Monday, February 15, 2016

32 Bewezen Home Remedies To Get Rid van Kneuzingen snel

Blauwe plekken zijn paars, rood of zwart-blauwe vlekken op de huid die worden veroorzaakt als gevolg van een blessure. Als een van uw lichaam organen zwaar gewond raakt, krijgt de kleine bloedvaten onder de huid in dat gebied beschadigd. Plotselinge bloed lekken uit de bloedvaten naar de omringende weefsels veroorzaken meestal zwart-blauwe plekken. Kneuzingen zijn medisch genoemd als kneuzingen. Het duurt slechts enkele minuten voor uw huid te donker om mee te keren kneuzing na een harde klap, maar de spot duurt een paar dagen te vervagen. Je kan ook het gevoel van pijn en ontsteking op het getroffen gebied. Kneuzingen genezen in ongeveer 12-15 dagen. Echter, als je de hieronder genoemde remedies over hoe om snel te ontdoen van blauwe plekken te volgen, kun je zelfs gooien ze uit 's nachts.

Home remedies voor Kneuzingen

De volgende zijn enkele nuttige home remedies om zich te ontdoen van blauwe plekken voordat ze veranderen in een groot litteken

1. Ice Therapy

Toepassing van pakijs is de beste eerste hulp voor kneuzingen. Ice packs eigenlijk afkoelen de beschadigde bloedvaten en de controle van het bloed lekken. Houd het ijsblokje op de blauwe plek voor 10 minuten voor een onmiddellijke verlichting. Neem niet meer dan de tijd om cold pack passen voor meer dan 20 minuten. (1) (2) (3)

Als alternatief, als een zak ijs is niet beschikbaar, dan genieten van een katoenen doek in ijskoud water en plaats het op het getroffen gebied. (4)

Bovendien kan diepvriesgroenten ook helpen zich te ontdoen van blauwe plekken 's nachts. Wikkel ze in een zachte katoenen handdoek en plaats het op de blauwe plek.

Een andere optie is om twee roestvrijstalen lepels en zet ze in de vriezer gedurende 15 minuten. Later, plaats ze op uw blauwe plekken. Dit helpt bij het verminderen van de bloedklonter.

2. elastische bandage

U kunt een elastische bandage om blauwe plekken te stoppen verspreiden. Wanneer je een blauwe plek op je lichaam te vinden, onmiddellijk wikkel een plastic bandage om het bloed lekken in de weefsels te controleren. Dit voorkomt niet alleen kneuzing verspreiding, maar maakt het genezingsproces snelle (5) (6).

U kunt ook een doek te binden rond het getroffen gebied. (7)

3. Hot Water Bottle

Neem een fles en vul warm water in. Houd het op de geblesseerde gebied. Warm water zal zeker verminderen van de bloedklonter en het afremmen van de bloedtoevoer naar de aangetaste weefsels. Vochtige warmte werkt beter op gekneusd weefsels in vergelijking met warmte therapie te drogen, omdat het dieper gaat en verspreidt zich snel. Afgezien van warm water, dan kunt u ook gebruik maken van warm bad, warm water geweekt handdoek of een warme jacuzzi. (8)

4. Vinegar

Vinegar heeft de efficiency te verdrijven het bloed dat is gebundeld in het getroffen gebied. Eenmaal blauwe plekken verschijnen, meng azijn met warm water en toe te passen op het getroffen gebied om direct te behandelen bloedstolsel. (9)

5. Pineapple

Ananas heeft een enzym genaamd bromelaïne Dit enzym wanneer verbruikt kan de beschadigde bloedvaten te reiken naar het eiwit dat blauwe plek en ontsteking van de huid (10) veroorzaakt verteren.

Het nemen van ten minste 500 milligram bromelaïne elke dag kan vervagen kneuzing sneller.

6. Vitamine K

Vitamine K is een effectief middel voor de behandeling van bloedstolling en beschadiging van weefsels in het lichaam. (11)

Om kneuzingen snel te behandelen, eet vitamine K-rijke groenten. Voeg spruitjes, broccoli en groene bladgroenten om uw maaltijd.

Als alternatief, kopen vitamine K crème van de nabijgelegen drogist en toe te passen op de blauwe plekken om hen te behandelen sneller.

7. Chocolade

Chocolade bevat cacao bioactieve stoffen die anti-inflammatoire eigenschappen hebben en dus blijken te zijn zeer gunstig voor de gezondheid van de huid. (12)

Smelt wat chocolade en houden dat warm gesmolten chocolade op het gekneusde gebied. Nu bedek het met een verband om de chocolade droog over het getroffen gebied te laten. Deze hete chocolademelk pakket comprimeert de beschadigde bloedvaten om de bloedstroom te regelen. Dit vermindert ook direct kneuzingen.

NB - Als u probeert warme chocolademelk pack, geen al te warme chocolademelk niet van toepassing op het getroffen gebied, omdat het meer kan kwetsen.

8. suikersiroop

Suiker heeft een anti bacteriële eigenschappen en het bevordert de genezing van de wond. (13)

Solliciteer hete suikerstroop op de blauwe plekken en bind het met een pleister. Als warme siroop klinkt eng voor u, dan eerst van toepassing dikke stroop suiker op de blauwe plek en daarna leg pakijs op het getroffen gebied. Nu, laat de suiker droog de huid strakker, zodat kneuzingen stoppen overal verspreiden.

9. Papaya

Deze vrucht bevat een enzym papaïne die wordt gebruikt om vele huidproblemen behandelen. (14)

Daarom eet papaya te ontdoen van blauwe plekken sneller.

10. Vitamine C

Vitamine C rijke voedingsmiddelen, zoals mango's, broccoli, paprika, zoete aardappelen en sinaasappels ook helpen verminderen ontsteking van de huid en blauwe plekken eerder. (15)

11. Grape Seed

Crush een paar druivenpitten om het sap uit te halen. Breng dit flavonoïde-rijke druivenpitolie sap van de blauwe plekken te genezen. Als alternatief, drink dit sap twee keer per dag voor de effectieve resultaten. (16)

12. Kurkuma en Tamarinde Paste

Kurkuma wordt traditioneel gebruikt om zich te ontdoen van blauwe plekken vanwege de therapeutische en geneeskrachtige eigenschappen. (17)

Maak dikke pasta van tamarinde en voeg twee snuifje kurkuma aan. Nu verwarmen dit pakket en voorzichtig passen de hot pack op de blauwe plek. Bedek de blauwe plek met een zachte katoenen doek te laten sneller verdwijnen.

13. Onion

Als blauwe plekken worden veroorzaakt als gevolg van de bloedvaten letsel, kunt u uitpakken ui sap en toe te passen op uw blauwe plek. Laat de huid te absorberen sap, zodat het werkt diep in de geblokkeerde bloedvaten naar de behandeling van de bloedklonter.

14. Lemon

Lemon bevat vitamine C die zeer nuttig is bij de behandeling van huidproblemen. (19)

Dit kan een beetje pijnlijk behandeling van kneuzingen, maar het is het meest effectief. Solliciteer citroensap op uw blauwe plekken en wrijf voor ongeveer 5 minuten. Het zal binnenkort te genezen van de blauwe plekken.

15. Black Coffee

Wanneer u een wond te krijgen, te malen sommige zwarte koffie en houd het op de wond. Nu bind een bandage omheen. Deze oplossing zal de blauwe plekken genezen binnen een paar dagen. (20)

16. Sugar

Wanneer bacteriën in uw snee of wond, het groeit sneller. Toepassing van suikersiroop of honing kan voorkomen dat de groei van bacteriën, samen met de behandeling van de blauwe plek. Honing heeft anti-bacteriële en wondgenezing eigenschappen die zij leveren een belangrijke remedie voor de genezing van kneuzingen. (21) (22)

17. Pepper, Vaseline en Cayenne

Cayenne heeft een enorme pijnstillende eigenschappen. Breng het rechtstreeks op de huid om zich te ontdoen van blauwe plekken te krijgen. (23)

Meng cayennepeper en peper met vaseline, en vervolgens toepassen op uw blauwe plek om snel te genezen.

18. Butter

Butter heeft anti-inflammatoire eigenschappen. Het is bewezen door verschillende studies dat de boter heeft geneeskrachtige eigenschappen, die huidproblemen kunnen genezen. (24) (25)

Voor het behandelen van kleine kneuzingen en brandwonden, kunt u boter gebruiken. Solliciteer verse boter op de blauwe plek en zachtjes masseren van uw huid.

19. Castor Oil

Wrijven castor olie op de kneuzing vermindert het niet alleen, maar voorkomt ook dat de huid tegen afpellen zodra de blauwe plek is verdwenen. (26)

20. rauwe aardappel

Om blauwe plekken onder controle te houden, kun je geraspte rauwe aardappel toe te passen op de blauwe plek.

21. Ginger

Ginger bevat anti-oxidanten, die zeer gunstig voor de gezondheid van de huid zijn. (27)

Snijd wat gember en week ze in heet water voor bepaalde tijd. Dan, stam het water en drinken. Als alternatief, wrijf de gemalen gember direct op de blauwe plekken.

Kruidengeneesmiddelen voor Kneuzingen

22. Smeerwortel Leaves

Smeerwortel bladeren (ofwel gedroogd of vers) een perfecte kruiden oplossing voor kneuzingen te behandelen. Neem gedroogd of verse smeerwortel bladeren en voeg ze toe aan het kokende water. Laat het koken gedurende 15 minuten en zeef het water om blauwe plekken 's nachts te behandelen. (28) (29)

23. Arnica

Dit is een kruid dat helpt bij het behandelen van ernstige kneuzingen. Arnica kan worden gemengd met water en kunnen worden toegepast op het getroffen gebied. Het kruid bevat een speciale verbinding die ontstekingen en huidirritatie in het aangetaste gebied vermindert. (30) (31)

24. peterselie

Verse peterselie van uw keuken kan ook helpen bij het genezen kneuzingen snel, want het bevat vitamine K. (32)

Zodra u uw kneuzing band met een elastische bandage, houden sommige gemalen verse peterselie bladeren op het getroffen gebied. Deze controleert niet alleen blauwe plekken, maar stuurt ook bloedstolsel, ontsteking en vermindert de pijn veroorzaakt hematoomverkleuring.

25. Sint-Janskruid

Sint-janskruid heeft natuurlijke inflammatoire eigenschappen (acylphloroglucinol hyperforin) en het geneest snel de wond die anders veroorzaakt blauwe plek op je lichaam (33).

Het helpt ook de pijn verlichten. Solliciteer St. Janskruid olie op je blauwe plek, of u kunt kook gedroogde sint-janskruid in het water. Zeef het water en drinken tot de blauwe plekken volledig verdwenen.

26. Kruidenthee Comprimeren

Krijg kruidenthee kompres om uw blauwe plekken te kalmeren. kamille en gedroogde lavendel bloemen toe te voegen in heet water en laat het steil voor ongeveer 15 minuten. Nu stam het extract en laat hem afkoelen. Nu dip een doek in het mengsel en houd het op uw blauwe plek om snel hulp te krijgen van het. (34)

27. Olijfolie en Mullein Bloemen

Olijfolie kunnen direct worden aangebracht op de huid te ontdoen van wonden en blauwe plekken. (35)

Toorts is van oudsher gebruikt om blauwe plekken te genezen. (36)

Geniet van een aantal toorts bloemen in olijfolie en toe te passen op de blauwe plek te zien het sneller verdwijnen.

28. Margarine

Wrijf een beetje margarine op de wond om te voorkomen kneuzingen.

29. Alfalfa

Alfalfa het beste werkt voor de bloedstolling, omdat het is rijk aan vitamine K. Solliciteer alfalfa op uw blauwe plekken om te voorkomen dat het krijgen van ernstig. (37)

30. Arnica, kamille en duizendblad

Arnica wordt in de volksmond gebruikt om zich te ontdoen van blauwe plekken. (38)

Kamille bezitten anti-inflammatoire eigenschappen die helpt om zich te ontdoen van wonden. (39)

Duizendblad is een kruid dat ook wordt gebruikt om wonden te genezen (40)

Neem arnica, kamille en duizendblad, en meng ze samen om een kruidenthee te vormen. Breng het regelmatig op de blauwe plekken te laten verdwijnen sneller.

31. Bosbes

Bosbes bevat sterke antioxidanten bekend als anthocyanosides die de bloedvaten te versterken en de balans van de collageen, waardoor, vermindering van de blauwe plekken. U kunt blauwe bosbes extract consumeren of kan het in de vorm van pillen. (41)

32. Witch Hazel

De actieve ingrediënten in toverhazelaar hebben adstringerende eigenschappen die nuttig zijn om te genezen kneuzingen te bewijzen. (42)

Breng een watje gedrenkt in toverhazelaar op de blauwe plek te versnellen het genezingsproces en kalmeert de ontsteking.

do's

Met de bovenstaande oplossingen zo vaak mogelijk in een dag.

Er zijn magnetron vochtige warmte packs beschikbaar in de markt. U kunt dergelijke warmte packs om uw blauwe plekken beter te behandelen kopen.

Al snel na de behandeling van uw blauwe plek met koud of warm packs, is een rustgevende massage aan te bevelen. Als je de pijn niet kunnen verdragen dan gooien deze stap ..

U kunt combineren zowel warm als koud kneuzing behandelingen beurtelings om betere hulp te krijgen van blauwe plekken. Het is echter aanbevolen dat u minstens 2 uur kloof tussen deze behandelingen geven.

Als u woonachtig bent in een tropisch gebied dan bloot kneuzing aan direct zonlicht. Zonlicht breekt de bilirubine naar de kneuzing geel van kleur te maken, dus hij verdwijnt sneller.

Indien mogelijk, houden het getroffen gebied verheven. (43)

don'ts

Bij de behandeling van blauwe plek in de benen en handen, altijd proberen om het te behandelen van boven en niet in het kader van het getroffen gebied.

Na blauwe plekken verschijnen, beperken rond vaak bewegen. Hoe meer je lopen, rennen, springen of bewegen, de kneuzing ontwikkelt meer. Voorkomen dat druk op de getroffen gebied. (44)

Begin uw behandeling vóór 24 uur als de bloedprop ernstig kunnen krijgen.

Vermijd inname van aspirine.

Ergens kneuzingen kan optreden zonder vallen, rondreis of enig ander letsel. Dit is een ernstige aandoening en een indicatie voor u om uw arts te raadplegen. Kneuzingen kunnen ook worden weergegeven als gevolg van leukemie, bloedarmoede en hemofilie dat dodelijk zijn, dus direct contact op met uw arts.

6 januari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment