Friday, February 19, 2016

20 Easy Home Remedies To Get Rid Of Kennelhoest

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2013/12 /

Kennelhoest (ook bekend als Bordetella) is een infectie van de bovenste luchtwegen die kan duren 10-20 dagen. Het is gemakkelijk te genezen thuis. De belangrijkste symptomen van kennelhoest zijn intermitterende hoesten, die in het eten van voedsel, tranende ogen en neus verhoogt 's nachts, moeite. Braken slijm na hoesten, oogafscheiding en geel of duidelijke loopneus, koorts en de lethargische uiterlijk van de hond zijn een aantal andere symptomen van kennelhoest. Aangezien kennelhoest is besmettelijk (echter niet overdraagbaar zijn op katten of mensen), moet u de besmette hond uit de buurt van andere honden te houden. Hier zijn een paar beste home remedies om de hoest te behandelen

Home remedies voor kennelhoest

1. Probiotica

Probiotica zijn een zeer gerenommeerde remedie voor de behandeling van de kennelhoest, omdat ze ondersteunen het immuunsysteem van het huisdier door het uitroeien van de slechte bacteriën. Ze zijn ook goed voor mondelinge en spijsvertering. Voor de behandeling van kennelhoest, geven enkele probiotische supplementen om uw hond regelmatig.

2. honing en citroen

Citroen bevat goede hoeveelheid vitamine C die nodig is voor de honden een goede immuunsysteem. Het enige wat je hoeft te doen is mix honing (2 eetlepels), citroen (1 theelepel) en water (1/2 cup) bij elkaar. Geef de voorbereide mengsel om uw hond, twee keer per dag.

Als alternatief voor de vroege verlichting, kunt u ook geven 2 eetlepels honing aan uw hond.

3. Vitaminen

Vitaminen versnellen het proces van het genezen van de hoest. Vitamine C wordt beschouwd als de beste voor honden tijdens het hoesten periode. Over het algemeen een 500mg tablet van vitamine C wordt beschouwd als geschikt voor de behandeling van de kennelhoest.

4. Chicken Soup

Het klinkt misschien raar, maar fris en warme kippensoep kan blijken te zijn echt goed voor je huisdier te zijn. Geef een kom warme kippensoep om uw hond elke avond tot het volledig herstelt.

5. Knoflook pillen

Een andere goede remedie voor de behandeling van kennelhoest is om uw hond te geven wat knoflook pillen. Het maakt het immuunsysteem sterker. Het enige wat je hoeft te doen is een tablet aan uw huisdier elke dag voor een snelle genezing.

6. Houd de Air Moist

Het houden van de lucht vochtig is een van de beste remedies om de verdere verspreiding van de kennelhoest infectie te voorkomen. U kunt een vaporizer of luchtbevochtiger gebruiken bij het bed van de hond om het vochtig houden gedurende de dag.

U kunt ook een air-conditioning, die een ingebouwde luchtbevochtiger mode in zich heeft te gebruiken.

7. Kokosolie

Kokosolie heeft sterke antifungale en antivirale eigenschappen die zeer nuttig zijn bij de behandeling van de kennelhoest zijn. Geef ongeveer 2 theelepels kokosolie om uw hond per dag, ofwel met zijn voedsel en laat hem dan rechtstreeks likken up van een lepel.

8. Cinnamon

Kaneel kan blijken zeer nuttig voor het genezen van de kennelhoest te zijn. strooi er slechts een aantal gemalen kaneel op eten en geef het aan uw hond. Herhaal dit proces tot de hond volledig is hersteld.

9. stoom of heet water Bath

Stoom of heet water bad opent de bronchiale buis en wist de extra slijm uit de keel van de hond. Zet de douche met warm water en laat de stoom te accumuleren in uw badkamer. Laat uw huisdier inhaleer de stoom gedurende 10-15 minuten. Herhaal het proces om de andere dag totdat het probleem is opgelost.

Kruidengeneesmiddelen voor Kennelhoest

10. Anijs Hyssop

Dit kruid wordt gebruikt om de hoest de leeftijd elimineren. Het geneest irritatie, slijm ophoping en andere keel gerelateerde problemen. Ofwel geef het kruid direct of meng het met voedsel van de hond.

11. Dulcamara

Dit kruid is uiterst nuttig om zich te ontdoen van de extreme slijm in de borst van het huisdier. Zorg voor dit kruid regelmatig om uw huisdier te helpen bij het sneller genezen.

12. Plantego Lanceolata

Ook bekend als Engels weegbree, is dit kruid het meest gebruikt om de kennelhoest genezen. Het helpt kalmeren de bovenste luchtwegen en de keel.

13. Echinacea

Echinacea helpt sterk immuunsysteem van de hond handhaven. U kunt kruiden tincturen of capsules van Echinacea te geven aan de gezonde luchtwegen te herstellen.

14. Licorice Root Tea

Bereid kruidenthee door het mengen van een theelepel zoethoutwortel thee in ongeveer 2 kopjes kokend water. Laat het afkoelen bij kamertemperatuur. Geef 1 theelepel thee regelmatig aan uw hond.

Als alternatief, meng de bereide thee in de voeding van uw hond als het niet van de smaak.

15. Elder Blossom

Bereid rustgevende thee voor uw pup door het toevoegen van ouderling bloesem bladeren in het kokende water. Laat het steil voor bepaalde tijd. Geef het aan uw huisdier regelmatig.

16. salieblaadjes

Salieblaadjes helpen de hond in eenvoudige ademhaling. Maak salieblaadjes thee door het koken van gedroogde blaadjes salie (1 theelepel) in heet water (2 kopjes). Zeef de thee als het afkoelt. Meng thee (2 theelepels) in de voeding van de hond.

NB - U kunt ook gebruik maken van Blackberry of tijmblaadjes om de thee te bereiden.

17. Astragalus

Astragalus is een Chinees kruid dat wordt gebruikt voor de leeftijden van de kennelhoest genezen en het versterken van het immuunsysteem. De regelmatige inname van dit kruid door de hond zal de bronchiale cellen te regenereren en te helpen bij het goed functioneren van de longen.

18. Essentiële oliën

De essentiële oliën ademhaling gemakkelijk voor de hond tijdens congestie. U kunt lavendel, kamille, eucalyptus, oregano, of tea tree olie gebruiken om het hoesten probleem van het huisdier te kalmeren. U kunt mixen deze oliën en toe te passen op uw huisdier om het goed te behandelen.

19. Drocera

Als uw huisdier last heeft van een droge hoest, kunt u deze waterdichte kruid te gebruiken om het te genezen. Drocera zal ook voorkomen dat verdere problemen.

20. Slippery Elm

Dit kruid vermindert het ongemak van het huisdier door het verlenen van vrijstelling van de pijnlijke hoesten. Het smeert de bovenste luchtwegen. Het enige wat u hoeft te doen is meng de gladde iep poeder in de voeding van de hond. U kunt ook het kruid te geven in de vorm van een capsule.

do's

Reinig het water en voedsel kom van het huisdier regelmatig.

Houd andere huisdieren uit de buurt van de besmette hond en laat het blijven in afzondering voor een tijdje.

Houd uw huisdier in de gezonde, warme en vochtige omgeving.

Motiveer het huisdier om meer water te drinken.

Als de hond heeft keelpijn, verstrekt het nat voer (in plaats van droog) die gemakkelijk te slikken.

Krijg je hond gevaccineerd door de dierenarts zo spoedig mogelijk om verdere besmetting te voorkomen.

Dont's

Laat het niet lopen op vochtige of natte vloeren.

Niet op de halsband voor een tijdje, totdat de hond goed is uitgehard omdat het de hoest stimuleert.

Niet roken in het huis totdat het probleem is gegaan omdat het de hoest accumulatie zal verbeteren.

Gebruik geen giftige reinigingsmiddel op de vloer als het het huisdier kunnen schaden.

Je zou ook graag

28 juni 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment