Saturday, February 27, 2016

13 Superfoods voor sterke botten Je moet eten

Sterke botten bieden niet alleen poise en goede houding van het lichaam, maar ondersteunt ook de spieren en verdediging van de inwendige organen. Met het oog op artritis, een ontsteking, osteoporose, pijnlijke gewrichten en andere bot-gerelateerde ziekten op afstand te houden, moet men gezond te eten. Voedzaam dieet verhoogt de botdichtheid en massa. Hier is de lijst van superfoods die rijk zijn aan eiwitten, bèta-caroteen, vitaminen, kalium en magnesium zijn. Laat ze om sterke en gezonde botten te promoten.

1. Cheese

Als je lactose-intolerant, kaas is een uitstekende optie voor de gezondheid van uw botten te promoten. Omdat het een rijke bron van calcium, het is ook goed-off in-bone versterken componenten zoals eiwitten, fosfor, magnesium en vitamine A, B12 en D. U kunt gaan voor huisje, Parmezaanse kaas, mozzarella, Swiss, of cheddar kaas.

2. Zalm

Zalm versnelt de absorptie van calcium in het lichaam door de aanwezigheid van bot verbeteren voedingsstoffen zoals omega-3 vetzuren, vitamine D, eiwit en calcium. Deze vette vis ook stimuleren van de botdichtheid.

3. Havermout

Als u een van de drukste moeders zijn, kunt u direct havermout voor het ontbijt koken. Het bot verhogen van de kwaliteit van havermout wordt toegeschreven aan de inhoud kalium, fosfor, magnesium en calcium.

4. Yoghurt

Yoghurt, zijnde een zuur neutralisator, helpt de botten vrijlating calcium. Eet minstens een kom gewoon vetvrije yoghurt wordt verrijkt met eiwit, fosfor, riboflavine, magnesium, calcium, kalium, vitamine A, B12 en D.

NB - Omdat Griekse yoghurt voldoende hoeveelheid calcium en vitamine D bevat, is het niet te gezond voor botten.

5. Tofu

Tofu is verpakt met isoflavonen (plantaardige chemicaliën) en calcium. Beide componenten te bevorderen sterke en gezonde botten. Het is het beste alternatief voor diegenen die zuivelproducten niet kan verbruiken als gevolg van lactose-intolerantie. Net ½ kop tofu ongeveer 20% van uw dagelijkse behoefte aan calcium is voltooid. Eet ofwel gekookt of gewoon tofu (gefermenteerd en biologisch) voor gezonde botten.

6. zaden en noten

Sesamzaad bevatten vitamine D en K, fosfor, magnesium en calcium. Al deze voedingsstoffen essentieel geacht omwille van gezond bot. Heeft u een ¼ kopje sesamzaadjes in gedroogde of geroosterd vorm. Je kunt ze toevoegen aan groenten of favoriete salade. U kunt kiezen voor sesam boter als je niet van de smaak van de zaden. Lijnzaad zijn even gunstig voor het welzijn van uw botten.

Noten zoals amandelen, pinda's, pistachenoten en walnoten zijn ook rijke aan omega-3 vetzuren en calcium, en het versterken van uw botten.

7. Witte Bonen

Om sterke en gezonde botten verkrijgen eet 1 kopje bonen (gekookt) elke dag. Ze bevatten kalium, vezels, eiwitten, magnesium, calcium en fosfor. Je kunt ze op te nemen in gebakken groenten, stoofschotels, salades en soepen. Zwarte bonen, witte bonen en pinto bonen bieden ook suffiecient voedsel aan uw botten.

8. Collard Greens

Samen met antibacteriële en antioxidant eigenschappen, boerenkool bevatten vitamine K, omega-3 vetzuren, en magnesium. Om ¼th van de dagelijkse behoefte aan calcium te voldoen, moet men 1 kopje boerenkool (gekookt) regelmatig consumeren. U kunt deze toevoegen aan soep en salade, of licht stoom met verse uien en knoflook.

9. Melk

Geladen met vitamine B12 en D, fosfor, riboflavine, calcium, magnesium en kalium, versterkt botten. Heeft 2 glazen melk per dag - een in de ochtend en één 's nachts. U kunt kiezen voor volle melk, halfvolle of magere melk. Bereid smoothie of milkshake als je niet van de smaak van de melk.

10. Spinazie

Of rauw gegeten, gekookt of gegrild, spinazie helpt bij het behoud van calcium in het bot matrix als gevolg van de vitamine K-gehalte. Naast calcium, het is goed-off in vitamine A en C, magnesium, kalium, ijzer en vezels. U kunt deze veggie naar lasagne, quiche of andere gekookte gerechten, hapjes, broodjes en salades toe te voegen.

11. vleugelboon

Deze voedzame bonen zijn een uitstekende bron van kalium, fosfor, magnesium en calcium die hen een bot-vriendelijke superfood maakt.

12. Vijgen

10 verse fig bieden 220 mg calcium en voorkomen calciumuitscheiding verlies geleid door de hoge-zout dieet. Deze kleine fruit komt vol met kalium, magnesium, fosfor, en vitamine K, die essentieel zijn voor het houden van uw lichaam in de roze zijn.

13. Sardines

Sardines bieden u zoveel calcium als melk en andere zuivelproducten. Daarnaast vormen ze een grote bron van vitamine B12, fosfor en omega-3 vetzuren. U kunt sardines in blik toe te voegen aan salades, pizza's, sauzen, pasta of salades.

2 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment