Wednesday, February 24, 2016

47 Effectieve Home remedies voor Endometriose die u moet weten

Endometriose is een ziekte waarbij het endometrium ontwikkelt zich op de buitenzijde van de baarmoederholte en weefsels langs het bekken, in plaats van het kweken in de baarmoeder. Hoewel de exacte oorzaak van deze ziekte is niet bekend, een aantal mogelijke redenen zijn- bekkenpijn, dyspareunie, dysmenorroe, constipatie, diarree, vermoeidheid, en menstruele spotting (1)

De symptomen van endometriose omvatten menstruatiepijn, pijn in het bekken, rectale pijn, pijn tijdens het vrijen, lage rugpijn, pijn tijdens de stoelgang, enz. Onderzoeken hebben geconcludeerd dat vrouwen, die gaan door deze kwaal en het ervaren van pijn in het bekken, zich te isoleren van de samenleving (2) Als u onder degenen die natuurlijke remedies de voorkeur geven in plaats van te vertrouwen op de over-the-counter medicatie, bent u aan het juiste adres. Hier hebben we beschreven een aantal effectieve oplossingen voor thuis endometriose die zeker het ongemak te verminderen. Neem een kijkje!

Home remedies voor Endometriose

1. Castor Oil

Omdat het een eeuwenoude remedie, is ricinusolie bekend is zeer effectief in het endometriose behandeling. Het helpt het lichaam te ontdoen van overtollige weefsels en toxines. Meng 1/4 kopje ricinusolie en 8 druppels essentiële olie van lavendel. Dan, genieten een doek in dit mengsel, magnetron totdat het warm krijgt en zet het direct op de onderbuik. Plaats een warme kruik op de top van het. Doe dit voor ongeveer 30 tot 60 minuten. Tot slot, afspoelen met water.

Notitie:

1) Castor olie mag niet intern worden gebruikt (3)

2) Deze oplossing mag niet worden gebruikt tijdens de menstruatie.

2. Kurkuma

Dit geweldige kruid staat bekend om zijn sterke anti-inflammatoire eigenschappen. Kurkuma is ook bewezen anti-endometriotic eigendom. De chemische verbinding curcumine in geelwortel onderdrukt de groei van het endometrium cellen (4) Take 2 kopjes kokend water en voeg 1 theelepel elk van gemberpoeder en kurkuma poeder en 1 eetlepel elk van citroensap en honing. Deze oplossing moet eenmaal daags totdat het probleem is opgelost worden geconsumeerd.

U kunt ook capsules van kurkuma, (300 mg) driemaal per dag om hulp te krijgen van endometriose.

Opmerking: Je moet niet consumeren kurkuma als je op bloedverdunnende medicijnen.

3. Sitz Bath

Vaak naturopathic vaklieden aan koud en warm zitbad teneinde de symptomen van endometriose verlicht. Terwijl een warm bad helpt ontspannen de bekkenbodemspieren, koud bad verlicht de pijn en vermindert de ontsteking. Take 2 badkuipen, 1 gevuld met warm water en de andere gevuld met koud water. Voeg 8-10 druppels essentiële olie van lavendel of rozemarijn etherische olie in zowel de baden en roer goed. 3-5 minuten, zitten in de hot tub water en vervolgens gedurende 1 minuut, zitten in het koude water bad. Herhaal rond 2-5 rondes en doe het driemaal per week.

Let op: Deze remedie moet tijdens de menstruatie te worden vermeden.

4. Clay Pack

Voor het wegwerken van pijn en ontsteking, klei packs zijn gewoon de beste. Gebruik deze packs op het bekkengebied of de onderbuik van een helende werking. Maak een pasta van water en klei en toe te passen ten minste een half inch dikke laag op de onderbuik. Dek het af met een droge katoenen doek en laat het drogen. Houd het er voor ongeveer een uur. Doe het dagelijks. Het biedt zowel de genezende en koeling effecten op het lichaam en verlicht de symptomen van endometriose

5. Ice Pack

Met behulp van ice packs op pijnlijke gebieden is de veiligste en eenvoudigste thuis te verhelpen. Toepassing van ijs kan onmiddellijke pijn te verlichten. Doe wat ijsblokjes in een dunne doek en wikkel het. Plaats het in het bekkengebied voor ongeveer 15 minuten. U kunt het toepassen zo vaak als nodig.

6. Oefening

Degenen die lijden aan endometriose worden gevonden om hoge stress niveaus (5) Als je beweegt, je hersenen releases chemicaliën genaamd 'endorfines'. Ze werken als pijnstillers in het lichaam en helpen de symptomen van endometriose verminderen. De behandeling van deze ziekte is het belangrijk om de oestrogeenniveaus in het lichaam te verlagen. Een matige workout dagelijks kan u helpen balanceren deze niveaus. Het zou onder meer terug, heup, bekken, buik en stretching.

Opmerking: Begeleiding door een getrainde fysiotherapeut kan worden gezocht.

7. Acupunctuur

Acupunctuur is zeer voordelig bij de behandeling van endometriose. Het geeft verlichting in het bekken pijn en pijnlijke menstruatie (6) activeert het vrijkomen van hormonen. Deze behandeling vermindert de ontsteking en regelt de niveaus van prostaglandines.

Opmerking: Voor de beste resultaten en het garanderen van de veiligheid, moet u een erkende huisarts te bezoeken.

8. Omega-3-rijk dieet

Endometriose kan grotendeels worden behandeld door uw dieet gezonde (7) Naast lijnzaad, kan voedsel verpakt met omega-3 vetzuren zoals chia zaden, sardine, visolie, zalm, tofu, walnoten, rundvlees consumeren, zalm, etc.

Lijnzaad wordt beschouwd als een van de beste natuurlijke remedies voor endometriose. Omdat lijnzaad bevat omega-3 vetzuren en antioxidanten, helpt vertragen de groei van abnormale endometriale weefsel. Geniet van ongeveer 3-4 eetlepels lijnzaad in 1 kopje water 's nachts. De volgende ochtend, stam en dit water te drinken. Volg deze dagelijks totdat de symptomen verdwijnen.

Anders dan dat, gemalen lijnzaad kan ook worden om yoghurt, soepen, smoothies en salades toegevoegd.

9. Watermelon

Watermeloen bevat een hoog gehalte aan lycopeen, een verbinding die groenten en fruit biedt met het kleuren. Onderzoek dat als u lycopeen consumeren, het risico van fibroid groei geleidelijk verminderd. Bovendien lycopeen geeft verlichting van stolling en pijn tijdens perioden.

10. Charcoal Kompres

Het maken van houtskool kompressen en de toepassing ervan op uw baarmoeder en buik in de nacht zou helpen zich te ontdoen van giftige stoffen, en zou de ontsteking en pijn te verzachten.

Opmerking: Voor het beste resultaat, is het raadzaam om kompres gebruiken gedurende 5 opeenvolgende nachten.

11. Pineapple

Ananas wordt gezegd dat ontsteking te verminderen voor een groot deel. Het consumeren van verse ananas sap per dag, samen met andere kruiden zou helpen bij het versnellen van het proces van genezing. Het bevat bromelaïne, wat handig is voor de behandeling van ontstekingen en de pijn verlichten.

12. Honey

Het is een geweldige behandeling voor endometriose. Honing fungeert als een perfecte anti-inflammatoire zoetstof. Je kunt het gebruiken in plaats van suiker. Om de gunstige eigenschappen te genieten, veraangenamen uw drinkwater met honing.

Opmerking: Zorg ervoor dat u gecertificeerd en pure biologische honing gebruiken.

13. Vitamine E

Onderzoeken hebben aangetoond dat vitamine E, die een lipide-oplosbaar antioxidans, verlaagt chronische bekkenpijn in vrouwen met endometriose (8) Vitamine E bevordert gezond baarmoederslijmvlies en beschermt celmembraan tegen beschadiging. Consumeren voedsel dat rijk is aan vitamine E, zodat u een dagelijkse dosis van deze vitamine te krijgen.

Notitie:

1) Als u bloedverdunnende medicijnen, vermijd de inname van vitamine E als het versnelt de anti-stolling activiteit en het risico van bloeden verhoogt ook (9)

2) Het moet ook tijdens de menstruele cyclus worden vermeden.

14. Cinnamon

Kaneel, hetgeen een opwarming kruid, het beste werkt voor endometriose. Warmt de baarmoeder en speelt een antistolling effect, waardoor zich minder zware menstruatie bloeden. Slechte doorbloeding is heel gebruikelijk in endometriose en op zulke momenten, kaneel helpt bij het verbeteren van het. Bovendien bevat 'kaneelaldehyde', een natuurlijk bestanddeel van natuurlijk progesteron verhogen.

15. kruisbloemige groenten

Kruisbloemige groenten zoals boerenkool, kool, rucola, bloemkool, radijs, raap, en spruitjes zorgen voor een gezonde bron van oestrogeen ontgiften verbindingen en vezels. Het consumeren van deze groenten op een regelmatige basis zou u helpen omgaan met de complicaties bij endometriose met gemak.

Herbal remedies voor Endometriose

16. Wild Asparagus

Wild Asperges worden verpakt met foliumzuur en helpt de behandeling van endometriose die wordt veroorzaakt vanwege het gebrek daarvan. Bovendien heeft het ook vitamine E, waarbij de krampen en pijn vermindert. Meng een theelepel poeder van dit kruid in een glas melk en drink het tweemaal per dag totdat je opgelucht voelen.

17. Kamille Thee

Kamille is een effectieve behandeling voor pijn, zwelling en ontsteking geassocieerd met endometriose. Dit kruid heeft een aantal voordelen voor de gezondheid en als u wilt maag problemen te beperken, te beginnen consumeren kamille thee. Om deze thee, voeg 2-3 eetlepels van kamille bladeren in kokend water en laat het aan de kook gedurende 10 minuten. Zeef de thee en verbruikt.

Als alternatief inname capsule of tinctuur van kamille kruid, maar onder begeleiding van uw arts.

Opmerking: Weet medicijnen geen rekening met kamille als het kan leiden tot bijwerkingen.

18. Dandelion

Paardebloem is een van de beste natuurlijke remedies voor endometriose behandeling. Dit kruid ontgift de blaas voorkomt vrije radicalen, verbetert het immuunsysteem en vermindert het oestrogeen. Voor het verminderen van de symptomen van endometriose, steil de bloemen van een paardenbloem in kokend water gedurende 10 minuten. Zeef de thee en drink het. Deze thee zou smaken bitter, dus kun je honing aan toe te voegen. U kunt ook gebruik maken van gedroogde wortel of bladeren van dit kruid om de thee te bereiden.

19. Saraca Asoca

De schors van Saraca asoca is een effectieve kruidenmiddel om de symptomen van endometriose te verlichten en kan gemakkelijk worden gevonden op Ayurvedische winkels (10). Het kan de ontsteking kalmeren en regulariseren de bekleding van de baarmoeder. Maal de bast tot een poeder te bereiden. Neem 2 eetlepels van dit poeder en meng het in 250 ml water. Verwarm het water gedurende 15 minuten, zeef de vloeistof en drink het twee keer per dag.

20. Cannabis

Cannabis is zeer effectief bij de behandeling van endometriose symptomen zoals hoofdpijn, hypoglycemie, angst en vermoeidheid. Het is bekend om zijn pijnstillende, immuunregulerende en anti-inflammatoire eigenschappen en helpt ook de controle van de celgroei. Het wordt aanbevolen om te drinken ruwe cannabis sap.

Of, kunt u ook cannabis olie in de vorm van capsules.

Daarnaast, kan crème of lotion van cannabis worden gebruikt om hulp te krijgen van de pijn.

21. Klis Roots

Kliswortel fungeert als de beste behandeling voor gynaecologische aandoeningen. Voor een snelle effect, voegt dit kruid aan uw dieet. Het vergemakkelijkt de werking van de lever en verbetert het metabolisme van hormonen. Drink 2 kopjes kliswortel thee per dag tot de symptomen verdwijnen.

Een andere optie is om dit kruid als groente eten.

22. Motherwort

Motherwort, een andere natuurlijke kruid, is niet minder dan een zegen voor vrouwen die lijden aan endometriose. Het kruid is heel gunstig omdat het zorgt voor een vlotte werking van het voortplantingssysteem Het verbetert de doorbloeding en voorkomt stolling tijdens de menstruatie. Voor het bereiden van motherwort thee, kook wat water en voeg een eetlepel van dit kruid aan. Laat het steil voor 15 minuten. Verbruiken driemaal daags voor betere resultaten.

23. Essentiële oliën

Etherische oliën zoals tijm, kamille, oregano, engelwortel, salie, rozemarijn, lavendel en geranium essentiële oliën zijn best endometriose natuurlijke behandeling. U kunt deze essentiële oliën in de aromatherapie of bad te gebruiken.

Als alternatief, meng deze oliën met elke vervoerder olie en massage in een cirkelvormige beweging.

24. Dong Quai

Een andere effectieve kruid, dong quai evenwicht progesteron en oestrogeen niveaus en verlaagt oestrogeen als het erg hoog. De totale hormoonspiegel tijdens de menopauze zijn behoorlijk in evenwicht gehouden met deze Chinese kruid. Het zorgt tevens voor een goede doorbloeding in het voortplantingssysteem. Dit kruid werkt als een baarmoeder tonic door toning en ontspannen van de baarmoeder.

25. Evening Primrose Oil

Evening Primrose Oil is een rijke bron van GLA (gamma-linoleenzuur), een omega-6 vetzuur dat ongelooflijk genezing en inflammatoire eigenschappen in het lichaam uitoefent. Ons lichaam zet GLA in goede prostaglandines als het intern wordt genomen. Het helpt bij het reguleren van de functies van ons lichaam en besturen ontstekingen ook.

Opmerking: Gebruik dit kruid alleen na overleg met uw arts als het de symptomen kan verergeren bij sommige mensen.

26. White Willow

White Willow fungeert als een magische kruid voor mensen met endometriose. Het bevat salicin en andere middelen die pijn te verlichten. Maak je geen zorgen als het niet maagzweren zoals aspirine zou veroorzaken, maar in plaats daarvan, zou helpen verlichten de darmklachten, gastritis en maagzweren.

27. Red Raspberry

Een andere effectieve remedie voor Endometriose is Red Raspberry. Het bevat een element dat de spieren van het bekken en de baarmoeder tonen. Het biedt verlichting van zware periodes en pijn die ermee verbonden zijn. Een thee uit de bladeren worden bereid. Trekken een paar blaadjes in het water gedurende 10-15 minuten. Zeef het mengsel en deze thee twee keer per dag om de symptomen van endometriose te verlichten.

28. Valeriaan

Valeriaan is bekend om zijn kalmerende en pijnstillende eigenschappen. Meestal vrouwen met endometriose gezicht slaapstoornissen als gevolg van de hormonale onbalans tussen progesteron en oestrogeen perioden. Valeriaan wordt gezegd dat een eigenschap vergelijkbaar met benzodiazepine drugs, die symptomen zoals depressie, angst en irritatie vermindert tijdens de menstruele cyclus. Zelfs Valeriaan essentiële olie heeft een verzachtende invloed op de buikpijn. Breng wat gedeelte van de olie op je buik en zachtjes inmasseren tot het wordt geabsorbeerd.

29. kuis berry

Kuis bes is een sterk aanbevolen drug voor menstruatieklachten. Hoewel het geen hormonen, stimuleert de hypofyse om productie van LH of meer luteïniserend hormoon beurt, de eierstokken krijgen signalen produceren meer progesteron. Kuis berry werkt ook goed op vrouwen een opgeblazen gevoel, depressief of prikkelbaar tijdens hun menstruatie.

30. Zilverkaars

De aanwezigheid van salicylzuur in Black Cohosh helpt verlichten de pijn. Het kruid heeft geen oestrogene eigenschappen en deals effectief te hebben met zaken als nachtelijk zweten, stemmingswisselingen, verminderd libido en nog veel meer.

Notitie:

1) Gebruik het niet als u allergisch bent allergisch voor aspirine of salicylaten zijn.

2) Het mag ook niet worden gebruikt door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

31. Blue Cohosh

U kunt Blue Cohosh alleen of in combinatie met andere kruiden voor het verlichten van pijnlijke krampen en het reguleren van de menstruele cyclus te gebruiken. Het werkt voornamelijk op de baarmoeder en verlicht de symptomen bij vrouwen met endometriose. Het kan in de vorm van tinctuur, thee of capsules worden geconsumeerd.

Opmerking: Het mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap omdat het abortus of miskraam kan veroorzaken.

32. Blackberry Leaf

Blackberry Leaf is nog een andere krachtige kruid, die effectief balanceert overtollige hormonen. Het wordt vooral gebruikt bij de behandeling van menstruele problemen vanwege zijn oestrogeen balancing eigenschappen. Meng 1 theelepel gedroogde kuis bessen, 1 theelepel van wilde garen, 1 theelepel gedroogde Echinacea wortels, 1 theelepel van bramen blad, 1 theelepel kramp schors en ½ theelepel motherwort. Sudderen in een half kopje water voor ongeveer 15 minuten. Zeef en dagelijks drinken.

33. Astragalus

Astragalus is een populair kruid als het gaat om endometriose. Het helpt beschermen het immuunsysteem van het lichaam en ondersteunt ook de mogelijkheden van de bijnieren De wortel van deze plant bestaat uit vele medicinale kwaliteiten en kan worden genomen in de vorm van capsules, extract, thee of soep. Zet 10-60 druppels van deze plant vloeibaar extract in een beetje water en verbruiken 1-4 keer per dag.

34. Nettle

Brandnetel bestaat uit biologisch werkzame verbindingen die helpen verminderen ontstekingen. De verbindingen interfereren met de productie van inflammatoire prostaglandines, die een grote rol bij het verlichten van pijn endometriose spelen. Om brandnetel thee te maken, zet 2 theelepels brandnetel blad in 10 oz van kokend water. Laten inwerken gedurende 10 minuten en daarna, zeef het en consumeren.

35. Milk Thistle

Het kruid is gebruikt sinds de oudheid voor de behandeling van verschillende aandoeningen bij levertransplantatie, nieren en galblaas (11). De zaden van de mariadistel plant zijn zeer effectief bij de behandeling van endometriose. Zoals we allemaal weten, het is een populaire lever tonic en is absoluut noodzakelijk voor ontgiften teveel aan oestrogeen en het verminderen van ontsteking en pijn. Gebruik een tinctuur van deze kruiden zaden en consumeren zoals aangegeven op de verpakking.

36. Ginseng

Ginseng is zeer behulpzaam bij het genezen van endometriose. Het bouwt het immuunsysteem van het lichaam en helpt bij het bestrijden moeilijkheden veroorzaakt door endometriose. U moet Ginseng regelmatig op zijn minst voor een jaar voor het zien van de wonderbaarlijke effecten. Neem 1-2 gram van dit kruid en verbruiken in de ruwe vorm direct. Gebruik het regelmatig totdat de ziekte is genezen.

Let op: Don 'neem meer dan 3 gram van dit kruid.

37. Geel Dock Root

Yellow dock wortel is heel goed voor de gezondheid van de lever en bevordert gezonde verwijdering van gifstoffen. Het helpt bouwen immuniteit en adressen hormonale onevenwichtigheden, en het blijkt een effectieve huis remedie voor vrouwen met endometriose.

38. Witch Hazel

Als u een natuurlijke remedie voor abnormale bloeden wilt, dan toverhazelaar komt aan uw redding. Bovendien zijn adstringerende eigenschappen voorkomen dat nieuwe infecties die door abnormale bloeden kan gebeuren. Je kan het lokaal toe te passen op het bekkengebied om zich te ontdoen van endometriose symptomen krijgt.

39. Artisjok

Afgezien van het kalmeren symptomen, artisjok helpt verminderen van de effecten van oestrogeen op het endometrium weefsel buiten de baarmoeder, dus vermindering van ontsteking. Het zorgt ervoor dat de balans tussen testosteron en oestrogeen en behandelt de aandoening uiteindelijk.

40. Zoethout

Zoethout is een beroemde Chinese kruiden en behandelt verschillende gezondheidsproblemen, waaronder endometriose. Het heeft een kalmerend effect op de lever en helpt om de werking ervan. U moet zoethout consumeren dagelijks om zich te ontdoen van deze symptomen krijgt. De bestanddelen van deze kruid isoflavonen evenwicht van hormonen houden. Het verbetert ook het immuunsysteem, die verder helpt bestrijden endometriosehaarden en verklevingen.

41. Alfalfa

Luzerne is één van de beste home remedies voor endometriose en biedt een groot aanbod van vitamine K, die zeer essentieel voor genezing lichaam en bloedstolling (12). Het kruid is bekend om anti-inflammatoire, diuretica en anti-schimmel eigenschappen. U kunt bloemen, bladeren, zaden, en de bloemblaadjes van het gebruik van dit kruid voor de behandeling van diverse aandoeningen.

42. False Unicorn Root

Valse Unicorn wortel heeft een balancerend effect op de reproductieve hormonen, en het helpt ook het verhogen van lage progesteron niveaus, het normaliseren van onregelmatige menstruatie en het verlichten van premenstruele klachten, en het blijkt een zegen voor vrouwen die lijden aan endometriose.

43. Calendula

Calendula is zeer effectief als het gaat om het stimuleren van het immuunsysteem van het lichaam. Voor magische effecten, combineren met Echinacea. Het helpt bij het verbeteren van de bloedsomloop en ook reparaties bindweefsel Bovendien, het is een natuurlijke pijnstiller. De anti-inflammatoire, antivirale en antibacteriële eigenschappen van deze kruiden zijn echt gunstig endometrium groei onder controle te houden.

44. Moederkruid

Moederkruid is een effectieve huis remedie voor de behandeling van endometriose. Het is effectief voor de behandeling van onregelmatige menstruatie en doodt de pijn natuurlijk. Bovendien heeft anti-inflammatoire eigenschappen, die helpen verzachten symptomen van endometriose. Het remt de productie van prostaglandines en dus behandelt de voorwaarden.

45. Ladies Mantle

Lady's Mantle of Alchemilla is een wonder voor vrouwen die last hebben van endometriose. Het helpt je hulp krijgen van langdurige of pijnlijke menstruatie. Het is effectiever in vergelijking met andere medicijnen. Het kruid bevat fytohormonen, die de productie van hormonen in het lichaam beïnvloedt.

46. Ginger

Gember Gingerol bevat, een stof waarvan voorkomen bloedplaatjes en bloedcellen klonteren en stollen, wat wordt gezien bij vrouwen met endometriose. Gember helpt bij verdunnen bloed daardoor voorkomen cysten en de vorming van bloedstolsels in die pijnlijke klonten. Het is ook gunstig voor de behandeling van misselijkheid die vaak wordt geassocieerd met endometriose. Deze magische wortel wist de lever door het verwijderen van de overmatige gifstoffen. U kunt rauwe gember verbruiken, zijn thee drinken of toe te voegen aan verschillende recepten.

Om de thee, rooster gemberwortel te bereiden en voeg een eetlepel van het aan twee kopjes water. Kook het mengsel gedurende 10 minuten. Zeef de oplossing en meng honing erin. Drink een kopje van deze thee twee of drie keer per dag.

47. Vitamine B Complex

Vitamine B-complex is zeer belangrijk voor endometriose lijdt om verschillende redenen. Ten eerste, de lever heeft ze nodig voor het omzetten van een teveel aan oestrogeen in minder gevaarlijke en zwakkere vormen. B6 heeft significante resultaten getoond bij het verminderen van de duur en intensiteit van menstruatiepijn, die een grote Vrouwenopvang.

48. Pelvic Massage

Pelvic Massage is een zeer goede behandeling als het gaat om het omgaan met de pijn geassocieerd met endometriose (13). Een andere belangrijke oorzaak toegeschreven aan endometriose stress. Bekken massage is een goede manier om het verminderen van stress en verbetering van de functie van het immuunsysteem. U kunt essentiële oliën zoals lavendel of sandelhout voor deze massage te gebruiken. Strek je lichaam, terwijl liggend in bed. Neem een paar druppels van de etherische olie en wrijf het op uw bekken. Masseer in een roterend patroon voor 5-10 minuten op een zachte manier. Voer het een keer per dag om hulp te krijgen van de pijn.

Let op: Vermijd deze massage tijdens je menstruele cyclus.

49. Goldenseal

Sinds jaren is Goldenseal geliefd om zijn anti-inflammatoire eigenschappen geweest. Voornamelijk wordt gebruikt bij de behandeling van endometriose bij het ontspannen baarmoeder spieren, vermindert overmatig bloeden en behandelen endometrium gezwellen. Het verlicht de lijders van pijnlijke ontstekingen in endometriose. Het kruid is ook doelmatig voor het genezen ontstekingen en infecties in het voortplantingssysteem.

50. Gotu Kola

Gotu kola is een kruid dat gebruikt wordt met Dan Shen symptomen van endometriose effectief verminderen. Het voorkomt de vorming van verklevingen in de baarmoeder. Dit kruid kan ook de aandoeningen gerelateerd aan stress te behandelen.

51. Peony

Pioen is een kruid dat bij gebruik in combinatie met andere vruchtbaarheid kruiden, werkt het beste. Dit kruid heeft zijn effectiviteit in het omgaan met pijnlijke menstruatie, endometriose, vleesbomen evenals PCOS bewezen. Het heeft pijnstillende eigenschappen, gladde spierverslapper vermogen, en anti-krampachtige activiteit vertoonden.

do's

Probeer alle mogelijke manieren voor het verminderen van stress en angst.

Altijd onderhouden van een gezond dieet als het zou helpen in de strijd tegen de ziekte.

Welterusten. Zorg ervoor dat u minstens 8 uur slaap per dag.

Kies voor regelmatige lichaamsbeweging zonder al te veel inspanning, zoals yoga, wandelen.

Drink mineraal water als het is zuiver water en is vrij van chloor.

Toevoegt vis in uw dieet, omdat het helpt verlichten van de symptomen.

don'ts

Eet niet meer dan dierlijke vetten.

Rook niet als het een veel schade zou veroorzaken.

Neem geen kip of niet-biologisch vlees in uw dieet plan.

Vermijd junk food zo veel mogelijk.

vorige artikel

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

16 maart 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment