Friday, February 12, 2016

31 Superfoods To Get Rid van artritis

Sinds enkele voedingsmiddelen hebben de neiging om de toestand van artritis verergeren door triggering ontsteking en pijn in de gewrichten, moeten mensen die lijden aan artritis extra zorg, terwijl beslissen wat te eten en wat niet. Als een zaak van de feiten, hebben artritis patiënten eten keuzes beperkt. Er is geen behandeling voor artritis Echter, kunt u de symptomen van deze ziekte te verlichten door het eten van juiste voeding. Hier hebben we een aantal anti-arthritis superfoods die anti-inflammatoire aard aangeworven en de ontwikkeling van gezonde kraakbeen bevorderen samen met het verlichten zwelling en pijn. U kunt deze voedingsmiddelen op te nemen in uw dagelijkse voeding zonder enige zorg. Laten we eens kijken.

1. Chili Peppers

Dihydrocapsaicin en capsaïcine in chili peppers belemmeren de overdracht van pijnsignalen, en belemmeren het vrijkomen van endorfines. U kunt chili pepers toe te voegen aan stoofschotels, soepen en curries.

2. Grapefruit

Bioflavonoïden en vitamine C in grapefruit hulp blok prostaglandines, versterken kraakbeen en ontsteking te verminderen. Om hulp te krijgen van inflammatoire artritis, regelmatig eten grapefruit. Het kan worden toegevoegd aan salades, gegeten als voorgerecht of drankje in de vorm sap. In plaats van de gele grapefruits, kiezen voor rode als zij hogere hoeveelheden anti-oxidanten.

3. Knoflook

De allicine in knoflook is een grote hulp in het genezen van reumatoïde artritis. Vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen, vermindert deze zwelling. Voeg het toe aan je eten tijdens het koken.

4. Rosemary

De anti-inflammatoire en antioxiderende effecten van rozemarijnzuur in rozemarijn vermindert de ontsteking van de gewrichten. U kunt de smaak van tomaten sauzen, gebraden vlees, vis, en sinaasappels met rozemarijn.

5. Melk

Melk, een uitstekende bron van B-vitamines en calcium, vermindert het risico van artrose. Drink een glas melk per dag. U kunt melk giet over granen of het gebruiken om puddingen, shakes en smoothies te maken.

6. Groene Thee

Catechinen in groene thee verminderen ontstekingen en verminderen vrije radicalen, waardoor om de ontwikkeling van artritis. In plaats van theezakjes, kiezen voor groene theebladeren om de productie van catechinen versnellen. Daarnaast kan artrose patiënten ook drinken zwart of oolong thee het effect van kraakbeenafbraak vertragen.

7. Yoghurt

Yoghurt is zeer nuttig in gevallen van reumatoïde artritis, aangezien probiotische bacteriën daarin de gewrichtsontsteking verminderen. Het wordt aanbevolen om low-fat bio yoghurt met granen in de ontbijtzaal verbruikt. Als alternatief, meng het met gehakte vruchten.

8. Walnoten

Walnoot is één van de rijkste bronnen van omega-3 vetzuren. Het verlicht de symptomen van reumatoïde artritis. Of het nu gebruikt als boter of toegevoegd aan desserts, salades en granen, walnoten zijn voordelig in alle opzichten.

9. Paranoten

Paranoten geladen met zwavel, magnesium en selenium. Al deze componenten de kwaliteit van het kraakbeen eiwitten en het risico op ontwikkelen van artrose verminderen. U kunt snack op paranoten; of verspreid Paranoot boter op uw sandwiches; of strooi ze over salades, yoghurt en ontbijtgranen.

10. Sojabonen

Soja is een ontstekingsremmend effect op de botten, en brandstoffen de activiteit van kraakbeencellen (chondrocyten) en botopbouw cellen (osteoblasten). Dit op zijn beurt helpt bij het herstel van kraakbeen in osteoarthritis. Je kan ofwel mengen soja-eiwit poeder met shakes of gebruik sojasaus in de keuken.

NB - Als u last heeft van jicht, niet consumeren sojaproducten.

11. Red Wine

Rode wijn is welvarende in resveratrol (een antioxidant), die de vrijlating van inflammatoire stoffen remt. Mensen die lijden aan artritis moet 1-2 glazen rode wijn of twee keer per week drinken.

12. Ginger

Toevoeging van gember dagelijkse voeding zal blijken enorm gunstig voor de patiënten van reumatoïde artritis. De krachtige anti-ontstekingsmiddelen (gingerols genoemd) in gember helpen verlichten zwelling, stijfheid en pijn. Gember kan rauw gegeten worden of worden toegevoegd aan thee.

13. Granaatappels

U zult versteld staan om te weten dat in vergelijking met groene thee en rode wijn, het niveau van antioxidanten in granaatappel is 2-3 keer hoger. Behalve dit, is ook een uitstekende bron van vitamine E en C, carotenoïden en anthocyaninen. Verder wordt het kraakbeen afbraak verminderd met ellaginezuur in granaatappel. Voeg de zaden van deze vrucht tot desserts en salades; of drinken verse granaatappelsap.

14. Onion

Ui bevat quercetine, dat het vrijkomen van inflammatoire middelen remt. Het controleert ook de productie van eiwit-afbrekende enzymen. Omdat rode uien zijn bijzonder rijk aan antioxidanten, ga dan voor hen.

15. Bananen

Bananen worden beschouwd als de beste bron van kalium. De anti-calcificatie eigenschappen van deze vrucht daling botverlies door het handhaven van een evenwicht tussen fosfor en calcium. Banana vertraagt ook de retentie van natrium, waardoor de hulp in het genezen van reumatoïde artritis.

16. Nettle

Brandnetel is een geweldige superfood voor mensen die lijden aan reumatoïde artritis. Het weerhoudt de stoffen die verantwoordelijk zijn voor de ontsteking. U kunt de verfrissende en aromatische bladeren van de brandnetel gebruikt in soepen, stoofschotels en andere gerechten.

17. zoete aardappelen

Patiënten die lijden aan reumatoïde artritis moet zoete aardappelen in hun dieet op regelmatige basis. Ze zijn rijk bronnen van koper, vitamine C en beta-caroteen. De antioxiderende eigenschappen van zoete aardappelen maken ze een goede remedie voor pijn in de gewrichten.

18. Kool

Kool moet rauw door de artritislijders gegeten worden, want het heeft een hoge voedingswaarde en het zuivert ook het bloed. De toxische stoffen die tijdens de stofwisselingsprocessen worden geneutraliseerd door indool - een verbinding die in kool.

19. Wortelen

De grote hoeveelheid beta-caroteen in wortels vermindert de ontsteking geleid door reumatoïde artritis. Afgezien hiervan, wordt uitstekende vitamine C-gehalte in wortels ook beschouwd als nuttig voor de behandeling van reumatoïde artritis.

20. Bosbessen

21. Kale

Fytochemicaliën en vitaminen in boerenkool hebben verschillende gezondheidsvoordelen voor patiënten van reumatoïde artritis. Het vermindert effectief de ontsteking veroorzaakt als gevolg van deze ziekte.

22. Lijnzaad

Lijnzaadolie en gemalen lijnzaad zijn uitstekende bronnen van omega-3 vetzuren. Bovendien zijn deze zaden geladen met selenium en zink die reumatoïde artritis controleert. Koper in lijnzaad versterken pezen, ligamenten en bindweefsel.

23. Curry Spices

24. Avocado

Avocado onderdrukt ontsteking in de gewrichten door de aanwezigheid van essentiële vetzuren, vitamine E en bèta-sitosterol daarin. Het bevordert ook het repareren van kraakbeencellen.

25. Appels

De pulp en de huid van rode appels hebben overvloedige antioxidanten, magnesium en borium. Al deze worden beschouwd als goed voor de botten. Omvatten een appel in uw dagelijks ontbijt. Of anders, snack op gedroogde appel chips of appelringen.

26. Kersen

Flavonoïden in kersen fungeren als anti-ontstekingsmiddelen en versterken de pezen, gewrichten en kraakbeen. Eet 1 kopje kersen dagelijks om zich te ontdoen van jicht en andere artritische aandoeningen te krijgen. Daarnaast kersen verlagen van de niveaus van urinezuur en vechten tegen vrije radicalen.

27. Olijfolie

Anti-inflammatoire middelen, anti-oxidanten, en mono-verzadigde vetten in olijfolie te voorkomen het ontstaan van artrose; en nemen de kans op het optreden van reumatoïde artritis. Vervang uw olie met olijfolie.

28. vette vis

Vette vis bevatten enorme hoeveelheid omega-3 vetzuren zoals docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA). Eet minstens 2-4 porties vette vis in de vorm van sashimi of sushi in een week. Gegrild of gestoomd gestreepte bas, makreel en tonijn kan ook een goede optie voor artritis patiënten.

29. Dark Green bladgroenten

Groene bladgroenten zoals peterselie, broccoli, lente greens, en spinazie zijn welgestelde in magnesium, calcium, vitamine C en carotenoïden. Ze vertragen de progressie van artrose door het verminderen van de snelheid van het kraakbeen af te breken. Hebben vijf porties van groene groenten per dag.

30. Zaden van de pompoen

Consumptie van pompoenzaden in matige hoeveelheden wordt aanbevolen om de verscheidene voordelen te verkrijgen, vooral voor patiënten van reumatoïde artritis. Het krediet van een efficiënte behandeling van reumatoïde artritis is aan de anti-ontstekingseigenschappen van pompoenzaden. Snack op ruwe pompoenpitten; of voeg ze toe aan zoete gerechten en salades.

NB - Niet eten pompoenpitten in grote hoeveelheden, omdat ze zijn goed-off in calorieën en kan leiden tot gewichtstoename

31. Zaden van de Zonnebloem

Zonnebloempitten zijn verpakt met een aantal anti-arthritis voedingsstoffen zoals vitamine B6, selenium, vitamine E, en mineralen koper. Eet ze dagelijks in een matige hoeveelheid om zich te ontdoen van reumatoïde artritis.

NB - Net als pompoenpitten, zonnebloempitten zijn ook rijk aan vetten en calorieën. Daarom hebben ze niet eten in overmaat.

18 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment