Friday, February 12, 2016

24 Effectieve Home Remedies To Get Rid Of Onderarm Geur

Niemand zou ooit graag bezwete oksels met een sterke en slechte geur. Het zal zeer pijnlijk zijn voor u om te gaan op de dag met je geliefde of het bijwonen van een feestje in het huis van je vriend met ondraaglijk stinkende oksels. De inname van cafeïnehoudende dranken, consumptie van bepaalde drugs, het eten van gekruid eten, het dragen van strakke kleding, uitdroging, stress en spanning, alcoholgebruik, slechte voeding, hormonale veranderingen, puberteit, warm weer, inspannende oefeningen, enz., Zijn de redenen die leiden tot deze lastige aandoening. Soms, zelfs na het gebruik van sterke deodorants, vieze geur niet gemakkelijk af te gaan. Deodoranten zijn tijdelijke oplossingen voor dit probleem. Verschillende home remedies zijn beschikbaar om zich te ontdoen van de onderarm geur. Neem een kijkje!

Home Remedies om te gaan met onderarm geur

1. Apple Cider Vinegar (ACV)

Appelazijn wordt beschouwd als een wondermiddel. Het is een van de beste vervangers voor deodorant. De anti-bacteriële eigenschappen vechten tegen de groei van bacteriën. Giet wat appelazijn in een kom. Dompel een katoenen bal in het en veeg je oksels. Hierdoor wordt de pH van de huid te verminderen, waardoor de uitroeiing oksel geur.

Als alternatief, maak een nevel door het vullen van water en appelazijn even in een spuitfles. Of anders, spoel je oksels met ACV tijdens het baden.

2. Baking Soda

Baking soda is een effectieve remedie om onderarm geur te genezen. Meng een eetlepel zuiveringszout met een eetlepel citroensap. Meng goed en toe te passen op de oksels. Laat het rusten voor bepaalde tijd. Afspoelen met schoon water.

Een andere optie is om een kleine hoeveelheid maïzena mengen met zuiveringszout en toepassen onder je armen om overtollig zweet te absorberen.

Of anders, bereiden zuiveringszout pasta door het toevoegen van een beetje water aan. Breng het onder oksels na het douchen. Om aangename geur te krijgen, voeg een paar druppels tea tree olie.

3. Alcohol

Alcohol is een andere nuttige remedie om oksels geur te verwijderen. Om onderarm transpiratiegeur te stoppen, wrijf wat alcohol. Toepassing van alcohol op de huid helpt te sluiten de poriën. Verdampt gemakkelijk en vermindert de geur. U kunt ook wat alcohol toe te voegen in een mok water en gebruik deze om je oksels te spoelen.

4. Waterstofperoxide

Onderarm geur is zeer pijnlijk en moet onmiddellijk worden behandeld om verdere besmetting te voorkomen. Wegkomen met vieze geur van de oksels te doen, waterstofperoxide is een effectief rechtsmiddel. Bereid een oplossing door het toevoegen van een theelepel waterstofperoxide in een beker water. Roer de oplossing goed. Nu, neem een schoon washandje en dompel het in deze oplossing. Breng het onder je armen voor bepaalde tijd. Dit zal helpen de bacteriën te doden, het creëren van geur.

Of anders, kunt u rechtstreeks wrijven waterstofperoxide onder je armen om vieze geur te voorkomen.

5. Lemon

De zure eigenschappen van de citroen helpen doden geur creëren van bacteriën. Citroen is ook bekend voor het veranderen van de pH van de huid. Snijd een citroen en wrijf het zachtjes op uw oksels.

Of anders, knijp wat sap 1-2 verse citroenen. Breng het direct onder je armen om stank en duisternis te verwijderen.

Als alternatief, giet er wat citroensap op een schone handdoek en wrijf het zachtjes op uw oksels na het nemen van een bad.

Voeg wat citroensap in een kopje water. Gebruik het als een natuurlijke spray of deodorant onder je armen.

6. Raap Juice

Rasp een raap. Knijp het sap uit de geraspte raap. Breng dit vers sap onder je armen. Dit zal de geur gedurende maximaal 10 uur te verminderen.

7. Rose Water

Rose water is een zeer rustgevend remedie om onderarm geur te verwijderen. Breng wat rozenwater onder je armen, die het getroffen gebied zal ontsmetten.

U kunt ook een paar druppels rozenwater toe te voegen in je badkuip voor een langdurige frisheid.

8. Radijs

Hoe de behandeling van oksels geur met radijs? extract slechts sap van twee tientallen radijs. Voeg wat glycerine aan. Na goed mengen, vul het in een spuitfles. Bewaar het in de koelkast. Schudden voor gebruik. Het zal fungeren als een natuurlijke deodorant.

9. Crystal Rock

Crystal Rock is ook geschikt voor het verwijderen van onderarm geur. Crystal rock, gemaakt van minerale zouten, effectief blokkeert de zweetklieren. Het fungeert als een natuurlijke anti-transpirant. Gebruik het als een deodorant onder je armen om de hoeveelheid zweet verminderen.

10. tomatenpulp

Uittreksel pulp uit een tomaat en toe te passen direct op je oksels. Laat het gedurende 15 minuten. Schoon te maken en de ervaring van de na-effecten. Om effectieve resultaten te krijgen, oefen deze remedie voor een paar weken.

11. Aluin

Aluin kan ook worden gebruikt als een natuurlijke deodorant. Giet wat water op een stuk aluin. Wrijf het zachtjes op uw oksels voor bepaalde tijd. Het droog te krijgen door zelf.

Let op: Gebruik alleen botte kant van het stuk aluin te wrijven op de oksels.

12. babypoeder

De milde geur van babypoeder helpt bij het elimineren onderarm geur. Breng wat babypoeder onder je oksels om de slechte geur te verminderen.

13. sandelhoutpoeder

Sandelhoutpoeder staat bekend om haar kalmerende aroma. Het is nuttig bij het verwijderen van fout onderarm geur. Maak een pasta door het toevoegen van voldoende water in sommige sandelhout poeder. Meng het goed en toe te passen op uw oksels. Laat het totdat het wordt gedroogd. Wassen met schoon water.

U kunt ook voorbereiden een mengsel door het toevoegen van witte azijn met wat sandelhout poeder of olie. Na het nemen van een bad, Breng dit mengsel op je oksels. Het mengsel fungeert als een natuurlijke deodorant.

Kruidengeneesmiddelen voor onderarm geur

14. Herbal Mixture

Om een kruidenmengsel voor te bereiden, moet u toverhazelaar bladeren, eikenschors, tormentil wortel, eucalyptus bladeren, en walnoot bladeren. Meng alle ingrediënten en zet 5 eetlepels van het mengsel in 2 liter water. Laat het mengsel koken gedurende vijf minuten. Wanneer het mengsel afkoelt, voeg 1 liter water aan het en een bad nemen met het aan stinkende voeten en oksels te overwinnen.

15. Walnut Bladeren

Walnut bladeren zijn ook effectief in het verminderen onderarm geur. U bent verplicht om een pasta te maken door het breken van de bladeren van de grond walnoot en eucalyptus. Breng deze gladde pasta onder je armen.

16. Sla

Sla is een van de uitstekende kruidengeneesmiddelen voor het voorkomen oksels geur. Crush enkele blaadjes sla om het sap te extraheren. Wrijf het direct op je oksels. Voor het beste resultaat, toe te passen na het nemen van een bad. U kunt de sla sap in de koelkast bewaren.

17. Rosemary

Omdat een anti-bacterieel kruid rozemarijn is behulpzaam bij het verwijderen van de onderarm geur. Breng wat rozemarijn olie rechtstreeks op uw oksels. Als alternatief, zet 8-10 druppels rozemarijn olie in een kopje water. Roer goed en breng het onder je armen om de effectieve resultaten te krijgen.

18. peterselie

De anti-geur eigenschappen van peterselie helpen verwijderen oksels geur. Hak wat verse peterselie bladeren. Voeg een theelepel gehakte peterselie aan een kop kokend water gedurende vijf minuten. Zeef het en laat het afkoelen natuurlijk. Drink deze oplossing. U kunt ook gewoon kauwen wat verse peterselie of groene bladgroente om de geur te neutraliseren.

19. lavendelolie

Lavendelolie is een essentiële olie gebruikt voor verschillende huidproblemen Het is zeer voordelig in het verwijderen oksels geur. Je hoeft alleen een paar druppels lavendelolie wrijven onder je armen.

U kunt ook de voorbereiding van een spray met natuurlijke lavendelolie. Giet wat water in een spuitfles. Voeg een paar druppels lavendelolie aan. Shake it en spuit het op uw oksels om geur te verwijderen.

NB - Sommige mensen zijn allergisch voor lavendelolie. Daarom testen in het kader van een klein gebied van de oksels alvorens het te gebruiken.

20. Witch Hazel

Toverhazelaar fungeert als een natuurlijke sterilisator. Een van de eenvoudigste manieren om zich te ontdoen van de geur van de oksels met toverhazelaar vegen.

21. Tea Tree Oil

Tea tree olie is zeer effectief tegen oksel geur. De anti-bacteriële eigenschappen afweren van de schadelijke bacteriën. Het enige wat u hoeft te doen is het toevoegen van twee druppels tea tree olie in een kopje water. Vul het in een spuitfles na goed mengen. Gebruik het als een reguliere deodorant geur te voorkomen. U kunt ook tea tree olie toe te passen in je oksels.

22. pepermuntolie

Pepermunt essentiële olie is bekend om te vechten tegen de geur creëren van bacteriën. Om oksels geur te elimineren, neem dan een paar druppels pepermuntolie in je handpalm en wrijf het zachtjes onder je armen.

Als alternatief stelt een nevel door toevoeging van enkele druppels lavendelolie in een kopje water. Vul de oplossing in een spuitfles. Gebruik het als een natuurlijke deodorant.

23. Sage

Sage is een gunstig kruidenmiddel voor de behandeling van oksels geur. Sage werkt actief aan de overactieve zweetklieren in de oksels, aldus voorkomt overmatige zweten Het helpt bij het verwijderen tijdelijk de onderarm geur. Bereid saliethee. Geniet van een katoenen bal erin en wrijf het onder je armen. Na enige tijd, toen het gebied wordt gedroogd, herhaal het proces. Tot slot, spoel het gebied met schoon water. U kunt ook gebruik maken van verdund salie olie of salie tinctuur voor het voorkomen van onderarm geur.

24. tarwegrassap

De chlorofyl aanwezig in tarwegras helpt bij strijd tegen vieze geur. Je hoeft alleen maar een paar tarwegras weken in water en drink de oplossing elke ochtend.

U kunt ook tarwegras sap. In het begin, voeg twee eetlepels van tarwegras sap in ¾ kopje water. Roer het goed en drinken. Na verloop van tijd, de kwantiteit sap.

Let op: Het bezit zeer sterke smaak als gevolg waarvan de persoon misselijk voelen, terwijl het neemt voor de eerste keer.

do's

Drink veel water om uitdroging te voorkomen.

Zorg voor een gezonde en evenwichtige voeding, met inbegrip van groene bladgroenten, fruit en volkoren granen.

Consumeer chlorofyl-rijk voedsel.

Gebruik sterke deodorants om stank te verminderen.

Draag zweet absorberen van kleding gemaakt van natuurlijke vezels.

Verander regelmatig wassen van uw kleren.

Praktijk wat ontspanningsoefeningen.

Scheer je oksels regelmatig.

Solliciteer extra vierge kokosolie op uw oksels.

Solliciteer hand sanitizer onder je armen.

Proberen te blijven in milieu-airconditioning.

don'ts

Vermijd bepaalde voedingsmiddelen, zoals knoflook, peper, vis, ui, rood vlees, enz.

Drink geen cafeïnehoudende dranken en alcohol.

Zich te onthouden van stress.

Het is echt moeilijk om een lichaamsgeur speciaal hebben in de oksel mijn vriend me altijd om te vragen hoe je onderarm geur veroorzaken voorkomen dat ze nog doe en toen ik deze las ik vertel haar hoe, maar ik weet niet of het behulpzame

Het spijt me voor verkeerde grammatica het is gewoon Engels is mijn voort taal.

22 mei, 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment