Wednesday, February 24, 2016

16 Verbazingwekkende Home remedies voor de behandeling van Vertigo

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/01 /

Vertigo is een medische aandoening waarbij je het gevoel dat alles om je heen draait. Het maakt het moeilijk voor u om uw dag uit te voeren tot dag taken. De belangrijkste oorzaken van duizeligheid zijn ontsteking, gehoorverlies, oorsuizen, akoestisch neuroma, cafeïne, bloedarmoede, verminderde bloedtoevoer in de hersenen, migraine, ernstige trauma, diabetes, of nekletsel. De symptomen zijn - gevoel van duizeligheid, dubbel uiterlijk van dingen, moeite met concentreren en gehoor. Misselijkheid, zwakke ledematen, wazig zien en pijn in de oren u andere voorkomende symptomen. Er wordt gezegd dat stressvolle situaties moeten worden vermeden terwijl die lijden aan duizeligheid, om de angst Lees meer weten over de remedies voor de behandeling van vertigo thuis te verminderen.

Home Remedies voor Vertigo Behandeling

1. Sleep

Een goede nachtrust is alles wat je nodig hebt om de behandeling van duizeligheid. Aangezien een van de grootste oorzaken van duizeligheid is stress en gebrek aan slaap, proberen te voltooien 8 uur slaap elke nacht, en de meeste van de daarmee samenhangende problemen zullen verdwijnen na dat.

2. Zaden van de koriander

Het is een andere fool proof oplossing voor het behandelen van duizeligheid. Soak korianderzaad (1 eetlepel) en Indiase kruisbes poeder (1 el) gedurende de nacht in een glas water. Zeef de oplossing en drink het door het mengen van een eetlepel suiker erin.

3. Lemon Beverage

Citroen wordt gebruikt voor de behandeling van vele problemen. Maak een citroen drank door het mengen van citroensap, zout, suiker en gemalen peper in het lauwe water. Drink het dagelijks in de ochtend om jezelf te vernieuwen.

4. Water en Sappen

Een goede hydratatie is zeer noodzakelijk voor de behandeling van vertigo van zijn wortels. Drink veel water (ongeveer 10 glazen per dag) om je lichaam goed gehydrateerd te houden. Verse sappen kunnen u ook helpen zich te ontdoen van vertigo probleem.

5. Strawberry

Het is een andere lekkere natuurlijke remedie voor de behandeling van duizeligheid. Het enige wat je hoeft te doen is rijpe aardbeien, prak ze en meng in yoghurt. Regelmatige consumptie van deze yoghurt zal vertigo verlichten.

6. Ginger

Eén van de symptomen van vertigo is misselijkheid, die gemakkelijk kan worden behandeld met gember. Eet een stukje rauwe gember in de ochtend of drink gemberthee. Het zal stimuleren uw bloedstroom en verlichting van de kwaal.

7. Almond Milk

Amandelmelk bevat veel voedingsstoffen die versnellen het proces van genezing. Geniet sommige amandelen in water, 's nachts. maal ze vervolgens in de ochtend tot een fijne pasta te maken. Voeg de resulterende pasta om wat lauwe melk. Goed roeren en drinken. Oefen deze remedie dagelijks.

8. Cardamom

Kardemom heeft een uitstekende verzachtende eigenschappen die helpen verlichten duizeligheid. Neem wat sesamolie en verwarm het. Voeg Kardemom poeder aan. Masseer je voorhoofd met deze olie per dag.

9. watermeloenzaden

Soak maanzaad (1 eetlepel), tarwe (2 eetlepels), watermeloen zaden, en amandelen (8) in water. Laat ze weken voor de hele nacht. Maal alle ingrediënten in de ochtend tot een dikke pasta te maken. Heat geklaarde boter (1 eetlepel) in een pan. Doe 2 teentjes erin en bak ze. Voeg vervolgens de bereide pasta in de pan. Na dat, meng de pasta met de melk en drink het. Gebruik deze remedie voor ten minste een week om hulp te krijgen van hoogtevrees.

10. Cayenne

Cayennepeper bevat capsaïcine, waardoor de symptomen van vertigo verminderen door het stimuleren van de bloedtoevoer naar het binnenoor en de hersenen. U kunt het in de vorm van een capsule. 30 tot 120 mg capsules driemaal per dag aanbevolen.

Herbal Remedies voor Vertigo

11. Citroenmelisse Tea

Citroenmelisse thee helpt niet alleen de behandeling van vertigo symptomen, maar ook behandelt andere psychische problemen. Kook enkele citroenmelisse theeblaadjes in water en drink het 3-4 keer per dag, om de beste resultaten te krijgen.

12. Indian kruisbes

Indiase kruisbessen zijn nuttig bij de behandeling van misselijkheid en duizeligheid. Neem kruisbes poeder en meng het in een glas water. Drink dit mengsel dagelijks om zich te ontdoen van duizeligheid krijgen.

13. Groene Thee

Groene thee bevat anti-oxidanten, die helpen het bloed te zuiveren en de controle van de bloeddruk. Drink groene thee per dag om de beste resultaten te zien in een paar dagen.

14. Basil

Basilicum is een van de uitstekende natuurlijke remedies voor vertigo. Je kan het consumeren van beide manier - door te kauwen of door toe te voegen aan je thee.

15. Ginkgo Biloba

Dit kruid is een wondermiddel voor verschillende neurologische aandoeningen, waaronder vertigo. Het verbetert de gezondheid van de bloedvaten en vermindert de kleverigheid van de bloedplaatjes.

16. Muisdoorn

Butcher's bezem bevat een aantal actieve verbindingen zoals neoruscogenine en ruscogenin dat de steun van de bloedsomloop en de behandeling van duizeligheid resulteerde als gevolg van een lage bloeddruk en duizeligheid.

do's

Voor het opstaan van het bed, zitten voor bepaalde tijd.

Altijd lopen langzaam.

Wees voorzichtig tijdens de reis van de roltrappen.

Verhoog de inname van verse groenten en fruit in uw dieet.

Doe yoga en meditatie als het verlicht u van stress.

Ontwikkelen van een gezonde levensstijl door vroeg wakker worden en slapen op het juiste moment.

Controleer uw bloeddruk niveau geregeld.

Dont's

Vermijd zeer stressvolle activiteiten en plotselinge nek bewegingen die vertigo kan leiden.

Luister niet naar zeer luide muziek.

VERMIJDEN dat we in zeer helder licht.

Rook niet en consumeren van alcohol en cafeïne als het vertraagt het proces van de behandeling van duizeligheid.

Heb een heleboel junk food niet eten.

Houd uw hoofd schuin voor lang.

4 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment