Saturday, February 13, 2016

27 Bewezen home remedies om zich te ontdoen van tinnitus

Bron afbeelding: /wp-content/uploads/2014/04/shutterstock_24666676.jpg

Tinnitus of hyperacusis wordt gekenmerkt door constante onaangenaam en onderbroken geluid in de oren. Ze kunnen slapen en concentratie van de patiënt pijn te doen. Een van de mogelijke redenen voor deze kwaal is defect in auditieve systeem, zoals drukverschillen en letsels in holten van binnenoor en zenuwuiteinden, nerveuze verstoring van de wervelkolom of kaak, de bloedsomloop of inflammatoire spanning van de spieren, kaak en tanden onbalans, veroudering-gerelateerde beschadiging gehoorzenuw onbalans van cervicale wervels, aanval binnenoor door externe deeltjes, enz Tinnitus is zeer moeilijk te behandelen, zodat voorzichtigheid geboden te vermijden in de eerste plaats of proberen iets die de symptomen verergeren. Belangrijke symptomen kunnen zwakte of gevoelloosheid aan de ene kant van het gezicht, verlies van coördinatie, en sissen, zoemen, brullende geluid in de oren. Tinnitus kunnen blijven voor meer dan een week. Als niet op tijd behandeld, de symptomen worden zo ernstig dat leiden tot gehoorverlies. Hier zijn een aantal beproefde huismiddeltjes om zich te ontdoen van tinnitus.

Home remedies voor Tinnitus

1. Skull Thumping Trick

Bedek je oren met je handpalmen op zo'n manier dat je vingers naar achteren wijzen, het ondersteunen van je schedel.

Uw middelste vingers moeten elkaar raken.

Maak je wijsvingers rusten op je middelvingers.

Flip je wijsvingers op de achterkant van de schedel (naar beneden uit uw midden vingers), zodat het produceert bonzen of het verslaan van lawaai.

Herhaal deze motie 40-50 keren totdat u vindt dat rinkelen is afgenomen.

2. Apple Cider Vinegar

Meng 2 eetlepels appelazijn en 1 eetlepel honing in een glas water. Drink deze oplossing 2-3 keer per dag, totdat je voelt opluchting in beltoon sensatie van de oren.

3. Knoflook

Plet twee teentjes knoflook en verwarm ze met sesamolie. Zeef dit mengsel en zet 2-3 druppels van deze olie in elk oor. Het moet dagelijks worden gedaan voordat het naar bed gaan, voor een week.

4. Uien

Rasp wat uien en halen hun sap. Verwarm het voor 30 seconden en laat ze afkoelen. Doe 2-3 druppels van dit sap in elk oor. Laat het gedurende 5 minuten en dan draai je hoofd zijwaarts af te voeren van de extra sap. Het moet dagelijks worden herhaald voor een week.

5. Ginger

Bereid gember thee door inweken 1½ eetlepel vers geraspte gember in een kop kokend water gedurende 10 minuten. Zeef het mengsel en voeg een beetje honing aan. Sip deze thee 2-3 keer per dag gedurende enkele dagen om de symptomen van tinnitus verlichten.

Als alternatief, kauwen sommige stukken van ruwe gember om zich te ontdoen van de pijn in de oren.

6. Zoutoplossing

Meng 1 eetlepel zout en 1 eetlepel van glycerine in 2 kopjes warm water. Vul het in een neusspray fles en giet het in elk neusgat. Deze oplossing moet 2-3 maal per dag worden herhaald, totdat de neusholte is verholpen.

7. Pumpkin

Pompoen vervult een tekort aan vitamine A in het lichaam die essentieel is voor het goed functioneren van de cochlea (binnenoor) en behandelt de transmissie en ontvangst van geluiden.

8. Mosterd Olie

Iets te warmen wat mosterd olie en doe er een paar druppels in je oor. Laten we het daar te zitten voor 10 minuten en dan kantel je hoofd opzij, zodat de overtollige olie komt uit het oor. Herhaal dit eenmaal daags, gedurende een week.

9. Pineapple

Omvatten ananas in uw dieet omdat het helpt verminderen ontstekingen in het lichaam door de aanwezigheid van een enzym bekend als bromelaïne. Het kan ook worden genomen in de vorm van sap.

10. gedroogde vruchten

Munch gedroogde vruchten zoals rozijnen, datum en abrikozen de bloedstroom in de omgeving van de oren verhogen en aldus zal ontsteking en pijn. Het zal verlichten het ongemak geleid als gevolg van tinnitus.

11. Sesame Oil

Kalmerende en verzachtende eigenschappen van sesamolie geven snel verlichting van de symptomen die gepaard gaan met de sesamolie. Je hoeft alleen maar op te warmen 5-10 druppels sesamolie. Ga liggen en giet de olie, één voor één in elk oor, met een voorsprong van 5-6 minuten. Terwijl je dit doet, haal diep adem.

12. Foot Bath

Eerste geniet je voeten in warm water en daarna in koud water. Dit alternatief voetenbad zal het luiden te minimaliseren, sissend of zoemend geluid in de oren.

13. Fenegriek Seed Tea

Crush enkele fenegriek zaden (1 theelepel) in een kopje gekookt water, nu verwarmen deze mix op sudderen voor 6-7 minuten. Drink het dagelijks twee keer voor minimaal 10 dagen in een rij, aan tinnitus te verlichten. Geen melk niet toe te voegen aan deze thee.

NB - Het verwachten van vrouwen mogen niet deze remedie te gebruiken.

14. Kokosolie

Iets warm de kokosolie. Zet het in elk oor te verminderen rinkelen en levendig.

15. Castor Oil

Giet een paar druppels ricinusolie in je oren en steek ze met een wattenstaafje. Dit proces moet dagelijks worden gedaan om hulp te krijgen van de beltonen en de pijn in de oren.

16. Acupunctuur

Tinnitus kan effectief worden behandeld met behulp van acupressuur. Acupressuur punten voor tinnitus kan worden gevonden in alle delen van je lichaam, zoals hoofd, voeten, buik, pols, rug, etc. Raadpleeg uw arts voor acupressuur punten om hulp te krijgen van de pijn.

Herbal remedies voor Tinnitus

17. Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba heeft een anti-bacteriële en schimmelwerende eigenschappen die allerlei infecties te behandelen en verbetering van de bloedcirculatie in de oren; dus beltoon sensatie verminderen. Neem ongeveer 120-240 mg Ginkgo biloba extract, 3-4 keer per dag.

NB - Deze oplossing wordt niet aanbevolen voor kinderen.

18. Basil

Grind enkele blaadjes basilicum in een blender. Zeef het sap. Warm dit sap een beetje en gebruik een pipet om een paar druppels in je oor te zetten. Het moet tweemaal daags worden gedaan voor 3-4 dagen.

19. Kamille, kaneel, en smeerwortel

Meng kamille, kaneel en smeerwortel, en het mengsel opslaan in de lucht / waterdichte container. Steep dit mengsel (1 theelepel) in warm water (1 kopje) gedurende ten minste 10-15 minuten. Zeef en drink het driemaal per dag om zich te ontdoen van tinnitus.

20. Groene Thee

Kook 1 eetlepel van groene thee in een kopje water en steile het voor 15 minuten. Zeef de thee en drink het 2-3 keer per dag. Deze thee is rijk aan antioxidanten; derhalve voorkomen oorsuizen.

21. Mistletoe Tea

Voeg 3 eetlepels van de maretak in 3 kopjes water. Steile het. Zeef het mengsel en drink het in de ochtend. Drink deze thee drie keer per dag om hulp te krijgen van het probleem van de tinnitus.

22. Oregano

Oregano heeft een anti-inflammatoire, antibacteriële en antivirale eigenschappen. Kook ongeveer 1 eetlepel gedroogde oregano in 100 ml water gedurende 10-15 minuten. Neem dit mengsel een keer per dag om de pijn te verzachten resulteerde als gevolg van tinnitus.

23. Zaden van de Zonnebloem

Consumeer zonnebloempitten rechtstreeks of maak een thee en drink het 1-2 keer per dag oorpijn te verlichten

24. Passion Flower

Meng 1 eetlepel gedroogde passiebloem in een kopje water en steile het voor 15 minuten. Zeef dit mengsel. Sip deze thee voordat je naar bed om zich te ontdoen van de pijn in de oren.

25. Weegbree

Crush enkele weegbree bladeren. Meng 2 eetlepels van het in een kopje water. Drink het driemaal per dag gedurende acht weken om de resultaten te zien. Of anders, gebruik dan de weegbree water om het probleem op te lossen. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een katoenen bal in het water en zet het in de getroffen oor. Gooi de katoen na 5-6 minuten.

26. Wolfberry

Dit kruid bevat veel antioxidanten die de bloedtoevoer naar de oren te herstellen; dus helpen bij de behandeling van tinnitus effectief.

27. Essentiële oliën

Mix 15 druppels elk van lavendel essentiële olie, jeneverbes etherische olie, cipres etherische olie, 5 druppels Helichrysum etherische olie en 30 druppels van de carrière van olie (zoals kokosolie, amandelolie, jojoba-olie of castor olie). Bewaar het in een donkere fles op een donkere plaats. Massage deze olie met been achter het oor, op de oorlel, en op de hals.

Of anders, kunt u deze essentiële oliën afzonderlijk te gebruiken. Dompel een katoenen bal in een van uw favoriete essentiële oliën. Plaats deze in het getroffen oor en houdt het 's nachts. In de ochtend, verwijder de katoenen bal en reinigen van het oor.

NB - niet direct gebruik maken van etherische oliën op de oren.

do's

Vermijd het eten van vet omdat het de cholesterol verhoogt en verbetert het probleem van oorsuizen. Vervang de verzadigde vetten in uw dieet met onverzadigde vetten zoals omega-6, linolzuur, etc.

Om de druk en pijn in de oren te verlichten, gebruik maken van warm kompres of verwarming pad.

Verminder uw stress door meditatie, lichaamsbeweging en massage therapie.

Verminder zoutinname als het de bloedsomloop verminderen en kunnen leiden tot hoge bloeddruk

Verbeter uw levensstijl, hebben een goede slaap en gezonde voeding en regelmatig sporten om uw immuunsysteem te stimuleren en de bestrijding van infecties en ziekten.

Als u geen harde geluiden kunnen voorkomen, dragen beschermende oordopjes en oorbeschermers.

Maak gebruik van stereo hoofdtelefoon met zorg.

Doorschakelen uw aandacht op andere zaken, als de pijn in de oren toeneemt.

don'ts

Vermijd het eten van voedingsmiddelen, zoals avocado, chocolade, melk, kaas, rijpe banaan, sojabonen en citrusvruchten zoals ze allergie veroorzaken en kan het probleem van de tinnitus verergeren.

weg te houden van stimulerende middelen, zoals thee, koffie, alcohol en sigaretten, omdat ze verwijden de bloedvaten door het verhogen van de druk op hen, waardoor het probleem van een piep in de oren stimuleren.

Beperk het gebruik van aspirine en andere pijnstillers acetylsalicylzuur bevatten.

Ontwijk plaatsen die schade kunnen toebrengen aan cochleae, zoals zwembad, bouwplaatsen, zwaar verkeer, vliegtuigen, geweerschoten, vuurwerk en schijven.

20 februari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

Bron afbeelding: /wp-content/uploads/2014/04/shutterstock_24666676.jpg

Tinnitus of hyperacusis wordt gekenmerkt door constante onaangenaam en onderbroken geluid in de oren. Ze kunnen slapen en concentratie van de patiënt pijn te doen. Een van de mogelijke redenen voor deze kwaal is defect in auditieve systeem, zoals drukverschillen en letsels in holten van binnenoor en zenuwuiteinden, nerveuze verstoring van de wervelkolom of kaak, de bloedsomloop of inflammatoire spanning van de spieren, kaak en tanden onbalans, veroudering-gerelateerde beschadiging gehoorzenuw onbalans van cervicale wervels, aanval binnenoor door externe deeltjes, enz Tinnitus is zeer moeilijk te behandelen, zodat voorzichtigheid geboden te vermijden in de eerste plaats of proberen iets die de symptomen verergeren. Belangrijke symptomen kunnen zwakte of gevoelloosheid aan de ene kant van het gezicht, verlies van coördinatie, en sissen, zoemen, brullende geluid in de oren. Tinnitus kunnen blijven voor meer dan een week. Als niet op tijd behandeld, de symptomen worden zo ernstig dat leiden tot gehoorverlies. Hier zijn een aantal beproefde huismiddeltjes om zich te ontdoen van tinnitus.

Home remedies voor Tinnitus

1. Skull Thumping Trick

Bedek je oren met je handpalmen op zo'n manier dat je vingers naar achteren wijzen, het ondersteunen van je schedel.

Uw middelste vingers moeten elkaar raken.

Maak je wijsvingers rusten op je middelvingers.

Flip je wijsvingers op de achterkant van de schedel (naar beneden uit uw midden vingers), zodat het produceert bonzen of het verslaan van lawaai.

Herhaal deze motie 40-50 keren totdat u vindt dat rinkelen is afgenomen.

2. Apple Cider Vinegar

Meng 2 eetlepels appelazijn en 1 eetlepel honing in een glas water. Drink deze oplossing 2-3 keer per dag, totdat je voelt opluchting in beltoon sensatie van de oren.

3. Knoflook

Plet twee teentjes knoflook en verwarm ze met sesamolie. Zeef dit mengsel en zet 2-3 druppels van deze olie in elk oor. Het moet dagelijks worden gedaan voordat het naar bed gaan, voor een week.

4. Uien

Rasp wat uien en halen hun sap. Verwarm het voor 30 seconden en laat ze afkoelen. Doe 2-3 druppels van dit sap in elk oor. Laat het gedurende 5 minuten en dan draai je hoofd zijwaarts af te voeren van de extra sap. Het moet dagelijks worden herhaald voor een week.

5. Ginger

Bereid gember thee door inweken 1½ eetlepel vers geraspte gember in een kop kokend water gedurende 10 minuten. Zeef het mengsel en voeg een beetje honing aan. Sip deze thee 2-3 keer per dag gedurende enkele dagen om de symptomen van tinnitus verlichten.

Als alternatief, kauwen sommige stukken van ruwe gember om zich te ontdoen van de pijn in de oren.

6. Zoutoplossing

Meng 1 eetlepel zout en 1 eetlepel van glycerine in 2 kopjes warm water. Vul het in een neusspray fles en giet het in elk neusgat. Deze oplossing moet 2-3 maal per dag worden herhaald, totdat de neusholte is verholpen.

7. Pumpkin

Pompoen vervult een tekort aan vitamine A in het lichaam die essentieel is voor het goed functioneren van de cochlea (binnenoor) en behandelt de transmissie en ontvangst van geluiden.

8. Mosterd Olie

Iets te warmen wat mosterd olie en doe er een paar druppels in je oor. Laten we het daar te zitten voor 10 minuten en dan kantel je hoofd opzij, zodat de overtollige olie komt uit het oor. Herhaal dit eenmaal daags, gedurende een week.

9. Pineapple

Omvatten ananas in uw dieet omdat het helpt verminderen ontstekingen in het lichaam door de aanwezigheid van een enzym bekend als bromelaïne. Het kan ook worden genomen in de vorm van sap.

10. gedroogde vruchten

Munch gedroogde vruchten zoals rozijnen, datum en abrikozen de bloedstroom in de omgeving van de oren verhogen en aldus zal ontsteking en pijn. Het zal verlichten het ongemak geleid als gevolg van tinnitus.

11. Sesame Oil

Kalmerende en verzachtende eigenschappen van sesamolie geven snel verlichting van de symptomen die gepaard gaan met de sesamolie. Je hoeft alleen maar op te warmen 5-10 druppels sesamolie. Ga liggen en giet de olie, één voor één in elk oor, met een voorsprong van 5-6 minuten. Terwijl je dit doet, haal diep adem.

12. Foot Bath

Eerste geniet je voeten in warm water en daarna in koud water. Dit alternatief voetenbad zal het luiden te minimaliseren, sissend of zoemend geluid in de oren.

13. Fenegriek Seed Tea

Crush enkele fenegriek zaden (1 theelepel) in een kopje gekookt water, nu verwarmen deze mix op sudderen voor 6-7 minuten. Drink het dagelijks twee keer voor minimaal 10 dagen in een rij, aan tinnitus te verlichten. Geen melk niet toe te voegen aan deze thee.

NB - Het verwachten van vrouwen mogen niet deze remedie te gebruiken.

14. Kokosolie

Iets warm de kokosolie. Zet het in elk oor te verminderen rinkelen en levendig.

15. Castor Oil

Giet een paar druppels ricinusolie in je oren en steek ze met een wattenstaafje. Dit proces moet dagelijks worden gedaan om hulp te krijgen van de beltonen en de pijn in de oren.

16. Acupunctuur

Tinnitus kan effectief worden behandeld met behulp van acupressuur. Acupressuur punten voor tinnitus kan worden gevonden in alle delen van je lichaam, zoals hoofd, voeten, buik, pols, rug, etc. Raadpleeg uw arts voor acupressuur punten om hulp te krijgen van de pijn.

Herbal remedies voor Tinnitus

17. Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba heeft een anti-bacteriële en schimmelwerende eigenschappen die allerlei infecties te behandelen en verbetering van de bloedcirculatie in de oren; dus beltoon sensatie verminderen. Neem ongeveer 120-240 mg Ginkgo biloba extract, 3-4 keer per dag.

NB - Deze oplossing wordt niet aanbevolen voor kinderen.

18. Basil

Grind enkele blaadjes basilicum in een blender. Zeef het sap. Warm dit sap een beetje en gebruik een pipet om een paar druppels in je oor te zetten. Het moet tweemaal daags worden gedaan voor 3-4 dagen.

19. Kamille, kaneel, en smeerwortel

Meng kamille, kaneel en smeerwortel, en het mengsel opslaan in de lucht / waterdichte container. Steep dit mengsel (1 theelepel) in warm water (1 kopje) gedurende ten minste 10-15 minuten. Zeef en drink het driemaal per dag om zich te ontdoen van tinnitus.

20. Groene Thee

Kook 1 eetlepel van groene thee in een kopje water en steile het voor 15 minuten. Zeef de thee en drink het 2-3 keer per dag. Deze thee is rijk aan antioxidanten; derhalve voorkomen oorsuizen.

21. Mistletoe Tea

Voeg 3 eetlepels van de maretak in 3 kopjes water. Steile het. Zeef het mengsel en drink het in de ochtend. Drink deze thee drie keer per dag om hulp te krijgen van het probleem van de tinnitus.

22. Oregano

Oregano heeft een anti-inflammatoire, antibacteriële en antivirale eigenschappen. Kook ongeveer 1 eetlepel gedroogde oregano in 100 ml water gedurende 10-15 minuten. Neem dit mengsel een keer per dag om de pijn te verzachten resulteerde als gevolg van tinnitus.

23. Zaden van de Zonnebloem

Consumeer zonnebloempitten rechtstreeks of maak een thee en drink het 1-2 keer per dag oorpijn te verlichten

24. Passion Flower

Meng 1 eetlepel gedroogde passiebloem in een kopje water en steile het voor 15 minuten. Zeef dit mengsel. Sip deze thee voordat je naar bed om zich te ontdoen van de pijn in de oren.

25. Weegbree

Crush enkele weegbree bladeren. Meng 2 eetlepels van het in een kopje water. Drink het driemaal per dag gedurende acht weken om de resultaten te zien. Of anders, gebruik dan de weegbree water om het probleem op te lossen. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een katoenen bal in het water en zet het in de getroffen oor. Gooi de katoen na 5-6 minuten.

26. Wolfberry

Dit kruid bevat veel antioxidanten die de bloedtoevoer naar de oren te herstellen; dus helpen bij de behandeling van tinnitus effectief.

27. Essentiële oliën

Mix 15 druppels elk van lavendel essentiële olie, jeneverbes etherische olie, cipres etherische olie, 5 druppels Helichrysum etherische olie en 30 druppels van de carrière van olie (zoals kokosolie, amandelolie, jojoba-olie of castor olie). Bewaar het in een donkere fles op een donkere plaats. Massage deze olie met been achter het oor, op de oorlel, en op de hals.

Of anders, kunt u deze essentiële oliën afzonderlijk te gebruiken. Dompel een katoenen bal in een van uw favoriete essentiële oliën. Plaats deze in het getroffen oor en houdt het 's nachts. In de ochtend, verwijder de katoenen bal en reinigen van het oor.

NB - niet direct gebruik maken van etherische oliën op de oren.

do's

Vermijd het eten van vet omdat het de cholesterol verhoogt en verbetert het probleem van oorsuizen. Vervang de verzadigde vetten in uw dieet met onverzadigde vetten zoals omega-6, linolzuur, etc.

Om de druk en pijn in de oren te verlichten, gebruik maken van warm kompres of verwarming pad.

Verminder uw stress door meditatie, lichaamsbeweging en massage therapie.

Verminder zoutinname als het de bloedsomloop verminderen en kunnen leiden tot hoge bloeddruk

Verbeter uw levensstijl, hebben een goede slaap en gezonde voeding en regelmatig sporten om uw immuunsysteem te stimuleren en de bestrijding van infecties en ziekten.

Als u geen harde geluiden kunnen voorkomen, dragen beschermende oordopjes en oorbeschermers.

Maak gebruik van stereo hoofdtelefoon met zorg.

Doorschakelen uw aandacht op andere zaken, als de pijn in de oren toeneemt.

don'ts

Vermijd het eten van voedingsmiddelen, zoals avocado, chocolade, melk, kaas, rijpe banaan, sojabonen en citrusvruchten zoals ze allergie veroorzaken en kan het probleem van de tinnitus verergeren.

weg te houden van stimulerende middelen, zoals thee, koffie, alcohol en sigaretten, omdat ze verwijden de bloedvaten door het verhogen van de druk op hen, waardoor het probleem van een piep in de oren stimuleren.

Beperk het gebruik van aspirine en andere pijnstillers acetylsalicylzuur bevatten.

Ontwijk plaatsen die schade kunnen toebrengen aan cochleae, zoals zwembad, bouwplaatsen, zwaar verkeer, vliegtuigen, geweerschoten, vuurwerk en schijven.

20 februari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment