Sunday, February 28, 2016

16 Bewezen Remedies Home For Schoonmaak Stained Mirrors

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/09 /

Spiegels weerspiegelen uw echte persoonlijkheid. Niemand houdt ze gekleurd. Heb je spiegels kijken in lood, bewolkt, en ruw, zelfs nadat je ze schoon te maken? Bent u moeite om de beste manieren om spiegels schoon te maken bij u thuis of in uw kantoor? Dit kan een gevolg van de stoffige omgeving, vervuiling, vochtige lucht, enz. Zelfs als je een goede manier om je spiegels schoon te vinden, kun je het krijgen weggeschoten spiegels, verlaat u af over hoe je spiegels reinigen zonder strepen? Maar mensen, er zijn mind-blowing en erg gemakkelijk methoden om uw spiegel schoon te maken naar zijn oorspronkelijke en perfecte glans terug te krijgen. U zult kijken naar je duidelijkste reflecties door het volgen van deze briljante spiegel reinigen tips.

Hoe te Mirrors schoon?

1. Witte Azijn

Neem een kopje azijn en voeg vier kopjes lauw water aan. Giet deze oplossing in een spuitfles. Nu spritz het op de gekleurde spiegel. Gebruik een niet-pluizende doek of krant om je spiegels te reinigen. Het zal een geweldige glans en duidelijkheid naar de spiegel te geven.

2. Borax

Borax is een uitstekende vlekkenverwijderaar. Maak een oplossing met behulp van 3 kopjes gevuld met water en 2 eetlepels borax. Gebruik een schone spons gedrenkt in deze oplossing voor uw spiegel af te vegen en strepen en vlekken te verwijderen uit het.

3. Coffee Filter

Dit is een ongewone manier van reinigen spiegels. Dat het een niet-pluizende product, veegt alle krassen en strepen van uw spiegel. Gebruik een koffiefilter om sprankelend tintje te geven aan de spiegels.

4. Shaving Cream

Het reinigen van uw spiegel met een scheerschuim zal niet alleen schoon in het algemeen, maar ook laat het gratis streak. Ook, het werkt als een defogger dat helpt af te weren de stoom. Verspreid scheerschuim op de gekleurde spiegel met behulp van een papieren handdoek. Nu vocht de papieren handdoek en veeg het af.

5. Nail Polish Remover

Om dat hardnekkige vlekken of verf van je spiegel te verwijderen, moet het met een stuk watten gedrenkt in een nagellak remover. Wrijf mooi, en zorg ervoor dat de druk draaglijk voor de spiegel te houden.

6. Razor Blade met Single Edge

Sommige glazenwassers niet kleverig lijm, verf ploeteren en gecoat vlekken te verwijderen. Een one-edged scheermesje kan netjes weg te schrapen het residu. De taak te voltooien door het te wassen met een reinigingsmiddel daarna.

7. afwasmiddel en alcohol

Maak een mengsel van 1 eetlepel afwasmiddel of wasmiddel en 1 kop alcohol met isopropyl (70% oplossing) in een kom met 1 kopje water. Vul het resulterende mengsel in een spuitfles, spritz de oplossing op de spiegels, en veeg het af met een niet-pluizende doek.

8. luchtverfrisser

Spray uw favoriete luchtverfrisser op de spiegel en wrijf hem met een papieren handdoek. Het zal niet alleen verwijderen van de hardnekkige vlekken, maar zal ook geven een geweldige geur aan uw spiegel.

9. Tea

Om die mooie glans krijgen, probeer dan een sterke kopje thee. Brouw een kopje thee in een pot, laat hem afkoelen. Gebruik een zachte doek bevochtigd in de gezette thee aan het oppervlak van de spiegel schoon te vegen. Buff je spiegel met een droge en zachte doek en krijgen een sprankelende streeploze glans.

10. Cornstarch

Om een goede afwerking voor schoongemaakt spiegels krijgen, maak een oplossing van 1 eetlepel maïzena en een kwart (4 kopjes) water. Gebruik een schone doek gedrenkt in deze oplossing om uw spiegels af te vegen.

11. Kranten en Q-tips

Bereiken die moeilijke hoeken en randen van je spiegel met behulp van een Q-tip. dip Gewoon een Q-tip in een reinigingsmiddel en wrijf het op de ontoegankelijke gebieden. Geef final touch door het drogen met een verfrommelde krant blad.

12. Club Soda

Probeer deze geur-vrij, veilig, gemakkelijk beschikbaar en goedkoop product. Giet een beetje sodawater in uw spuitfles. Spuit het op de spiegel. Finish door af te vegen droog met een zachte doek.

13. Baking Soda

Neem wat zuiveringszout, stof het op een vochtige doek of spons. Wrijf het allemaal over de spiegel. Gebruik nu een frisse, schone doek en veeg de spiegel met water. Het zal glans toe te voegen aan je spiegel en laat het duidelijk.

14. Blow Dryer

Soms willen dat jullie de azijn en andere producten sloot. In dat geval lopen simpelweg uw föhn overal in de spiegel. Het elimineert snel de mist en water dat zich op de spiegel. Gebruik een zachte doek af te wrijven het laatste.

15. Toner

Gebruik een verlopen of ongebruikte gezicht toners om een sprankelende touch aan de spiegels geven. Vul een spuitfles met een bepaalde hoeveelheid van de huid toner en sprayen het op het glas. Veeg het weg met een krant of een zachte doek.

16. Lemon

Neem paar eetlepels citroensap en voeg wat water aan. Giet dit mengsel in uw spuitfles. Het zal je spiegel mooi schoon te maken en zal zich te ontdoen van alle slechte geur ook.

DO'S

Bereid je voor op glans van uw spiegel te behouden. Houd het uit de buurt van agressieve producten.

Schone spiegels regelmatig zo lang ophopingen van stof en vlekken maakt het moeilijk te reinigen.

DON'TS

Vermijd het gebruik van commerciële schuurmiddelen.

Laat de vloeistof stop over de randen omdat het hen zwarte en roestige kan draaien.

24 juni 2016

22 juli 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment