Monday, February 29, 2016

29 Verbazingwekkende Home Remedies To Get Rid van Back Acne

Terug acne is net zo verschrikkelijk als gezicht acne. Onderzoek toont aan dat mensen die last hebben van acne gezicht zijn het meest waarschijnlijk te lijden bacne ook. Echter, bacne vrij moeilijk te behandelen aangezien het niet gemakkelijk toegankelijk en moeilijk ook goed bereikbaar.

De belangrijkste oorzaak van acne hormonale onbalans. Ze ontstaan tijdens de puberteit periode als gevolg van de meer dan afscheiding van hormonen, zoals oestrogeen en testosteron, en buzz off zodra een persoon zijn / haar twintiger jaren bereikt. Stress, slaaptekort, een onhygiënische levensstijl, slechte eetgewoonten en hectische schema's zijn een aantal andere redenen die kunnen leiden tot acne. Hier zijn een aantal huismiddeltjes die u zullen helpen je weet hoe zich te ontdoen van acne terug. Een bezoek aan een dermatoloog voordat u een van de onderstaande oplossingen proberen.

Home remedies voor Back Acne

1. Baking Soda

Baking soda is een natuurlijke peeling die de huid poriën ontstopt en balanceert de huid pH-waarde. Bovendien biedt antiseptische en anti-inflammatoire effecten. Om zich te ontdoen van bacne, verdunnen de baking soda met water in 3: 1 verhouding. Breng de pasta op je rug en laat het op voor een paar minuten. Spoel het af met warm water. Doe dit minstens twee keer in een week.

Als alternatief, meng twee eetlepels zuiveringszout, sap van een halve citroen, een theelepel kaneelpoeder en vijf eetlepels honing, en verdeel het op de acne-gevoelige omgeving.

Opmerking: Bevochtig je huid als zuiveringszout kan een droge veroorzaken.

2. Citroensap

Citroenen bevatten citroenzuur, wat ideaal is voor de behandeling van acne. Het helpt bij het openstellen van de poriën en maak ze ook. Knijp een citroen in een kom en dep het met een katoenen kom op de acne-gevoelige omgeving. Laat het verblijf voor een paar uur en dan was het af met lauw water.

Anders, vul je badkuip met water en voeg rozenwater en citroensap in gelijke porties. Weken in 30 minuten. Later, afspoelen met schoon water.

Opmerking: Over-gebruik kan je huid droog te maken. Daarom wordt het aanbevolen om het te gebruiken tweemaal per week.

3. Fuller's Earth

Fuller's aarde kan de overtollige olie te absorberen uit de vette huid Het is ideaal voor terug behandeling van acne, want het opent de poriën en verheldert de teint. Fuller's aarde is direct beschikbaar in de meeste winkels. Om een modder masker te maken moet je sandelhout poeder, aarde voller combineren en rozenwater in gelijke proporties. Nu, gelden de verpakking op het getroffen gebied en laat het tot het droog is. Reinigen met water. Doe dit een keer in een week.

4. Havermout

Neem een kopje gekookte havermout. Voeg sap van een halve citroen en een theelepel honing. Meng ze goed en wrijf het mengsel op het getroffen gebied met uw vingertoppen. Houd het voor een half uur en dan was het af met warm water. Doe dit minstens twee keer per week. Het maakt de acne droog en vermindert de zwelling.

5. tomatenpulp

Tomaten zijn zuur van aard en bestaan uit natuurlijke bleken eigenschappen. Snijd de tomaat in de helft en verwijder de pulp. Wrijf het op de acne littekens. Laat het gedurende 15 minuten en dan afwassen met lauw water.

6. Kurkuma Poeder

Kurkuma is een sterk kruid dat niet alleen bijdraagt smaak aan gerechten, maar verlicht de verschillende huid problemen. Het heeft antiseptische en exfoliërende eigenschappen die effectief het probleem van acne te genezen. Voeg twee eetlepels kurkuma poeder om een eetlepel melk room. Meng zowel de ingrediënten behoren. Breng aan op de bacne littekens en laat het op tot het droogt. Doe dit minstens twee keer per week voor de effectieve resultaten.

Opmerking: Kurkuma kan vlekken achterlaten op kleding. Daarom wordt voorgesteld om een oud t-shirt te dragen, terwijl het gebruik van deze remedie.

7. Knoflook

Knoflook heeft schimmelwerende en antibiotische eigenschappen die de acne behandelt en vermindert hun littekens ook. Crush enkele teentjes knoflook tot een pasta te maken. Breng de pasta op de rug en laat het op voor een paar uur. Was het af met warm water.

8. Vitamine E Olie

Vitamine E is antioxidant in de natuur dat de acne littekens vermindert en bewaakt de huidcellen tegen veroudering. Vraag uw apotheker voor vitamine E olie capsules. Haal de olie uit de capsules en toe te passen op de littekens met uw vingertoppen. Laat het 's nachts en afwassen in de ochtend met water. Doe dit een keer in een week.

9. Orange Peels

Orange Peels bevatten retinol die de huid revitaliseert en veegt de dode cellen. Het vitamine C-gehalte in oranje helpt lichter de huidskleur. Droog enkele sinaasappelschillen in zonlicht. Later, slijpen die droog schillen in een mixer tot een fijn poeder te maken. Voeg wat water of glycerine tot een pasta te maken. Nu, toe te passen op de rug en laat het volledig drogen. Was het af met gewoon water. U kunt dit doen per dag.

10. komkommer

Komkommer hydrateert de huid en herstelt de natuurlijke laag. Bovendien verlichten de bacne littekens ook. Pak het sap van twee komkommers en was je rug liggen met dit sap twee keer per dag.

Als alternatief, maak een dikke pasta van komkommers en toe te passen op je rug. Laat het gedurende 15 minuten. Was het af met gewoon water. Volg deze remedie elke dag voor betere resultaten.

11. Honey

De anti-bacteriële en anti-oxidant eigenschappen in honing helpt zich te ontdoen van de rug acne littekens.

Solliciteer rauwe honing op de acne-gevoelige gebied en laat het drogen. Reinigen met water. Doe dit twee keer per dag om het genezingsproces te bevestigen.

12. Aardappelen

Het vitamine C in aardappelen regelt de productie van collageen. Daarnaast bevat het niacine en vitamine B dat de huidcellen. Neem een grote aardappel en schillen. Nu rasp de aardappel en masseer je rug met een aardappel puree. Laat het gedurende een paar minuten.

Laten drogen en daarna wassen met warm water.

13. Uien

Ui anti-bacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen die de productie van collageen evenwicht. Ze zijn zeer effectief voor het verwijderen van littekens in een korte tijd.

Take 2 witte uien en een komkommer. Extract hun sap. Nu, slijpen een eetlepel van gekookte havermout of fenegriek zaden in een mixer. Meng de gehele ingrediënten en toepassen van het masker op de rug. Laat het gedurende een half uur. Maak de verpakking met water. Gebruik deze methode elke dag voor betere resultaten.

14. Pineapple

Ananas bevat bromelaïne, een verbinding die werkt als een anti-inflammatoir middel. Daarnaast ascorbinezuur aanwezig ananas vermindert de littekens. Gewoon, pak het sap van een ananas slice. Breng het sap op de rug met een watje. Laat het verblijf voor 25-30 minuten en dan afwassen. Doe dit elke dag om zich te ontdoen van acne littekens te krijgen.

15. Nootmuskaat

Nootmuskaat wordt gebruikt voor verschillende huidbehandelingen, omdat het anti-schimmel, anti-bacteriële, anti-inflammatoire eigenschappen en is een samentrekkend. Het helpt verlichten de acne littekens en behandelt de acne ook. Neem een theelepel elk van nootmuskaat poeder, honing en kaneel toe en meng alles samen. Breng het op de littekens en schoon na 30 minuten.

Opmerking: Nootmuskaat kan hard op de gevoelige huid, en het is daarom aan te raden om een test te doen, voordat u het toepast op de rug.

16. Apple Cider Vinegar

Verdun een eetlepel appelazijn in een eetlepel water. Dep een katoenen bal in de oplossing en toe te passen op de acne. Laat het gedurende een paar uur en dan was het af met lauw water.

Opmerking: ACV Niet direct op de huid, omdat het schuurmiddel zijn.

17. Theezakjes

Dit is een uitstekende remedie voor het wegwerken van de rug acne littekens. Snijd een theezakje met groene thee en giet het in een kom. Voeg een theelepel elk van kaneel, zeezout en suiker.

Giet wat kokosolie tot een pasta te maken. Verdeel de pasta op de rug en zachtjes masseren voor een paar minuten. Was het af met warm water.

18. Zeezout

Zeezout regelt de opbouw van bacteriën op de huid. Vul een bad helft met warm water. Voeg 3 kopjes zeezout aan. Nu, geniet je lichaam in het water voor een half uur.

Afhankelijk van hoe slecht is je acne, kunt u deze een of twee keer in een dag.

Als alternatief kunt u ook gebruik maken van Epsom zout als een substituut.

19. Kruidnagelolie

Kruidnagel olie is zeer goed voor het voorkomen van bacne. Het analgetische, anti-inflammatoire, antiseptische, antibacteriële en anesthetische eigenschappen doodt de bacteriën en glad de huid. Meng 1 theelepel kruidnagel olie en 10 theelepels van elke vervoerder olie (zoals zonnebloemolie). Nu dip een katoenen bal in de olie of gebruik uw vingertoppen om de olie toe te passen op de rug.

Opmerking: Gebruik geen kruidnagel olie in zijn pure vorm, omdat het irritatie kan veroorzaken.

20. Tandpasta

Het is een van de makkelijkste manieren om zich te ontdoen van lelijke acne 's nachts. Tandpasta helpt uitdrogen van de puistjes en vermindert ook de zwelling. Toe te passen op de acne gevoelige gebied, voordat je het hooi hit en duidelijk de volgende ochtend.

21. Olijfolie

Het is een natuurlijke vochtinbrengende crème die uiteindelijk vermindert de verschijning van littekens. Neem voldoende hoeveelheid olijfolie en toe te passen op uw bacne met een back scratcher. Laat het gedurende 5 minuten en vervolgens met een droge washandje, afvegen.

Kruiden Remedies voor Back Acne

22. Rosewater en sandelhout

Rozenwater voedt de huid, terwijl de wondhelend en antimicrobiële eigenschappen van sandelhout poeder gladder de huid en verlicht de littekens. Get some sandelhout poeder en meng het met een theelepel rozenwater tot een gladde pasta. Breng deze pasta op de rug en laat het 's nachts. Spoel het in de volgende ochtend.

Let op: U kunt mengen sandelhout poeder met melk, havermout, kurkuma, glycerine, limoensap, bleekaarde, gram bloem zwart, karnemelk, tomaten, tea tree olie, komkommer sap en alle andere ingrediënten die helpt bij het verminderen acne.

23. Tea Tree Oil

Tea tree olie reinigt de poriën en vernietigt de bacteriën, aangezien het antiseptisch karakter. Een enkele druppel tea tree olie is voldoende voor de genezing van de huid problemen. Volg deze oplossing driemaal daags.

Notitie:

Met behulp van onverdunde tea tree olie kan de huid droog te maken. Gebruik daarom een oplossing die slechts 5% tea tree olie bevat.

Jongens die niet de puberteit hebben bereikt, moet een oplossing van tea tree olie en lavendelolie niet van toepassing, omdat het een hormonaal effect op hun lichaam hebben.

Neem nooit tea tree olie oraal, zoals het huiduitslag, wankel, enz. kan veroorzaken, en kan een persoon te remmen van het lopen.

24. Aloe Vera

De verzachtende eigenschappen van aloë vera genezen acne in een paar dagen. Het verwijdert ook de littekens. Ofwel trek de gel uit een Vera blad aloë of kopen kant en klare gel uit een warenhuis. Breng de gel op de rug en laat het op voor een paar minuten. Was het af met water. Doe dit twee keer in een dag voor betere resultaten.

Opmerking: mensen met een gevoelige huid moet het aangetaste gebied wassen met een oplossing van citroen en water, vóór toepassing van de aloë vera gel

25. Indian Lilac

Indian Lilac is geladen met een antiseptische en antimicrobiële eigenschappen die de acne veroorzakende bacteriën te doden. Neem wat handvol Indiase lila bladeren. Plet ze tot een pasta te maken. Voeg wat water en een halve theelepel kurkuma poeder aan. Nu, verspreid deze kruiden pak op je hele rug. Laat het op voor ten minste 20 minuten. Daarna was het af met warm water.

Bovendien kunt u ook neem olie, die gemakkelijk beschikbaar is te gebruiken.

26. Witch Hazel

Giet wat toverhazelaar in een kom. Dep een katoenen bal in de oplossing en toe te passen op de rug. Laat het gedurende 15 tot 20 minuten en spoel het dan uit.

27. Fenegriek Seeds / bladeren

De ontstekingseigenschappen van fenegriek verminderen ontstekingen van de huid. Geniet sommige fenegriek zaden in water 's nachts. In de ochtend kook dit water samen met fenegriek. Zeef de zaden en houd apart het water. Nu dip een katoenen bal in het water en dep het op de acne. Laat het voor de hele dag.

Als alternatief, maak een pasta met behulp van enkele fenegriek en verdeel het op de rug. Wassen na een half uur.

28. Muntbladeren

Menthol is een natuurlijke analgetische en is verpakt met anti-inflammatoire eigenschappen. Het helpt om zelfs uit de huid en vermindert de jeuk ook. Crush een handvol muntblaadjes en voeg water toe tot een pasta te maken. Breng de pasta op bacne en 15 minuten wachten. Wassen met water en herhalen na een paar uur. Doe dit driemaal per dag.

29. White Willow Bark

Witte wilgenbast bevat salicin, die helpt bij het opdrogen van de smet. Het staat met anti-schimmel, anti-inflammatoire en anti-microbiële eigenschappen die het uitbreken van acne. Plaats de witte wilgenbast in een kom en houd het apart. Nu, kook wat water en giet het op de schors. Steile het voor 15 minuten. Zeef de vloeistof en voeg een paar druppels van de toverhazelaar of een etherische olie aan deze oplossing. Roer het goed en dep een watje in deze oplossing. Breng het driemaal per dag.

do's

Eet veel groenten en fruit.

Als je veel zweet, zorg ervoor dat je een bad minstens twee keer per dag te nemen.

Draag verliezen zittende kleding.

Altijd van toepassing zonnebrandcrème voordat u stap uit het huis.

Reinig je rug en scrubben de huid op een regelmatige basis.

don'ts

Eet geen vette of gefrituurd voedsel.

Laat de acne geen pop, omdat het een litteken zal verlaten.

Vermijd overmatige blootstelling aan de zon.

11 januari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment