Monday, February 29, 2016

27 Home Remedies te passeren een drugtest

Heeft u een drugstest te wijten? Is dat het maken van je voelt een beetje angstig? Zorgen niet meer. Hier zijn home remedies voor het maken van een drug test. Als u een jongere en op zoek te krijgen in een universiteit of proberen om een rijbewijs te krijgen, wordt u altijd gevraagd om te voorzien van een schone drugtest. Enkele belangrijke factoren die het resultaat van de gegeven remedies bepalen, zijn de ernst van de drug, leeftijd persoon, gezondheid, enz. Lees verder om een paar handige remedies die u kunt uitvoeren in het comfort van uw huis te vinden.

Home Remedies te passeren een drugtest

1. Water

Verzadigen van je lichaam op de max om de toxines te verwijderen. Je moet minstens 64 liter water per dag te consumeren. Sip water langzaam op regelmatige tijdstippen plaats van slurpend allemaal tegelijk. Verhoog uw inname van water, een week voor. Dit werkt als een effectieve huis remedie om een drug urine test. Trouwens, het dient ook als een huis remedie om een speeksel bloedtest passeren.

Let op: Niet te water te drinken als het je organen intern kunnen schaden.

2. Exercise

Het uitoefenen helpt je verliest extra vet in je lichaam. Hierdoor zal de geneesmiddelcomponenten opgeslagen in vetten verwijderd uit. Deze remedie zal niet helpen als uw drug test is het gevolg in een paar dagen. Je kunt niet verwachten om vetten 's nachts te verliezen. Om een drugtest overgaan, moet u regelmatig uit te werken.

3. Sauna Bath

Neem sauna bad omdat het helpt bij het verhogen van de lichaamstemperatuur die op zijn beurt maakt je dus zweten, spoelen gifstoffen uit het lichaam. Doe dit een paar dagen voor uw drug test is gepland. Deze methode is effectief wanneer doodgeknuppeld met lichaamsbeweging en inname van water.

4. B-Complex vitamines

Water en diuretica weg te nemen de gele kleur van uw urine die vermoedens zou kunnen verhogen. Om dit op te lossen, hebben 100 mg van vitamine B-complex twee uur voor uw test. Deze vitamine zal u helpen de gele kleur in uw urine te herstellen.

5. Onthouding

Zorg ervoor dat onthouding oefenen voor ten minste een tot twee maanden voor de datum van uw test. Dit zal u helpen een duidelijke urinemonster te krijgen.

6. Iced Tea

Ijsthee is diureticum in de natuur, dat helpt bij het verhogen van het aantal keren dat je plassen. Het versnelt de stofwisseling van je lichaam die op zijn beurt vet dat het geneesmiddel componenten bevat verbranden. Drink minstens een gallon van deze naar uw systeem te reinigen.

Opmerking-Â Caffeinated diuretica kunnen nadelige gevolgen hebben

7. druivensap en Cranberry sap

Druiven en Cranberries zijn antioxidanten die de snelheid van het ontgiftingsproces. Het consumeren van druiven en veenbessen in de vloeibare vorm zal het watergehalte in je lichaam die frequent urineren veroorzaken toenemen. Dit zal uw lichaam te reinigen.

Opmerking: Drink vers sap en niet conserven een voor snellere resultaten.

8. Apple Cider Vinegar

Hoewel het smaakt slecht, appelazijn levert de beste resultaten. Je moet ten minste zeven dagen om dit te laten werken. Drink een grote slok van dit gevolgd door water. Doe dit regelmatig voor minimaal zeven dagen en u zult de kans op het passeren van een urinetest te verhogen.

Opmerking: Overmatige consumptie van ACV kan uw systeem kwetsen.

9. Vruchten

Fruit zoals appels, bessen, watermeloenen, Jeneverbes en druiven hebben een hoog gehalte aan water en dus fungeren als diuretica. Verhoging van hun consumptie, die zal helpen spoelen van de giftige stoffen.

Opmerking: Patiënten met nierproblemen moeten niet jeneverbessen verbruikt.

10. Groenten

Wortelen, kool, sla en tomaten hebben een hoog watergehalte in hen. Hebben deze groenten op een regelmatige basis. Zij zullen u helpen zich te ontdoen van de giftige stoffen uit je lichaam te krijgen zeer snel. Ook zijn ze gezond.

11. vezelinname

Vezel werkt als een katalysator en ook verhoogt het metabolisme van het lichaam dat op zijn beurt verbrandt vetten en dus spoelt de gifstoffen uit. Een veel vet zal krijgen gespoeld in de vorm van ontlasting.

12. Synthetische Urine Plaatsvervanger

Je kan deze vervangers online kopen en in te dienen.

Let op: Dit kunnen detecteerbaar zijn en strafbaar is op vele plaatsen.

13. Verdun het monster

Neem wat water en verdunnen van het monster met het. Dit is zelden nuttig, maar als je geen andere manier verlaten, kan dit je enige hoop.

Herbal Remedies om een Test van de Drug Pass

14. Chaparral Poke Root

Neem de Chaparral wortel. Bereid de thee van de gedroogde kruiden en nippen aan het meerdere malen per dag.

15. Kliswortel

Neem de kliswortel. Breken en neem het sap eruit. Doe wat water aan de kook, voeg de wortel en maak een mengsel. Nadat het is afgekoeld, verbruikt de thee ten minste tweemaal per dag elke dag.

16. Rode Klaver

Neem een paar rode klavers. Neem de klavers en stamp ze fijn. Verwarm water in een pan en voeg de grond klavers aan het water. Kook de mix en verbruiken 3-4 keer per dag.

17. Dandelion Roots

Paardebloem wortels zijn gebruikt als volksgeneeskunde jaren. Het werkt als een uitstekend reinigingsmiddel. Kook zijn wortels in het water om de thee te brouwen en te drinken deze thee elke dag minstens 3-4 weken voordat uw test.

Hoe maak je een Hair Test van de Drug Home Remedies Pass

18. Citroensap

Vul een emmer vol water en laat het 's nachts. De volgende ochtend, voeg citroensap om het te royaal en ga dan naar je haar te wassen. Dit zal helpen ontgiften je strengen.

Let op: Dit geldt alleen voor sommige zelden de gebruikers van cocaïne en marihuana.

19. Rozemarijn Shampoo

Neem gedroogde rozemarijn bladeren en meng het met druivenpitolie. Verwarmen in een ketel gedurende drie uur. Giet deze olie en afkoelen het 's nachts. De volgende ochtend, toepassen van deze olie op je hoofdhuid grondig en spoel deze. Herhaal zoals vereist

20. Azijn

Spoel strengen met azijn en wast ze af met salicylzuur. Dan geef finale reinigen met een detergent.

Opmerking: Werkt alleen voor lichte marihuanagebruikers.

21. Zeezout

Meng 2 kopjes bicarbonaat soda met elk van zeezout en appelazijn 1 kopje. Geniet van je haar in het voor 10 minuten. Was later af.

22. Baking soda

Maak een pasta van zuiveringszout en water en masseer het in haar en hoofdhuid. Verdun appelazijn in warm water en spoel je haar. Masseer je haar grondig terwijl het doen van dit proces.

23. Shave

Probeer het scheren van je hoofd en al van je lichaam. Je kon geen excuus te geven en vragen om een andere vorm van testen.

Home Remedies een Speeksel Test van de Drug Pass

24. Aspirine

Neem een paar aspirines een paar uur voor de drugtest. Dit kan het gebruik van drugs camoufleren.

25. Mondwater

Hier krijg je een toxine clearing mondwater en gorgelen met het voor ten minste een half uur.

26. Rood vlees

Het eten van rood vlees dat rijk is aan eiwitten helpt om de creatinine in je lichaam tot een normaal niveau. Rood vlees eten 3 dagen voor uw drugtest.

Home Remedies voor een drugtest Pass voor Methamphetamine

27. Baking soda

Twee of drie uur voor de test, neem 3 eetlepels zuiveringszout en meng het met water. Drink dit in één keer ten minste twee keer. Drink veel water na deze om uitdroging te voorkomen. Na enige tijd bij het plassen, zal je lichaam te spoelen alles uit de frisdrank en niet de Meth.

Let op: De consumptie van zuiveringszout heeft een aantal nadelige effecten.

do's

don'ts

Niet consumeren geen schoonmaakmiddelen.

Geef het niet door de urine van iemand anders in de plaats van de jouwe. Je zou kunnen raken en uiteindelijk verpest je leven.

Heeft azijn, bleekmiddel, ammoniak of zout niet toe te voegen aan uw monster. Het zal je niet helpen.

Let op: Houd er rekening mee dat de resultaten remedies 'verschillen van persoon tot persoon. Ook moet je deze middelen niet garanderen dat het gebruik ervan u een negatieve drugstest rapport zal geven.

Je zou ook graag

30 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment