Tuesday, February 9, 2016

8 verbazingwekkende zelfgemaakte remedies voor Cleaning Eye Glasses

Het is heel gebruikelijk dat onze brillen worden bedekt met de olie die uit onze handen en ogen het creëren van een kleverig laagje vuil dat een wazig zicht of infecties zoals conjunctivitis (1) geeft. Op sommige momenten, het is zo irritant dat we nodig hebben om de dichtstbijzijnde ding te grijpen in ons bereik om het stof af te vegen. Meestal belanden we met behulp van de hoek van onze shirt of de sjaal om dat te reinigen en sommige mensen zelfs gebruik maken van spit voor dit doel. Maar dit zijn niet de juiste manier van reinigen van de glazen als het stof op het overhemd kan de bril beschadigen door er krassen op. Brillen, als ze niet goed schoongemaakt, kunnen de lenzen beschadigen. Het nemen van een goede verzorging kunnen hun houdbaarheid te verbeteren. Je hoeft niet eens speciale sprays nodig hebt om uw bril glashelder te houden, kan een aantal eenvoudige zelfgemaakte rechtsmiddelen kunnen worden gevolgd, in plaats van het kopen van dure oplossingen, die zelfs kan leiden tot irritatie aan de ogen. Dus, hier zijn een aantal echt heerlijke zelfgemaakte lenzenvloeistof cleaner die u kunt gebruiken om uw bril vuil-vrij te houden.

1. Zeepoplossing

Dit is de eenvoudigste en meest effectieve methode voor het reinigen oogglas thuis (2). Je hoeft alleen maar te haasten om uw toilet en gebruik van de zeep voor je bewaard. Maak een zeepsop mengsel door toevoeging van enkele druppels van de zeep oplossing voor een kom met warm water. Wrijf het voorzichtig en was de glazen weer met gewoon water. Eindig door het afvegen van de glazen met een schone katoenen doek.

2. baby Wash

Om schone bril, een baby wassen is zeer gunstig. Neem twee kopjes gedestilleerd water in een fles. Voeg 1/4 kop van de baby wassen in het. Meng goed de oplossing door te schudden op zijn kop. Solliciteer 4-5 druppels van deze oplossing en wrijf de glazen voorzichtig. Eindig door polijsten de lenzen met een zachte doek. Gedestilleerd water alleen kan worden gebruikt voor dit doel (3).

3. ontsmettingsalcohol

Wrijven alcohol werkt geweldig tijdens het verwijderen van vreemde voorwerpen verzameld op onze glazen. U kunt een alcohol nevel direct te gebruiken voor het reinigen van de bril of maak een zelfgemaakte schoner. Verdun een kopje isopropyl alcohol (90% zuiverheid) in een kopje water (4). Voeg een druppel afwasmiddel aan. Doe het bereide mengsel in een spray fles en goed schudden om een gelijkmatige consistentie te bereiken. Een paar druppels van de oplossing moet dagelijks worden gewreven op de glazen en afgeveegd met een schone katoenen doek. Het laat geen strepen achter en reinigt de glazen perfect.

NB: Alcohol is mogelijk niet geschikt voor het schoonmaken van gecoate glazen zijn.

4. Citrus en vloeibare zeep Glass Cleaner

U kunt een zelfgemaakte schoner te maken door het combineren van citrus schoner en wat vloeibare zeep. Kaliumhydroxide is een belangrijk ingrediënt van vloeibare zeep (5), die hen een grote reinigingsmiddel maakt (6). Begin met het wassen van de glazen in warm water. Neem een eetlepel van vloeibare afwas en voeg deze toe aan een kopje citrus schoner. Giet dit mengsel in een kwart van het water. Neem een paar druppels van deze oplossing en toe te passen zachtjes op de glazen. Reinig de bril door spoelen met water. Veeg met een zachte doek.

5. Microvezeldoek

Iemand die draagt een bril moet altijd een microfiber doekje met hem / haar. Ze kunnen gemakkelijk worden gekocht bij een oog te slaan. Deze doeken kunnen 99% van het vuil (7) te reinigen. Een goede kwaliteit van microfiber doekje reinigt het stof op de bril zonder beschadiging van de lenzen. Zelfs de meest effectieve reiniger mislukt, als je de bril met schuurpapier reinigen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het reinigen van de lenzen van camera. nat altijd uw lenzen met warm water en schoon met de microfiber doekje.

Reiniger voor Coated lens

Plastic lenzen zijn hoog in de vraag en hebben spiegelglazen vanwege hun meerdere voordelen, zoals het lichte gewicht in de minderheid en krasvrij coatings. De glazen zijn ook voorzien van UV coating en anti-reflectielaag. Het gebruik van zeep oplossingen of alcohol op een dergelijke lenzen kunnen strippen van de coating. Als u zich afvraagt hoe dat om plastic brilmonturen schoon te maken, dan hebben we een aantal remedies die nuttig kan zijn kreeg.

6. Castilië Soap

Castilië zeep heeft desinfecterende eigenschappen (8). Zet een kwart van een bar van Castilië zeep in een pan en alleen dat veel zelfs, dat het betrekking heeft op de zeep toe te voegen water. Laten koken gedurende 5 minuten. Zorg ervoor dat er geen klontjes meer in de oplossing. voeg dan een eetlepel glycerine en de helft van een theelepel van sassafras olie in de pan. Verwijder het uit het vuur en laat het mengsel afkoelen. Breng een kleine hoeveelheid van deze oplossing op het doek en reinig je lenzen met dit doek. Gebruik gewoon water af te spoelen elk vleugje de schoonmaak mengsel dat op het glas blijft.

7. White Vinegar

Azijn werkt geweldig voor het reinigen van glazen en vensters (9) samen met de bril. Meng gelijke hoeveelheden zowel gedestilleerd water en witte azijn. Giet het mengsel in een spuitfles en goed schudden. Spuit deze oplossing op elke lens en wrijf hem met een 100% schone katoenen doek. Dit is de beste oplossing voor het reinigen plastic glazen.

8. Baking Soda

Deze zelfgemaakte oplossing is nuttig in glas reinigen in een milde wijze (10) en het verwijderen van hardnekkige krassen van. Maak een dikke pasta door het combineren van zuiveringszout en water en toe te passen op de bril met een katoenen doek in een cirkelvormige manier. Was de glazen met koud water om het krassen te verwijderen. Wrijf het droog met een schone katoenen doek.

Dos

Houd een zachte microfiber doekje handig.

Het wissen kleding moet worden gewassen regelmatig.

Reinig de glazen regelmatig.

don'ts

Nooit ammoniak, bleekmiddel of azijn, die worden gebruikt voor het reinigen spiegels of vensters schadelijke chemicaliën te verwijderen de buitenste schil van de bril.

Do warm water gebruiken omdat dit de levensduur van het product vermindert.

Oefen geen druk uit op de lenzen tijdens het schoonmaken.

Gebruik nooit wc-papier of handdoeken droog te vegen als hun vezels de lenzen kunnen krassen.

Mensen ademen op de glazen en veeg het met een servet. Dit dient als de ruwe vezels kan de bril beschadigen.

28 maart 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment