Thursday, February 11, 2016

25 Superfoods voor moeders

Een kind kan die vacant zachte hoeken van je hart te bezetten. Zwangerschap is een tijd van diepe begin, de groei en de totale overgang bij vrouwen ziel en lichaam beide neemt een sprong. Het is als een avontuurlijke tocht, die iedere aanstaande moeder nodig heeft om gezond en voedzaam eten. Echter, het is vrij moeilijk voor een vrouw om te begrijpen wat ze moeten eten en wat te vermijden. Ze ziet dit zenuwslopende verantwoordelijkheid om te consumeren voedzaam en correct, vooral omdat ze te eten voor twee. Met de start van een tweede trimester, moet u extra 300 calorie├źn in uw dagelijks dieet. Voor de gezonde groei van uw ongeboren baby, hebben we hier vermeld een aantal fantastische superfoods voor moeders-to-be.

1. Eieren

Eieren zijn de stuwende kracht van eiwit dat uw weinig groei bevordert. Trouwens, deze zijn vol met ijzer, foliumzuur en choline. Heeft u een omelet of consumeren hardgekookte, roerei of gebakken ei voor uw gezondheid te stimuleren. Dames met een evenwichtige cholesterolgehalte kan consumeren een of twee eieren per dag.

2. Avocado

Omdat het een rijke bron van gezonde mono-onverzadigde vetten, foliumzuur, vezels, kalium, en diverse vitaminen, wordt avocado beschouwd als zeer gezond voor zwangere vrouwen.

3. Zalm

Omdat het een goede bron van omega-3 vetzuren, het is goed voor de hersenen en de ogen van de baby.

Bovendien heeft het lage niveau van kwik in tegenstelling tot andere vis; dus beschouwd als veilig voor het verwachten van moeders.

4. Bananen

Snijd een banaan op granen of toevoegen aan uw smoothie. Het geeft direct energie en hoog kaliumgehalte voorkomen vermoeidheid in verband met zwangerschap.

5. Beans

Bonen zijn rijk aan vezels voedsel dat ook voldoende hoeveelheid eiwit bevatten. Het is een van de perfecte dingen voor zwangerschap voorkomt problemen met betrekking tot het maagdarmkanaal.

6. Chia Seeds

Strooi deze gezonde graan op uw smoothie, salades en granen; of meng deze zaden in je yoghurt. Omega 3 en vezels in chia zaden voorkomt depressie in verband met zwangerschap.

7. Yoghurt

De component van calcium in yoghurt is wat maakt het voordelig zwangere vrouwen. Bovendien is deze gezonde snack is goed af met eiwitten, vitamine B en Zincs dat het bot ontwikkeling van uw kind te ondersteunen.

8. Havermout

Begin de dag met een kom havermout gegarneerd met verse vruchten. Het geeft energie je lichaam en helpt u met ochtendmisselijkheid Trouwens, de rijkdom van vitamine B6, vezels en eiwitten bijdraagt aan de gezonde groei van uw peuter.

9. Bladgroenten

De donkere greeny groenten zitten vol met voedingsstoffen en anti-oxidanten die essentieel zijn voor de would-be moeders. Bijvoorbeeld, kool, broccoli, asperge, spinazie, etc., voorzien kalium, foliumzuur, calcium en vezels die een belangrijke rol spelen bij het handhaven van de gezondheid van zowel moeder en de baby.

10. Berries

Bessen zijn fantastisch voor een zwangere vrouw, omdat ze zijn verpakt met anti-oxidanten, vitamine C en veel vezels. Je kunt ze toevoegen aan uw granen of yoghurt om een voedzame snack.

11. mager vlees

Tijdens de zwangerschap het lichaam van een vrouw is een extra eiwit van 25 gram (ong.) Per dag die goed ontwikkelt haar spieren bevordert. Mager vlees bevat een overvloed aan eiwitten, vitamine B en ijzer die absoluut noodzakelijk voor foetus groei.

12. Water

Veel water drinken om uitdroging te voorkomen. Acht tot tien glazen water per dag wendt het probleem van blaasontsteking en constipatie

13. Orange Juice

Drink een glas jus d'orange om je lichaam te verrijken met voldoende vitamine C, kalium en foliumzuur. Het houdt een controle op uw algehele gezondheid.

14. Quinoa

Quinoa is verpakt met een punch van eiwit dat het een uitstekende eten zorgt voor een moeder-to-be. Het verhoogt je uithoudingsvermogen en voorziet je lichaam met onmiddellijke energie.

15. Pomegranate

Kleine rode zaden van granaatappel zijn verpakt met anti-oxidanten, vitamine E, A, C en bevat voldoende kalium. Trouwens, het ijzergehalte van deze gezonde vrucht voorkomt zwangerschap bloedarmoede. Eet ze regelmatig voor een gezonde zwangerschap.

16. gedroogde abrikozen

Deze gezonde snack vol foliumzuur, ijzer, calcium, kalium en magnesium. Eet een handjevol om je stoelgang te reguleren gedurende de periode van de zwangerschap.

17. Koolhydraten

Voldoende hoeveelheid koolhydraten vult uw lichaam met onmiddellijke energie. Omvatten pasta, brood en aardappelen in uw dieet.

18. Kaas

Met het oog op de vorming van holte te voorkomen, moet een aanstaande moeder kaas verbruikt na elke maaltijd. Het helpt neutraliseren mond zuren die tandvleesontsteking en tandbederf kan stimuleren, aangezien deze beide problemen vroeggeboorte kan veroorzaken.

19. Milk

In plaats van koemelk gaan voor sojamelk, want het is vol met vitamine B en D, voldoende koolhydraten, calcium en eiwit.

20. Tomaten

Tomaten beschermen van uw lichaam tegen nierstenen Ze ontstressen je lichaam, te reguleren bloedsuikerspiegel en verlichten hoofdpijn Trouwens, het bevat een overvloed aan vitamine C en A. Ook op deze gezonde fruit in uw dagelijkse voeding.

21. zoete aardappelen

De overvloedige hoeveelheid foliumzuur in zoete aardappelen is niet alleen goed voor zwangere vrouwen, maar ook voor degenen die proberen zwanger te worden. Bovendien zijn ze bijzonder vol vitamine E, B6, beta-caroteen, kalium en ijzer dat gezonde groei van foetale cellen en weefsels bevordert.

22. Cantaloupe Melon

Deze vrucht stimuleren het immuunsysteem en helpt afweren infecties. Aldus houdt de gezondheid van zwangere vrouwen. Afgezien van dit, de punch van verschillende vitamines maakt het geweldig voor zwangere vrouwen.

23. Aardbeien

Aardbeien zijn verrijkt met een hoog ijzergehalte dat helpt voorkomen dat de zwangerschap vermoeidheid. Afgezien van dit, een krachtige punch van vitamine C maakt het een fantastische snack voor de zwangerschap.

24. Amandelen

Algemeen noten zijn goed met een breed scala aan vitaminen en mineralen, gezonde vetten, vezels en eiwitten die de groei van de baby te garanderen. Van alle noten, amandelen worden beschouwd als zeer voedzaam als onverzadigde vetten in het te promoten van de ontwikkeling van de hersenen van uw baby.

25. Kikkererwten

Deze kleine kikkererwten kan wonderen doen voor u, omdat ze zijn verpakt met vezels en foliumzuur die absoluut noodzakelijk voor elke zwangere dame zijn. Daarnaast component magnesium helpt de bloedstroom.

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

17 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment