Wednesday, February 10, 2016

19 Easy Home Remedies To Get Rid Of wespensteek

Wespen meestal verblijven in een gematigd klimaat en worden aangetrokken door sterke geuren en licht of donker gekleurde kleding, vooral met bloemenprint. Wespensteken zijn minder giftig dan bijensteken, maar zijn heel pijnlijk. De symptomen die gepaard gaan met wespensteken zijn - misselijkheid, braken, koorts, hoofdpijn, duizeligheid, enz. U kunt ook last hebben van een verhoogde hartslag, lage bloeddruk, zwelling op lichaamsdelen zoals gezicht, de keel, lippen, longen, enz., Jeuk in de gebieden van het lichaam niet beïnvloed door de steek, diarree, maagkrampen, vernauwing van de luchtweg en een soort van allergie, die fataal kunnen blijken indien niet tijdig uitgehard. U kunt grote lokale reacties of anafylactische shock ervaren. Bij afwezigheid van directe medische zorg, moet het slachtoffer een van de volgende home remedies te zoeken om zich te ontdoen van de wespensteek te krijgen.

Home remedies voor wespensteek

1. Ice Pack

Wikkel een ijsblokje met een papieren handdoek of katoenen doek. breng het dan over het gebied waar u wespensteek hebt gekregen en druk gedurende 20 minuten. Herhaal deze behandeling elk uur tot u ontheven van jeuk en roodheid te voelen. Dit zal verminderen pijn en zwelling.

2. Baking Soda

Meng zuiveringszout en water. Breng de bereide pasta over het gebied van wespensteek.

3. Epsom Salt

Voeg wat water aan Epsom zout, om een dikke pasta te maken. Breng het over de wespensteek om zich te ontdoen van roodheid en zwelling te krijgen.

4. Apple Cider Vinegar (ACV)

Geniet van een kleine wattenschijfje in ACV en plaats deze over het getroffen gebied. Het zuurgehalte in de azijn zal het gif in de steek te neutraliseren; Aldus vermindert zwelling en ontsteking.

5. White Vinegar

Omdat witte azijn is zuur, neutraliseert gif. Je hoeft alleen maar te deppen een watje gedrenkt in witte azijn op het getroffen gebied.

6. citroensap

Snij een wig van citroen en houd het stuk in de getroffen door de wespensteek omgeving. Citroen werkt op soortgelijke wijze als azijn. Het zuurgehalte in citroen neutraliseert gif en helpt roodheid, jeuk en zwelling.

7. Knoflook

Plet een teentje knoflook. Voeg wat zout aan het. Breng het over het gebied waar de wesp gestoken. Dek af met een pleister en laat het. Dit zal de roodheid te verwijderen en zwelling veroorzaakt als gevolg van wespensteek.

8. Onion

Snijd een ui en plaats deze op de wespensteek tot je comfort.

9. komkommer

Leg een stukje van vers gesneden komkommer op de wesp gestoken. Het koeleffect komkommer helpen verlichten jeuk en roodheid op de gebeten gebied.

10. Potato

Net als komkommer, aardappel heeft ook koelend effect. Houd een stukje aardappel op de wespensteek om verlichting van pijn, zwelling, jeuk en roodheid te krijgen.

11. Olijfolie

Breng wat olijfolie op het getroffen gebied. Dit zal helpen bij de behandeling jeuk en roodheid veroorzaakt als gevolg van wespensteek.

12. Calamine

Breng wat Calamine lotion over het getroffen gebied en laat het voor bepaalde tijd. Het zal de omgeving te kalmeren, bieden verlichting van het ongemak.

13. Mud

Voeg wat water op de modder om pasta te vormen. Toe te passen op het getroffen gebied gedurende ongeveer 15 minuten om uit de pijn veroorzaakt door steken gif.

14. vleesvermalser

Voeg wat water naar ongekruid van vlees. Gebruik de resulterende pasta op de wespensteek.

Kruiden Remedies te genezen wespensteek

15. Marigold

Wrijf de bloemblaadjes van vers geplukte goudsbloem bloemen over het gestoken gebied. Deze bloemblaadjes helpen bij het verminderen van de roodheid, jeuk en zwelling van het getroffen gebied.

16. Basil

Knijp een aantal verse basilicumblaadjes op het gebied gebeten door wesp. Het antibioticum eigenschappen van de basilicum zal effectief verminderen van de symptomen van een wespensteek.

17. Aloe Vera

Solliciteer gel van aloë vera om de roodheid en jeuk veroorzaakt als gevolg van insectenbeet te kalmeren.

Als alternatief, meng lavendel, olijfolie en aloë vera gel. Was het getroffen gebied met water en zeep, en dan is het bereid mengsel toe te passen. Dit zal de huid te kalmeren, samen met het verminderen van de jeuk en roodheid veroorzaakt als gevolg van wesp beet.

18. Weegbree

Neem wat weegbree bladeren en hak ze. Smear op het getroffen gebied.

19. Winter Hartige

Pak de olie van de winter hartige door het breken van de bladeren. Breng het op de gebeten gebied.

do's

Hier krijg je een tetanus inenting om het negatieve effect van de wesp insect te vermijden.

Draag beschermende kleding.

Maak gebruik van insectenwerende middelen.

Verwijder eventuele stingers die in de huid blijven door krabben of onmiddellijk schrapen het, om verdere besmetting te voorkomen.

Sting site moet worden gewassen met een antiseptische zeep en water.

Verhoging van de inname van vitamine C en E, mineralen, volle granen, groenten en fruit.

don'ts

nooit proberen om wespennesten ageren door ze swatting.

Heeft medicijnen of zalf niet rechtstreeks van toepassing op het getroffen gebied. Was eerst het gebied voordat u een kruidenmiddel.

Volgende artikel

6 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment