Thursday, February 18, 2016

22 Fantastic gezondheid en schoonheid voordelen van Zuurkool

Zuurkool is een kool op basis van gefermenteerde voeding verwerkt met behulp van melkzuur. De hoge voedingswaarde houdt je fit en gezond. Zuurkool bevat een aanzienlijke hoeveelheid vitamine B, vitamine C, vitamine A, vitamine K en veel voedingsvezels. Gefermenteerde levensmiddelen worden vaak gevonden in de hele wereld, maar zuurkool heeft haar aanwezigheid wereldwijd in de markten van Azië, Europa en Amerika. Het voegt een aparte smaak en tanginess een maaltijd, of het wordt versierd bovenop de hot dog of gegeten als bijgerecht met vlees. Zuurkool is een primaire ingrediënt in cocktail snacks, hoofdgerechten, bijgerechten, en heerlijke zoetigheden en is vrij verschillend van azijn en zuurkool. Je mag niet van de smaak of de geur van zuurkool. Afgezien van de smaak, kan men genieten van een aantal gezondheid en schoonheid voordelen van zuurkool. Lees het artikel om meer te weten.

Voordelen van de Gezondheid van de Zuurkool

1. Cancer Voorkomt

Verbinding genoemd isothiocyanaten in zuurkool voorkomt de ontwikkeling van kankercellen; vermindert daardoor de kans op colon-, borst-, prostaat- en longkanker. Naast de aanwezigheid van antioxidanten in zuurkool bestrijdt vrije radicalen en beschermt het lichaam tegen de schadelijke effecten. Er wordt voorgesteld om deze kruisbloemige groenten te consumeren ten minste 4-5 keer per week naar de voordelen voor de gezondheid te verkrijgen.

2. Verminder het risico op hart-en vaatziekten

Zuurkool is geladen met kalium, magnesium en flavonoïden; alle drie zijn integrale elementen die het risico op hartkwalen te voorkomen. Afgezien van dit, de rijkdom van de vezels in deze gefermenteerde veggie onderhoudt een gezond hart en schraapt de gevaarlijke cholesterol uit de slagaders muren en de bloedvaten. Het vermindert de snelheid van de low-density lipoprotein. Vandaar dat de beveiliging van uw lichaam tegen hart- en vaatziekten.

3. Goed voor Moms-to-be

Zuurkool bevat foliumzuur, een essentiële vitamine voor zwangere vrouwen, omdat het bevordert de algemene ontwikkeling van een foetus en wendt diverse aandoeningen, zoals spina bifida. Ook is het vol met vitamine C dat ijzer opneemt uit voedsel en induceert gezonde groei van de hersenen.

4. verbetert de spijsvertering

Een schone en gezonde spijsvertering verlicht een persoon uit aandoeningen, zoals het prikkelbare darm syndroom. De probiotische bacteriën in zuurkool vorm melkzuur, waardoor de balans van de spijsvertering. Daarnaast is de voedingsvezels in deze bewerkte voedingsmiddelen bijdragen gezonde spijsvertering. Het reguleert uitscheidingsstelsel en dus voorkomt chronische ziekten, zoals maagzweren en colon kankers.

5. Zorg voor een gezonde hersenfunctie

Vitamine B6 verbindingen in zuurkool regelt het functioneren van de hersenen en zenuwen en stimuleert de vorming van RBC. Dus, als u wenst om extra voedingswaarde punch toe te voegen aan je gerecht op smaak met zuurkool.

6. Controle bloedsuikerspiegel

De combinatie van magnesium en voedingsvezels in zuurkool zijn effectief in het regelen van de bloedsuikerspiegel in het lichaam, aldus nuttig voor diabetici.

7. Vermindert botverlies

De overvloedige mineralen gevonden in zuurkool spelen een belangrijke rol bij de opbouw van sterke botten en het lichaam te beschermen tegen osteoporose. De hoeveelheid vitamine K en magnesium helpt zuurkool behoud van gezonde botten en het risico op botbreuken verminderen.

8. Energie Supplement

Het hoge ijzergehalte van zuurkool activeert u, samen met het verhogen van het lichaam van de stofwisseling en de bloedcirculatie. Naast deze essentiële mineralen voorkomt ook bloedarmoede en andere ziekten verbonden met een tekort.

9. Boost Immune System

De overvloedige vitaminen, mineralen en fytochemicaliën aanwezig in deze gefermenteerde levensmiddelen afweren verschillende gezondheidsproblemen. Een portie zuurkool heeft 35% van de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C die de productie van witte bloedcellen regelt. Trouwens, het helpt handhaven gezond en darmflora waardoor het lichaam te beschermen tegen schadelijke bacteriën.

10. Vermindert Ontsteking

Zuurkool zit vol met organische verbindingen die anti-inflammatoire effecten geven en verlicht pijn. Trouwens, phytonutrient antioxidant en een overvloed aan vitamine C aanwezig is in deze groente hulp te verminderen gewrichts- en spierpijn. Bovendien is het verbruik van deze gefermenteerde levensmiddelen kan ook verlichten artritis pijn

11. zweerbehandeling

Maagzweren worden behandeld met zuurkool aangezien het een uitstekende bron van vitamine U. Deze vitamine heeft enorme helende eigenschappen. Men kan drinken zuurkool sap of verbruiken in ruwe vorm om maagzweren weg te houden.

12. Treats darmaandoening

Mensen met een intestinale stoornissen kunnen zuurkool sap te drinken omdat het nuttige bacteriën en voedingsstoffen die gemakkelijk te verteren bevat. Zo profiteert mensen die lijden aan een darmaandoening.

13. Treats Astma

Astma is een gezondheid aandoening die de luchtwegen aantast. Frequente aanvallen en spasmen kunnen gevaarlijk zijn voor uw algehele gezondheid. Dus, nemen deze kruisbloemige voedsel in uw dagelijkse voeding om de ernst van de symptomen van astma te verminderen

14. Ochtendmisselijkheid

Ochtendmisselijkheid is een veel voorkomend probleem dat de meeste vrouwen ervaren tijdens de zwangerschap. Weinig symptomen van ochtendmisselijkheid zijn misselijkheid, braken, hoofdpijn en donker gekleurde urine. zuurkool toe te voegen aan uw dagelijkse voeding aan de overactieve darmen te kalmeren, wat leidt tot ochtendmisselijkheid.

15. menopauze symptomen

Om de symptomen van de menopauze beheersen moet een voldoende hoeveelheid calcium en vitamine D worden opgenomen in de dagelijkse voeding. Trouwens, zuurkool bevat gezonde probiotica die helpen bij het verminderen van de ernst van de symptomen van de menopauze.

16. Bestrijdt Free Radicals

Inname van zuurkool beschermt uw lichaam tegen schadelijke vrije radicalen en onderdrukt hun groei. Verbruiken elke dag om chronische aandoeningen op afstand te houden.

17. Ontgift Body

Zuurkool is erg handig als je gaat op een detox. Het kan alle schadelijke toxines en onzuiverheden te verwijderen in je lichaam en reinigt je lichaam.

18. Helpt Lose Weight

Zuurkool kan helpen werpen die extra vet. Een kop van deze gefermenteerde voeding bevat slechts 20 calorieën.

Schoonheid Voordelen van Zuurkool

19. Cures Acne

Eet half kopje verse zuurkool elke dag om acne problemen op afstand te houden. Het heeft hoge zwavelgehalte die zeer gunstig voor de huid.

20. stralende huid

Nemen rauwe zuurkool in uw dagelijkse voeding. Het bevat probiotica, dat is een van de grootste beauty geheimen voor een stralende huid De consumptie van gezonde probiotica stimuleert de groei van vriendelijke darmflora die beter voedingsstoffen leveren aan de huid helpt.

21. Verbetert Eye Health

Zuurkool bevat vitamine A, wat de kans op macula degeneratie en cataract vorming vermindert. Afgezien hiervan is een rijke bron van luteïne en zeaxanthine antioxidanten die gezondheid van het oog te verbeteren.

22. rimpel vrije huid

Vitamine A aanwezig in zuurkool handhaaft de elasticiteit van de huid; dat vertraagt de verschijning van rimpels op je gezicht. Houd uw huid jeugdig en mooi door het opnemen van deze gefermenteerde levensmiddelen in uw dagelijkse voeding.

Opmerking: Ondanks al deze gezondheidsvoordelen, zuurkool is zeer hoog natriumgehalte. Het kan gevaarlijk zijn voor mensen die lijden aan nier- en cardiovasculaire ziekten.

2 april 2015

16 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment