Monday, February 29, 2016

19 Home Remedies To Get Rid Of Squirrels

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/10 /

Eekhoorns kan overal vaak te vinden. Als ze een huis op uw plaats, dan wordt het heel moeilijk om zich te ontdoen van hen te krijgen. Deze kleine wezens te reproduceren snel en al snel uitgroeien tot een familie. Ze draaien uw tuin in een hel door het vernietigen van pas gegroeide bloemen bollen en het eten van groenten en jonge bladeren. Eekhoorns kunnen brengen ook gevaren voor de gezondheid. Het risico van Salmonella besmetting toeneemt wanneer een persoon in contact met de urine en ontlasting van de squirrel komt. Ze kunnen zelfs leiden tot vlooien en teken voor uw huisdieren. Dus, voordat eekhoorns maken een puinhoop, te ontdoen van hen met behulp van de volgende eenvoudige huismiddeltjes.

Home remedies voor Eekhoorns

1. Saffloer

Saffloerzaad zijn bitter van smaak, en eekhoorns hou niet van hen. Om deze knaagdieren weg van de vogelvoeder te houden, zet saffloerzaden erin. Deze zaden hebben geen schade aan de vogels veroorzaken.

2. Motion Activated Sprinklers

Als u eekhoorns in uw tuin, dan is het een goede methode om zich te ontdoen van hen. Deze sprinkler hen niet schaden. Het schrikt ze gewoon, dus uw tuin te beschermen tegen vernietiging.

3. Strobe Lights

Stroboscopisch licht irriteren de eekhoorns veel. U kunt ze overal past bij uw zolder om mogelijke schuilplaatsen. Deze lichten zijn milieuvriendelijk en niet schadelijk voor iedereen.

4. Squirrel Trap

Doe wat zonnebloempitten of enig ander voedsel (zoals noten en een paar appelschijfjes) in een val. Houd deze val van het door een eekhoorn aangetaste plek. Zodra het knaagdier wordt gevangen, laat het in een verre omgeving.

5. Hot Peppers

Mix fijn geaard hete pepers en knoflookteentjes samen, in gelijke delen. Voeg water toe aan de mix en voor te bereiden een spray. Overbrengen naar een spuitfles en strooi het mengsel op de plant bedden. Het zal de eekhoorns op afstand te houden.

6. mottenballen

Deze ballen bestaan uit naftaleen vlokken, die helpen afweren eekhoorns. Leg mottenballen op de plaatsen die zijn aangetast door de eekhoorns.

7. Jalapeno Pepper

Neem een spuitfles. Voeg jalapeno peper, azijn en water om het. Schud het goed. Gebruik deze spray om zich te ontdoen van de eekhoorns in de zolder te krijgen.

8. Cayenne / Chili Pepper

Meng wat vogelzaad en een eetlepel cayennepeper poeder of chili peper. Vul het bird feeder met de voorbereide mengsel. Het is niet schadelijk voor de vogels, maar zal de eekhoorns af te weren.

9. Aspirine en Peanut Butter

Crush een paar aspirines tot een fijn poeder te maken. Voeg pindakaas aan. Verdeel de pasta over de bloempotten in de tuin.

10. Fox Urine

Spray vos urine in de hoeken van de zolder en nabij de planten in de tuin. Het werkt als een natuurlijke eekhoorn middel. U kunt vos urine kopen online of uit een dierentuin.

11. Apple Cider Vinegar

Giet appelazijn in een spuitfles en spuit het op de bloempotten, in de buurt van de gaten, en kleine spleten, waar u eekhoorns vaak gevonden. Deze vervelende wezens kunnen de penetrante zure geur niet verdragen.

12. Fencing

Eekhoorns kunnen gemakkelijk knabbelen de draden. Daarom, in plaats van draad hek, gebruik maken van elektrische afrastering rond uw tuin.

13. Dog of Human Hair

Zet hond of menselijk haar klonten in uw vogel feeder, schoorstenen, potplanten en de gebieden aangetast door de eekhoorns. Het is een gemakkelijke eekhoorn afstotende thuis te verhelpen.

14. Gebruik Ammoniak-doordrenkte vodden

Dompel een aantal oude vodden in de ammoniak en plaats ze in de gebieden waar eekhoorns vaak bezoekt. De geur van ammoniak zal hen weg te houden van uw woning.

15. kattenbakvulling

Op zoek naar natuurlijke eekhoorn-afstotend? Gebruik kattenbakvulling op alle plaatsen waar de eekhoorns kunnen openen.

16. Ultrasonic Sound Repellent

Maak een ultrasoon geluid afstotende apparaat in de zolder. Het is een van de meest nuttige methoden kwijt eekhoorns. Deze apparaten produceren geluidsgolven van hoge frequentie dat deze knaagdieren weg te rijden.

17. pepermuntolie

Neem zoveel katoenen ballen zoals vereist en vochtig ze in de pepermuntolie. Houd deze ballen op de plaatsen waar eekhoorns worden gevonden.

18. Citrus Peel of Fruit Compost

Schillen van citrusvruchten of fruit die zijn veranderd in de compost, werken om de eekhoorns af te schrikken.

19. nootmuskaat en kaneel

Neem nootmuskaat en kaneel in gelijke delen en stamp ze fijn tot een poeder te maken. Strooi dit poeder aan de eekhoorns weg te houden.

do's

Als er scheuren in de wand, repareren.

Houd uw zolder schoon en er moet niet iets dat is smakelijk voor de eekhoorns zijn.

Sluit de openingen van ventilatie met gaas.

Zet een wacht over uw schoorsteen, zodat de eekhoorns niet kan betreden.

Bel ongediertebestrijding afdeling als je een familie van eekhoorns, en u niet in staat om zich te ontdoen van hen zijn.

don'ts

Niet feeders in de buurt van bomen in uw tuin te plaatsen.

30 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment:

  1. I found myself nodding my noggin all the way thougrh.

    ReplyDelete