Monday, February 22, 2016

24 Effectieve Home remedies voor de behandeling van verstopte oren

Heb je het gevoel een plotselinge gevoel in je oor? Of lijkt het alsof iemand je oren is gevuld met veel katoenen ballen? Een verstopt oor is een veel voorkomend gezondheidsprobleem. Het beïnvloedt ook het horen van vaardigheden. Er kunnen verschillende redenen die je oren krijgen aangesloten, zoals een sinus-infectie, ademhalingsproblemen, oorsmeer, verkoudheid of een andere allergie of verandering in de atmosferische druk. Een geblokkeerd of verstopt oor is een situatie waarin de buis van Eustachius niet goed en zijn niet in staat om de druk in het oor en de atmosferische druk buiten het oor egaliseren. Het kan iedereen overkomen op elke leeftijd. U kunt een aantal van de gegeven huismiddeltjes om zich te ontdoen van verstopte oren te proberen. Hoewel, zou het beter zijn om een KNO-arts te raadplegen als het probleem aanhoudt.

Natuurlijke remedies voor verstopt Ears

1. Alcohol en Vinegar Drops

Soms kan de reden achter verstopt oor een bacteriële infectie. Alcohol en azijn kan helpen bij de bestrijding van bacteriën. Meng azijn en alcohol in gelijke hoeveelheid. Ga liggen op de juiste en giet er een paar druppels in uw oren met behulp van een druppelaar. Zet een katoenen bal in je oor en beweeg niet je hoofd voor een paar minuten. Laat de oplossing werk voor bepaalde tijd. Het geeft je een onmiddellijke verlichting geven door de stekker van uw gehoorgang.

Notitie

1) Patiënten met oorchirurgie geschiedenis moet het niet gebruiken zonder medisch voorschrift.

2) Deze oplossing is ten strengste verboden voor degenen die een perforatie in het trommelvlies.

2. Zout Water Gargle

Gorgelen is zeer behulpzaam bij het ontstoppen van de oren, evenals bestrijding van de congestie van de neus. Meng een theelepel zout in een glas water om een oplossing te maken. Gorgelen met het voor 15-30 seconden. Spugen de oplossing. Herhaal dit totdat je hulp te krijgen. Het vermindert de pijn als het warmte aan uw luchtwegen geeft.

3. Olive Oil Drops

Een belangrijke reden voor een verstopte oor oorsmeer. Olijfolie kan helpen verzachten de oorsmeer en elimineert het gemakkelijk. Verhit wat olijfolie in een pan. Doe de druppels in het oor met behulp van een druppelaar. Laat het regelen voor tien minuten naar het oorsmeer te verzachten. Verwijder de olie door het houden van uw hoofd opzij. Gebruik oordopjes zachtjes om de verweekte oorsmeer te verwijderen.

Notitie

1) Patiënten met oorchirurgie geschiedenis moet het niet gebruiken zonder medisch voorschrift.

2) Deze oplossing is ten strengste verboden voor degenen die een perforatie in het trommelvlies.

4. Knoflook Paste

Knoflook is verpakt met anti-bacteriële eigenschappen die de oorontsteking U kunt de knoflook pasta in vele vormen gebruik te genezen:

Neem 3-4 knoflookteentjes en plet ze na het afpellen van de huid. Voeg olijfolie of mosterdolie te en verwarm het mengsel gedurende enkele minuten. Laat het afkoelen. Giet het in uw verstopt oor liggend op uw kant. Houd de olie in uw oor met een wattenstaafje. Laat de vloeistof drain uit je oor na een paar minuten. Herhaal dit regelmatig om sneller hulp te krijgen.

Als alternatief, voeg 5 -7 gepelde teentjes knoflook om een glas water. Verwijder de tenen na te verwarmen gedurende 15 minuten. Nu, verpletteren deze kruidnagel om een pasta te maken en voeg een halve theelepel zout aan. Roer goed om het te mengen. Breng deze pasta op een dunne doek en wikkel het. Zet dit doek op het getroffen oor en comprimeren enkele minuten. Doe het twee of drie keer per dag.

5. Apple Cider Vinegar Drops

Neem gelijke hoeveelheden van appelazijn en alcohol. Meng ze goed. Giet dit mengsel in de besmette verstopt oor met behulp van een oor druppelaar. Laat het rusten en werk voor tien minuten. Gebruik oordopjes voorzichtig te verwijderen van de oorsmeer Herhaal het voor een paar dagen de tijd om je oren volledig ontstoppen.

6. Glycerine en Baby Oil

Het is een effectieve verstopt oor te verhelpen. Meng een paar druppels glycerine en baby-olie in heet water. Een gelijk hoeveelheid waterstofperoxide aan. Giet enkele druppels van deze verzachtingmiddel oplossing in het aangetaste oor. U zult het geluid van belletjes in de behandelde oor horen. Wanneer dit geluid stopt, weglopen van de oplossing. Gebruik het bijna drie keer per dag.

7. Zonnebloemolie

Deze olie werkt als een smeermiddel en geeft hulp aan een krassend keel of oor. Meng een of twee theelepels van zonnebloemolie met warm water. Gorgelen met deze oplossing en spuug het uit. U vindt er een heleboel van opluchting voelen in een paar dagen.

8. warm kompres

Warmte kan genezen geblokkeerd oor als het helpt draai de oorsmeer.

Geniet van een washandje in warm water en druk het tegen je verstopt oor. Houd het tien minuten. Het zal verlichten van de pijn en het helpen bevorderen vloeistof drainage.

Als alternatief, wikkel een warme kruik in een handdoek en comprimeren op uw oor. Houd het voor tien minuten. Het zal de luchtdruk te verlichten en te deblokkeren het oor.

Of u kunt een strijkijzer gebruiken om een schone doek te verwarmen. Zet deze doek op uw aangedane oor. Het zal de congestie vrijgeven. Herhaal het regelmatig.

9. Saline Spray

U kunt ook last hebben van verstopt oor als gevolg van een allergische ontsteking. Een zoutoplossing neusspray unclogs niet alleen je oor maar decongests je neus ook. Kook een kopje water in een pan te steriliseren. Laten afkoelen tot kamertemperatuur. Giet het in een gesteriliseerde houder. Voeg de helft theelepel van zowel de baking soda en niet-gejodeerd zout. Meng alle ingrediënten goed. Giet het in een bol spuit. Leun je hoofd tot 45 graden en giet druppels in je neusgat. Laat de oplossing uitlekken de neus en mond. Spit de oplossing die nog in je mond. Blaas de neus voordat herhalen op het andere neusgat. Doe het twee of drie keer per dag.

Opmerking: de oplossing voor meer dan twee dagen niet op te slaan.

10. Kruidnagelolie

Kruidnagel is een natuurlijke pijnstiller die meerdere infecties bestrijdt. Verhit een kwart kopje olijfolie in een pan. Voeg gemalen kruidnagel aan. Laat het afkoelen en zitten voor 15-30 minuten. Lag op de zijkant, zodat uw aangedane oor naar boven wijst. Giet een paar druppels olie in het oor. Wacht 10 minuten om het te laten werken. Doe het twee of drie keer per dag.

11. Jalapeno Slices

Jalapeno wordt beschouwd als een van de meest efficiënte natuurlijke remedies voor verstopte oren. Het geeft onmiddellijke verlichting van het oor congestie. Het enige wat u hoeft te doen is om Jalapeno slices eten. Je hoort je oor popping na het. Zal het geluid van het vrijgeven van druk in uw oor.

12. Mineral Oil Drops

Minerale olie kan ook helpen deblokkeren verstopte oren, in het bijzonder, als gevolg van oorsmeer. Het enige wat u hoeft te doen is om een paar druppels minerale olie gieten in je oor met behulp van een druppelaar. Het zal de oorsmeer die nu gemakkelijk kan worden verwijderd verzachten. Doe het voor 3-4 dagen regelmatig voor effectieve resultaten.

13. Waterstofperoxide

Waterstofperoxide zelf is een uitstekend middel voor het ontstoppen van de oren. U kunt 3 procent waterstofperoxide gebruikt voor het. Doe 2 druppels in uw geblokkeerde oor. U zult gesis ervaart in je oor voor bepaalde tijd. Wacht tien minuten voordat het aftappen uit de oplossing door het kantelen van je hoofd naar een kant.

Notitie

1) Met behulp van ruwe waterstofperoxide in je oor kan een infectie en duizeligheid sommige veroorzaken.

2) Gebruik dit middel niet gebruiken als u een oorontsteking. U kunt het schoonmaken van de buitenste delen van uw oor mee.

3) niet teveel waterstofperoxide als het uw trommelvliezen kunnen schaden.

14. Water Flush

Waterspoeling is een van de meest bruikbare oefeningen om zich te ontdoen van de aangesloten oren. Vul een oor spuit met lauw water. Houd uw aangedane oor omhoog door het kantelen van het hoofd naar een kant. Open de gehoorgang door de oorlel voorzichtig aan te trekken. Richt de spuit naar de achterkant van je hoofd naar een straight flush van water op het trommelvlies te voorkomen. Spuit het water in de gehoorgang door te knijpen de spuit een beetje. Laat het water verzachten de oorsmeer voor 5-10 minuten. Daarna, kantel je hoofd naar de andere kant om uit te lekken uit het water en oorsmeer.

Opmerking: Zorg ervoor dat het water niet te heet om te worden getolereerd door uw oor.

Oefeningen voor de behandeling van verstopte oren

15. Chewing Gum

Het is een goede methode voor het oor ontstoppen als het gevolg van een plotselinge verandering in luchtdruk. Het zal helpen om de openstelling van de buis van Eustachius en het verlichten van de overmaat druk in uw oor.

16. Valsalva Maneuver

Deze oefening zal de pijn en benauwdheid in het oor te verlichten. Knijp je neus en sluit je mond. Adem uit de lucht door je neus, maar niet met te veel druk als het je trommelvlies kan kwetsen. U vindt er een knallend geluid te horen in je oor terwijl het blazen van lucht uit je gesloten neus. Dit geluid betekent dat uw buis van Eustachius geopend zijn.

Opmerking: Als het duizeligheid veroorzaakt, stop dan onmiddellijk.

17. Jaw Wriggle

Het is ook een oefening om de luchtdruk in je oor te reguleren. Wijd je mond open. Schudden je kaak kant om snel de andere kant in een regelmatige beweging. Blijven doen totdat je oren pop wat betekent dat de buitensporige druk wordt losgelaten.

18. Hop on One Foot

Deze methode wordt meestal gebruikt wanneer het oor wordt gestoken na het zwemmen. Ga op een voet en kantel je hoofd naar de kant van de geblokkeerde oor. Na dat, spring op de voet, terwijl je hoofd naar beneden gekanteld. Hou deze positie totdat u het water aftappen uit uw oor te voelen.

Opmerking: Zorg ervoor dat u niet het evenwicht te verliezen, of je zou kunnen krijgen gekwetst.

19. Toynbee Manoeuvre

Je hebt een glas water om deze oefening af te ronden. Sip het water. Sluit je mond en knijp je neus. Probeer om het water te slikken. Het egaliseert de druk in uw oor en ontstoppen hen. Herhaal het als per uw eisen.

20. Geeuwen

Het vermindert luchtdruk waardoor het activeren van de spieren voor de opening van de buis van Eustachius. Iets open je mond en vullen de lucht in. Blijf proberen tot je een pop in het oor te horen. Herhaal deze procedure totdat u hulp krijgen en beginnen te luisteren beter.

Kruidengeneesmiddelen voor Verstopt Ears

21. Muntbladeren

Mint is gunstig voor de luchtwegen. Opwarmen van het water in een pot. Voeg een paar muntblaadjes en een eetlepel zout aan. Dek de pan te laten steile Bedek jezelf met een handdoek en inhaleer de stoom van de muntblaadjes en zout. Doe het voor 15 minuten. Was je gezicht na het als de ruwe textuur van zout kan je huid irriteren.

Notitie:

1) Niet direct duw je gezicht in de pot als het je gezicht kan verbranden.

2) Het werkt het beste als je het uit te voeren net voor het slapen gaan.

3) Je kan het een of twee keer overslaan als je huid wordt tender te wijten aan het zout.

22. Witch Hazel

Neem 1/4 kopje elk van toverhazelaar bladeren en gedroogde smeerwortel bladeren en kook ze in twee kopjes water gedurende 5 minuten. Laat het afkoelen voor enige tijd, en zeef het mengsel in een glas. Vul een spuit lamp mee. Staan in de buurt van een wastafel, terwijl de zere oor is naar beneden. Giet de oplossing in het getroffen oor. Doe het vier keer per dag voor betere resultaten.

23. Echinacea

Voeg 1/4 kop elk van echinacea wortel, gedroogde toorts bladeren en gedroogde smeerwortel laat om wat water en laat gedurende vijf minuten. Laat het afkoelen en stam. Giet het in uw oor en laat het uit. Herhaal dit 3-4 keer per dag.

24. lavendelolie en Tea Tree Oil

Etherische oliën kan worden gebruikt als stoom oren te wijten aan koude ontstoppen. Het zal helpen los te maken het slijm en oorsmeer.

Neem een grote kom en giet heet water in. Sijpelen paar druppels lavendelolie of tea tree olie in zit. Inhaleer de stoom totdat je oren knal de lucht, terwijl die je hoofd met een handdoek.

Als alternatief kunt u tea tree olie te verdunnen met olijfolie. Roer goed en giet de oplossing in uw oor met behulp van een druppelaar. Het draagt bij aan het slijm ontlasten en zal uw oor stekker.

do's

Neem een bad met lauw water.

Droog je oren met een zachte doek of een papieren handdoek na een bad.

Gebruik schoon water om je oren ontstoppen.

Drink veel vloeistoffen.

Omvatten radijs, knoflook, uien, paprika, pepers, enz. Zij zullen u helpen ontlasten je oren.

Neem warme soep, bouillon, thee, enz. Deze hete vloeistoffen je oren zal ontstoppen.

Kauwen tandvlees tijdens het vliegen. Ze verlichten van de hoge druk en helpen ontstoppen de oren.

Slapen in een half rechtop.

don'ts

Ga niet voor zwemmen of duiken als je een verkoudheid of infectie van de luchtwegen.

Laat geen extreme temperaturen schommelen je oren.

Vermijd krassen op je oor met nagels of een ander scherp voorwerp.

Giet kokend vloeistoffen in je oren.

9 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment