Friday, February 19, 2016

28 Best Home remedies voor de behandeling van Gastroparesis

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/03 /

Vertraagde maaglediging of Gastroparese is een aandoening waarbij het voedsel blijft in de maag gedurende een langere tijd en veroorzaakt maagproblemen. Het is een chronische ziekte, die ontstaat wanneer de zenuw spieren en de darmen niet goed werken. De symptomen van gastroparese omvatten-braken, misselijkheid, verlies van eetlust, gas, brandend maagzuur, enz. De factoren die leiden tot deze kwaal zijn - systemische sclerose, maag operaties, virale infectie, zweren en tumoren in de maag, problemen met de bijnieren, inname van medicijnen (narcotica, nicotine, calcitonine, antacida, etc). Er zijn verschillende medicijnen op de markt voor de behandeling van gastroparese, maar ze kunnen bijwerkingen veroorzaken. U kunt proberen de onderstaande home remedies om snel hulp te krijgen.

Home Remedies te Gastroparese Treat

Er zijn tal van ingrediënten in uw keuken u kunt gebruiken om gastroparese genezen. Hier is een lijst van enkele van hen:

1. Carambole Seeds

'Carom zaden "een effectieve diabetische gastroparese behandeling, omdat het helpt bij het verbeteren van de stoelgang. Het is rijk aan thymol, die de vrijlating van maagsappen helpt en heeft veel van de maag reinigende eigenschappen.

U kunt consumeren 1 eetlepel van geroosterde carambole zaden gemengd met zout en slikken met een glas water.

Een andere methode is 1-2 eetlepels zaden koken in een kopje water. Wanneer het mengsel wordt gehalveerd, zeef het. Drink dit water een keer per dag.

2. Asafoetida

Asafoetida is een prachtige natuurlijke remedie voor spijsverteringsstoornissen. Het helpt ook te verdrijven van het gas in de maag. Voor de behandeling van gastroparese, neem 1/4 eetlepel asafoetida poeder en toe te voegen aan een kopje lauw water. Roer het grondig en drink het twee keer per dag, regelmatig.

Opmerking: Het nemen van ruw asafoetida oraal kan schadelijk zijn voor de breastfeeders, en zuigelingen.

3. Fenegriek

Fenegriek vermindert de pijn veroorzaakt door deze ziekte en maakt het verteringsproces gemakkelijker. De gunstige inhoud van de zaden wordt gemengd met het eten en maakt zijn beweging glad. Gewoon slikken 1 eetlepel fenegriek zaden met een glas water elke dag (bij voorkeur 's ochtends). Doe dit een keer per dag voor de effectieve resultaten.

4. Ginger

Gember wordt gebruikt om maagproblemen zoals misselijkheid, maagpijn, etc sinds eeuwen te behandelen. Het escaleert ook het proces van het legen van de maag. U kunt gember thee drinken door het mengen van 1 eetlepel geraspte gember om een kopje gekookt water. Verwarm het voor een paar minuten en drink het twee keer per dag, regelmatig.

5. Pineapple

Ananas is een van de meest bekende natuurlijke remedies voor gastroparese. Het is rijk aan bromelaïne en papaïne, die helpt gemak het verteringsproces. U kunt consumeren verse ananas sap elke dag om effectief resultaten te krijgen.

6. Selderij

Een ander gemakkelijk beschikbaar ingrediënt dat helpt bij de behandeling van de gastro-intestinale probleem is selderij. Helpt reinigen van de onzuiverheden uit het spijsverteringskanaal en versnelt het proces van de spijsvertering. Neem 2 eetlepels selderij zaden en voeg deze toe aan een glas water. Doe het mengsel op de vlam en verwarm het voor een paar minuten. Draai het vuur uit en zeef het mengsel. Drink de resulterende oplossing daags na de maaltijden.

7. Kurkuma

Het belangrijkste ingrediënt in kurkuma curcumine ", waarin talrijke anti-inflammatoire, antibacteriële en antivirale eigenschappen heeft. U kunt onder andere kurkuma op je dagelijkse voeding in verschillende vormen:

U kunt een afkooksel te bereiden door het brouwen van 1/2 eetlepel kurkuma poeder in een glas warm water. zout toe te voegen (optioneel).

Als alternatief, voeg kurkuma aan uw warme melk. Hiervoor warmte een kopje melk en voeg 1 / 4-1 / 2 eetlepels kurkuma aan. Voeg honing volgens uw smaak en verwarm het nog een paar minuten. Zeef en dan drinken.

8. Yoghurt

Yoghurt is een van de beste natuurlijke ingrediënten maag-gerelateerde problemen te behandelen. Het heeft gunstige micro-organismen die behandelen maagproblemen en schadelijke bacteriën helpen, zoals H. pylori Het is rijk aan calcium, vitamine B-2, B-12, kalium en magnesium. Low-fat of ongezoete yoghurt wordt aanbevolen om gastroparese lossen. U kunt consumeren 2-3 kommen van deze yoghurt dagelijks voor effectieve resultaten.

Opmerking: Overmatig gebruik van yoghurt kan nierstenen veroorzaken, verzwakt de botten en verhoogt het risico op eierstokkanker.

9. Apple Cider Vinegar

Appelazijn heeft alkalizing eigenschappen, waardoor het de beste natuurlijke remedie voor gastroparese maakt. U kunt consumeren 1 eetlepel van het met een kopje warm water. Verbruiken 20-25 minuten vóór de maaltijd om je spijsverteringskanaal werk beter te maken.

Let op: U dient uw arts te raadplegen voordat de inname als u zwanger bent, borstvoeding geeft of diabetes.

10. Apple

Deze vrucht is vol van enzymen die nodig zijn om het voedsel afbreken tijdens vertering. Eet twee appels per dag om zich te ontdoen van gastroparese krijgen. Zorg ervoor om het te hebben zonder de schil.

11. Papaya

Papaya is bekend als de 'vrucht van de engelen' voor zijn natuurlijke eigenschappen. Het is rijk aan bromelaïne en papaïne, die helpt bij de eiwitafbraak proces om het voedsel goed te verteren. Eet deze vrucht 30 minuten voor de maaltijden.

Tip: U kunt ook consumeren papaya enzym tabletten na overleg met een arts.

12. Cranberry Juice

Cranberry sap smaakt goed en het is een natuurlijke manier om de behandeling van misselijkheid en braken, wat leidt tot gastroparese. Mengen met ginger ale helpt de behandeling van gastroparese pijn effectief.

In de eerste plaats, knijp het sap uit de cranberry's, snij een ginger ale en meng dit met de voorbereide sap. Drink dit mengsel 30 minuten voor de maaltijd.

13. Bone Bouillon

Bone bouillonsoep is rijk aan glycine, dat de secretie van maagzuur verhoogt en verhoogt de absorptie van eiwitten. Algemeen wordt gemaakt met botten, gesudderd een zeer lange periode (vaak upto 24 uur). U kunt deze soep een of twee keer een dag om op natuurlijke wijze te behandelen gastroparese.

14. Oefeningen

Oefeningen zijn de natuurlijke manier om uw hartslag en ademhaling, die op zijn beurt, stimuleert de samentrekkingen van het spijsverteringsstelsel te verhogen. Deze contracties hulp bij de spijsvertering en voorkomt maagdarmstoornissen. Er zijn verschillende oefeningen en yoga houdingen die gunstig zijn voor de gastro-intestinale problemen zijn. U kunt een aantal van hen in je dagelijkse routine om de ziekte te overwinnen, zoals buik roll, wandelen, maagversterkende pilates, enz.

Praktijk diep ademhalen stimuleert de nervus vagus, verhoogt de bloedtoevoer naar het spijsverteringskanaal en verbetert de stoelgang. Voor het behandelen van problemen met de spijsvertering, zitten op een stoel in een comfortabele positie (het plaatsen van uw handen op je buik) en adem door je neus. Houd uw adem 4-5 seconden, en adem uit door je mond (uitademing moet langer zijn dan de inhalatie duren). Herhaal dit proces voor 5 tot 10 minuten per dag.

Let op: Vermijd de deelname aan de high-impact oefeningen en doe je de oefening niet starten net na een maaltijd, omdat zowel de symptomen erger kan maken.

15. Vitamine D

Vitamine D is zeer essentieel voor de mensen die lijden aan gastroparese en andere problemen met de spijsvertering. U kunt onder meer voedsel rijk aan vitamine D, zoals verrijkte melk, vis, eigeel, kaas, enz., In uw dieet of stap uit in de zon elke ochtend voor 15 tot 20 minuten tot een aantal natuurlijke vitamine D te krijgen

16. verhoging van de inname van Low-Fiber Foods

Vezels zijn over het algemeen moeilijker te verteren. Daarom, als u last heeft van problemen met de spijsvertering, zoals gastroparese, dan stijgen de consumptie van laag-fiber voedingsmiddelen, zoals vis, melk, witte rijst, gewone witte pasta, tofu, mals vlees, enz. Dit zal zeker het probleem te behandelen.

17. Verhoging van de Fluid Intake

Als je last hebt van gastroparese, moet u de consumptie van vloeistoffen in uw dieet te verhogen, omdat ze gemakkelijk te verteren. Vloeistoffen voorkomen uitdroging en levering zouten en mineralen aan het lichaam. Vruchtensappen, groentesappen, en de ruime hoeveelheid water zou houden u gehydrateerd de hele dag en het ongemak als gevolg van gastroparese verminderen.

18. Chewing Gum

Kauwgom verhoogt de speekselproductie, die spijsverteringsenzymen bevat en stimuleert de spieractiviteit in de maag die helpt bij de spijsvertering. Kauwen een kauwgom voor minstens een uur na de maaltijd kan helpen bij de behandeling van gastroparese.

Opmerking: Probeer te eten suikervrije kauwgom, omdat ze weinig suiker niveaus.

Kruidengeneesmiddelen voor Gastroparesis Cure

Kruiden zijn ook gunstig in het helen van de gastroparese. Bekijk enkele van hen hier.

19. Aloe Vera

Aloë vera is een natuurlijk ingrediënt dat helpt bij het reguleren van de stoelgang. Het verwijdert de schadelijke stoffen en afvalstoffen uit het lichaam, maakt het gastro-intestinale systeem gezond en controleert de vertraagde lediging van voedsel. Drink een kopje aloë sap elke dag in de ochtend voor de juiste behandeling van gastroparese. Om vers aloë sap thuis te maken, schep 2 eetlepels van aloë vera gel uit de bladeren en voeg 1 kopje water of een andere sap. Meng ze in een blender of mixer en drinken.

Opmerking: de vloeistof voor een langere tijd niet op te slaan; anders zal zijn geneeskrachtige eigenschappen krijgen verminderd.

20. Kamille Thee

Kamille thee helpt kalmeren het slijmvlies van de maag en is effectief bij de behandeling van gastroparese. Drink een kopje of twee van deze thee per dag. Probeer de thee in heet water bereiden, maar de kokende men, als de noodzakelijke bestanddelen van de koffie zou verdampen.

Let op: Als je zijn voorgeschreven anti-stollingsmiddel medicatie, dan vermijd het drinken.

21. Psyllium Husk

Het is één van de oudste remedies om allerlei problemen met de spijsvertering te genezen. Het helpt te duwen het voedsel uit het lichaam. U kunt twee eetlepels van dit poeder consumeren met een glas melk of warm water, twee keer (één 's morgens en één' s avonds) per dag.

22. Lavender

Lavendel wordt gebruikt om de spijsvertering problemen behandelen en vermindert de pijn veroorzaakt door gastroparese. Het kan gebruikt worden op verschillende manieren:

Solliciteer lavendelolie op je buik, want het heeft een kalmerend en koelend effect.

Of anders, neem dan even lavendel bloemen aan een kruidenthee te bereiden. Verbruiken per dag.

23. Peppermint

Pepermunt is rijk aan menthol en menthon Deze twee componenten zijn essentieel voor het ontspannen van de maag. Ze verhogen de productie van gal sap dat helpt bij een goede spijsvertering.

Voor de thee, moet je 2 eetlepels van pepermunt bladeren brouwen in 2 kopjes water gedurende 5-10 minuten. Laat hem afkoelen en drink het.

Pepermuntolie kan worden aangebracht op de maag en, aangezien het werkt tegen irritatie, gas en indigestie.

Let op: Als u diabetes hebt, moet u eerst uw arts te raadplegen voordat u deze remedie.

24. Melissa

Melissa, die ook bekend staat als citroenmelisse, is een kalmerend kruid. Het behoort tot de mint familie en helpt bij het verbeteren van de eetlust en de spijsvertering. Het vermindert ook stress en ongemak als gevolg van indigestie. Voor het bereiden van deze thee, steile ½ eetlepel gedroogde citroenmelisse in heet water. Drink deze thee 3-4 keer per dag.

25. Magnolia

Het kruid heeft vele geneeskrachtige en digestieve eigenschappen en is antiseptische en anti-inflammatoire aard. Magnolia schors extract wordt gebruikt voor gastroparese, zoals balanceert de overproductie van stikstofoxide, dat is een van de belangrijkste oorzaken van de ziekte. De dosering van de schors moet tussen 3-9 g voor afkooksel. Het kan ook worden gemengd met gember voor effectieve resultaten.

Opmerking: De hoge dosering kan leiden tot schadelijke effecten, zoals de toxiciteit niveau is vrij hoog in. Raadpleeg een huisarts voor verdere verwijzing.

26. Skullcap Root

Dit kruid behoort tot de mint familie en heeft veel antioxiderende eigenschappen, die helpt bij de behandeling van verschillende gastro-intestinale problemen. Het extract van deze wortel helpt bij het stimuleren van het genezingsproces.

Opmerking: Niet verbruiken als je een diabetische.

27. Catnip Tea

Deze thee is rijk aan een component, genaamd nepetalactone ". Het bezit antifungale en antibacteriële eigenschappen, die verantwoordelijk zijn voor haar geneeskrachtige en zuiverende eigenschappen zijn, en maakt het een natuurlijke behandeling voor gastroparese.

Opmerking: overconsumptie van deze thee onveilig kan zijn.

28. Zweedse Bitters

Deze kruiden brouwsel is nuttig voor de behandeling van diabetes (type 1 en type 2 diabetes), en het proces van maaglediging bevorderen. U kunt een eetlepel van het te hebben voor elke maaltijd om hulp te krijgen van gastroparese.

Opmerking: Vermijd het verbruik, als u last van misselijkheid, braken of buikpijn.

Dieet Plan voor Gastroparesis

Het handhaven van een goede voeding routine zou je spijsverteringskanaal te houden ontspannen en zou de symptomen van gastroparese verminderen. U kunt een dieet plan te volgen zoals hieronder vermeld:

Voor het ontbijt, consumeren magere melk en een stukje toast of wit brood met het.

Voor halverwege de ochtend, kunt u een magere yoghurt te hebben.

Voor de lunch, neem een dieet met een laag vetgehalte.

Voor 's avonds, verbruiken sommige vruchten. U kunt ook gember thee.

Voor het diner, verbruiken sommige aardappelpuree, vetarme pudding, yoghurt, broccoli, bloemkool, enz.

do's

Drink veel water.

Doe meditatie en chanting.

don'ts

Vermijd voedingsmiddelen die rijk zijn aan gluten, zuivelproducten, warm en kruidig voedsel, hoog-vet voedsel, zoals kaas, spek, enz.

Vermijd koolzuurhoudende dranken.

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

20 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment