Saturday, February 27, 2016

25 Home Remedies To Get Rid Of Hernia

Hernia of hernia is een probleem in verband met de kussens-achtige stekels aanwezig is tussen de wervels. De menselijke wervelkolom lijkt op een donut met een harde buitenkant heeft, maar bevat een zachte kern. Wanneer een scheur zich vormt op het oppervlak van de wervelkolom, de zachte jelly eruit geperst en verergert de zenuwen rond de wervelkolom veroorzaakt ernstige pijn en ongemak in armen en benen. Terwijl de medicijnen en therapieën hulp kan bieden aan veel patiënten, kunnen anderen met ernstige pijn een operatie uit te voeren.

Veel patiënten zijn zich niet bewust van het probleem van de hernia, totdat ze een x-ray van de lumbale en cervicale wervelkolom te krijgen. Deze ziekte in een vroeg stadium te ontdekken, te kijken sommige symptomen van hernia.

De spieren rond de zenuwen geworden zwak, waardoor het moeilijk is om zware voorwerpen te dragen.

Lumbale discushernia (pijn in de onderrug) zal meestal leiden tot ondraaglijke pijn in de kuit, benen, billen en dijen.

Cervicale hernia (pijn in de nek) veroorzaakt ernstige pijn in de armen en schouders.

Pijn tijdens het buigen naar voren of draaien.

Zodra u het probleem van de hernia te diagnosticeren, is het noodzakelijk om medische advice.Throughadvanced diagnostische technieken te zoeken, zult u definitief krijgen enige opluchting. Het wegwerken van hernia is een beetje lastig vraag; Bij gebruikmaking van de onderstaande home remedies kan helpen om een grotere mate.

Home remedies voor Hernia

1. Wandelen

Wandelen is de beste vorm van lichaamsbeweging, ongeacht of u last heeft van hernia of niet. Zoek een vlakke ondergrond en lopen voor ongeveer 10 - 20 minuten na elke 3 uur. Vergeet niet om jezelf te duwen te veel, vooral als u pijn in de benen.

2. Warmte en Koude Therapie

Gebruik een warmte of koude pad afwisselend. Om de ontsteking te verminderen, is het raadzaam om een koude pad toe te passen voor de eerste paar dagen, en later, over te schakelen naar de warmte verpakking. U kunt een pad te verwarmen door het in de magnetron voor ongeveer 15 minuten. Verder toe te passen op het getroffen gebied na elke 2 tot 3 uur.

3. Rest

Neem volledige rust, maar niet slapen in dezelfde positie voor een lange tijd. Mensen met een hernia te slapen op een vlakke ondergrond, zoals een vloer of een stevig bed met kleine kussens onder de knieën, behoorlijk comfortabel. Het zou beter zijn om van positie te veranderen na een tijdje. Nooit slapen op je buik, als u lijdt aan hernia.

4. Fysiotherapie en Yoga

Fysiotherapie is een uitstekende manier om hulp te krijgen van pijn geassocieerd met onderrug. Therapeuten leert u de juiste manier van het heffen, het lopen en het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. U kunt uw arts vragen om u te laten zien een aantal fundamentele rekoefeningen die de spieren versterkt en ondersteuning van uw wervelkolom. Trouwens, het maakt je benen en rug flexibeler dan ooit. Als alternatief, het uitvoeren van yoga onder begeleiding kan het genezingsproces vast.

5. Kurkuma

Kurkuma heeft een actieve stof genaamd curcumine dat een uitstekende antioxidant en bezit anti-inflammatoire effecten. Het helpt voorkomen dat de gelei-achtige vloeistof lekken. Dit kruid is niet alleen beschikbaar in een poedervorm, maar capsules en tabletten zijn ook toegankelijk. Het geeft ook antihistamine effecten op het lichaam, zoals de bloedstroom reduceert tot die lichaamsdelen die pijn veroorzaakt door gescheurde disc ervaart.

6. Dimethyl Sulfoxide (DMSO)

Probeer het gebruik van dimethylsulfoxide voor het verlichten van de pijn van een hernia. De kleurloze vloeistof bestaat uit organische zwavel die helpt bij het genereren van nieuwe cellen en ontgift het lichaam.

7. Massage

Een volledige massage zal onder druk bepaalde punten van je lichaam en helpt verlichten zelfs chronische pijn, wanneer genomen op een regelmatige basis. Het bevat kneden, strelen en manipulatie van de rug weefsels, die op zijn beurt, verhoogt de verplaatsing van de bloedstroom. Het versterkt ook de opname van voedingsstoffen en zuurstof door de cellen van je lichaam.

8. Acupressuur en acupunctuur

Zowel acupressuur en acupunctuur zijn iets anders oude technieken van het verlichten van pijn. In de eerste vinger, zijn handen en ellebogen gebruikt, terwijl de andere methode maakt gebruik van naalden voor het genezen van pijn. U krijgt een ervaren beoefenaar, die deze technieken kunnen uitvoeren nodig hebben.

Let op: Niet geschikt voor hoge BP patiënten en zwangere vrouwen.

9. TENS

Transcutane elektrische zenuw stimulaties (TENS) is een uitstekende vorm van thuisbehandeling voor hernia. Een laag-voltage elektrische stroom wordt toegepast op de getroffen gebieden, welk lichaam helpt om een vloeistof genaamd endorphin- een natuurlijke pijnstiller vrijgeven.

10. Inversion Therapy

Inversion therapie is een geweldige manier van het wegnemen van de druk van de zenuwwortels met de hulp van de zwaartekracht. Het is een spinale tractie techniek die de inter-vertebrale ruimte toeneemt. Je moet een inversie tafel te kopen voor het uitvoeren van deze therapie. Als alternatief kunt u een stabiliserende kader te gebruiken.

Opmerking: Vermijd het gebruik van een inversie tafel, als je hart-en vaatziekten, glaucoom, hoge bloeddruk, en als je zwanger bent.

11. Cayenne Pepper

Cayenne peper is een effectieve natuurlijke ingrediënten voor het genezen van hernia. Ofwel het toepassen van een pasta gemaakt van cayennepeper en water op het getroffen gebied, of brouwen een cayennepeper thee een keer tijdens de dag.

12. Ontspan je spieren

Liggen plat op de vloer. Til je benen en plaats een bal of krukje onder je onderbenen, zodat je benen gebogen knieën. Nu, blijven in dezelfde positie 30 minuten. Doe dit minstens twee keer per dag.

13. Selecteer de juiste matras

Meerderheid van rugklachten optreden als gevolg van slapen op een harde of oude matras. Om verlichting van pijn in de rug te krijgen, moet je slapen op een matras die je hele lichaam, vooral de heupen, schouders en benen kan ondersteunen. In het geval, als je slaapt op een veer bed, moet je een harde plank tussen de matrassen te leggen op het bed voor de stevigheid.

14. Eet en drink Right

Drink veel water en consumeren een gezond dieet om meerdere kwalen op afstand te houden. Uw eetgewoonten en dagelijkse levensstijl majorly invloed op je lichaam. Verhoog de inname van vezelrijke en vetvrije voedsel, en ook voorkomen dat zuivel en vlees, totdat u zich beter voelt.

15. Epsom Salt

Het is een van de meest redelijke en pijn effectief genezers. Voeg eenvoudig 1-4 kopjes Epsom zout in een bad. Vul het met lauw water. Nu, zinken in het voor een paar minuten. Het geeft je de ultieme ontspanning.

Notitie:

Als u diabetes, zwanger, of allergisch voor zwavel, raadpleeg dan uw arts alvorens het te gebruiken.

Als u het nemen van anti-angst-medicatie, spierverslappers, of slaappillen, neem iemand met u tijdens dit proces.

Herbal remedies voor Hernia

16. Paardestaart afkooksel

Paardestaart is een hoge minerale kruid dat onze weefsels voedt. Een afkooksel bereid uit dit kruid kan de gebroken botten en gewrichtsbanden verwondingen te genezen. Gewoon, voeg 1 ounce verse paardestaart bladeren tot 24 ml koud water en laat sudderen tot het vermindert tot ongeveer 16 ounces. Laat de vloeistof afkoelen voordat u deze stam. Drinken ongeveer 5 tot 10 ml van de vloeistof ten minste 4 maal per dag.

17. California Poppy

De anti-inflammatoire en analgetische aard van dit kruid is het voordelig voor de behandeling van hernia. Crush enkele verse bladeren en de pasta toe te passen op de getroffen gebieden.

18. White Willow Bark

De dop van witte wilg wordt gebruikt voor het verminderen van het ongemak van hernia. De chemische structuur van dit kruid veel lijkt op aspirine; het zal echter niet irriteren maag. De analgetica, anti-streng en anti-inflammatoire eigenschappen van dit kruid helpen de pijn te verminderen.

Let op: Neem advies van uw arts voordat u een van de witte wilg producten.

19. Smeerwortel Leaves

De bladeren van de smeerwortel hulp genezing van de botten en bindweefsel. Voeg gewoon één pond vers of 6 pond van gedroogde bladeren in vijf 5 liter koud water. Laat het gedurende 12 uur. Later, verwarm de oplossing, en voeg deze toe aan het badwater na uitpersen. Het is een eenvoudige en effectieve huis remedie voor het verminderen van de pijn geassocieerd met hernia.

Opmerking: Het moet niet mondeling worden geconsumeerd, omdat de schadelijke alkaloïden in deze bladeren schade aan uw lever kan veroorzaken.

20. Boswellia

Boswellia is een organisch pijnstiller die effectief het probleem van de hernia behandelt.

Onderzoek toont aan dat het anti-inflammatoire eigenschappen die artrose kan genezen.

21. Omega-3 vetzuren

Omega 3-vetzuren regelt het niveau van ontsteking en vermindert de pijn geassocieerd met hernia. Verschillende studies hebben aangetoond dat het lichaam gebruikt de collageen gevormd door dit zuur in het repareren van het beschadigde schijven.

22. Colchicine

Colchicinen worden gewonnen uit likdoorns en droge zaden die zijn gevonden in het najaar crocus bloemen. Een bleke gekleurd poeder wordt verkregen door het breken van deze zaden die anti-inflammatoire eigenschappen hebben. Daarom helpt het uitharden van de hernia.

23. klis

De huidige in klit anti-oxidanten ontgiften van het lichaam tegen schadelijke radicalen die verantwoordelijk zijn voor het verhogen van de ontsteking en zwelling in je rug zijn. Het wordt ook aanbevolen voor de behandeling van reumatoïde artritis Trouwens, het geneest hoofdhuid huiduitslag.

24. Sint-Janskruid

Het kruid is geladen met een aantal therapeutische eigenschappen, zoals antioxidanten, anti-inflammatoire, antidepressiva en antibacteriële. Hyperforin, een component aanwezig in dit kruid, effectief bestrijdt ontstekingen en verlicht het lichaam van pijn in de rug.

25. Passiebloem

Passiebloem bevat essentiële oliën die helpen bij het verminderen van de spierspasmen in rug en nek. Het vermindert de symptomen van ontsteking. Neem capsules die passiebloem extracten bevatten, maar eerst uw arts te raadplegen.

Echter, als geen van de bovenstaande home remedies te werken, zou het beter zijn om een arts te raadplegen, en verbruiken sommige anti-inflammatoire geneesmiddelen die de pijn kan verminderen. Hoewel, de klachten aanhouden, moet u wellicht een operatie ondergaan.

do's

Oefening op een regelmatige basis.

Gebruik de juiste tiltechnieken.

Kies voor zachte en platte schoenen.

don'ts

Afzien van snelle wendingen en schokken.

13 september 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment