Sunday, February 14, 2016

33 Simple Home Remedies om zich te ontdoen van de vette huid

Bron afbeelding: /2014/05/09/three-tips-for-oily-summe_n_5297591.html

Overdreven vergrote poriën, puistjes en mee-eters - u lijdt aan een van deze huidproblemen? Als uw antwoord ja, dan sta je een kans op een vette huid die vaak neerslaat of misschien een combinatie huidtype die varieert van droog tot normaal in sommige delen, terwijl vettige op andere onderdelen, zoals T-zone (voorhoofd, neus en kin) te hebben. Hoewel de productie van olie uit de huid is een natuurlijk proces, maar afscheiding van overmatig talg talgklieren leidt tot acne. Dit kan te wijten zijn aan genetische factoren, hormonale veranderingen, stress, puberteit, ultraviolette straling effect, overmatige blootstelling aan hitte, lange hete baden en douches, seizoensgebonden veranderingen, langdurige medicatie (anticonceptie, zwangerschap of hormonale pillen), sommige ingrediënten in zepen en dan gebruik van huidverzorgingsproducten. Lees verder en ontdek de mogelijke home remedies om zich te ontdoen van de vette huid.

Home remedies voor de vette huid

1. Eiwit

Klop een ei wit en toe te passen over je hele gezicht. Laat het voor 15-20 minuten en dan afspoelen met warm water.

Als alternatief, meng sap van een halve citroen in 1 eiwit en klop het grondig. Breng het over je gezicht en laat het gedurende 15-20 minuten, daarna wassen met warm water.

In plaats daarvan, meng 1 eetlepel elk van honing en havermout met een ei wit en maak een gladde pasta. Breng dit op je gezicht. Bovendien kan gram meel worden toegevoegd in plaats van havermout.

Trouwens, combineer eiwit, citroensap en druivensap extract en toe te passen over je hele gezicht en hals. Dit masker verstevigt de huid en werkt als een natuurlijke reiniger om u te helpen zich te ontdoen van overtollige olie.

Let op: de reguliere inname van rauw eiwit kan het probleem van de vette huid verergeren, aangezien het biotine bindt sterk. Daarmee de externe applicatie is zeer nuttig.

2. Citroensap

Meng 1 eetlepel citroensap met 2 eetlepels gedestilleerd water en breng het over je gezicht. Laat het op je gezicht gedurende 10 minuten en daarna wassen met warm water.

Als alternatief, meng 1 eetlepel citroensap, ½ eetlepel honing en 1 eetlepel melk. Breng deze pasta over je gezicht gedurende 10-15 minuten en spoel af met warm water. Herhaal deze procedure voor 1 week om positieve resultaten te getuigen.

3. Yoghurt

Het melkzuurgehalte in yoghurt helpt exfoliëren van de huid, en dus verwijdert overtollige olie uit het gezicht. Breng een eetlepel yoghurt over je gezicht en laat het enige tijd totdat het droogt volledig uit en spoel af met koud water. Dit moet eenmaal per dag worden gedaan voor vlekkeloze huid

Als alternatief, meng 1 eetlepel elk van yoghurt en honing; voeg wat gemalen havermout. Verspreid het over je gezicht, laat het 5-10 minuten en spoel af met warm water.

Bovendien kunt u ook verse karnemelk toe te passen op je gezicht tot vette huid te behandelen.

4. Tomaten

Snijd een tomaat in de helft en wrijf het over je gezichtshuid in cirkelvormige beweging. Spoel af met koud water na 15 minuten. Doe het eenmaal per dag voor een paar dagen totdat de resultaten zichtbaar worden.

Als alternatief, mash enkele tomaat en avocado; en breng dit mengsel over je gezicht. Laat ze drogen en dan afwassen na 15 minuten. Dit helpt bij het sluiten van de poriën en geeft een gladde glans aan het gezicht.

5. Apple

Breng de flarden van geraspte appel op je gezicht. Laat ze daar te blijven voor ongeveer 15 minuten en dan afwassen met lauw water.

Als alternatief, mix geraspte appel (of appelsap) met een aantal yoghurt en citroensap. Verdeel het over je gezicht. Laat het gedurende 15 minuten en daarna wassen met koud water.

Als alternatief, mash een appel, ½ kopje gekookte havermout, 1 losgeklopt ei wit. Meng ze elkaar en verdeel het op je gezicht. Houd het voor 20 minuten en dan afwassen. De alpha hydroxyl zuur aanwezig in appel tinten van de huid.

6. komkommer

Snijd plakjes komkommer en wrijf ze over je gezicht voor het slapen gaan. Laat het 's nachts en dan je gezicht wassen met warm water in de ochtend. Dit is een natuurlijke huis remedie voor de vette huid.

Als alternatief, meng sap van een halve komkommer en ½ citroen en toe te passen over je gezicht voor enkele dagen. Dit is een zeer effectief middel om de vette huid te behandelen. Dit ook helpt bij het verminderen sproeten en donkere toon van de huid.

7. Apple Cider Vinegar

Meng ¼ kopje appelazijn en ¾ kopje water; vervolgens toepassen op je gezicht. De alpha hydroxyl zuur aanwezig in ACV helpt hydrateren de huid en is een van de beste remedie voor de vette huid.

Als alternatief, meng 1 eetlepel appelazijn in 1 kopje water en dagelijks drinken voor het slapen gaan. Deze remedie helpt de balans van de hormonen in het lichaam en het verminderen vettigheid van de huid.

8. Melk

Mix 2-3 druppels lavendel of sandelhout olie in ½ kopje melk en breng het mengsel over je gezicht. Masseer dit mengsel 2-3 minuten en dan gaan slapen. Was dit af met warm water in de ochtend. Dit moet dagelijks worden beoefend om zich te ontdoen van de vette huid.

Als alternatief kunt u ook van toepassing rauwe melk over je gezicht en was het af met warm water na het droogt. Dit is een zeer effectief middel dat vette huid behandelt.

9. Honey

Breng wat honing op je gezicht en laat het gedurende 15 minuten. Afspoelen met koud water. De exfoliërende aard van honing vermindert overtollige olie uit het gezicht. Trouwens, het opent de poriën en voorkomt rimpels

Als alternatief, meng wat gemalen amandelen met honing en masseer deze pasta over je vette huid. Laat het 5-10 minuten en daarna wassen van je gezicht met warm water. Dit is erg handig huis remedie voor de vette huid en moet ten minste één keer per week worden beoefend voor de beste resultaten.

10. kleimasker

Neem 1 eetlepel gezicht klei (bentoniet) en voeg 2 el toverhazelaar, 2 druppels elk van cipres olie en citroenolie voor geur. Meng alle ingrediënten behoren. Laat het masker gedurende 10 minuten of totdat het droogt. Daarna afspoelen met koud water. Dit is zeer behulpzaam bij het zetten van de olie uit het gezicht.

11. Mango Mask

Masseer je huid gedurende 5 minuten met behulp van de mango pulp. Afwassen met warm water als het droogt. Dit biedt koeleffect op de vette huid.

12. Gezonde voeding

Licht gekookte groenten die minder olie bevatten en kruiden gaan een lange weg bij het handhaven van een gezonde huid.

13. Orange Peel

Verzamelen van een aantal droge sinaasappelschil en voeg wat rauwe melk aan het. Maak een gladde pasta en toe te passen op gezicht en hals. Laat het blijven gedurende 10-15 minuten en dan afspoelen met koud water. Dit is een van de beste huis remedie voor de vette huid.

14. Oefening

Onder meer fysieke activiteiten in je dagelijkse routine, omdat dit helpt bij het verhogen van de bloedcirculatie; dus, maakt je zweet, die opent de verstopte poriën. Het schoonmaken van de overtollige zweet dat omhoog komt. Bovendien zal het zweet te wassen het vuil weg.

Als alternatief, doe 30 minuten intensieve lichaamsbeweging per dag om de bloedsomloop te verbeteren.

15. Zeezout

Meng een theelepel zeezout met water tot een gladde pasta te vormen en toe te passen over je gezicht en hals. Afwassen met warm water na 5-10 minuten.

Let op: Deze remedie moet worden gedaan een keer per week alleen als dit veroorzaakt uitdroging van de huid.

16. Baking Soda

Meng 1 eetlepel bakpoeder 2-3 eetlepels water tot een fijne pasta te maken. Breng deze pasta over je gezichtshuid en was het uit wanneer het droogt. Het is anti-inflammatoire en antiseptische eigenschappen helpt bij de behandeling van de vette huid.

17. Coffee

Meng gemalen koffie met wat honing en gebruik dit mengsel op je gezicht te schrobben. Was het af met warm water na het droogt. Deze heerlijke geurende scrub is een zeer goede exfoliant dat het beste is voor de vette huid.

18. Kokosmelk

Solliciteer kokosmelk rechtstreeks op gezicht en hals. Dit werkt op dezelfde manier als melk verwijdert extra vuil, om te voorzien verzachten de huid.

19. Stomen

Kook wat water in een container gedurende 2 minuten en haal hem van het vuur. Om stoom te bieden aan uw gezicht en nek, bedek je hoofd met een handdoek. Veeg de extra vuil van je gezicht na het stomen. Deze oplossing maakt je huid helder en zacht.

20. Gram Meel

Voeg wat rozenwater om gram bloem en deze pasta toe te passen op uw huid. Was het af met warm water als het droogt. Dit is zeer effectief middel bij het wegwerken van de vette huid.

Opmerking: Bevochtig je huid na het toepassen van deze remedie.

21. Papaya

Maak een pasta van papaya en gebruiken om je gezicht te schrobben.

Als alternatief, meng wat terrein havermout, samen met mazen papaya en scrub je gezicht met het voor 2-3 minuten. Dit werkt als een natuurlijke exfoliant die extra vuil uit het gezicht verwijderd; vandaar, maakt je huid gezond en gloeiende.

22. Ice Cube

Wikkel een ijsblokje in een dunne katoenen doek en wrijf het over je gezicht om zich te ontdoen van de vette huid. Gebruik deze remedie voor make-up, zodat het blijft langer.

23. Fuller's Earth

Maak een fijne pasta door het mengen van aarding voller met rozenwater. Breng het over je gezicht. Normaal water kan ook worden gebruikt in afwezigheid van rozenwater.

Als alternatief, combineer eiwit, aarde en yoghurt voller's. Breng het als een gezichtsmasker en bewaar deze voor 20 minuten. Afspoelen met koud water en een aantal moisturizer toe te passen. Dit huis remedie zal effectief verminderen van olie uit de huid.

24. Cornstarch

Neem wat maïzena en meng het met water tot een fijne pasta te maken. Wrijf dit over je gezichtshuid en afwassen na 10 minuten. Deze remedie helpt zich te ontdoen van de vette vlekken op de huid; dus, voegt uitstraling.

25. Banana

Pureer de helft banaan en voeg wat honing tot een fijne pasta te maken. Houd het voor 15 minuten en spoel daarna af. Dit werkt als een natuurlijke moisturizer en is een perfecte behandeling voor de vette huid.

Herbal Remedies voor de vette huid

26. Groene Thee

Maak een extra sterke kop groene thee en laat hem afkoelen. Geniet van een katoenen bal in deze oplossing en dep het over je gezicht. Laat het verblijf voor 5-10 minuten, en daarna afspoelen met koud water. Dit is vol antioxidanten en huidreinigende voedingsstoffen die extra olie te verwijderen uit de huid.

27. Aloe Vera

Solliciteer gel van het blad verse aloe vera over je gezicht en hals. Laat het drogen en dan afwassen met water. Dit is zeer effectief middel voor de behandeling van een vette huid.

Als alternatief, kook de aloë vera blad in wat water en vermalen vervolgens samen met een eetlepel honing. Breng dit mengsel gelijkmatig over het gezicht en hals. Als het droogt afspoelen met koud water. Als regelmatig gedaan, deze remedie maakt de huid olie vrij.

In plaats daarvan, meng 2 eetlepels havermout met 4 eetlepels van aloë vera gel. Combineer de juiste wijze tot een gladde pasta te maken. Breng deze pasta over je gezichtshuid en schrobben het af krachtig. Dit helpt bij het verwijderen van extra olie, vuil en vet van het gezicht; dus, voegt zachtheid van de gezichtshuid.

28. Yarrow, salie en pepermunt

Geniet van katoen in gedestilleerd kruiden of extracten daarvan, en breng het over je gezicht als toner. U kunt uw gezicht wassen met water na 10-15 minuten, voor het geval dat nodig is.

29. Witch Hazel

Geniet van een katoenen bal in gedestilleerd toverhazelaar, en toe te passen over je hele gezicht en hals twee keer per dag gedurende 2-3 weken. Na drie weken, toepassen eenmalig. De huidige in de toverhazelaar tannines hebben adstringerende effecten die aanscherping van de huid poriën.

In plaats daarvan, slijpen een eetlepel droge haver en bevochtigen met drie eetlepel toverhazelaar extract tot een gladde pasta. Masseer het over je gezicht in cirkelvormige bewegingen voor ongeveer 5-10 minuten. Later, je gezicht wassen met warm water. Dit helpt het openstellen van de verstopte poriën.

30. Hyssop

Kook 1 el hysop in 1 kopje water gedurende 10 minuten. Laat het afkoelen en dan toe te passen met behulp van katoenen bal. U kunt wassen je gezicht met warm water na 15 minuten, indien nodig.

31. Herbal Mask

Kook een appel; deze combineren tot een pasta. Voeg 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel van lavendel, salie of pepermuntolie. Klop het mengsel correct en toe te passen op je gezicht. Houd het voor 5 minuten en dan afspoelen met warm water. Dit is een van de beste huis remedie om de overmatige productie van olie over gezichtshuid voorkomen.

32. Tea Tree Oil Toner

Meng 2 eetlepels van tea tree olie in 2 eetlepels water en breng het over uw huid.

U kunt mixen deze kruidenolie met uw favoriete toner en toe te passen op je gezicht. U kunt deze was na 15-20 minuten, indien nodig. Dit is zeer effectief huis remedie voor de vette huid.

33. Duindoorn Seed Oil

Solliciteer duindoorn olie direct op het gezicht. Als alternatief, meng gelijke hoeveelheid olie en water; en toe te passen op je gezicht.

do's

Spoel je gezicht met lauw water voordat u het hooi hit.

Als je acne, samen met een vette huid, kies dan een zeep die benzoylperoxide salicylzuur of triclosan bevat.

Maak gebruik van vloeibare gezicht te wassen dat alpha hydroxyl zuren, zoals glycolzuur, citroenzuur en melkzuur bevatten. Deze helpen bestrijden infecties van de huid, het verwijderen van dode huidcellen en vermindering van de olie in de poriën.

Maak gebruik van een milde zeep en schoonmaakmiddelen.

Gebruik een op water gebaseerde moisturizer na het baden.

Gehydrateerd te blijven, drink minstens 10 glazen water per dag; en gebruik maken van luchtbevochtiger / air conditioner in warm / droog weer.

Draag handschoenen tijdens het werken met reinigingsmiddelen.

Baden als je zwaar transpireert.

Controleer of alle etiketten van medicinale zalf en cosmetica. Je moet ze gebruiken als ze worden genoemd als 'niet-comedogeen'.

Draag een niet-vette zonnebrandcrème lotion tijdens het uitgaan in de middag.

Verwijder make-up voor het slapen gaan. Overschakelen naar olievrije / water gebaseerde make-up; of te voorkomen dat het gebruik van make-up voor enkele dagen.

Laat nooit huid droog; altijd gebruik maken van moisturizer na het wassen van uw huid.

Kies voor voedingsmiddelen die rijk zijn aan hoog vezelgehalte als ze helpen behouden meer water in het lichaam; en bijgevolg voor een noodzakelijke vocht.

In het geval van overtollige olie, schoon uw gezicht met vloeipapier.

Gebruik losse transparante poeder in plaats van geperst poeder dat olie bevat.

Pin-up van uw haren, omdat ze extra olie kan toevoegen aan uw huid.

Was uw kussenslopen regelmatig om elke vorm van besmetting te voorkomen.

Bescherm uw huid tegen UV-stralen van de zon.

Onder andere vitamine B (biotine) in uw dieet.

don'ts

Vermijd schrobben na of tijdens bad. Dit kan talgklieren verergeren.

Blijf weg van te veel huidverzorgingsproducten. Vermijd dan zuivering, over scrubben of te schrobben uw huid, omdat dit de huidcellen kunnen beschadigen en waardoor ze meer olie afscheiden om te compenseren.

prik nooit of knijp puistjes

Zich te onthouden van gebakken, vette, vette en hoog in koolhydraten levensmiddel.

Vermijd koffie en thee inname of reduceren tot minimum, omdat ze het lichaam uitdrogen; dus, omgekeerde van het lichaam proces om meer olie te scheiden om het evenwicht te behouden.

Shun koolzuurhoudende dranken, die een hoog suikergehalte zijn.

Niet gestresst te blijven en neem voldoende rust zoals toename van stress leidt tot generatie van overtollige olie die kan leiden tot verstopping van de poriën.

Op basis van alcohol make-up producten moeten worden vermeden omdat ze extreme droogte kunnen veroorzaken.

Experimenteer niet een onlangs gelanceerde huidverzorgingsproducten over de hele huid.

Vermijd het gebruik van te veel exfoliërende en toners over uw huid.

30 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment