Tuesday, February 9, 2016

23 Ultimate Home Remedies om zich te ontdoen van Stink Bugs

Halyomorpha Halys, ook wel bekend als bruine Marmorated stinken bugs, hebben een grote hoofdpijn voor huiseigenaren worden. Deze plagen zijn een halve inch lang met een volwassene stink bug groeit 1,7 cm lang, en hebben een vorm die een schild lijkt. Stink bugs meestal verschijnen tijdens het voorjaar seizoen, maar gezien het hele jaar door in vele delen van de wereld. Ze voeden zich met fruit, zoals appels, moerbeien, perziken en citrusvruchten; terwijl in de open lucht, kan je ze vinden op het gebied van sojabonen, maïs en andere sierplanten. Hoewel ze niet schadelijk voor de mens, maar geven een onaangename vleug wanneer geperst. De meesten van u zou zeker willen weten hoe zich te ontdoen van stinken bugs voordat ze blijken te zijn een ergernis voor u. Hier zijn een aantal huismiddeltjes die zal, zeker, u helpen bij uw stinken bug controle "missie. Laten we eens kijken.

Home remedies voor Stink Bugs

1. Sluit de Access Points

Als je veel bugs invoeren van uw huis te vinden, het eerste wat je hoeft te doen is te vinden hun plaats van binnenkomst. Meestal komen ze door middel van scheuren of gaten in de buurt van ramen, afzuigventilatoren, hanglampen, en vanaf de achterzijde van de plinten. Vul deze gaten met behulp van een lijm, zodat er geen insecten meer in kunnen kruipen.

2. Vang de Bugs

Nadat de invoer punten zijn verzegeld, is de volgende stap stinken bug controle. Om de stank bugs die je ziet in het huis te verwijderen, af te halen met behulp van een papieren handdoek of een plastic zak en spoel ze in de afvoer of in de winter, gewoon gooi ze naar buiten en ze zullen bevriezen.

Opmerking: Wees zeer voorzichtig niet te knijpen, of anders, het zal slaakte een schadelijke geur.

3. Zeepwater

Dit is een ideale oplossing, als je bugs op uw gordijnen en muren. Vul een emmer met water en voeg wat waspoeder (best een te gebruiken met een mooie geur) aan. Nu, plaats de emmer onder de bug en eenvoudig klop hem in het water met behulp van een oude tandenborstel. Giet het water buiten.

4. Vacuüm de Bugs

Degenen die niet wensen om de bugs te raken met hun handen kunnen gewoon gebruik maken van een stofzuiger om zich te ontdoen van hen. U moet echter de vacuümzak te veranderen en gooi het dan onmiddellijk af, zodat de stank niet in de stofzuiger blijft staan.

5. Insecticide

Spuit het insecticide rechtstreeks op de bug. Zodra indien stopt met bewegen, vegen het op een stof pan en spoel het weg. Hoewel zeer effectief, kan de insecticide bijwerkingen aan de mensen in het huis vooral kinderen die lijden aan astma, evenals huisdieren veroorzaken.

6. Goede kwaliteit Screens

Gedurende de zomer wanneer u wilt laten wat lucht, investeren in goede kwaliteit schermen om de bugs en muggen uit je huis te houden. De schermen moeten goed worden gemonteerd, zodat de insecten niet naar binnen kan komen.

7. zich te ontdoen van de eieren

Deze insecten leggen eieren op groene bladeren in het voorjaar, wanneer de temperatuur warm. Zich te ontdoen van deze eieren onmiddellijk je ze herkennen. Zoals eerder vermeld, kunt u de eieren te gooien in een sopje. Een andere methode is om trim van de bomen of planten die zijn besmet met stinken bugs.

8. Gele vangplaten

Investeer in stink bug val om zich te ontdoen van deze overlast te krijgen. Deze bugs worden aangetrokken tot gele kleur. Gewoon, plaatst geel gekleurde vangplaten op palen in de tuin. De bugs zal vliegen op de vallen en vast komen te zitten op hen.

Let op: Mensen die houden van madeliefjes en zonnebloemen moet ervoor zorgen om ze weg te planten van het huis, omdat ze zijn er zeker van te zinken bugs en andere bestuivers zoals bijen aan te trekken.

9. Nicotine

Dit is een goede manier om het gebruik van uw verscheurde sigaretten te maken. Warm 4 liter water en genieten van de sigaretten in het water voor bepaalde tijd. Zodra het water zwart wordt, zeef het en voeg 2 eetlepels afwasmiddel aan. Giet de oplossing in een spuitfles en spuit direct op de stank bug.

Opmerking: Draag altijd handschoenen, bij de behandeling van nicotine.

10. Hairspray

Strooi er wat haarlak direct op de bug te verlammen. Als het eenmaal is geïmmobiliseerd, gewoon pak het op met een plastic zak, en spoel het naar beneden.

11. Wart Remover

Spray enkele wrat remover op de bug; het zal de stank bug te bevriezen, zodat u gemakkelijk kan beschikken het af.

12. Alcohol

Vul een pot halverwege met alcohol en houd hem onder de bug. Laat de bug in de pot. U kunt ook gebruik maken van bleekwater of ammoniak in plaats van alcohol.

13. vochtige handdoek

Dompel een handdoek in water en verwijder het overtollige water. Nu hangen de vochtige handdoek in de tuin. In de ochtend, zult u het vol stinken bugs te vinden. Leg de handdoek in een sopje en giet het water in de afvoer.

14. diatomeeënaarde

Hoe om te doden steken bugs op een natuurlijke manier? Nou, het is heel gemakkelijk. Strooi er wat diatomeeënaarde (DE) poeder op de plaatsen aangetast door de stank bugs. Dit poeder trekt lipiden uit de chitine-muren van exoskelet bug's, waardoor het te wijten aan sterven aan uitdroging.

15. Hot Peppers

Hete pepers dood de stinken bugs, wanneer gespoten op hen. Maak een hete peper oplossing door verdunning van de paprika's in het water. Spuit deze oplossing op de stinken bug, zal het de buitenkant van de bug te verbranden en onmiddellijk doden.

16. Knoflook

Knoflook heeft een sterke geur en weg kan stinken bugs, en vele andere insecten drijven. Om een oplossing te maken, meng vier eetlepels droge knoflookpoeder in twee kopjes water. Giet de oplossing in een spuitfles en spuit het in de tuin, bij de ingang van uw huis en andere plaatsen waar de bugs kan komen. Herhaal opnieuw na elke drie dagen, totdat de insecten verdwijnen.

17. Aardolie

Spray aardolie op de bugs om ze te doden ter plaatse.

18. ontsmettingsalcohol

Meng 1 deel alcohol met 2 delen water. Spuit deze oplossing op de bugs om ze te verdrijven uit het huis.

Kruidengeneesmiddelen voor Stink Bugs

19. Indian Lilac Oil

Meng 2 eetlepels van de Indiase lila olie met 100 ml water en spuit het mengsel op je raam panelen, planten in de tuin en elke andere plaats waar u de bugs kunnen vinden. Doe dit voor een week voor betere resultaten.

20. Mint

Om een oplossing te maken, meng 2 theelepels vers gemalen muntblaadjes of 10 druppels vloeistof munt in 2 kopjes water. Spuit de oplossing in alle plaatsen, waar u stinken bugs kunnen vinden.

21. Catnip

Catnips hebben een zeer sterke geur en de insecten weg te houden van uw tuin en huis. Je kan ofwel groeien catnips in uw bloem bed, of koop wat kattenkruid poeder uit uw lokale supermarkt en strooi het allemaal rond uw tuin.

22. Essentiële oliën

Verdunnen uw favoriete essentiële olie met water, en spuit op de bugs. De sterke geur van deze oliën fungeren als een goed middel, en daarom houden bugs weg van huis.

23. Pyrethrum Daisy

Droog sommige pyrethrum daisy bloem en plet ze tot een poeder. Voeg een kopje water en enkele druppels milde vloeibare zeep aan. Vul het in een luchtdichte spuitfles. Spuit het op de planten elke ochtend om hen te beschermen tegen de stinkende bugs.

do's

Houd de struiken en onkruid in uw tuin in orde gemaakt, zodat de insecten geen ruimte krijgen om hun eieren te leggen.

Schakel alle lichten 's nachts, als de insecten worden aangetrokken door het licht.

Houd je huis schoon en stofvrij.

don'ts

Niet spuiten of insecticiden toe te passen in het huis, omdat het de insecten kunnen doden en zal een slechte geur in het huis te verlaten.

Sta niet toe dat vocht opbouwen in of in de buurt van uw huis. Controleer op verstopte afvoeren en gelekt doorgesluisd van tijd tot tijd.

Als geen van de bovenstaande stinken bugs remedies werken, moet u een professionele ongediertebestrijder, die kunnen helpen om uw huis bugs-free bellen.

2 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment