Sunday, February 14, 2016

16 Remedies Home For Skunk Smell Removal

We zijn allemaal heel bewust van de term: Skunk geur. Het is echt een onaangename geur die het onmogelijk maakt om te verblijven in het huis. De hinderlijke geur kan krijgen in uw huis via uw huisdieren zoals honden, katten of een stinkdier zelf. De geur wordt veroorzaakt door de zwavelhoudende componenten, bekend als thiolen, aanwezig in de klieren van een stinkdier zijn. Deze schadelijke geur kan veroorzaken verschillende ziekten zoals blindheid (in het slechtste geval), ademhalingsproblemen vooral voor de mensen die lijden aan astma en andere respiratoire aandoeningen, huid en haar problemen, en nog veel meer. Het is dus belangrijk om zo snel te ontdoen van de geur mogelijk. Als onopgemerkt blijft, kan de geur weken blijven. Om deze geur te verwijderen, hoef je niet te haasten om de markt, dat elke chemische beladen oplossing te kopen. In plaats daarvan, kunt u proberen deze eenvoudige huismiddeltjes om zich te ontdoen van de vreselijke geur te krijgen.

Hoe kan ik Skunk Geur van huisdieren te verwijderen?

Als uw huisdieren worden beïnvloed door het stinkdier, zal de geur van het verspreid waar ze naartoe gaan. Voor het verwijderen van skunk geur van honden, kunt u de volgende methoden gebruiken.

1. Waterstofperoxide, Baking Soda en vloeibare zeep

Het is één van de meest populaire en meest gebruikte methoden om de stank van je huisdieren te verwijderen. Het enige wat u hoeft te doen is mix ¼ kopje natriumbicarbonaat (algemeen bekend als zuiveringszout) met 1 liter of bijna 1 liter 3% waterstofperoxide. Draag handschoenen en meng alle ingrediënten goed. Breng de inhoud in een spuitfles en spuit het op uw huisdieren. Laat het verblijf voor 5-10 minuten en afspoelen met shampoo na dat.

Notitie:

Breng de oplossing rechtstreeks op de huid van het huisdier. Niet wrijven het op zijn ogen en neus.

Laat niet de oplossing blijven op uw huisdier voor zolang het zou veranderen in een blekende verbinding.

Gebruik de oplossing onmiddellijk na de voorbereiding als het houden van het opgeslagen explosief zou kunnen zijn.

Vermijd gebruik van hogere concentraties waterstofperoxide.

2. azijn en water Mix

Weer een fantastische methode om de skunk geur te verwijderen is azijn en water mix gebruiken. Neem een grote kom en meng azijn en water in de verhouding van 1: 4 (d.w.z. 1 / 4de deel azijn op 1 deel water). Wrijf het mengsel op de vacht van uw huisdier en laat het daar ten minste 5-10 minuten. Spoel grondig erna.

3. tomatensap

Tomatensap is een uitstekend alternatief voor het wegwerken van de skunk geur op het gezicht van uw hond. Het is een veilige remedie en zou niet veel kosten als je het gebruikt voor het gezicht van uw huisdier. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van een schaal met vers tomatensap en dunk een schone doek in. Nadat het voldoende is doorweekt, wrijf het gezicht van uw hond mee.

Opmerking: Hoewel deze remedie is veilig, vermijd het contact met de ogen van uw huisdier als het irritant zou zijn.

4. Brush Your Pet's Teeth

Om de geur van het gebit van uw huisdier te voorkomen, bestrijk ze met ofwel tandpasta van een huisdier of zuiveringszout.

Opmerking: Gebruik nooit tandpasta voor mensen om het gebit van uw huisdier te poetsen.

5. Doggy Chews

Geef uw hond wat wortels of een vlezige bot te eten. Het zal de geur grotendeels te elimineren.

6. Pet's Mondwater

Huisdier mondspoeling bestaat uit chloorhexidineoplossing. Als u dit aan water van het huisdier toe te voegen, dat ruimt hun slechte adem

Skunk geur verwijderen uit de auto

Om de geur uit de auto te verwijderen, in de eerste plaats, moet je om uit te vinden de bron van de geur. Afhankelijk van het gebied, gebruikt u de volgende methoden om stank te verwijderen.

7. Car Shampoo

Als de geur is buiten de auto, gewoon wassen van uw voertuig met een auto shampoo. Ook het reinigen van de matten en andere losse voorwerpen zoals banden met dezelfde shampoo.

8. Deodorizer

Voor het interieur van de auto, opent alle deuren, zodat frisse lucht binnen kan bewegen. Vervolgens spuit eventuele lucht auto luchtverfrisser in het hele interieur om zich te ontdoen weg van de geur onmiddellijk.

9. mosterdpoeder Solution

Spray mosterdpoeder oplossing (bereid door het mengen van 1 kopje mosterdpoeder in een emmer warm water) naar de motorruimte zijpanelen. Zorg ervoor dat niet te spuiten in de elektrische onderdelen. Gebruik een spons grondig vegen de zijpanelen.

10. Gebruik witte azijn

Vul een spuitfles met enkele witte azijn en spuit het op de luchtfilter, airconditioning ventilatieopeningen en luchtinlaat. Veeg het met een spons later.

Skunk Geur Verwijdering van Clothes

Het verwijderen van skunk geur uit kleding is een lastige taak. Als de getroffen door de skunk kleren niet goed worden gewassen, zullen ze geur in andere kleren te veroorzaken.

Hier zijn een aantal methoden om uw werk gemakkelijker te maken.

11. Verwaterde Waterstofperoxide

Om de geur van je kleren te verwijderen, bereidt een mengsel met behulp van 1 deel waterstofperoxide tot zes delen water. Geniet van je kleren in de oplossing voor een uur. Na deze, was de kleding met een mild vloeibaar wasmiddel en droog het buiten in de zon.

12. Verwaterde Vinegar

Als je kleren die droog worden gereinigd of zijn kwetsbaar, dan in plaats van waterstofperoxide, gebruikt een deel van azijn voor 6-7 delen water. Dompel de kleding in deze oplossing gedurende 2 uur. Was het daarna met regelmatige wasmiddel

Notitie:

Aangezien de vezel van sommige materialen kan beschadigen met agressieve reinigingsmiddelen, is het raadzaam om elke ruwe ingrediënten u gebruikt voor kleding verdunnen.

Zorg ervoor dat je kleren ruiken voordat u ze in de droger, als de geur blijft, was ze opnieuw of anders, vindt u de geur permanent af te dichten.

Hoe te verwijderen Skunk Geur van het Huis?

Om de skunk geur uit uw huis te verwijderen, kunt u de volgende methoden gebruiken:

13. Azijn Bowls

Als u twijfelt over de bron van de geur, dan blijven kommen of een oude bak met azijn op verschillende plaatsen in uw huis. Laat ze er blijven gedurende ten minste 24 uur. Als de geur blijft, te vervangen door het houden van nieuwe kommen.

Let op: Als je kinderen thuis hebt, plaatst u de schalen buiten hun bereik.

14. Room Fresheners

Na het zetten azijn kommen, spray elke luchtverfrisser in uw huis. Het zal de geur niet permanent te verwijderen, maar zal je huis ruikt lekker.

15. Change Filters

Alvorens een andere methode, vervang gewoon de oude filters van uw AC en kachels. Het zal helpen de geur uit openingen te minimaliseren.

16. Bleach Scrub

Voor het verwijderen van de onaangename geur van bureaus, kasten en ander meubilair, meng een deel van bleekwater met negen delen water. Doop een spons in de oplossing en wrijf het meubilair. Later, wrijf het oppervlak met gewoon water. Herhaal het hele proces als geur nog steeds bestaat.

Let op: Probeer al deze technieken met passende veiligheidsmaatregelen om eventuele schade te voorkomen.

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 34

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

8 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment