lijden aan migraine mag dit middel niet gebruiken.

11. Cinnamon Powder

Voeg water toe tot 2 theelepels kaneelpoeder tot een pasta te maken. Wrijf het op de tempel en het voorhoofd.

12. Visolie

De ingrediënten in visolie kalmeren de ontsteking bloedcellen dus verminderen hoofdpijn. Neem een glas koud jus d'orange en voeg een eetlepel van visolie aan. Drink het. U kunt ook consumeren visolie capsules.

13. Watermeloen

Als de oorzaak van hoofdpijn is warmte, drinken watermeloen sap. U kunt het sap te zoeten.

14. Koriander

Bereid een afkooksel van koriander en suiker; en drink het. Daarnaast kunt u een kopje thee met behulp van koriander, gember en komijn. Drink de thee om de pijn te verzachten.

15. Water

Als de oorzaak van hoofdpijn is uitdroging, maar drink een glas koud water om hulp te krijgen binnen een paar minuten. Bovendien bent u voorgesteld om 8-10 glazen water te drinken gedurende de dag, om je lichaam gehydrateerd.

16. Pencil

Deze oplossing klinkt raar, maar het is zeer effectief. Men gelooft dat mensen onbewust klemmen kaak en tanden die druk uitoefent op de spieren tempels. Bijgevolg, hij / zij ervaring hoofdpijn. Om hulp te krijgen, zet een potlood tussen je tanden, maar niet bijten. Het zal helpen te ontspannen kaakspieren.

Kruiden Remedies te genezen hoofdpijn

17. Groene Thee

Voeg een zak van groene thee om 1 kopje warm water. Voeg het sap van ½ citroen aan. Meng de juiste wijze. Drink deze thee voor een snelle verlichting van hoofdpijn.

18. Moederkruid

Feverfew verlicht de pijn door een versoepeling van de vernauwde bloedvaten. Het enige wat u hoeft te doen is steil 1 ounce van gedroogde of verse moederkruid bloemen in kokend water (1 pint) gedurende ten minste 8-10 minuten. Zeef de thee. Drink het twee keer per dag.

19. Sandalwood

Wrijf sandelhout poeder op het voorhoofd om hoofdpijn te genezen in de zomers.

20. Rosemary

Rozemarijn olie heeft rozemarijnzuur die bekend staat om zijn anti-inflammatoire en verzachtende eigenschappen. Meng een paar druppels rozemarijn olie met vervoerder olie (1 eetlepel) en masseer het op tempels en voorhoofd.

Of anders, voeg 1 theelepel elk van gemalen blaadjes salie en rozemarijn om een kopje water. Laat de kruiden steile 8-10 minuten. Drink de thee als het afkoelt tot kamertemperatuur. Hebben deze thee twee of drie keer per dag.

21. Mint Juice

Menthol in mint sap helpt kalmeren het ongemak veroorzaakt als gevolg van hoofdpijn. Neem een handvol muntblaadjes. Plet ze en pak sap van hen. Breng dit sap op het hoofd om zich te ontdoen van hoofdpijn krijgen. Of anders, bereiden muntthee. Geniet van een katoenen bal erin en toe te passen op je voorhoofd om de pijn te genezen.

22. pepermuntolie

De menthol aanwezig in pepermunt heeft een kalmerend effect, dat helpt verlichten hoofdpijn. Meng pepermunt essentiële olie (3 druppels) in 1 eetlepel olijfolie, amandelolie of gewoon water. Gebruik dit mengsel op je tempels en voorhoofd masseren

Als alternatief, kook wat water in een kleine pot. Voeg 4-5 druppels pepermuntolie aan. Inademen van de dampen.

23. Basil

De pijnstillende en kalmerende effecten van basilicum ontspannen de gespannen spieren, en de behandeling van de lichte hoofdpijn. Steile 3-4 blaadjes basilicum (vers) in 1 kop kokend water. Zeef het en voeg wat honing (optioneel). Sip langzaam.

Of anders, kook water in een pot en voeg een paar druppels basilicumolie of 1 eetlepel basilicumblaadjes aan. Inhaleer de stoom.

Als alternatief, meng basilicum olie met een basisolie. Gebruik het om het voorhoofd te masseren.

Chew verse basilicumblaadjes op dagelijkse basis.

24. lavendelolie

Als de oorzaak van hoofdpijn is spanning, gewoon inhaleren de aangename geur van lavendel essentiële olie. Neem een papieren zakdoekje en giet er een paar druppels lavendel essentiële op. Adem het. Als alternatief, kook 2 kopjes water. Voeg 2 druppels essentiële olie van lavendel aan het en inademen van de dampen.

Een andere optie is om lavendel combineren essentiële olie (2-3 druppels) met vervoerder olie (1 eetlepel), zoals olijfolie of amandelolie. Gebruik dit mengsel op je voorhoofd te masseren.

Let op: Niet inname lavendelolie mondeling.

25. Betel Leaves

Crush enkele betelbladeren om de pasta te bereiden. Breng het op het voorhoofd. Koeling en pijnstillende eigenschappen van betelnoten laat de behandeling van de hoofdpijn natuurlijk.

26. Bishop's Weed

Burn sommige Bishop's onkruidzaden en rook de dampen van de hoofdpijn die wordt veroorzaakt door migraine te pacificeren. U kunt ook ruiken de zaden direct.

27. Henna

Hennabloemen zijn zeer effectief bij het verlichten van de hoofdpijn resulteerde gevolg van hitte. Voeg gewoon wat azijn aan de henna bloemen en wrijf op de kop om de gewenste resultaten te krijgen.

28. Eucalyptusolie

Eucalyptus is een van de beste natuurlijke remedies voor de behandeling van hoofdpijn. massage gewoon de olie om hulp te krijgen.

do's

Solliciteer koud of warm kompres op uw nek en voorhoofd.

Voer fysieke activiteiten zoals dagelijkse wandeling en oefenen om stress te voorkomen.

Eet gezond voedsel om het niveau van de bloedsuikerspiegel tot hoofdpijn te voorkomen te behouden.

don'ts

Sla geen maaltijden over.

Vermijd room, chocolade, kaas, gebakken en junkfood als het de pijn kan verergeren.

Vermijd cafeïnehoudende dranken, pindakaas, zure room, chocolade en andere voedingsmiddelen die hoofdpijn veroorzaken.

23 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment