Tuesday, February 9, 2016

21 Home Remedies om zich te ontdoen van angst en depressie

Bent u freaked out, angstig, of bezorgd als gevolg van persoonlijke problemen, zoals financiële problemen, werkdruk, liefde leven, familie, of de gezondheid? Er zijn een aantal redenen die leiden tot angst. Sommigen van hen zijn onder andere diabetes, dieetpillen, het premenstrueel syndroom (PMS), hypoglykemie, anemie en hyperthyreoïdie. Symptomen van angst zijn - een gevoel van naderend onheil, zweten, hyperventilatie, droge mond, moeite met concentreren, hartkloppingen, spierspanning, misselijk, zenuwachtig gevoel in de put van de maag. Probeer deze eenvoudige huismiddeltjes om zich te ontdoen van angst en depressie te krijgen op een natuurlijke weg te gaan voordat het duurt een tol op je.

Home Remedies voor angst en depressie overwinnen

1. Amandelen

Rijk aan vitamine B12 en zink, kunnen amandelen nuttig bij het voorkomen van angst. Neem 10 amandelen en week ze in het water 's nachts. De volgende ochtend, verwijder hun huid. Nu, neem 1 kopje warme melk, een snufje gember, een snufje nootmuskaat en amandelen in een pot mengen en voor te bereiden heerlijke sap. Drink dit sap continu voor een paar dagen 's nachts voordat je slaapt.

2. Baking Soda

Neem 1/3 kopje elk van gember en bakpoeder en voeg in uw bad. Baden in tub voor ongeveer 15 minuten en hebben een douche na het stress-vrij te voelen.

3. Olie Massage

Verhit ongeveer 6 ounces van elke olie, zoals kokosolie, sesamolie, maïsolie of zonnebloemolie totdat het warm wordt. Massage de olie over het lichaam met inbegrip van de onderkant van de voeten en hoofdhuid alvorens bad in de ochtend.

4. Honing en citroensap

Meng 1 theelepel gemalen gember, 1 theelepel citroensap en ½ theelepel honing. Deze oplossing drinken 3 keer per dag om het niveau van angst en depressie te verminderen.

5. Kardemom poeder

Neem 3-4 kardemom zaden en plet ze tot fijn poeder te bereiden. Voeg ½ theelepel gemalen kardemom dit poeder in een glas water. Meng goed en drink het. Herhaal dit proces dagelijks om depressie te voorkomen.

6. Natural Sunlight

Vitamine D helpt de symptomen van depressie verminderen. Neem een pauze van 15 minuten en krijg buiten in het zonlicht aan de eisen van vitamine D. vervullen

7. Oefening

Oefening zorgt altijd voor de fitheid van lichaam en geest. Het helpt verheffen de stemming, dus, verlicht depressie uitvoeren aerobic oefeningen als het vermindert stresshormonen en releases stemming heffende chemische stoffen in de hersenen. Kies oefeningen die je interesseren, kan het van alles zijn - dansen, wandelen, het spelen van een buitenspelen, etc. Oefening voor een minimum van 30 minuten geregeld.

Diepe ademhaling is een van de krachtigste remedies voor angst en depressie te verminderen. Je hoeft alleen maar te zitten in een ontspannen plek en zich richten op de adem.

8. Epsom Salt

Voor onmiddellijke verlichting, voeg wat Epsom zout aan warm water tub. Baden met het aan stemmingswisselingen, angst en depressie te controleren.

9. L-lysine

Suppletie van dit aminozuur aanzienlijk de mate van stress hormonen en symptomen van angst verminderen. L-lysine wordt in vis, vlees en bonen. U kunt ook kopen orale supplement uit de markt.

10. Omega-3 vetzuren

Visolie zijn de rijke bron van omega-3 vetzuren die bescherming bieden tegen depressie. Consumeren mosselen, sardines en zalm om angst te overwinnen weeën.

11. Oats

Omdat rijk aan vezels, haver voorkomen onbalans van bloedsuiker en stimuleren de productie van serotonine die op zijn beurt gecontroleerd angst.

Herbal Remedies voor angst en depressie verkleinen

12. Rosemary

Neem een kop kokend water en voeg 1 - 2 theelepels gedroogde rozemarijn kruid in het. Steil het mengsel gedurende ongeveer 10 minuten en bereiden thee. Stam, en drink de thee. Of anders, dan kunt u ook inademen van de geur van rozemarijn.

13. Selderij

Aanwezigheid van een grote hoeveelheid foliumzuur en kalium selderij voorkomt nervositeit in individuen. Eet 2 kopjes rauwe of gekookte selderij met uw maaltijd of wanneer je het gevoel dat het eten. Eet het op dagelijkse basis voor een week of twee om hulp te krijgen van angst.

14. Kamille

Neem een kop kokend water en zet een aantal gedroogde kamille bloemen erin. Steile het voor een paar minuten per dag te drinken de voorbereide thee of twee keer. Ga door het drinken van minstens 4 weken om angst te beteugelen.

U kunt ook proberen andere kruidenthee zoals drop, pepermunt, kattenkruid, en bergamot.

15. Citroenmelisse

Citroenmelisse is een natuurlijke anti-angst kruid. Verbruiken ongeveer 600 mg citroenmelisse of het extract op een dagelijkse basis. U kunt het in de vorm van een capsule, thee en tinctuur.

Let op - Zorg ervoor dat je niet te nemen dan als het uw angst zal toenemen.

16. Passion Flower

Neem passie bloem in de vorm van 90 mg tablet per dag. Of anders, dan kunt u ook consumeren 45 druppels passiebloem vloeibaar extract elke dag. Eet wanneer je maar nodig is het gevoel voor ongeveer een maand om angst en stress te genezen.

NB - Als u zwanger bent, mag dit middel niet gebruiken.

17. Bacopa Monnieri / ashwaganda

Meng ongeveer 2 eetlepels van een van beide bacopa monnieri of ashwaganda poeder in een glas water. Drink deze oplossing twee keer per dag om zich te ontdoen van angst en nervositeit te krijgen.

18. Lavender

Hier krijg je een massage met lavendelolie om uw angst te verminderen. Als alternatief kunt u ook de essentiële olie van lavendel toe te voegen aan uw bad water of zet een paar druppels op je kussen. Of anders, voeg een paar druppels van deze olie in een kopje gekookt water en adem voor een snelle verlichting.

19. Groene Thee

Groene thee is een van de natuurlijke geneeswijzen om angst te bestrijden. Dompel een groene theezakje in een kop kokend water. Laat het voor een paar minuten staan. Drink deze thee op regelmatige basis om hulp te krijgen van een depressie.

20. Valeriaan

De kruiden-supplementen van valeriaan helpen nervositeit verminderen en induceren slapen. Aangezien dit kruid ruikt smerig, kunt u liever om het te nemen in de vorm van tinctuur of capsule, in plaats van thee. U kunt ook combineren met andere kalmerende kruiden zoals citroenmelisse, kamille, en hop.

21. Essentiële oliën

Etherische oliën zoals ylang-ylang, sandelhout, roos, geranium, jojoba, eucalyptus, en bergamot zijn nuttig bij het opheffen van uw stemming. Voeg een paar druppels van elke van de etherische oliën in kokend water en inhaleer de stoom.

do's

Slapen minste 7-8 uur per dag.

Niet verhongeren jezelf. Eet een gezond dieet met inbegrip van vers fruit en groenten.

Proberen om tijd te beheren door het leren van time management technieken.

Het plan van de volgende dag op voorhand op een productieve manier.

Spelletjes spelen, naar muziek luisteren, of verwen uzelf in activiteiten die je te bevrijden van angst en depressie.

don'ts

Vermijd cafeïnehoudende dranken en voedingsmiddelen met toegevoegde suikers.

Denk niet dat negatief zal oplopen tot angst en depressie.

16 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment