Saturday, February 20, 2016

28 Simple Home remedies voor Weight Loss

28 Simple Home remedies voor Weight Loss

Close-up van een vrouw in sportkleding die haar taille

De confectionaries aan de partijen kunnen worden lokken, maar als gevolg van overgewicht moet men negeren. Niet alleen jonge vrouwen en mannen last van verhoogde stress als gevolg van obesitas, maar kinderen en ouderen ook te confronteren met dit probleem. Gebrek aan lichaamsbeweging en onevenwichtige voeding worden beschouwd als de oorzaak van obesitas. Erfelijk en hormonale onbalans zijn een aantal andere redenen. Dan hoe om zich te ontdoen van obesitas? De volgende zijn een paar effectieve gewichtsverlies tips die u kunt volgen om die ongewenste ponden schuur.

Home Remedies om gewicht te verliezen

1. Citroensap

Citroensap verbetert de manier waarop uw spijsvertering werkt en het is ook de beste manier om gewicht te verliezen. Citroensap ontgift je lichaam en vertraagt de stofwisseling. Drink citroensap met honing op een lege maag dagelijks.

2. Honey

Honing gemengd met warm water kan vet uit je lichaam te verminderen. Of anders, meng honing met citroensap en drinken om je lichaam te ontgiften.

3. Apple Cider Vinegar (ACV)

ACV helpt bij gewichtsverlies door het afbreken van het vet in je lichaam. Meng twee eetlepels appelazijn met een glas warm water en drink het op een lege maag dagelijks.

NB - Apple cider azijn helpt verminderen het gewicht, en op hetzelfde moment, het put langzaam uw botdichtheid. Daarom proberen om niet meer dan 2 eetlepels van deze dagelijks drinken. Als je een vrouw bent dan 40 jaar, dan vermijd volgende dit gewichtsverlies te verhelpen

4. Hot Water

Water kan de magie doen om snel gewicht te verminderen. U kunt warm water in plaats van koud water te drinken na uw maaltijden. In plaats van direct het drinken van water na de maaltijd, wacht tenminste ½ uur. Warm water zal de snelheid van uw spijsvertering.

5. Cayenne Pepper

Cayennepeper is een pittige traktatie voor mensen op zoek naar eenvoudige home remedies om snel gewicht te verminderen. Neem een eetlepel cayennepeper. Meng het met suikersiroop en een glas water. Drink dit als het eerste wat in de ochtend om de ongewenste vet in je lichaam te verbranden.

U kunt ook cayennepeper toe te voegen aan je thee of meng het met citroensap. Het eten van pittig eten met cayennepeper helpt ook vet te verbranden sneller

NB - Degenen die lijden aan een maagzweer, mondzweer en buikpijn moet voorkomen dat het gebruik van deze remedie als het de situatie nog erger zal maken.

6. Tomaten

Tomaten hebben voedingsvezels die essentieel zijn voor een snelle vertering van voedsel zijn. Ze hebben vitamine A, C en K u gezond en actief. Eet twee rauwe tomaten per dag, om extra gewicht te verliezen.

7. Kool

Kool heeft speciale fytochemicaliën dat vet opbouw in je lichaam te voorkomen. Het voorkomt ook dat suikers en koolhydraten uit het draaien in vet. Eet ofwel rauwe kool of gekookte kool per dag. Als alternatief, voeg wat honing aan verse kool sap en drinken.

8. Venkel

De diuretische eigenschappen van venkelzaad houd je gewicht onder controle. Diuretica ook water vast te houden in je lichaam te houden u de hele dag gehydrateerd lang. Het beste deel over het eten van venkelzaad is dat ze helpen gewicht te verliezen langzaam maar tonen blijvend resultaat. Rooster sommige venkelzaad en vervolgens poeder hen. Nu je kunt mixen deze poeder met warm water en dagelijks drinken om gewicht te verminderen.

9. Cinnamon

Kaneel ontgift en energie aan je lichaam. Bereid kaneel thee door het toevoegen van kaneel aan kokend water. Drink het. Als alternatief malen wat kaneel in poedervorm en hebben het met honing en warm water.

10. Ginger

Gember is goed voor de spijsvertering. Meng gember sap met citroensap. Drink het om gewicht te verminderen, maar er is geen bewijs van hoe snel het zal werken.

11. Honing en Kaneel Juice

Meng de honing met kaneel en voeg deze toe aan koud water. Drink het in de ochtend en 's avonds om te bezuinigen extra flab. Cinnamon werkt goed om gewicht te verliezen, als je het combineert met honing.

12. Citroen, honing en zwarte peper Juice

Alles wat toename spijsvertering kan gewichtstoename te controleren, want als het voedsel wordt verteerd, is het vet afzetting vermindert in het lichaam helpt. Dus malen wat zwarte peper en meng het poeder in citroensap. Voeg een lepel honing aan de oplossing en drankje.

13. Yoghurt

Neem verse yoghurt en meng honing erin. Zorg ervoor dat de yoghurt is een beetje gekoeld, zodat het kan toevoegen aan uw smaak. Op dezelfde manier kunt u frambozen of aardbeien malen en meng ze met verse yoghurt en honing en hebben het als een dessert.

14. bittere pompoen

U kunt ook eten bittere pompoen om uw systeem te reinigen en fit te blijven zonder zich te bekommeren veel over obesitas. Zorg ervoor dat je de zaden van de bittere pompoen te verwijderen voordat zij koken en te eten. Bittere kalebas sap is ook een goede optie voor het krijgen van slank-trim figuur.

15. Chewing Gum

Hoe om gewicht te verliezen met kauwgom? Wanneer u een drang naar snaking voelen, kauwgom kauwen. De smaak van kauwgom het startsein voor de doorstroming van het speeksel en onderdrukt ook de eetlust

16. Lijnzaad

Lijnzaad leiden tot gezonde darmbacteriën en houd je spijsvertering track in het roze. Strooi een eetlepel lijnzaad op havermout of granen, en hebben het.

17. Kokosolie

Omvatten 2-3 eetlepels kokosolie in uw dieet op een regelmatige basis. Het stoepranden uw cravings, daardoor onderdrukt honger. Het absorbeert ook essentiële mineralen op effectieve wijze en beschermt tegen het tekort aan essentiële voedingsstoffen.

18. Bee Pollen

Bee pollen verbetert de stofwisseling van het lichaam en helpt calorieën te verbranden. Daarom verbruiken stuifmeel om snel gewicht te verliezen.

Herbal Remedies om gewicht te verminderen

19. Rose Petal

Omdat het een uitstekende diureticum, nam bloemblaadje doet wonderen voor uw nieren. Voeg gedroogde rozenbladeren bladeren aan het kokende water. Steile het voor bepaalde tijd. Zeef en drink het langzaam.

20. Ginseng

Ginseng stimuleert de spijsvertering en is ook goed voor je maag. U kunt ginseng thee om gewicht te verminderen.

21. Peppermint

Pepermunt wordt gebruikt als een therapeutisch middel sinds oude tijden, omdat de stroom van spijsverteringssappen in het lichaam kan stimuleren. Sip pepermuntthee of kauwen pepermunt bladeren op een dagelijkse basis, als u wilt uw escalerende gewicht onder controle te houden.

22. Jujube of Indische Plum

Voor een snelle gewichtsverlies, neem een handvol jujube bladeren en week ze een nacht in water. In de ochtend, stam het water en kauwen de bladeren. Binnen een maand zal u het effect merken.

23. Dandelion

Paardebloem is een goede natuurlijke remedie voor gewichtsverlies. Krijg paardebloem kruiden en kauwen 4-5 strengen van deze dagelijks in de ochtend, als het kan uw gewicht te houden onder controle en ook de maag stoornis te verminderen

24. Aloe Vera

Aloë vera stimuleert de stofwisseling en verhoogt het energieverbruik van het lichaam dat obesitas kan worden voorkomen. U kan halen verse aloe vera sap en drink het dagelijks om uw dikke darm te reinigen en te verminderen vet opbouw in je lichaam.

25. Groene Thee

Een stof genaamd epigallocatechin-3-gallate (EGCG) vaak gevonden in groene thee ondersteunt gewichtsverlies. Drink groene thee in plaats van gewone melk thee ten minste twee kopjes per dag. Groene thee kan uw systeem te reinigen en is rijk aan essentiële mineralen.

26. Asperges

Was de asperges en zet in een pan met ½ - 1 "van water. Nu bedek het met een deksel. Stoom totdat de asperges wordt zacht genoeg zodat het gemakkelijk kan worden doorboord met een vork. Eet het.

27. Milk Thistle

De flavonoïde verbindingen gevonden in dit kruid helpen bij gewichtsverlies. Je kunt het consumeren in de vorm van tinctuur of capsule.

28. Curry Leaves

Curry bladeren hebben lipidenverlagende en anti-obesitas effecten. Eet 8-10 curry vertrekt regelmatig voor 3-4 maanden in de ochtend om gewicht te verminderen.

do's

Eten wortelen, grapefruit en andere vezelige vruchten aan de strijd tegen obesitas.

Voeren oefeningen zoals wandelen, hardlopen, joggen en zwemmen om ongewenst vet te verbranden.

Probeer meer dan een natuurlijke gewichtsvermindering home remedies in een tijd, maar zorg ervoor dat ze niet met elkaar reageren om uw maagklachten.

Eet wit vlees in plaats van rood vlees naar het eiwit vereisten van je lichaam te compenseren.

Zorg voor genoeg slaap, zodat je energie verlies kan voorkomen dat terwijl het proberen om gewicht te verminderen.

Eet minder zout.

Zeg nee tegen gebakken voedsel en overstap naar gestoomde voedsel.

Drink 8-10 glazen water per dag.

don'ts

Veel mensen hebben de neiging om het ontbijt over te slaan naar de strijd tegen obesitas. Dit verhoogt eigenlijk het water gewicht in je lichaam waardoor je meer zwaarlijvige. Dus niet weg te laten uw ontbijt.

Vermijd koolzuurhoudende en suikerhoudende dranken zoveel mogelijk.

Ga niet voor onnatuurlijke pillen, medicijnen en andere laxeermiddelen beschikbaar om snel gewicht te verminderen.

Zich te onthouden van het eten van zware diner, omdat het je meer zwaarlijvige door het afzetten van vet in de dijen en buik zal maken.

Niet te eten of onder eten. Zorg ervoor dat u de aanbevolen inname van calorieën per dag om gezond en fit te blijven.

Dairy items kunt uw gewicht te verhogen, zodat het wordt aanbevolen dat u weg van romige melk, kaas en boter blijven.

29 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment