Saturday, February 20, 2016

28 Effectieve gezondheid en schoonheid voordelen van de pompoen

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2013/11 /

Pompoen wafels, pompoen muffins, pompoen pannenkoeken, pompoen ravioli - de namen zijn genoeg om het water in je mond te brengen, is het niet? Nou, alles wat deze gerechten zijn niet alleen het dubbele van de geneugten van uw feesten, maar ook te voorzien u met een aantal voordelen voor de gezondheid. De voedselarme en vitaminerijke zaden en vruchtvlees van de pompoen bieden veel gezonde extraatjes, zoals smetteloze huid, verbeterde libido, goed zicht, goed afgezwakt en gevormde lichaam. Hoewel pompoenpuree is een belangrijk onderdeel van Thanksgiving desserts, maar de voordelen die het biedt om je lichaam geeft je een reden om het te omvatten in uw dagelijkse voeding. In dit artikel hebben we een aantal van de gezondheid en schoonheid voordelen van pompoen die de moeite waard eens te kijken naar zijn opgesteld.

Een half glas pompoensap driemaal daags gedurende ongeveer tien dagen helpt u zich te ontdoen van de stenen in je nieren, evenals het geeft verlichting van de galblaas aandoeningen ook. U kunt ook consumeren 5-10 gram pompoenpitten dagelijks steenvorming in de nieren te voorkomen.

2. ondersteunt het immuunsysteem

Een kopje pompoenpuree is nuttig voor het stimuleren van het immuunsysteem. Vitamine C en beta-caroteen inhoud van deze vrucht het versterken van de weerstand vermogen van het lichaam en in staat is om te vechten tegen vreemde stoffen.

3. Bescherming tegen Kanker

Pompoen is rijk aan antioxidanten, zoals vitamine A, C en E, die helpen long- en mondkanker voorkomen. Pompoenpitten bevatten fytosterolen, die helpen krimpen de prostaat; vandaar, waardoor het risico van prostaatkanker aanzienlijk.

4. Treats Constipatie

Pumpkin sap is laxeermiddel in de natuur; Derhalve verbetert de spijsvertering tijdens het drogen verstopping probleem Een kopje pompoenpuree bevat 7,1 gram voedingsvezels die helpt verteren het voedsel efficiënt en regelt de stoelgang.

5. Goed voor Eye Sight

Vitamine A, C en beta-caroteen in pompoen verbetert het gezichtsvermogen. Een kopje aardappelpuree en gekookte pompoen bestaat uit tweemaal de aanbevolen hoeveelheid vitamine A, wat erg handig is voor de gezondheid van het oog. De inname bieden bescherming tegen leeftijdsgebonden maculaire ziekte

6. Voorkomt Reumatoïde Artritis

Pompoen heeft zeer grote hoeveelheden beta-cryptoxanthine - een provitamine A carotenoïde Het is gunstig bij het voorkomen van bepaalde inflammatoire problemen, zoals reumatoïde artritis

7. Cures Insomnia

Pompoennectar heeft uitstekende kalmerende eigenschappen; Daarom helpt genezen van het probleem van slapeloosheid Een glas pompoen sap met honing zal je gezonde slaap te krijgen.

8. Helpt Lose Weight

Geladen met vezels, pompoen helpt bij het afstoten van de extra flab. Een kopje pompoen bevat slechts 50 calorieën en geen verzadigde vetten. Fiber duurt een lange tijd te krijgen verteerd; dat is waarom je niet het gevoel honger en eet minder.

10. Verwijdert wormen

Pompoen is ook nuttig bij het wegwerken van wormen (zoals lintwormen) uit het lichaam. De pompoen houdt u weg van de vervelende parasieten die kunnen maken je ziek vallen.

11. Bloeddruk

Pumpkin bevat een goede hoeveelheid kalium. De toename van kalium vermindert het risico op beroerte. Het is ook een uitstekende behandeling voor hoge bloeddruk dus het verbruik van pompoen is goed voor de gezondheid van het hart.

12. Post Workout Voordeel

Pumpkin bevat kalium in goede hoeveelheid. Inname van pompoen na een training zal de balans van elektrolyten in het lichaam te herstellen en de spieren blijven functioneren op hun best.

13. Treats na de menopauze problemen

De olie gewonnen uit pompoenpitten is goed-off in de natuurlijke fyto-oestrogenen die opvliegers, hoofdpijn, gewrichtspijn, en vele andere symptomen van de menopauze te verminderen.

14. Astma

Dit in pompoen antioxidanten beschermen het ademhalingssysteem van de aanval van vrije radicalen en infecties. Het geeft verlichting van astma op hun beurt.

15. Voorkomt Atherosclerose

Atherosclerose is aderverkalking. Sap van de pompoen helpt bij scrub weg de oude build-up van de slagaders en voorkomt dat ze van het krijgen van hard.

16. botdichtheid

Pompoen, die welvarende aan calcium, versterkt je botten. Dus moet je pompoen sap te drinken per dag voor een verblijf in het roze.

17. Geneest maagulcers

Pumpkin heeft alle voorwaarden voor het kalmeren van de gastro-intestinale problemen en genezing van de maagzweren inhoud. Voor maximale en effectieve resultaten, neem pompoen in de vorm van sap. Het is net zo goed voor de gezondheid van de lever ook.

18. Diabetes

Schoonheid Voordelen van de pompoen

19. Anti-Rimpel Skin

De hoge voedingswaarde maakt het een uitstekende ingrediënt voor anti-rimpel crèmes. Toepassing van de pompoen helpt uit te roeien fijne lijntjes.

20. Voorkomt Acne

Pompoenpitten zijn rijk aan zink. Zink voorkomt dat de huid tegen acne. Zaden kunnen eenvoudig aan uw dieet worden toegevoegd. Probeer ze te gebruiken in salades, soepen, yoghurt of havermout.

21. Bescherming tegen de UV-straling

Alfa- en beta-caroteen in pompoen vormen een beschermende laag op de huid te beschermen tegen de schade die optreedt als gevolg van blootstelling aan UV-stralen. Het verbetert ook de huidstructuur.

22. Als een Body Mask

Pumpkin lichaam masker kan worden toegepast op stralende huid Gewoon nemen half kopje gekookte pompoen puree, voeg ½ kopje kokosolie en ½ theelepel gemalen kaneel. Meng alle ingrediënten bij kamertemperatuur. Breng nu zachtjes op de schone huid en massage. Laat het blijven gedurende 10 minuten en spoel af.

23. hydrateert de huid

Essentiële vetzuren in pompoen helpen houden het vocht van de huid door het activeren van de productie van sebum.

24. reinigingsmiddel

Pompoen extract wanneer gemengd met honing fungeert als een natuurlijke reinigingsmiddel. Het lost en verzacht de dode huidcellen.

25. Mooie Huid

De hoge niveaus van vitamine C in pompoen stimuleren de productie van collageen aan de mooie gloed en de elasticiteit van de huid te behouden. Het verwijdert dode huidcellen en kalmeert de huid. Neem een ¼th kopje gepureerde pompoen, een ei, een eetlepel honing en een eetlepel melk. Meng ze en dan toe te passen op het gezicht. Wacht tot 20 minuten en dan was het af met warm water.

27. Hydrateert Uw Strands

Pompoennectar wordt gebruikt als een vochtinbrengende crème. Maak 2 kopjes puree van pompoen, voeg een eetlepel yoghurt, een eetlepel honing en een eetlepel kokosolie aan. Breng dit mengsel op je haar en laat het gedurende 15 minuten. Afspoelen met shampoo en conditioner.

28. Glanzend haar

Pompoen, rijk aan vitamine E, omega - 3 en zes vetzuren zal je haar glanzend te maken.

16 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment