Saturday, February 27, 2016

25 Effectieve Home Remedies Voor Shoe Geur (Stinky Feet)

Stinky voeten of Bromhidrosis is echt een pijnlijke situatie voor degenen die het hebben. De belangrijkste oorzaak van zweetvoeten is de bacteriële groei door zweet niet verdampt. Deze bacteriën voeden op je dode huidcellen en zweet, die een vieze geur veroorzaakt. Het ergste van stinkende voeten is dat het invloed op onze persona in een gezellig samenzijn en maakt de mensen om ons heen ongemakkelijk. Het is echter niet een ernstig gezondheidsprobleem zorgen over te maken. Hoewel er geen specifieke medicijn voor schoen geur; het kan worden genezen door een aantal eenvoudige huismiddeltjes.

Home Remedies to Get Rid van Shoe Geur

1. Baking Soda

Zuiveringszout helpt neutraliseren van de pH-waarde van uw zweten lichaamsdeel. Het vermindert ook de bacteriële uitbraak. Voeg een eetlepel zuiveringszout in een kwart van warm water. Geniet van je voeten in deze oplossing voor 15-20 minuten. Doe het regelmatig voor een week.

Als alternatief kunt u zuiveringszout strooi in uw schoenen en sokken. Het zal de bacteriën in te bestrijden en voorkomen dat zich stinkende geur.

Of anders, warmte acht kopjes water en voeg 1/4 kopje zuiveringszout aan. Knijp een citroen in deze oplossing. Nu, geniet je voeten in het. Dep je voeten droog met een zachte handdoek na het nemen van ze uit.

Anders wrijven baking soda op je voeten te schoen geur te verwijderen.

2. Azijn

Azijn is zuur van aard die helpt bij het doden van de bacteriën. Voeg een half kopje azijn tot 8 kopjes warm water. Dompel je voeten in deze weken gedurende vijftien minuten en spoel het af met zeep om de geur van azijn te verwijderen.

3. Black theezakjes

Zwarte thee doodt bacteriën en de verdere groei remt door de aanwezigheid van looizuur daarin. Het helpt sluit de huidporiën daardoor vermindert zweten. Kook twee zakken van zwarte thee in 3 kopjes water. Meng 1/2 emmer regelmatig water om het tot een lagere temperatuur te brengen. Houd je voeten in het voor 15-20 minuten. Herhaal dit dagelijks voor een week.

U kunt groene thee zakjes te gebruiken in plaats van zwarte thee zakjes.

4. Talkpoeder

Talkpoeder wordt geleverd met dubbele voordelen 'de eerste is, het vermindert zweet op je voeten en ten tweede, geeft hen een aangename geur. Wrijf poeder op je voeten voor het dragen van de sokken. Herhaal het wanneer je het gevoel zweetvoeten. U kunt ook gebruik maken van babypoeder in de plaats van talkpoeder.

Opmerking: Gebruik geen talk poeders met een zeer sterke geur als ze de schoen geur kan toenemen.

5. puimsteen

Puimsteen helpt exfoliëren de huid en het verwijderen van de dode cellen. U kunt deze stenen wrijven op je voeten tijdens het baden. Het verwijderen van dode huid zal een bacteriële uitbraak in uw voeten te voorkomen.

6. Kitty Litter

Kattenbakvulling is reukloos gemaakt met aangename geuren. Het helpt zich te ontdoen van de schoen geur. Vul een paar sokken met kattenbakvulling en plaats ze in de schoenen. Laat het 's nachts. Gooi de kattenbakvulling in de ochtend. Draag je schoenen na het maken van zorgen dat ze schoon zijn.

7. ontsmettingsalcohol

Het is een van de beste home remedies voor stinkende voeten. Het verwijdert niet alleen de stank, maar ook fungeert als een ontsmettingsmiddel en doodt de bacteriën. Ook, het verwijdert vuil van de schoen. Vul een spuitfles met water en alcohol. Nu spritz het binnen de schoen. Als je het regelmatig te herhalen, zal de groei van bacteriën worden ingeperkt.

Als alternatief, was uw schoenen met dit mengsel alleen als ze zijn wasbaar,

Opmerking: Zorg ervoor dat je dat niet doet jas alcohol op de buitenkant van de schoen, vooral als het is gemaakt van leer.

8. Epsom Salt

Het is een effectief rechtsmiddel te ontdoen van stinkende voeten. Epsom zout kan vechten tegen microbiële besmetting. Het ontgiften ook de huid en neutraliseren van de zweetvoeten. Voeg 2 theelepels van Epsom zout in een emmer warm water. Dompel je voeten in het voor 10-15 minuten.

Let op: Doe het voor het slapen gaan als je niet nodig zou hebben om sokken of schoenen te dragen na dat.

9. Clove

Plaats kruidnagels in je schoenen direct naar zweetvoeten te verwijderen. Het zal zeker werken. U kunt ook giet een paar druppels kruidnagel olie in uw schoenen aan de stinkende geur te voorkomen.

10. Aluin

Het voorkomt de groei van bacteriën vanwege de antiseptische en adstringerende eigenschappen. Neem een kopje warm water. Meng een theelepel van aluin poeder erin. Gebruik deze oplossing voor uw voeten te wassen. Na 15-20 minuten, dep je voeten droog. Dan, strooi er wat aluin poeder op hen. Doe het een keer per dag.

11. Borax

Borax is een van de nuttige remedies om stinkende voeten te stoppen. Voeg een half kopje elk van borax poeder en azijn in 2 kopjes water. Spuit deze oplossing in uw schoenen.

Als alternatief kunt u strooi de borax poeder in je schoenen. Laat ze voor een paar uur om de vieze geur verdwijnen.

12. Sugar Scrub

Om stinkende voeten te behandelen, moet u eerst dode huidcellen en eelt verwijderen zoals ze ook kunnen leiden tot een bacteriële uitbraak. suiker aan water en 91% of hoger isopropanol reinigen toe te voegen. De hoeveelheid suiker moet groter zijn dan die van water. Slechts een deel van alcohol moet vijf delen water toegevoegd. Gebruik het om uw voeten te schrobben voor 5-10 minuten. Het verwijdert dode huidcellen en bacteriën. Was uw voeten met schoon water. Herhaal dit driemaal per week.

13. Ginger

Het remt de groei van bacteriën en verwijdert gifstoffen. Neem een middelgrote gemberwortel. Maak een puree van te maken en toe te voegen in een kop heet water voor 10-15 minuten. Zeef het in een kopje en gebruik deze om je voeten te masseren. Herhaal deze dagelijks gedurende twee weken.

Let op: Doe het voor het slapen gaan.

14. Cornstarch

Maïszetmeel absorbeert transpiratie. Wrijf maïzena poeder op je voeten of strooi het in je schoenen. Het zal zweten te voorkomen en dus elimineren de zweetvoeten.

15. Lemon theezakjes

Citroen kan fungeren als een reinigingsmiddel en een geur verwijderaar. Geniet van drie theezakjes in warm water. Dompel je voeten in het voor 15 minuten. Was het off achteraf. Breng een normale moisturizer en masseer zachtjes. Sokken en laat het 's nachts. Het zal weg van de geur te nemen.

16. Apple Cider Vinegar (ACV)

Meng een half kopje appelazijn in 7-8 kopjes lauw water. Week je voeten in deze oplossing gedurende tien minuten. Was uw voeten met warm water. Droogdeppen en sokken na het aanbrengen van talkpoeder om je voeten.

17. Havermout

Havermout is een geweldige exfoliërende middel. Voeg 2 theelepels van havermout een kopje lauw water. Scrub je voeten met het voor 10 minuten. Nu was het af met lauw water. Reinig je voeten met een zachte handdoek. Herhaal dit 4-5 keer per week. Het zal de dode huid die de groei van bacteriën bevordert verwijderen.

18. Vodka

Wodka helpt bacteriën te doden. Het pluspunt is dat het reukloos zodra deze is gedroogd. U kunt of verdunnen met water of direct toepassen binnenkant van je schoen. Het zal je schoenen te verlaten als een nieuw aangekochte paar. Daarnaast zal ook genezen voet infecties (indien aanwezig).

19. Radijs

Radijs desinfecteert uw voeten en vermindert de zweetvoeten. Het heeft vele voedingsstoffen zoals zink, fosfor en vitamine B & C dat bacteriële activiteit belemmert. Maal zes radijsjes om hun sap te verkrijgen en voeg warm water aan dit sap. Giet dit mengsel in een voet bekken. Dompel je voeten in het voor 20 minuten en dep ze droog. Doe het regelmatig om zich te ontdoen van stinkende voeten.

Als alternatief, voeg 1/4 theelepel glycerine aan het sap van 12 radijs. Giet het in een spuitfles en gebruik het als je zweetvoeten ervaren.

20.Common Zout en Water Week

Saltwater voorkomt overmatig zweten op je voeten. Ook verwijdert de dode huidcellen, dat is het hoofdvoedsel van bacteriën. Daardoor vermindert de voet geur. Voeg een kopje zout in een bad van warm water. Geniet van je voeten in het voor 20 minuten. Dep ze droog en sommige vochtinbrengende crème als je voeten droog aanvoelt.

21. zeezout

Kosher zout helpt droge huid en vermindert daardoor overmatig vocht dat een vieze geur veroorzaakt. Voeg 1/2 kopje zeezout op een liter warm water. Dompel je voeten in het voor bepaalde tijd. Niet uitspoelen van je voeten. In plaats daarvan, dep ze droog om het effect van het zout te maximaliseren.

Herbal Remedies om zich te ontdoen van Stinky Feet

22. Essentiële oliën

Etherische oliën zijn geneigd om de geur weg te nemen van de voet en de schoen. U kunt nemen

olie van uw keuze. Laag de olie in je schoen. Laat het voor 's nachts om de geur uit schoenen te verwijderen.

Als alternatief kunt u een voetbad van etherische oliën. Mix 5-8 druppels elk van lavendel olie en tea tree olie een halve emmer lauw water. Dompel je voeten in het voor 20 minuten. Doe het dagelijks om zich te ontdoen van zweetvoeten te krijgen.

23. Rosemary

Rozemarijn heeft antibacteriële eigenschappen die een bacteriële uitbraak voorkomen. Het fungeert ook als een adstringerende. Zo voorkomt overmatige transpiratie. Vul uw voet bekken met kokend water. Voeg een theelepel elk van gedroogde rozemarijn en gedroogde blaadjes salie. Laat het steil in het water tot hij is afgekoeld genoeg om uw voeten weken in het. Houd je voeten in het voor bijna een half uur. Doe het een of twee keer.

24. Sage

Salieblaadjes beperken geur transpiratievocht door de aanwezigheid van looizuur. U kunt de grond sage zet binnenkant van je schoenen die weg het irritante geur zal duren. U kunt ook genieten van je voeten in salie thee voor het slapen gaan.

25. Tea Tree Oil

Het voorkomt de geur veroorzaakt door schimmelinfectie. Vul warm water in de mond bekken en geniet je voeten in het voor 10-15 minuten. Was uw voeten met een milde zeep. Voeg 6 druppels tea tree olie in een theelepel amandelolie. Roer goed om de olie te mengen. Breng deze oplossing tussen je tenen en wrijf zachtjes. Was het af met warm water na een paar minuten. Doe het driemaal per dag.

Opmerking: tea tree olie niet direct te gebruiken op uw huid.

do's

Draag altijd schone sokken.

Was uw voeten grondig voor het dragen en na het verwijderen van de schoenen. Dep ze goed drogen.

Plaats droge platen in je schoenen.

Als je goed met het bent, zet je schoenen in de koelkast verpakt in plastic zakken. De overmatige kou zal de bacteriën te doden.

Zet de krant in de schoenen om het vocht te absorberen.

Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan zink zoals appels, spinazie, zuivelproducten, pompoen, bonen, champignons, etc.

Plaats uw schoenen in het zonlicht, zal het de geur te verwijderen.

Scrubben uw voeten regelmatig aan de dode huidcellen te verwijderen.

don'ts

Niet dezelfde paar schoenen niet dragen voor dagen. Blijven draaien onder hen.

Niet altijd gesloten schoeisel te dragen. Probeer sandalen of open schoenen zodat uw voeten kunnen ademen.

Vermijd consumeren zoveel van alcohol.

Vermijd stress en spanning.

Vermijd sterk gekruide gerechten, zoals ui, knoflook, peper, etc.

11 mei 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment