Sunday, February 14, 2016

20 Home Remedies om zich te ontdoen van hypothyreoïdie

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/02 /

De vlinder-vormige klier, genaamd de schildklier, die aanwezig is in de voorkant van je nek is, heeft een cruciale rol te spelen op het gebied van onze gezondheid. Deze klier produceert het hormoon thyroxine. Zonder adequate afscheiding van dit hormoon, kan ons lichaam niet normaal functioneren. Wanneer de schildklier produceert minder thyroxine, het leidt tot hypothyreoïdie. Deze ziekte is een van de meest voorkomende kwalen vandaag. Spierkrampen en pijn, depressie, gewichtstoename, gevoeligheid voor kou en vermoeidheid zijn enkele van de tekenen die wijzen op hypothyreoïdie. Maar met de juiste medicatie, kan hypothyreoïdie worden gecontroleerd. Kies voor natuurlijke behandelingen voor hypothyreoïdie in plaats van sterke medicijnen, voor de effectieve resultaten.

Home remedies voor hypothyreoïdie

De volgende huismiddeltjes zal u helpen hypothyreoïdie genezen zonder bijwerkingen.

1. Ginger

Gember is een natuurlijke remedie bekend om zijn antiseptische en geneeskrachtige eigenschappen. Gember vele gezonde voedingsstoffen zoals kalium, koper, mangaan, vitamine B6 en antioxidanten zoals gingerol. Het helpt deal met ontsteking, en wordt aanbevolen voor patiënten die lijden aan hypothyreoïdie. Opnemen in uw dieet of toevoegen aan uw thee, beide manier het is effectief.

2. Visolie

Visolie is rijk aan omega-3 vetzuren die de immuniteit en zelfs vermindert de ontsteking. Visoliesupplementen handhaven van de gezonde werking van de schildklier.

Opmerking- Vermijd deze remedie als je bloedverdunners nemen of als u een bloedziekte.

3. Kokosolie

Kokosolie helpt onderdrukken van de ontsteking en helpt bij het herstel van het beschadigde weefsel in ons lichaam. Het stimuleert natuurlijk de stofwisseling en energie niveaus, en beschermt het lichaam tegen infecties en bacteriële aanval. Virgin kokosolie het beste werkt voor de mensen die lijden aan hypothyreoïdie.

4. Apple Cider Vinegar

Appelazijn helpt bij de controle van uw gewicht en is ideaal voor het reinigen en ontgiften van het lichaam. Dagelijkse inname van ACV samen met een lepel honing wordt aanbevolen voor de beste resultaten.

5. Juice

Fruit en groentesappen zijn geweldig remedie als u op zoek bent naar natuurlijke geneeswijzen voor hypothyreoïdie. Green sappen helpen ontgiften van het lichaam en het bevorderen van een gezonde schildklierfunctie. Sap van rode biet, citroen, komkommer, courgette, selderij, grapefruit, limoenen, watermeloenen, enz., Worden aanbevolen voor de mensen die lijden aan hypothyreoïdie.

6. B-vitamines

Bepaalde vitaminen en mineralen zijn noodzakelijk met het thyroxine deficiëntie. Een van de belangrijkste vitaminen die gewoonlijk nodig is voor de patiënten die lijden aan hypothyreoïdie B12 vitaminen. B12 vitaminen spelen een sleutelrol bij de regulering van het metabolisme in het lichaam en de goede werking van het zenuwstelsel. De B12-supplementen zijn gemakkelijk beschikbaar en moeten worden genomen volgens voorschrift van de arts.

7. Alkaline Diet

Kiezen voor een alkalisch dieet in plaats van een zure één als u te maken met hypothyreoïdie. Het helpt de spiermassa en bestrijding rugpijn, spierpijn, enz. Een alkalische dieet ontgift het lichaam en verhoogt de productie van thyroxine.

8. Glutenvrij

Liever een glutenvrij dieet. Een glutenvrij dieet is bekend dat verschillende symptomen van hypothyreoïdie verlichten. Trans-vet, hoge niveaus van suiker en junkfood moet worden vermeden als je wilt om de ontsteking te verminderen.

9. Haver

Haver is een gezond voedsel dat u kunt toevoegen aan uw dagelijkse voeding. Dit volkoren zal u met vezel die wordt aanbevolen voor hypothyroid patiënten. Het helpt te genezen constipatie en indigestie problemen. Haver is ook rijk aan vitaminen, selenium en andere voedingsstoffen die helpen bij de juiste schildklierfunctie.

10. Black Walnoten

Zwarte walnoten bevatten selenium, die goed is voor hypothyroid patiënten wordt beschouwd. Een passend selenium vermindert het risico gezwollen schildklier.

11. Sea Food / zeewier

Een van de belangrijke dieetwensen voor hypothyroid patiënten is jodium, en zeevruchten / zeewier heeft een overvloedige hoeveelheid van. Vis en zeewier zijn natuurlijke bronnen van jodium en hulp vorm schildklierhormonen. Vis zoals forel, zalm en mosselen worden aanbevolen.

12. Eieren

De schildklier vereist bepaalde nutriënten regelmatig, om goed te functioneren. Eieren bevatten eiwitten, cholesterol en vitamine B. Deze voedingsstoffen fungeren als metabolisme booster en hypothyreoïdie verminderen.

Herbal Remedies voor hypothyreoïdie

13. Lyceum Berry

Lyceum bes, ook wel bekend als Goji bes, is een effectieve behandeling voor hypothyreoïdie. Het bouwt kracht en helpt bij het bestrijden vermoeidheid.

14. Agnus Castus

Er zijn vele kruiden en specerijen die eeuwen gebruikt als kruidengeneesmiddelen voor verschillende aandoeningen, aangezien ze geen bijwerkingen. Agnus castus is ook een van hen die bekend staat om zijn heilzame eigenschappen en versterking van de functie van de schildklier. Dit kruid kan worden opgenomen in uw dagelijkse voeding.

15. Nettle

Brandnetel is een goede bron van jodium en dat is waarom; een effectief rechtsmiddel voor hypothyreoïdie. U kunt of drinken 2-3 kopjes brandnetel thee per dag of gebruik maken van zijn olie naar de keel te masseren. Brandnetel is de beste optie om te gaan met de chronische schildklier probleem.

16. Zoethout

Een hormoon, cortisol, is noodzakelijk voor de goede schildklierfunctie. Zoethout helpt vergroting van de productie van cortisol en balanceert de hormoonspiegel. Je kan ofwel nemen in zijn natuurlijke vorm of probeer haar supplementen.

17. Kamille Thee

Een dampende kop kruidenthee is wat je nodig hebt om vermoeidheid te bestrijden. Kamille thee niet alleen kalmeert de zenuwen, maar is ook een uitstekende hypothyreoïdie remedie. Het verlicht de spierpijn en gewrichtspijn, die voorkomende symptomen van hypothyreoïdie zijn. Drink minstens 1 kop van deze kruidenthee.

18. Hemp

Hemp is een rijke bron van omega-3 vetzuren en eiwitten. Hennep olie of zaden, wanneer het wordt gebruikt op een regelmatige basis, kunnen mensen die lijden aan trage stofwisseling te helpen. Het stabiliseert het schildklierhormoon. Indigestie is een van de symptomen van hypothyreoïdie en hennep is een grote remedie voor.

19. Ginseng

Ginseng is een traditionele Chinese remedie die de secretie van thyroxine hormoon stimuleert. Vermoeidheid is een conventionele symptomen van hypothyreoïdie en ginseng is een ideale oplossing voor. Maar met de arts te achterhalen van de juiste dosering van dit kruid voor je lichaam.

20. Evening Primrose Oil

Teunisbloemolie is een natuurlijke behandeling voor hypothyreoïdie. Deze olie wordt meestal gebruikt om haaruitval probleem, dat is een van de symptomen van hypothyreoïdie genezen. De olie bevat gamma-linoleenzuur (GLA) die anti-inflammatoir van aard en helpt stimuleren het hormoon en energieniveaus.

do's

Gebruik geen anti-aanbakpan om uw maaltijden te koken.

Vermijd te veel eten en vasthouden aan matiging als het gaat om uw dieet.

16 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment