Thursday, February 18, 2016

38 Home Remedies te verwijderen schimmel geur

Meeldauw is een levend organisme, een schimmel die de neiging heeft onaangename geur reactie waar het wordt gevormd. De oorzaken achter de geur kan variëren van slechte ventilatie, overtollig vocht, overmatige warme omstandigheden. Er zijn verschillende plaatsen waar de schimmel kan groeien en bloeien zoals kelders, badkamers, in de hoeken, boeken, auto's, opslagloodsen, luchtkanalen, etc. Het wegwerken van deze muffe geur is niet een moeilijke of onmogelijke taak, hoeft u alleen maar hebben weinig dingen en je kan gemakkelijk te elimineren. Hier zijn een aantal home-remedies voor het verwijderen van schimmel geur van de auto, huis, tapijten, boeken, enz. Geef ze een keer te proberen voordat het kopen van een chemische basis van dure producten uit de markt.

1. Scrub het getroffen gebied

De beste manier om zich te ontdoen van alle onaangename geuren van uw huis is om elke getroffen gebied een goede uitwassen tijd te geven met een effectieve reinigingsmiddel. Om een reiniging scrub jezelf, zul je nodig hebt: 2 delen azijn (bij voorkeur wit), 2 delen waterstofperoxide, 1 deel van boorzuur en 4 delen water. Gebruik deze oplossing voor de getroffen gebieden te schrobben helemaal ontdoen van de geur te krijgen.

Let op: niet te veel gebruik van de oplossing omdat het de vochtgehalte kan toenemen.

2. Pompelmoespittenextract Spray

Om zich te ontdoen van schimmel te krijgen, voeg 20 druppels grapefruit zaad extract tot 2 kopjes water in een spuitfles. Spray het aangetaste gebied grondig met deze oplossing en laat het aan de lucht drogen.

3. Tea Tree Oil Solution

Dit is een van de eenvoudigste oplossing die u kunnen voorbereiden op de onaangename geur. Voeg 1 theelepel tea tree olie 1 kopje water en spuit de mix over het getroffen gebied. Laat het drogen op zijn eigen. De geur zal verdwijnen binnen een paar dagen.

4. Vodka

Wodka kan worden gebruikt om de vieze geur van schimmel te elimineren uit bijna overal. Neem elke goedkope wodka en breng het in een spuitfles. Spray het aangetaste gebied met deze en laat het gedurende 15 minuten. Gebruik een oude tandenborstel om het later te schrobben.

Geur verwijderen uit kleding

Voordat u een van de methode te gebruiken, zorg ervoor dat uw wasmachine te controleren omdat het een van de bronnen van schimmel kan zijn. Was het goed en ook voor zorgen dat kleren uit worden gedroogd in de zon. Bekijk deze eenvoudige en effectieve methoden om schimmel geur te verwijderen uit kleding.

5. Borax

Dit is de beste methode om schimmel geur uit kleding te verwijderen. Neem 1/2 kopje borax toevoegen aan een kop warme water. Meng het goed tot de borax is opgelost en voeg het mengsel in uw wasmachine (nadat je het hebt gevuld met water en kleding). Run je wasmachine zo lang als je kunt, met de langste en heetste cyclus je kleren kon verwerken.

6. Vinegar

Een andere prachtige stof te verwijderen van de geur van kleding is azijn. Allereerst Meng een kopje azijn om warm water in de wasmachine geladen met de kleding ondervindt de geur. Voer het uit zonder het wasmiddel. Na enige tijd, wasmiddel aan dezelfde belasting en voer de ring weer. Droog de kleding op de juiste achteraf.

Let op: je kunt nog een kopje azijn toe te voegen op het moment van het spoelen, zou dit de geur volledig te verwijderen.

7. Baking Soda

Dit is ook een van de gemakkelijkste en effectieve methode om de onaangename geur van schimmel uit kleding te verwijderen. Alles wat je nodig hebt is baking soda als je de kleren te wassen. Voeg een kopje zuiveringszout aan uw lading in de wasmachine en voer het uit met de langste en heetste cyclus mogelijk. Droog je kleren in de zon volledig te verwijderen van de geur van je kleren.

Let op: U kunt ook azijn en bakpoeder mengen en was daarna de kleding zoals gewoonlijk.

8. Heavy Wasmiddel

Soms eenvoudige wasmiddelen zijn niet genoeg om de schimmel geur uit de kleding te verwijderen. Als uw stof is niet delicaat en de instructie label heeft geen waarschuwing vermeld, kunt u zware wasmiddelen gebruiken om die kleren te wassen.

Opmerking: Kijk voor wasmiddelen die geschikt zijn voor werknemers in de bouw, mechanica en jagers als de geur van de kleding is echt sterk.

9. desinfectansconcentraat

Deze methode is voor kleding en textiel zoals handdoeken, die niet gevoelig zijn. Voor deze werkwijze, vul de wasmachine met water en voeg ¾ kopje desinfectansconcentraat aan. Doe je kleren in de machine en laat ze gedurende 5-10 minuten. De geconcentreerde oplossing zal de bacteriën veroorzaken deze geur te doden. Laat de machine gedurende 5 minuten. Voeg vervolgens het reinigen van de zelfde en was de kleding zoals gewoonlijk.

10. Ammoniak

Om schimmel geur te verwijderen uit handdoeken, gebruik van ammoniak. In de eerste plaats, vul uw machine met kokend water en vervolgens, voeg wat wasmiddel. Was uw handdoeken en voeg ½-1 kopje van ammoniak tijdens het spoelen. Laat de machine wassen van de belasting en laat ze drogen in de droger of zonlicht. De geur wordt binnenkort verdwenen.

Geur Verwijdering Van Basement

11. Temperature Control

Meeldauw warme temperatuur en vochtigheid te gedijen vereist, is het noodzakelijk om de temperatuur van de kelders regelen zodat deze schimmels niet kunnen groeien. Als iemand leeft in de kelder, vraag hen om het droog te houden.

12. vochtbeheersing

Een andere factor die moet worden gecontroleerd is de vochtigheidsgraad. Deze organismen groeien snel in vochtige omgeving. Gebruik de juiste ontvochtiger aan vocht in toom te houden. U kunt ook AC gebruiken om de vochtigheid te controleren in uw kelders.

13. Ventilatie Controle

Een goede ventilatie zal ook het werk doen voor je. Zorg ervoor dat uw kelder heeft veel ramen en een goede zonlicht ook bereikt. Zet de ventilator regelmatig zodat vieze geur wordt verwijderd. Gebruik oscillerende ventilator ook helpen verwijderen schimmel geur grotendeels wanneer de lucht wordt geconcentreerd op een plaats zonder te bewegen, de muffe luchtkwaliteit veroorzaakt schimmel en wordt stinkend.

14. Waterdicht The Basement

Water is een van de belangrijkste oorzaken van dit probleem. Aangezien deze organismen groeien in natte gebieden, kan een klein lek enorme schade veroorzaken en het moet worden gecontroleerd. Waterdichting zal dus helpen elimineren schimmel geur van uw kelder volledig.

15. Clean Dryer Vent

Dit is een ander gebied dat moet worden gecontroleerd in uw huis. Vocht zich op in geblokkeerde openingen en vormt een perfecte omgeving voor schimmel te gedijen. Zorg ervoor dat alle openingen zijn schoon en worden niet geblokkeerd door knaagdieren nesten enz. Om zich te ontdoen van de muffe geur, schoon en al de ventilatieopeningen in de kelder tijdig.

16. Baking Soda

Om schimmel geur te verwijderen uit de kelder en thuis, vul enkele oude kommen en containers met zuiveringszout en plaats ze in de hoeken van uw kelder en op de geur-gevoelige gebieden voor up-to drie maanden om volledig te ontdoen van.

17. Azijn Bowls

Net als zuiveringszout kommen kunt u kommen of containers gevuld met azijn ook gebruiken. Gebruik de sterkste azijn of witte azijn beschikbaar zijn om het werk te doen. De geur van azijn sterk wordt op de eerste dag, maar kan worden gegarandeerd dat na één of twee dagen, zal er geen muffe geur in de kelder zijn.

18. Kitty Litter

Plaats kattenbakvulling in een paar kommen of containers en plaats ze op verschillende plaatsen in de kelder. Vervang ze na enkele dagen. Dit zal helpen verwijderen van de onaangename geur op grote schaal.

Opmerking: U kunt deze methode ook overal te gebruiken, zelfs in leegstaande, gesloten huizen.

19. Bleach Solution

Dit is een andere schimmel geur verwijdering methode uit de kelder. Bereid een oplossing door het mengen half kopje bleekwater en een liter warm water. Breng de inhoud in een spuitfles en spuit het in de plaatsen zoals vloeren, balkon, wasruimte, enz. Van uw kelder om zich te ontdoen van de onaangename schimmel geur.

Opmerking: Gebruik nooit bleekmiddel in combinatie met een ander product.

Verwijder Meeldauw Geur Van Carpet

20. Vacuum De omgeving

Zodra je de geur in uw huis te ruiken, te beginnen met stofzuigen uw tapijten. Door het stof en vuil verstopt in de tapijten, ze zijn meer vatbaar voor meeldauw. Indien mogelijk, probeer om grote en krachtige stofzuiger te gebruiken in plaats van een kleine hand-held een, zodat het reinigt het vuil efficiënter te maken.

21. Azijn, water en soda

Om de onaangename geur te verwijderen uit tapijt, meng 1 kopje azijn met 2 kopjes van warm water na het vacuüm. Breng de inhoud in een spuitfles en spuit het getroffen gebied. Op deze, strooi er wat zuiveringszout en laat het drogen. Houd het voor een paar uur en stofzuigen achteraf.

Let op: niet te veel azijn te gebruiken op tapijt want het heeft een sterke geur die langer op het natte tapijt zou blijven.

22. Milde Shampoo

Dit is een andere methode om schimmel geur van tapijt verwijderen. Allereerst scrub de plek van schimmel en stofzuigen goed. Vervolgens neemt een spons en toe te passen geen goed milde shampoo of tapijt shampoo op. Wrijf dit op het tapijt op het getroffen gebied. Houd dit gedurende minstens 20-30 minuten. Gebruik vacuüm later aan de gedroogde clean. Herhalen als de geur nog steeds bestaat.

Verwijder schimmel geur van Auto

23. Stofzuiger, luchtverfrisser en bicarbonaat

Om schimmel geur van de auto, in de eerste plaats te verwijderen, op zoek naar de bron van de geur. Het komt uit de AC, de filter zitting of enig ander materiaal.

Om te beginnen, verwijder alle losse delen, zoals matten, covers, enz., Uit uw auto en plaats ze in het zonlicht. Het helpt bij het verwijderen van de vieze geur van alles.

Ten tweede, opent u alle autodeuren en de scrub de schimmel vlekken. U kunt een haardroger gebruiken voor spot drogen.

Vervolgens verspreid sommige zuiveringszout over het oppervlak om verdere groei van schimmel en de geur te voorkomen. U kunt ook kommen van zuiveringszout in de plaatsen waar je niet kan verspreiden van het poeder te houden.

Houd dit 's nachts en stofzuigen de volgende dag. Ten slotte maken gebruik van een luchtverfrisser om jezelf te trakteren op een aangename geur.

24. Homemade Anti-Schimmelspray

Voor het verwijderen van de schimmel geur van de auto voor te bereiden van een anti-schimmel spuiten door het mengen van 4 theelepels appelazijn, 4 tl tea tree of druivenpitolie, 1/2 theelepel afwasmiddel en 3 kopjes water. Breng het mengsel in een spuitfles en spuit de getroffen gebieden in uw auto. Laat het drogen en verdampen volledig. Er zal geen spoor van vieze geur na deze zijn.

Opmerking: Zorg ervoor dat de ramen enigszins open voor snellere droging.

25. Dry Coffee Grounds

Koffiedik kan ook worden gebruikt voor het doel van het verwijderen van slechte geur. Vul een aantal containers met droge koffiedik en leg ze onder de voorstoelen met deksels af in uw auto voor 6-7 dagen, totdat de geur wordt verwijderd. U kunt de kommen te vervangen door nieuwe indien nodig.

Opmerking: Deze methode kan worden gebruikt om de geur van kelders, planken en andere plaatsen te verwijderen.

26. Shampoo en zonlicht

Dit is de eenvoudigste methode om onaangename geur uit uw auto te verwijderen. Allereerst, neem de verwijderbare, zoals matten, covers, enz., Van uw auto en was ze met een milde shampoo. Dit zal niet alleen verwijderen van de geur, maar zal de schimmel ook elimineren. Na het wassen van deze items, houd ze buiten in het zonlicht. De UV-stralen zullen alle resterende geur te verwijderen.

Notitie:

1. Open de deuren van het voertuig en houdt het voertuig in zonlicht eenmaal in 15 dagen om de groei van meeldauw.

2. Als u niet wilt shampoo gebruiken, kunt u de auto schoonmakers gebruiken om de auto te wassen.

27. Air drogen- mechanische en chemische

Zoals eerder vermeld, schimmel gedijt in natte en vochtige omgeving, dus is het belangrijk om de auto schoon en droog te houden zodat de schimmel de geschikte omgeving te vermenigvuldigen niet vindt.

Mechanisch drogen aan de lucht: Hiervoor kunt u de stekker van de auto te gebruiken voor luchtcirculatie of warmte uw voertuig voor bepaalde tijd. Open de deuren en ramen om het vocht beladen lucht om volledig te ontdoen van de schimmel te verdrijven.

Chemische Air Drogen: Place producten zoals vochtabsorberende silicagel, watervrij calciumsulfaat en alumina in uw auto, zodat ze elk spoor van vocht kan absorberen en maken het schimmel gratis. Gebruik doek zakken voor de chemische of u kunt de open containers te plaatsen op de vloer. Zorg er wel voor dat de ramen genoeg om niet te laten in het vocht van buiten verzegeld.

28. Witte azijn en Borax Poeder

U kunt een andere schimmel spuiten voor te bereiden door het mengen van 2 eetlepels borax, ¼ kopje azijn en 2 kopjes warm water. Deze oplossing wanneer gespoten op aangetaste gebied zal niet alleen de dood van de schimmel, maar zal de geur te verwijderen.

Let op: Schud het mengsel goed voor gebruik.

Verwijder Meeldauw Geur Van Boeken

29. krant

Om de schimmel geur uit boeken te verwijderen, neem dan gewoon uit de boeken en kranten te plaatsen tussen de pagina's. Probeer om nieuwe kranten te gebruiken, zodat de inkt niet wordt overgedragen aan de boeken. Bedek de buitenkant van met krant het boek en bewaar het in een plastic folie of een container. Ook de plaats van de krant om de 3 dagen. Het boek zal vrij van de geur in een paar dagen.

Opmerking: Plaats de kranten voor langere uren als zij schade veroorzaken aan uw boeken kunnen veroorzaken als gevolg van de aanwezigheid van de zuurgraad.

30. Wasverzachter Sheet

Deze platen worden gebruikt om de geur te absorberen uit weefsels en kan helpen bij het verwijderen van de geur van de boeken ook. Om dit te doen, snijd de platen volgens de grootte van het boek en leg ze tussen de pagina's (niet nodig om het tussen elke pagina te houden, houden 1 tussen elke 15-20 pagina's). Daarna houdt het boek in een zip-lock tas voor enkele dagen en kijken naar de geur weg.

31. etherische olie

Essentiële olie ruikt groot en is daarom nuttig zijn bij het verwijderen van de onaangename, muffe geur uit de boeken. Hiervoor zul je katoen, kleine hersluitbare zakjes en alle essentiële olie nodig hebben. Neem enkele druppels etherische olie en zet het op sommige stukken van katoen. Pak deze katoen in hersluitbare zakjes en plaats ze in uw boeken voor enkele dagen. Uw boeken zullen goed in een paar dagen ruiken.

32. Fragrant Drawer Liner

Net zoals kranten en wasverzachter, kunt u lade liner gebruiken voor het verwijderen van de geur van boeken. cut slechts 2-3 stukken afhankelijk van de grootte van het boek en leg ze in het boek. Nu, houdt het boek in een rits zak voor enkele dagen en de geur zal verdwijnen. Vervang de bladen door nieuwe indien nodig.

33. Zeoliet

Het is een niet-toxisch, natuurlijk voorkomend gesteente en heeft geurabsorberende capaciteiten. Neem sommige stukken van zeoliet en plaats ze in het boek voor enkele dagen. Als de geur van zeoliet verloren plaats dan dat stuk in direct zonlicht of bij de hoogste temperatuur van de oven gedurende 20 -30 minuten. De geur absorberende mogelijkheden zullen worden hersteld en je kunt het stuk hergebruiken.

34. Activated Charcoal

Houtskool is een andere prachtige ding dat helpt bij het verwijderen van de schimmel geur niet alleen uit boeken, maar van de andere items omdat die het vocht en de stank zal absorberen. Het duurt ongeveer 5-6 dagen duren, maar zal zeker het werk doen. Leg de stukjes houtskool in de boekenkasten en tussen de boeken. Je kunt het verpakken in kaasdoek en plaats deze tussen de bladzijden van een boek ervaren van de schimmel geur.

Let op: U kunt deze overal plaatsen in uw huis, kelder, auto, enz., Aan de penetrante geur te elimineren.

35. spiritus

Gedenatureerde alcohol kan ook worden gebruikt om schimmel geur uit boeken te doden. Neem een stuk schone doek en vochtig met de alcohol. Breng het over de pagina's en omslag van het boek die zijn getroffen met de geur.

Notitie:

1. Controleer het effect van de alcohol op de hoek van het boek voor verslechtering voordat het naar het hele boek.

2. Deze methode kan worden gebruikt voor zowel paperback en hardcover boeken.

36. Cornstarch

Om schimmel geur van een vochtige boek te verwijderen, hechten veel maïzena tussen de pagina's en zet het boek in een zip-lock tas voor 5-6 uur. Verwijder het maïszetmeel met een zachte tandenborstel daarna. Herhalen als vocht is er nog steeds.

Opmerking: U kunt dezelfde procedure met zuiveringszout te herhalen en om zich te ontdoen van de vieze geur te krijgen.

37. Air en zonlicht

Als uw boek nat of vochtig is, in de eerste plaats, te gebruiken ventilator of een haardroger om het overtollige vocht te verwijderen. Zodra het boek heeft niet meer vochtigheid, houdt het boek in de zon voor ongeveer een uur. De UV-stralen van de zon zal niet alleen de dood van de schimmel, maar zal de onaangename geur te verwijderen.

Opmerking: Houd niet het boek in de zon voor lange duur als het de kleuren kunnen beschadigen.

38. Waterstofperoxide

Om de groei van schimmel op boeken voorkomen, enerzijds, neem een zachte tandenborstel en borstel de bladzijden van het boek zachtjes om eventuele schimmel te verwijderen. Vervolgens vocht een stuk doek met waterstofperoxide en toe te passen op de pagina's voorzichtig. Laat de peroxide verdampen op zijn eigen om de geur te verwijderen.

do's

1. Laat wasmachine deuren openen na elk gebruik en laat ze drogen.

2. Als u in het zonnige gebieden wonen, altijd je kleren drogen in de zon naar de kiemen en bacteriën te doden.

3. Voor boeken, gebruik de juiste opslag container.

4. Houd boeken, matten van de auto en tapijt in het zonlicht als een hint van geur is er.

5. Roep een professional als de groei van de schimmel is zeer uitgebreid.

6. Goed lucht uit gesloten gebieden en kasten van tijd tot tijd.

7. Om de geur direct te elimineren, het gebruik room sprays en gebruik geurkaarsen.

don'ts

2. Vermijd bleekmiddel op boeken. Het kan beschadigen.

3. Gebruik geen chemische producten op basis van (dat chloor bevat) op delicate tapijten en stoffen. Het kan verkleuren.

4. Plaats geen natte kleren in de kasten.

24 juni 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment