Tuesday, February 9, 2016

23 Bewezen gezondheid en schoonheid voordelen van selderij

Selderij of Apium graveolens heeft opgedaan bekendheid als de gezondheid van voedsel als gevolg van lage calorieën en overvloed aan vitaminen A, B, C en K. De voedingsingrediënten daarin zijn het gebruik ervan toegenomen in verschillende keukens, over de hele wereld. Het is een uitstekende bron van foliumzuur, kalium en antioxidanten. Daarnaast worden de stengel, zaden, wortels en bladeren van selderij ook geschonken met veel schoonheid en voordelen voor de gezondheid. U kunt genieten in de gekookte vorm, in salades of in soep. Afgezien van het behoud van uw gezondheid van de hersenen, het voorkomen van infecties van de urinewegen, en het stimuleren van de vruchtbaarheid, het heeft een aantal andere voordelen voor uw gezondheid en de huid. Hieronder zijn enkele van de redenen om de selderij in uw dieet.

Gezondheid Voordelen van Selderij

1. Cancer Voorkomt

Selderij bestaat uit anti-kanker verbindingen. Deze omvatten fenolische zuren, acetylenics en coumarines die zeer effectief zijn in het stimuleren van de kanker te voorkomen cellen zijn. Groei van kankercellen wordt gestopt door de acetylenische inhoud van selderij. De fenolische zuur in selderij remt de prostaglandinen die de groei van kankercellen te onderdrukken. Daarom selderij werkt als een goede anti-kanker supplement.

3. Handige in Astma

De anti-inflammatoire eigenschappen en vitamine C in selderij stimuleren van het immuunsysteem en helpen genezen astma

4. kalmeert het zenuwstelsel

Selderij bestaat uit plantenhormonen die kalmeren en kalmeren je zenuwstelsel. Magnesium (die vaak wordt gebruikt om slaapstoornissen te behandelen) en de organische alkalische aanwezig daarin zijn nuttig bij c ombating met stress en angst Aldus selderij helpt mensen met slapeloosheid hun slaappatroon regulariseren.

5. Effectief in Type 2 Diabetes

Een kopje van selderij (fijngehakt) bevat 29 microgram vitamine K. Vitamine K verbetert de stofwisseling van glucose en verhoogt de gevoeligheid voor insuline. Het vermindert de dreiging van diabetes type 2

6. Een uitstekende diuretica

De aanwezigheid van natrium en kalium in de selderij sap maakt het een geweldige diureticum dat helpt bij het reguleren van de lichaamsvloeistoffen en stimuleert de productie van urine. Het wordt aangeraden om te consumeren selderij sap per dag om zich te ontdoen van de overtollige lichaamsvloeistof te krijgen.

7. Verwijdert galblaas en nierstenen

Omdat het een grote diureticum, selderij verwijdert alle overtollige vocht uit het lichaam. Het elimineert de vorming van stenen in de galblaas en nieren. Selderijzaad, evenals selderij in de groente vorm wordt gebruikt bij de behandeling van infecties van de urinewegen en galblaas.

8. Vermindert de Bloeddruk

Zoals hierboven vermeld, selderij bevat cumarine het bloeddrukniveau vermindert en bijdraagt tot de ontwikkeling van de vasculaire systeem. Selderij is ook voorzien van ftalide verbinding die de bloedstroom in het lichaam kan regulariseren. Continue instroom selderiesap een week en het vermijden van het voor de komende drie weken te verminderen BP niveau voor een groot deel.

9. Cures Constipatie en indigestie

Selderij, zijnde een natuurlijk laxeermiddel, helpt verlichten van de symptomen van constipatie Fiber en inhoud water in de ontlasting soepel en zachter te maken; dus, waardoor het proces van uitscheiding gemakkelijk. Het ontspant ook de zenuwen die zijn overbelast als gevolg van de chemische of winkel koopt laxeermiddelen.

Selderij bestaat uit verschillende mineralen die effectief omgaan met indigestie. Zij balans van de pH van het lichaam en neutraliseren van de zuren. Zo voorkomt maagzweren en verbetert de stoelgang. Een kopje selderij sap regelmatig zal onmiddellijke verlichting van indigestie.

10. Verlaagt het cholesterolgehalte

Selderij helpt de LDL, dat is niets anders dan de slechte cholesterol. De anti-oxidanten in te beschermen de cellen van de nadelige gevolgen van oxidatieve schade. Bovendien, de anti-inflammatoire eigenschappen van dit kruid vermindering van de gevaren van een hartaanval door verlaging van de chronische ontsteking.

12. Preventie van koude, longontsteking en griep

Antioxidanten en andere verbindingen die in de selderij zeer nuttig bij de bestrijding van de virussen en bacteriën die de griep, longontsteking en koud in het menselijk lichaam veroorzaakt. Zij strijdt ook tegen ontstekingen en bouwt een sterk immuunsysteem.

14. Verlichting van menopauze symptomen

Selderij bestaat uit anethol (oestrogene fytochemische), die helpt verlichten van de symptomen van de menopauze, zoals opvliegers, angst en nachtelijk zweten. Drink selderij sap per dag voor positieve resultaten.

15. averts Memory Loss

Luteoline, een verbinding in selderij, vermindert ontsteking in de hersenen en behandelt het geheugen problemen. Het vertraagt het proces van cellulaire veroudering door het afweren van vrije radicalen, waardoor je hersenen te houden in het roze.

16. behandeling van schimmelinfecties

Aangezien selderij bevat sterke fungiciden en antibacteriële eigenschappen, helpt hij infecties veroorzaakt door schimmels en bacteriën.

Schoonheid Voordelen van Selderij

17. Anti-aging voordelen

Selderij is goed-off in vitamine A, E en C. Deze vitamines fungeren als potentiële anti-oxidanten die helpen beschermen tegen de schade veroorzaakt door vrije radicalen. Vitamine A vermindert de tekenen van veroudering en vitamine E houdt de huid gehydrateerd en gehydrateerd van binnenuit.

18. verhoogt de elasticiteit en Radiance of the Skin

Omega-6 vetzuur in selderij handhaaft de gloed en souplesse van de huid, laat waardoor het er jeugdig. Ook de mineralen zoals calcium, selenium, fosfor, kalium en magnesium geven voeding aan de huid.

19. Acne en Pimple Reduction

Selderij hydrateert en voedt de huid van diep in de huid laag. Mensen die lijden aan acne en puistjes kunnen gebruik maken van selderij sap gemengd met tea tree druppels en pepermuntolie maken. Het toepassen van de mix rechtstreeks op acne en puistjes brengt u goede resultaten. Laat het mengsel te drogen en spoel met warm water om de beste resultaten te krijgen.

20. zeer gunstig voor de vette huid

Mensen die lijden aan een vette huid kan selderij sap te drinken op een dagelijkse basis, om zich te ontdoen van te krijgen. Snijd en kook enkele stengels bleekselderij in water. Laat het afkoelen en bewaar in de koelkast. Deze voorbereiding moet dagelijks worden toegepast op de huid voor het slapengaan.

21. Hiermee verwijdert dode huidcellen

De selderij sap is bewezen dat de pH-balans van de huid te herstellen en het is zeer effectief in het verwijderen van dode cellen van het huidoppervlak. Extracten van selderij voorkomen toxines die zeer schadelijk voor de huid.

behandeling 22. Vitiligo

Vitiligo is een ziekte waarbij er witte vlekken op de huid. Psoralenen in selderij verbetering van de productie van melanine in de huid en zo helpen zich te ontdoen van vitiligo.

23. moedigt haargroei

Haarmasker bereid uit selderij en olijfolie (hazelnoot) versnelt de groei van haar. Het elimineert roos, voedt de strengen en voorkomt haaruitval

10 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment