Saturday, February 20, 2016

31 Home Remedies om ongewenste Gezicht Fat Verminder

Terwijl een mollig gezicht kunnen maken je ziet eruit als een kind, een goed-vormige gezicht geeft je een mooier en zelfverzekerd uiterlijk. Veel mensen hebben een perfect lichaam, maar hebben een mollig gezicht. Het ziet er niet goed, plus, het geeft hen een kinderlijke uitstraling. Het is gemakkelijk om vet uit je hele lichaam te verminderen, maar technisch gezien is een beetje moeilijk om vet te verliezen in het gezicht. Hier is een lijst van enkele home remedies te verliezen gezicht vet snel. Check ze uit!

Home Remedies To Lose Gezicht Fat

1. Cocoa Butter

Verhit een paar eetlepels cacaoboter in de oven of op een fornuis. Als het warm genoeg is, masseer het in uw gezicht, hals en kin. Het moet twee keer worden gedaan: voor het nemen van een douche in de ochtend en als je het hooi hit.

Opmerking: Zorg ervoor dat de boter niet te heet is om te worden toegepast op uw huid.

2. Eiwitten

Ei bevat vitamine A, die veel huid voordelen heeft. Het verbetert de veerkracht van de huid. (2)

Blend twee eiwitten met elk van melk, honing en citroensap één el. Voeg een paar druppels pepermunt etherische olie aan. Breng dit masker op je gezichtshuid, met inbegrip van kin en nek. Laat het een half uur. Was het af met lauw water en dep droog uw huid met een handdoek. Doe het elke dag te verliezen gezicht vet snel.

U kunt mixen twee eiwitten met enkele appelazijn en een snufje zout Epsom. Roer goed tot een pasta van te maken. Breng het op je gezicht.

3. Glycerine

Glycerine houdt uw huid gezond en strak. (3)

U kunt een masker maken door het mengen van een eetlepel van glycerine met een halve eetlepel van Epsom zout. Voeg een paar druppels pepermuntolie aan. Gebruik een wattenschijfje toe te passen op je wangen, kin en nek. Laat het voor bepaalde tijd, zodat de huid absorbeert het. Later, spoel af met koud water. Moet 3-5 keer worden gedaan om het gezicht te verliezen in een week.

4. Vitamine E

De schoonheid voordelen van vitamine E kan niet worden ontkend. U kunt masseren vitamine E olie op je gezicht en hals gebied aan de elasticiteit van de huid te verbeteren. Doe het van de onderkant van je nek in de richting van de opwaartse van de kin voor een paar minuten. (4) (5) (6)

Als alternatief, onder meer vitamine E-rijk voedsel zoals noten en zaden, bonen, groene bladgroenten, soja, pinda's, zuivelproducten, bruine rijst, gerst en peulvruchten in uw dieet.

5. Melon

Meloen werkt als een-huidverstrakking middel. Het bevat vitamine C, dat anti-aging eigenschappen heeft. (7) (8)

extract net meloen sap in een schotel en toe te passen lokaal op je gezicht met behulp van een watje. Was je gezicht na vijf minuten. Het zal helpen om het gezicht vet te verliezen in een week.

Als alternatief kunt u consumeren meloen sap te verliezen gezicht vet snel. Het helpt spoelen van de giftige stoffen uit uw lichaam en houdt ook een controle op uw voedsel onbedwingbare trek.

6. Milk Massage

Melk is verpakt met een aantal essentiële voedingsstoffen die toon-up en draai je huid. Het fungeert ook als een anti-aging middel dat helpt behouden de elasticiteit van je huid. (9)

Neem wat rauwe melk en masseer het in het gezicht en de hals. Was het af met lauw water. Het zal u helpen om zich te ontdoen van dubbele kin.

Als alternatief, maken een pasta door het mengen van een paar druppels van honing in vers gewonnen melk room. Breng het op je net zo goed te maken als de kin en nek. Spoel het na enkele minuten.

7. Hot Towel Treatment

Warme handdoek behandeling zorgt ervoor dat je gezichtshuid te zweten. Het geeft je stoom die het gezicht vet vermindert. Om dit uit te voeren, de eerste, kook wat water in een pan. Na het verwijderen van het uit de oven, wacht tot hij is afgekoeld een beetje. Dompel een handdoek in, knijp het extra water en druk het op de vette delen van je gezicht. Herhaal dit gedurende ten minste vijf keer. Het zal afzwakken je bolle wangen en het openstellen van de poriën van de huid.

Opmerking: Om betere resultaten te krijgen, uit te voeren voordat u gaat slapen.

8. kleimasker

Kleimasker helpt scherpen uw huid en voorkomt dat het doorhangen. Het absorbeert overtollige olie en water onder de huid door het proces van osmose. Natuurlijke klei maskers geven een slankere uitstraling aan uw gezicht. Je kunt het twee keer per week toe te passen, te combineren met de gezichtsmassage. (10)

9. Lemon Extracten

Verdun citroen extracten in een glas warm water. Voeg een halve theelepel honing aan. Drink het op een lege maag om betere resultaten te krijgen. Het zal niet alleen verminderen vet uit je gezicht, maar werkt op het hele lichaam.

10. Amandelen

Amandelen zijn een rijke bron van omega-3 vetzuren, vitamine E en B6. Het verstevigt de huid en hydrateert het diep. Solliciteer amandelolie op je gezicht zijn elasticiteit te behouden. (12)

Opmerking: Vermijd het gebruik van het, als u allergisch bent voor olie amandel zijn.

11. Volkoren granen

De consumptie van geraffineerde voeding accumuleert vet in je lichaam omdat zij zich hoog in suiker en koolhydraten hebben. Beiden direct worden omgezet in vet. Dus, start consumeren volkoren granen die weinig vet en veel mineralen en vitaminen. (13)

12. Kokosolie

Kokosolie is een goede huid reinigingsmiddel en een natuurlijke moisturizer. (14)

Het is ook rijk aan vitamine E, die helpt bij het verbeteren van de veerkracht van uw huid. Je kan het lokaal toe te passen op je gezichtshuid om de resultaten te zien. Voor snelle resultaten, bevatten deze olie in uw dagelijkse voeding ook.

13. Kurkuma

Curcumine is een zeer belangrijk ingrediënt van kurkuma. Het heeft anti-aging eigenschappen die helpen een gezonde huid te behouden. (15)

Meng bloem gram met gemalen kurkuma en yoghurt tot een pasta te maken. Breng het op je gezicht en laat het voor een paar minuten. Was het af met water. Het zal zorgen voor een jongere textuur aan je huid bij regelmatig toegepast.

14. Cucumber Peel Mask

Komkommer kan helpen om de opgeblazen gezicht te verminderen. Het geeft je een jeugdige en verfrist de huid. Maak een pasta van vers verkregen komkommer peelings. Breng het op je gezicht. Het zal geen zwelling te verminderen op je gezicht met zijn koelend effect.

15. Mineral Oil

Een goede hydratatie houdt je gezicht slank. Minerale olie verbetert de hydratatie van de huid. (16)

U kunt gebruik maken van minerale olie kin wraps om vet uit het gebied te verminderen. Solliciteer minerale olie op je kin met een watje. Wikkel het er met behulp van een plastic folie. Laat het gedurende 45 minuten. Het zal u laten zien direct resultaat.

Gezicht Oefeningen om vet te verliezen

16. Chew Sugarfree Gum

Kauwgom is de beste training om het gezicht vet te verliezen. Het is echt effectief in het houden van uw spieren actief als afgezwakt. Het vermindert de calorieën uit je bolle wangen. Om uw gezicht er slanker, moet je het doen gedurende 20 minuten twee keer per dag. (17) (18)

17. Blow Ballonnen

Het is een fantastische manier om overtollig vet uit het gezicht te verminderen. Wanneer je een ballon te blazen, je gezicht spieren uit te breiden. Herhaal deze procedure tien keer voor een merkbaar verschil in uw wangen te krijgen. Deze techniek helpt om het gezicht vet te verliezen in een week.

18. Rotating Tongue Oefening

Het is een van de eenvoudigste gezicht oefeningen om vet te verliezen. Het enige wat u hoeft te doen is om je tong te draaien met de mond gesloten. Het moet de behuizing van de bovenste en onderste tanden raken. Voer het voor 15 minuten elk met de klok mee en tegen de klok in.

19. Gargle Oefening

Het moet gedaan worden met warm water. Om die extra calorieën te werpen van je gezicht, moet je warm gargles, 3-4 keer per dag te doen. Neem een slok water en draai het in je mond. Het geeft de beste resultaten als je het doet voordat ik naar het bed.

20. Gezwollen Wangen Oefening

U kunt deze oefening altijd en overal doen. Sluit je mond en blazen je wangen door te blazen lucht. Probeer de lucht om je rechterwang verplaatsen en houd het daar gedurende 10 seconden. Doe hetzelfde met je linkerwang. Herhaal dit 10 keer. Deze oefening versterkt de gezichtsspieren en maakt je gezicht er jonger. Het is de beste oefening om vet van het bovenste en middelste delen van het gezicht te verminderen.

21. Gezicht Uitrekkende Oefening

Dit zal niet alleen het versterken van uw gezichtsspieren, maar vet te verminderen van de lagere delen van je wangen. Open je ogen en steek je tong uit. Probeer je kin aan te raken met je tong. Houd gedurende tien seconden. Voeren zij vijf keer. Het zal zeker je gezicht dunner en aantrekkelijker te maken. (19)

22. Smiling Fish Oefening

Het tonen-up van uw gezichtsspieren door het verminderen van vet uit het onderste deel van je gezicht. Zuigen in je wangen een beetje meer dan een pruillip. Houd deze houding gedurende 10 seconden en probeer te glimlachen. Herhaal dit vijf keer. (20)

23. Move Your Jaws

Zit rechtop op een stoel en je mond open. Duw je onderlip naar voren. Het zal ertoe leiden dat uw kaak te bewegen. Houd het uitrekken totdat je gestrest in de buurt van je oren voelen. Houd het voor 8-10 seconden. Beweeg je kaak naar achteren. Herhaal dit 8-10 keer. Het helpt bij het verminderen van vet uit de onderste delen van je gezicht.

24. Smile Met Gesloten Lips

Houd je lippen stevig aan elkaar bevestigd. Probeer te lachen met de gesloten mond. Zorg ervoor dat je lippen niet uit elkaar te gaan. Houd het voor een paar seconden en te ontspannen. Herhaal dit 8-10 keer. (21)

Oefening 25. '' met de mond

Haal diep adem en uitademen. Nu, vul de mond met lucht en sluit uw lippen. Houden voor een paar seconden. Open vervolgens je lippen in een kleine '' vorm. Blaas de lucht alsof je fluiten. Beweeg je gezicht naar boven en blaas de lucht. Het zal helpen vet op je kin te verminderen. Ontspan en herhaal het voor 5 keer.

26. Facial Twist Oefening

Houd je hoofd recht zittend op een stoel. Strek je lippen naar rechts terwijl ze gesloten. Houd het uitrekken totdat je voelt dat de spanning op de linkerwang. Houd het voor een paar seconden. Nu, herhaalt hetzelfde op je rechterwang. Doe het 5-6 keer per dag.

27. Lagere Lip Oefening

Het is een goede oefening om vet uit je kin te verminderen. Beweeg je onderlip over de bovenlip. Strek het aan uw neus te raken. Houd het daar gedurende tien seconden. Ontspan en herhaal het voor vijf tot tien keer. (22)

28. oprekken van gezicht huid

Zet uw wijs- en middelvinger op je jukbeenderen en trek uw huid in de richting van je ogen. Terwijl het houden, open je mond in een ovale vorm. Houd het voor 10 seconden en te ontspannen. Herhaal de procedure voor drie tot vier keer. Het is nuttig bij het wegwerken van dubbele kin.

Kruidengeneesmiddelen Om Facial vet te verminderen

29. Tarwekiemolie

Tarwekiemolie is rijk aan vitamine E, dus het helpt draai de huid. (23) (24)

Deze oplossing moet worden gedaan voordat het naar bed gaan. Solliciteer tarwekiemen olie op je kin. Zachtjes masseren van de onderkant van je nek naar de opwaartse van de kin gedurende 15-20 minuten. Het zal uw dubbele kin verminderen. Voer deze dagelijks om sneller resultaten te hebben.

30. Indian Lilac Extracten

Indian lila staat bekend om zijn voordelen. Neem een paar blaadjes van de Indiase lila en kook ze in water. Houd het koken tot het water groen. Neem de blaadjes uit en stamp ze fijn tot een pasta te maken. Breng het op je gezicht en laat het voor 20 minuten. Spoel het af met de neem extract water. Het zal een verfrissende kijk op uw gezicht te geven.

31. Groene Thee

Groene thee cafeïne die niet kunnen worden opgeslagen door het menselijk lichaam. Het wordt uitgescheiden via de urine na maximaal zes uur. Zo, het helpt je lichaam om het vasthouden van water te verminderen. Het is ook nuttig in het verminderen van gewicht dat je stofwisseling verhoogt door de aanwezigheid van anti elementen daarin. Drink 3-4 kopjes groene thee per dag. Geen zorgen te maken over het cafeïnegehalte als groene thee heeft zeer minder hoeveelheid cafeïne. Ook kunt u genieten in verschillende smaken. (25) (26)

Do's en Don'ts

do's

Neem een goede slaap.

Kiezen voor kapsels die je gezicht slanker lijken.

Van toepassing make-up op een manier die het verbergt je gezicht vet. (28)

U kunt gaan voor liposuctie als het past bij uw gezondheidstoestand en budget. (29)

Probeer om de juiste houding te oefenen tijdens het staan als brullen je gezicht maakt het kijken mollige.

Onder meer calcium-rijk voedsel in uw dieet als het vermindert het vasthouden van water.

Neem een evenwichtige voeding. (30)

Gekapt consumptie van zout.

Gaan op een caloriearm dieet.

don'ts

Do junk food niet eten omdat het de neiging om het vet te verhogen. (31)

Niet springen op het uitproberen van eenvoudige manieren om het gezicht vet te verliezen.

Gebruik geen medicatie niet nemen zonder overleg met een arts omdat het leidt tot het vasthouden van water in je lichaam.

Vermijd overmatige consumptie van alcohol.

Vermijd roken als het veroorzaakt verzakking en fijne lijntjes die je maakt kijkt mollig. (32)

10 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment