Wednesday, February 17, 2016

31 Effectieve Home Remedies To Weight Gain

Tegenwoordig zijn de meeste van de mensen die lijden aan obesitas en vervolgens sloeg sportschool om extra vet te werpen. Integendeel, sommige mensen streven ernaar om op gewicht. Slanke figuur is een miljoen dollar droom voor de voormalige onder het genot van een magere verschijning exasperates het laatste stuk.

In dit artikel zijn de ellende van ondergewicht besproken. Wanneer de werkelijke lichaamsgewicht 10 tot 20 procent lager dan het ideale lichaamsgewicht, zal die persoon ondergewicht worden beschouwd. Enkele veel voorkomende oorzaken van ondergewicht zijn emotionele stress, het overslaan van maaltijden, genetische factoren, gebrek aan slaap, overmatige lichamelijke activiteit, het vasten, zwakke spijsvertering, ondervoeding, tuberculose, kanker, diabetes, hyperthyreoïdie, hormonale onevenwichtigheden, of anorexia. Trouwens, slechte eetlust, zwakte en vermoeidheid zijn andere symptomen van voortdurende gewichtsverlies. Zetten op gewicht is niet zo groot probleem als je denkt dat het is. Het kan met enige veranderingen in het dieet. Lees verder om de krachtdadige home remedies hieronder om gewicht te winnen kennen.

Home Remedies tot gewichtstoename

1. Amandelmelk

Twee glazen melk bevat ongeveer 14 gram eiwit, terwijl de meervoudig onverzadigde vetten in amandelen toe te voegen die extra calorieën wanneer opgenomen in de dagelijkse voeding. Crush een handvol amandelen en voeg deze toe aan de kokende melk. Sudderen het voor vijf minuten. U kunt het zoeten met een theelepel suiker. Dan giet het in een glas en drink het langzaam. Om het doeltreffender te maken, kan je in data en gedroogde vijgen in de kokende melk. Drink het tweemaal daags gedurende twee maanden.

2. Bananen

Bananen zijn direct energie boosters zoals ze zijn verpakt met voldoende calorieën. Daarom moet je ze consumeren om op gewicht. Eet een banaan in uw ontbijt, gevolgd door een glas warme melk.

3. Peanut Butter

Als uw harde probeert op een paar pond te zetten, vervolgens verspreid een lepel van deze heerlijke boter op de toast of een stuk volkoren brood. U kunt ook de voorbereiding van een boterham met pindakaas of toe te voegen aan de milkshake om wat extra calorieën te krijgen.

4. Aardappelen

Geladen met koolhydraten, aardappelen helpt bij gewichtstoename. Regelmatige consumptie in welke vorm voegt extra kilo aan het lichaam. Bijvoorbeeld, gegrild of gebakken aardappelen gebleken om behulpzaam te zijn. U kunt ook een week eten friet tweemaal.

Als alternatief voor te bereiden salade van gekookte aardappel slice en combineer ze met mayonaise, karnemelk, en groenten.

5. Beans

Deze vezels, koolhydraten en eiwit rijk voedsel helpt gewichtstoename. Een grote verscheidenheid aan bonen zijn; bijvoorbeeld, rode bonen, zwarte bonen, sojabonen, lima bonen, bruine bonen en linzen. Eet verse bonen salade of verbruiken bonensoep daags gedurende twee maanden.

6. Mango

Bereid een mango milkshake. Drink het twee keer per dag voor ongeveer 30 dagen. Je zal zeker merken positieve resultaten. Het is een rijke bron van vitaminen en mineralen, maar weinig calorieën. Dus, overweeg dan om een glas melk na het eten van mango.

7. Eieren

Eieren zijn het complete pakket van calorieën, eiwitten, vetten, mineralen en vitaminen die ze maakt een uitstekende voeding voor ondergewicht. Het helpt bij de opbouw spieren en activeert enorm. Het witte deel van een ei kan worden gegeten driemaal per dag. Roerei blanken of omeletten kunnen worden opgenomen in uw dagelijks ontbijt.

8. geklaarde boter en suiker

Neem een gelijke hoeveelheid suiker en geklaarde boter. Meng ze goed eten en 30 minuten voor de maaltijd. U kunt noten toevoegen voor extra smaak. Volg deze remedie voor een maand.

9. Rozijnen en Figuren

Vijgen zitten vol met meervoudig onverzadigde vetten en rozijnen bevatten essentiële vetzuren die zeker nodig calorieën zal toevoegen aan uw dieet. Geniet van zes gedroogde vijgen en dertig gram rozijnen in water. Laat ze 's nachts. Eet ze in twee porties gedurende de dag. Doe dit voor 30 dagen om op gewicht.

10. Regelmatige lichaamsbeweging

Oefenen op een dagelijkse basis zal stimuleren uw stofwisseling en maakt je honger hebt. Hit de sportschool om een uitgebalanceerde gewichtsverdeling te krijgen. Doe cardio-oefeningen en aerobics. Bovendien, fietsen, wandelen, zwemmen en dansen zal ook nuttig blijken te zijn.

11. Yoghurt

Omdat het een rijke bron van eiwitten, yoghurt verhoogt lichaamsgewicht. Heeft u een kom van yoghurt op een dagelijkse basis met enkele toegevoegde suiker een paar pond op te zetten.

12. Vruchtensappen

Onder meer verse vruchtensappen in uw dagelijkse voeding om een paar pond toe te voegen. Zorg ervoor dat bij het kiezen van het sap, zoals calorie rijke vruchten effectiever zal zijn.

13. gezonde oliën

Nemen gezonde oliën in uw dagelijks koken voor een merkbaar verschil in uw gewicht te zien. Oliën vol met omega-3 vetzuren zorgen voor een natuurlijke calorieën die leiden tot gewichtstoename. U kunt koolzaadolie, vis, olijfolie en lijnzaadolie, enz. Gebruiken

14. Pluimvee

Kook gevogelte en vlees in gezonde oliën en eet ze dagelijks om uw lichaamsgewicht te verhogen. Toch kan consumeren gefrituurde vormen van deze voedingsmiddelen schadelijk zijn voor je lichaam.

15. Noodles en Pasta

Beide van deze voedingsmiddelen zijn geladen met veel koolhydraten en vetten die je lichaam vullen met essentiële voedingsstoffen, mineralen en eiwitten. Zo verhoogt de dagelijkse calorieën tellen. Noedels en pasta kan gemakkelijk worden gekookt zonder veel omhaal. U kunt ook magere kip en groenten toe te voegen.

16. Crackers en Bagels

Beide hapjes zijn zeer goed voor gewichtstoename. Crackers en bagels zijn gemaakt van hele tarwe, zemelen en sesam die nodig zijn koolhydraten toe te voegen aan uw dieet. Verspreid honing, jam of pindakaas op hen voor wat extra calorieën.

17. Avocado

Avocado's zijn zeer voedzaam fruit en boordevol calorieën. Het bevat hart gezonde vetten en een goede hoeveelheid vitamine E, foliumzuur en kalium. U kunt onder dit veggie in uw salade, boven het op sneetje brood, of verspreid het op de toast.

18. volkoren brood

Om enkele ponden gemakkelijk te verhogen, onder meer volkoren brood in uw gewichtstoename dieet. Het is gezond en vol calorieën.

19. Natural Granola

Heeft u een kom muesli in uw ontbijt om gewicht te winnen. Geladen met haver, suiker, noten en vetten, dat helpt bij het verhogen van de lichaamsmassa. Om het vol met calorieën, voeg yoghurt, vers fruit en honing in muesli.

20. Custard Apple

Deze crème heerlijke fruit heeft spruitstuk voordelen. Degenen die willen op wat gewicht te zetten moet bevatten vlaappel in hun dieet. Het verhoogt het metabolisme en triggers eetlust. Trouwens, het levert direct energie aan uw lichaam.

21. Ginger

Gember kan elk spijsverteringsstoornissen te behandelen en geneest een maagklachten Daarnaast stimuleert de eetlust zeer effectief en helpt krijgen sommige pond. Rasp een gember tijdens het koken van uw maaltijd of brouwen een kopje gemberthee. U kunt ook de kleine plakjes.

22. Lijnzaad

Aangezien flaxseeds zijn verpakt met veel vet helpt het lichaam energie en opslag vetten in verschillende delen van het lichaam. Derhalve lost het probleem van gewichtsverlies

23. Kaas

Worden verpakt met eiwit, calcium en vetten, kaas helpt verkrijgen gezonde gewichtstoename. Een portie kaas kan genoeg calorieën te geven aan uw lichaam. Het smaakt echt heerlijk. Kies kwark Het hoge kwaliteit eiwit "caseïne", wat tijd kost om te verteren, en dus leidt tot gewichtstoename bevat. Voor snel resultaat, eet het vóór het slapen gaan.

Kruidengeneesmiddelen voor gewichtstoename

24. Asperges

Neem 2-5 gram gemalen asperges. Voeg het toe aan de kokende melk en een lepel geklaarde boter omvatten verder. Drink dit brouwsel tweemaal per dag gedurende twee maanden om merkbare resultaten te zien.

25. Indian ginseng (ashwaganda)

Dit bosrijke oude kruid wordt majorly gebruikt in de Ayurveda en verpakt met een aantal helende eigenschappen. Vul een glas met lauwe melk. Voeg een lepel van geklaarde boter en twee eetlepels van dit kruid in poedervorm. Roer de juiste en drink een keer per dag gedurende 30 dagen.

26. Chen Pi

Dit gedroogde kruiden voorkomt indigestie en abdominale stoornis. Trouwens, het helpt bij het stimuleren van de eetlust; verhoogt de body mass, en verbetert de maag afscheidingen.

27. Dandelion Root

De voedingsstoffen in dit kruid helpen op het lichaamsgewicht te zetten en verbeteren van de eetlust. Om de voordelen te verkrijgen, voor te bereiden een afkooksel in een kopje water en drink het. honing of suiker toe te voegen aan haar bittere smaak te zoeten. Bovendien behandelt ook constipatie, galstenen, dyspepsie en verbetert de spijsvertering.

28. Gentiaan

In de eerste plaats was de gentiaanwortel behoorlijk en snijd het in kleine stukjes. Neem nu een beetje water en kook deze wortels gedurende 20 minuten. Laat de oplossing afkoelen en drink een kopje per dag om de gewenste gewicht te bereiken.

29. Gezegende Thistle

Dit kruid verbetert de spijsvertering en verhoogt uw eetlust. Het heeft een bittere smaak en wordt gebruikt als een tonicum het gewicht gerelateerde onderwerpen behandelen.

30. Kamille Thee

Dit kruid effectief verhoogt uw eetlust en lost het probleem ondergewicht. Brouwen een kopje thee van kamille-extracten en je ziet een merkbaar verschil in uw gewicht.

31. Zoethout

Neem 1-5 gram gedroogde zoethoutwortel en kook ze in water. Hebben het driemaal per: Raadpleeg een arts voor de dosering als dit een negatief effect ook kan beïnvloeden.

do's

Toename van het aantal maaltijden die je hebt elke dag. Intake een calorie en vezelrijke voeding.

De-benadrukken jezelf.

Blijf gehydrateerd.

Eet veel verse groenten en fruit.

Gebruik geen vloeistoffen niet drinken voordat uw maaltijd als het uw eetlust onderdrukt

Heeft een enkele maaltijd over te slaan.

Vermijd het eten van fruit op een lege maag, omdat het leidt tot verlies van lichaamsgewicht.

Niet consumeren verwerkte voedingsmiddelen.

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 34

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

3 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment