Friday, February 12, 2016

21 Wonderful gezondheid en schoonheid voordelen van Kimchi

Kimchi is eigenlijk een Koreaans gerecht dat wordt bereid door het fermenteren van de rauwe groenten (vooral kool en radijs) gekruid met veel kruiden. Aanvankelijk Kimchi was gewoon een mix van groenten met wat zout. Maar met de tijd, nieuwe smaken vrijkwamen die rijkdom aan de schaal toegevoegd. De kruiden omvat rode peper, gember, knoflook en je kunt zelfs een paar specerijen toe te voegen op uw eigen om het te vormen, die voldoet aan uw smaakpapillen. De maximale voordelen uit de aanwezigheid van lactobacillus bacteriën daarin. Het gerecht is laag in calorieën en hoog in voeding. Het is een magazijn van vitaminen en mineralen, zoals vitamine A, B2, B1 en C. De mineralen zoals calcium en ijzer verder verhogen de voedingswaarde (1). Kimchi kan worden toegevoegd aan roerei, roerbakgerechten, stoofschotels en bovenop gebakken aardappelen om de smaak te verbeteren. Het maakt een grote pre-maaltijd voorgerecht. De voordelen voor de gezondheid van het eten van Kimchi elke dag worden aangeworven hieronder.

Voordelen van de Gezondheid van Kimchi

1. de spijsvertering

Dit is een van de beste Kimchi gezondheidsvoordelen. Aangezien de Koreaanse salade wordt door fermenteren de groente, heeft overvloedige probiotica. Zo reinigt en beschermt de binnenvoering van de darm (2). Fermentatie verbetert de smaak van de gekruide groenten. De Lactobacillus bacteriën houdt uw darmen gezond. Kool (het belangrijkste ingrediënt van Kimchi) helpt bij het ontgiften van de zware metalen. Kimchi is ook gunstig in het genezen van het probleem van constipatie is alkalisch van aard die omstandigheden voorkomt als acidose.

Notitie:

1) Er zijn Kimchi voordelen en risico's als te veel consumptie van het gerecht kan leiden tot problemen met de spijsvertering, zoals constipatie en maagkanker.

2) Neem een klein deel van Kimchi in uw dieet als het bedrag waarmee vezelinname door middel van Kimchi gas of opgeblazen gevoel kan veroorzaken

2. werkt als een antioxidant agent

Kimchi bevat talrijke antioxidanten die de biologische schade aan weefsels en DNA voorkomen. De aanwezigheid van fenolen en flavonoïden in Kimchi beschermen het lichaam tegen oxidatieve schade en vrije radicalen (3).

3. Controles Cholesterol en voordelen van het Hart

De knoflook in Kimchi verrijkt met selenium en allicine. Het speelt een essentiële rol bij het verlagen van het cholesterolgehalte en triglyceriden. Een studie heeft aangetoond dat Kimchi positieve effecten heeft bij het verminderen van LDL-cholesterol (4). Een controle bij cholesterolgehalte beschermt het lichaam tegen cardiovasculaire aandoeningen en andere hartproblemen. Het tweede bestanddeel krachtige, selenium, verhindert de tandplak die ophoopt op de vaatwanden, waardoor het lichaam beschermt tegen atherosclerose.

Notitie:

1) patiënten geconfronteerd met een probleem van de hoge bloeddruk moeten zich onthouden van het gerecht te wijten aan het hoge zoutgehalte.

2) Raadpleeg altijd een diëtist vóór inclusief Kimchi in uw dieet.

4. Cures atopische dermatitis

Atopische dermatitis is een chronische huidziekte die huiduitslag en jeukende gevoel, vaak waargenomen bij baby's (5) veroorzaakt. Kimchi is uitgerust met Lactobacillus bacteriën, waardoor het een effectief instrument in de behandeling van een verscheidenheid van de huid kwalen maakt. Een studie heeft aangetoond dat de gezonde bacteriën in Kimchi genezen dermatitis door uitharden ontsteking Het vermindert ook allergenen geïnduceerde ontsteking.

5. Helpt Lose Weight

Lactobacillus is vriendelijk bacteriën die helpt gewicht te verliezen door het verminderen van de drang om te eten. Het regelt de eetlust en bloedsuikerspiegel. Kimchi is een rijke bron van vezels (6). De vezel houdt het lichaam vol voor langere duur dat je ervan weerhoudt intaking calorieën door middel van snacks en junk food. Een studie uitgevoerd bij patiënten met overgewicht heeft positieve resultaten laten zien in termen van gewichtsverlies. In aanvulling op dat, het verbetert de stofwisseling die meer calorieën verbrandt, hulp bij gewichtsverlies. De studie toonde een afname van de body mass index en lichaamsvet (7). Chili peper bestaat uit capsaïcine dat het metabolisme helpt en is vriendelijk voor degenen die willen om een paar pondjes kwijt.

6. Versterkt Immuniteit

Kimchi bevat gember, knoflook en peper, dat is geweldig in het stimuleren van de immuniteit zijn. Ze zijn effectief bij het bestrijden van infecties en het lichaam beschermen tegen verkoudheid en griep Naast dat de probiotische zoals lactobacilli verbetert het immuunsysteem (8). Probiotica zijn efficiënt in het genezen van aandoeningen zoals allergieën, chronische vermoeidheid syndroom, bacteriële vaginosis, aambeien, etc. Gebleken is dat de consumptie van Kimchi verhoogt het aantal antilichamen en maakt immuuncellen actiever.

7. voorkomt kanker

Chemotherapie en andere behandelingen voor kanker dragen een veel bijwerkingen van hen. Levensmiddelen afkomstig antikankermiddelen zijn veel nuttig bij de behandeling van de ziekte. Het nietje schotel van Korea, Kimchi is macht vol met voedingsstoffen, krachtige om de dodelijke ziekte van kanker te genezen. Onderdelen van het gerecht zoals gember en knoflook wordt gezegd dat antikanker en antimicrobiële eigenschappen (9) bezitten. Bovendien, de melkzuurbacteriën in Kimchi zijn ook in staat op afstand houden van kanker (10). Kool bevat flavonoïden, nuttig bij het onderdrukken van de opbouw van kankercellen. Trouwens, er bestaat ook uit glucosinolaten die uiteenvallen in isothiocyanaten, effectief in het verminderen kankergroei. Samen met dat, Kimchi bijzonder bruikbaar bij het behandelen van colorectale kanker.

8. Treats Diabetes

Diabetes ontstaat wanneer de insuline niet in staat is om goed te functioneren. Een onderzoek heeft positieve effecten in het verminderen van het type-2-diabetes bij behandeling met Kimchi (11) getoond. Een studie toonde aan dat de proefpersonen die op Kimchi gevoed toonde betere glucosetolerantie.

9. Geneest maagzweren

Maagzweren en maagzweren veroorzaakt door H. pylori bacterie Een studie uitgevoerd in 2008 heeft aangetoond dat Kimchi bevat een stam van de bacterie die pijnstillende eigenschappen tegen H. pylori bacterie (12) vertoont. Kool aanwezig Kimchi is ook goed voor de genezing maagklachten en andere kwalen.

10. houdt uw hersenen gezond

De darmen en de hersenen zijn met elkaar verbonden. Gefermenteerde levensmiddelen houdt uw maag en de spijsvertering in orde, die een duidelijke mentale visie en een sterke focus onderhoudt. Microben in de afgifte gefermenteerde levensmiddelen neurotransmitters die de hersenen beïnvloeden. Kimchi is een van de gefermenteerde voeders bevordert de gezondheid van de hersenen (13).

11. Geeft Fibrinolytische Effect

Bepaalde verbindingen zijn in staat het bloed stolt. Deze eigenschap van werken als antistollingsmiddel verwijst naar het fibrinolytische effect. Kimchi produceert een fibrinolytische werking op het lichaam door de aanwezigheid van fibrinolytische enzymen (14).

12. Geeft een duidelijke visie

Kimchi bevat bètacaroteen dat in vitamine A wordt omgezet binnenrijdt lichaam (15) (16). De vitamine is een krachtige anti-oxidant en is verantwoordelijk voor het bevorderen van een goede visie. Een portie van 100 gram Kimchi bevat 18% van de vitamine A.

13. Treats Tandbederf

Kimchi is een probioticum met de gezondheid van goede bacteriën en gisten. Probiotica spelen een belangrijke rol bij de verbetering van de orale gezondheid (17). Ze voorkomen dat de ziekteverwekkers om gehecht te raken aan de tanden en kan het lichaam te beschermen tegen ziekten zoals gingivitis

14. Bevordert Intestinale Gezondheid

Lactobacteriën en bifidobacteriën zijn vriendelijke micro-organismen die in de darm leven. Kimchi voedt deze bacteriën, zodat zij de schadelijke bacteriën kunnen overschaduwen en houden ons gezond. Lactobacteriën voorkomt het slib-materiaal van het krijgen geaccumuleerd in de darm. De aanwezigheid van bifidobacteriën in Kimchi helpt synthetiseren de B-vitaminen die belangrijk zijn voor de gezondheid (18) (19) zijn.

15. Beschermt Neuronen

De zenuwcellen zijn de belangrijkste elementen van het ruggenmerg en de hersenen van het centrale zenuwstelsel. Consumptie van Kimchi schilden deze neuronen. Volgens een studie, de lactobacillus bacteriën in Kimchi verhoogt de productie van GABA. Samen met dit, de consumptie van Kimchi schermt deze neuronen uit-neurotoxicum geïnduceerde celdood (20).

16. Voorkomt pesticidevergiftiging

Een studie heeft aangetoond dat de ontwikkelde Kimchi ten gevolge van fermentatie microörganismen degraderen de organofosfor bacteriën. De bacterie werd afgebroken door de 3e dag en door de 9de dag, kreeg het geheel verslechterd (21).

17. Verwijdert schadelijke organismen uit de Body

De stammen van Lactobacillus geëxtraheerd uit Kimchi hebben een antimicrobiële werking tegen een aantal door voedsel overgedragen ziekteverwekkers (22) getoond. Kimchi omvat probiotische Lactobacillus plantarum dat het lichaam beschermt tegen schimmelinfecties en mycotoxinen in het bloed.

18. Voorkomt BPA toxiciteit

BPA is een toxische verbinding die in waterflessen en kunststoffen. De aanwezigheid van BPA in het lichaam kan leiden tot serieuze problemen zoals kanker, hartproblemen, zwaarlijvigheid, een negatief effect op de hersenen en diabetes. Volgens een studie, bacil pumilus, een probiotische bacteriën gevonden in Kimchi degradeert bisfenol A (23).

Schoonheid Voordelen van Kimchi

19. Geeft een stralende huid

Kimchi huid voordelen zijn talrijk als het is geweldig voor het verbeteren van textuur en maakt het gloeien en stralend. Koreanen hebben veel peper in Kimchi. De paprika's zijn rijke bronnen van vitamine C, dat is geweldig voor de huid bleken (24) (25). Het bevordert de productie van collageen en verjongt de huid. Het vermindert ook puistjes en vlekken op de huid.

20. maakt het haar glanzender

Lang en glanzend haar is gewenst door iedereen. Je haar kan je persoonlijkheid veranderen, verbeteren van de schoonheid. De aanwezigheid van selenium in knoflook werkt geweldig voor het verbeteren van de kwaliteit van de haren en maakt ze glanzend (26).

21. Beschikt over Anti-Aging Properties

Veroudering is een natuurlijk proces dat niet kan worden gestopt. Toch kunnen bepaalde producten vertragen de tekenen van veroudering zoals rimpels en fijne lijntjes. Het gerecht is een grote bron van vitamine C en anti-oxidanten die vechten tegen vrije radicalen en de ontsteking die verantwoordelijk zijn voor het versnellen van het verouderingsproces te verminderen. Kimichi vertraagt het verouderingsproces als gevolg van zijn anti-inflammatoire eigenschappen (27). Het gerecht bevordert de levensduur en de gezondheid van een individu.

25 februari 2016

3 juni 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment