Thursday, February 25, 2016

44 Wonderbaarlijke Juicing Recepten voor Easy Weight Loss

Bent u moeite slecht om die extra kilo's die een tol op je gewicht nam verliezen? Het kan soms vermoeiend, die loopt van sportscholen op dieet consultants om gewicht te verminderen; meer nog, als het meer dan de gebruikelijke tijd voor het verliezen van gewicht neemt, wordt het nog meer frustrerend. Ooit zo vaak, moet je een aantal extra inspanningen op het verbranden van overtollige calorieën te zetten. Ooit gedacht aan het maken van gewichtsverlies leuk en interessant, zonder zweten op gymnasium apparatuur? Ja, we kunnen je gewichtsverlies reis simpel als ABC te maken. Het gaat om een aantal heerlijke en gezonde recepten op het dieet, die anders misschien nooit geprobeerd hebben. Er zijn inderdaad een aantal eenvoudige recepten voor het maken van sap gewicht lossthat u kunt bereiden in uw keuken bij de daling van een hoed. Vruchten, die een centrale dieet om gewicht te verliezen, kan nogal saai om elke dag te eten. Geen zorgen! Deze gemengde vruchtensap recepten kunnen een grote opluchting voor je saaie gewichtsverlies dieet. Hier brengen we u een aantal van de beste sap recepten om gewicht te verliezen.

Juice Recepten voor Weight Loss:

1. Red Rush

Voorbereiding:

Meng alle ingrediënten in een sapcentrifuge, roer of schud en serveer jezelf met de heerlijke drukte van rood. De citroen kan ook worden vervangen door zoete aardappel.

2. Citroen Meloen

Bladeren van de munt - 1 theelepel

Voorbereiding:

Maal alle ingrediënten in de blender tot je een rood gekleurde massa. Giet het in een glas toe te voegen wat ijs, en garneer het drankje met enkele muntblaadjes voor het opdienen.

3. Lychee en granaatappel

Pomegranate - ½ kop

Voorbereiding:

Giet al deze ingrediënten in de blender en laat ze churn tot je een consistente mix. Serveer het door het toevoegen van gemalen ijs.

4. Sweet maar Strong

Voorbereiding:

stenen uit nectarines te verwijderen; en de huid van de ananas en kiwi. Voeg gehakte appels en ananassen in uw sapcentrifuge en grind. ijs toe te voegen voor of na het mengen, en serveer.

Kale Juice Recepten voor Weight Loss

5. The Cocktail

Voorbereiding:

Vul sapcentrifuge met alle hierboven genoemde ingrediënten en vermalen tot een consistente mix zichtbaar. Serveer jezelf met de boerenkool cocktail.

6. Triple Tango

Watermelon - 2 kopjes (fijngehakt en gezaaid)

Voorbereiding:

Was de munt en boerenkool bladeren; Giet alle drie de ingrediënten in uw voedsel processor met een half kopje water. Blend tot behoorlijk gemengd. Serveer de verfrissende triple tango. U kunt ook gebruik maken van een ananas te vervangen watermeloen.

7. Kale en Grapefruit

Apples - 5, kleine, zoete

Voorbereiding:

Was elk ingrediënt naar behoren. Snijd de grapefruit in zes delen, het verwijderen van de huid. Leg grapefruit stukken in-between boerenkool bladeren en sap. Snijd appels en sap hen ook. Meng goed en voeg wat ijsblokjes; dienen.

Green Juice Recepten voor Weight Loss

8. De Workout Juice

Voorbereiding:

Zetten al het weelderige ingrediënten in de mixer pot; meng ze tot perfect gemengd in een dunne sap. Verwen jezelf met de groene weelderige, in het bijzonder nuttig zijn bij het uit te werken om gewicht te verliezen.

9. Lift-off

Komkommer - ½

Voorbereiding:

Meng alle ingrediënten samen in de sapcentrifuge en voeg water voor het maken van een hartige blended sap.

10. De Toxine Flusher

Voorbereiding:

Stapel van de boerenkool bladeren boven elkaar en plaats peterselie daarop. Rol het om een strakke pak te krijgen. Als je de komkommer snijden in 2 gelijke delen, sap de delen ene na de andere, en voeg dan de verpakt en rolde boerenkool en peterselie en meng ze. Citroen en appel moet worden geperst op het einde. Hiermee kunt u uittreksel maximale sap uit uw bladgroenten. Roer, dienen en te genieten.

11. Sap en Smoothie

Voorbereiding:

Begin met het schillen van de ananas en snijd deze in vier gelijke delen. Pers de peren, selderij, ananas en komkommer samen in de molen. Daarna, snijd 2 gelijke delen van de avocado, brengen de kuil en de dikke kant. Voer de mixer tot je een gladde textuur. Drink en geniet!

12. rucola en basilicum

Roma tomaten - 1 kop

Basil - 1 handvol

Voorbereiding:

Meng alle ingrediënten in de sapcentrifuge molen en laat ze op de juiste mix tot een gunstig vermengd. Serveren en te drinken.

13. Broccoli Juice

Ananas - 1 / 3e of overeenkomstig de gewenste verbetering in smaak

Mint - een hand vol bladeren

Voorbereiding:

Meng de broccoli in uw sapcentrifuge tot een dikke pasta te maken. Voeg muntblaadjes en stukjes ananas later en opnieuw mengen. Ga door, totdat je een consistente evenredig mengsel. Verwen jezelf met de voordelen van broccoli, want het is zeer nuttig in het verminderen van buikvet.

Probeer deze geweldige sap reinigen recepten om gewicht te verliezen, het toevoegen van zo veel groene groenten en fruit als je kunt. Het zal niet alleen helpen om kilo's te werpen, maar ook je lichaam te ontgiften in de meest natuurlijke manier.

14. Komkommer citroensap

Citroen- ½ (geschild)

Voorbereiding:

Snijd de komkommer en citroen en voeg ze toe aan uw fruitpers. Maal totdat er geen klontjes worden gelaten. water toe te voegen aan het sap dun te maken en om de smaak van citroen te verdunnen.

15. Green & Red Apple Mix

ingrediënten:

Voorbereiding:

Snijd alle ingrediënten in stukjes en voeg ze toe aan uw blender. Churn tot een gladde textuur wordt verkregen. ijs toe te voegen voor het serveren.

16. komkommer en Plum Crush

ingrediënten:

Voorbereiding:

Schil een kleine wig van een citroen en de zaden verwijderen uit appel en pruim. Doe ze in een blender en mix tot de gewenste consistentie is verkregen. Giet het in een glas, voeg gemalen ijs en genieten.

17. Hot gekruide Punch

Voorbereiding:

Ten eerste, voeg knoflook en gember aan uw citruspers en meng ze. Ondertussen, schil je citroen en deze toevoegen aan uw sapcentrifuge samen met ruwweg in blokjes gesneden wortelen. Koel Serveren.

18. Raspberry en Strawberry Mix

ingrediënten:

Voorbereiding:

Voeg takjes munt in uw sapcentrifuge en churn hen. Ondertussen, schil mango en komkommer. Next, aardbeien gevolgd door frambozen, mango toe te voegen, en ten slotte komkommer. Blend allemaal een sap. Schenk de drank in een glas en geniet ervan!

19. Green Punch

Voorbereiding:

Voeg spinazie en boerenkool bladeren aan de sapcentrifuge en meng ze goed. Nu, voeg appel gevolgd door komkommer en serveren jezelf met de verfrissend drankje.

20. Kiwi en komkommer Mix

ingrediënten:

Voorbereiding:

Begin met het verwijderen van de buitenlaag van zowel de ingrediënten en ze ruw hakken. Karnen ze samen in een blender tot een gladde mix vormen. Voeg gemalen ijs, indien nodig.

21. wortel en selderij Sap

ingrediënten:

Voorbereiding:

Plaats kalk en wortel in de sapcentrifuge eerste en wanneer ze grondig worden gemengd, voeg selderij en uitvoeren van uw sapcentrifuge weer. Giet het in een glas en garneer met wat selderij bladeren.

22. perenbomen, druiven en komkommer Juice

ingrediënten:

Voorbereiding:

Verwijder het zaad uit peren en komen voort uit druiven. Gooi in alle ingrediënten in de sapcentrifuge en churn tot keurig juiced. Garneer met crushed ijs en komkommer slice op de top.

23. Apple, kaneel en gember Juice

ingrediënten:

Voorbereiding:

Hak de ingrediënten en houd ze apart. gember Voeg eerst uw citruspers en mix. Voeg vervolgens geschilde citroen, gevolgd door apple. Meng dit mengsel tot een sap te bereiden. Verwarm het sap en voeg kaneelpoeder heel voorzichtig terwijl dit te doen. Serveer het heet!

24. Peppery Drink

Zeezout - ½ theelepel

Muntblaadjes - voor de garnering

Voorbereiding:

Ten eerste, hak de groenten en meng ze in een blender, het toevoegen van water indien nodig. Giet het in een glas en breng op smaak met peper, zout en cayennepeper. stevia toe te voegen, als je wilt om het te zoeten en garneer met een paar muntblaadjes.

25. Waterkers Rush

Wortelen (middelgroot) - 2-3 (geschild)

Waterkers - 1 kop (fijngehakt)

Voorbereiding:

Snijd alle groenten in stukken en doe ze in een sapcentrifuge om een soepele mix voor te bereiden. zout en zwarte peper toe en roer opnieuw. Giet het in een glas en garneer met wat koriander takjes en gemalen ijs op de top.

26. Celery- Bieten Crunch

Voorbereiding:

Was en snijd alle groenten. Giet alle ingrediënten in een sapcentrifuge en proces met hoge snelheid om goed te mengen. Serveer jezelf met vers bereide sap.

27. Veggie Delight

Cayenne Pepper - ¼ theel

Citroensap - 4-5 druppels

Kosher zout - 1 theelepel

Voorbereiding:

Bereid uw sapcentrifuge en zet in alle ingrediënten volgens de wensen van juicer, behalve citroen. Meng ze goed en als je klaar bent, giet het in een glas en voeg het citroensap. Koel Serveren!

28. Kiwi en grapefruitsap

ingrediënten:

Bieten (kleine) - 1

Kiwi - 1 (geschild)

Stevia - 5-6 druppels

Voorbereiding:

Snijd uw groenten en fruit in stukjes. Voeg ze toe aan je sapcentrifuge en mix ze goed. Giet het bereide sap in een glas en voeg een paar druppels van stevia om het te zoeten. Voeg crushed ijs en een plakje kiwi op de top om te garneren.

29. Grapefruit Mix

Voorbereiding:

Was, schil en snijd pompelmoezen en wortelen in kleine stukjes. Voeg ze toe aan je sapcentrifuge op basis van de specificaties en voeg citroensap en gember. Blend tot er geen klontjes blijven zitten en serveer gekoeld.

30. Bieten En Aardbeien punch

ingrediënten:

Water

Voorbereiding:

Was, schil en snij bieten en wortel en dobbelstenen aardbeien in de helft. Giet ze in een blender en voeg ¼ kopje water. Meng ze 2-3 minuten en giet het in een glas. Serveer jezelf met deze verfrissend drankje.

31. Spicy Red Apple Punch

ingrediënten:

Voorbereiding:

Hak de ingrediënten en zet ze in uw voedsel processor. Meng alle ingrediënten goed na toevoeging van water aan. Wanneer een glad mengsel wordt gevormd, giet het in een glas en voeg een plak van appel op de bovenkant te garneren.

32. Apple, selderij sap

Voorbereiding:

Voeg de ingrediënten om uw juicer na hen ruwweg hakken. Voeg ½ kopje water en churn ze voor een paar minuten tot een gladde consistentie is verkregen. Serveer in een hoog glas en voeg citroensap om de smaak te verbeteren.

33. Ananas, Spinazie Rush

Water

Voorbereiding:

Was en snijd ruwweg de ingrediënten. Doe ze in uw voedsel processor op basis van de specificaties en voeg water toe tot een sap te bereiden. Blend voor eens en serveren verse.

34. Sla en Broccoli Drink

ingrediënten:

Voorbereiding:

Was en grofweg alle ingrediënten te hakken. Voeg ze toe aan je sapcentrifuge samen met water (niet te veel) en het proces tegen de hoogste snelheid voor een paar minuten om goed te mengen. Giet het in een groot glas en voeg het citroensap. Serveer jezelf met het sap in de vroege ochtend.

35. Rode Smoothie

Voorbereiding:

Was en hak tomaten, wortelen en asperges. Plaats ze in uw sapcentrifuge en voeg ¼ kopje water om ze te mengen. Run je citruspers en als je klaar bent, giet het sap in een glas. Voeg citroensap om de smaak te verbeteren en te genieten van de drank.

36. Tangy Pear Beverage

Voorbereiding:

Schil de peren en verwijder de zaadjes, hak spinazie en gesneden aardbeien in de helft. Voeg alle ingrediënten om uw sapcentrifuge en giet 1/4 kopje water om ze te mengen in een dunne mix. Verwerk het op de hoogste snelheid en serveren jezelf met deze heerlijke drank elke avond.

37. Green Cheer

Voorbereiding:

Volgens uw sapcentrifuge specificaties, voeg de fijngesneden ingrediënten om het en meng ze samen om glad mengsel zonder klonters vormen. Roer en serveer gekoeld.

38. Fruity Goodness

Voorbereiding:

Was en hak de groenten en fruit. Voeg ze toe aan je sapcentrifuge en volledig meng ze. Giet het sap in een glas en voeg crushed ijs en een schijfje sinaasappel op de bovenkant ervan om te garneren.

39. Green Combo

Chilly- 1-2

citroen- 1

Voorbereiding:

Was en snijd de ingrediënten in kleine stukjes. Voeg alle van hen in de keukenmachine en proces om ze goed te mengen. Serveer in een hoog glas.

40. Maag Fopspeen

Voorbereiding:

Bereid alle ingrediënten en zet ze in uw sapcentrifuge. Juice hen en serveren verse.

41. Carrot Orange Twist

Voorbereiding:

Was, schil en snijd de ingrediënten. Ren alle ingrediënten in de sapcentrifuge en serveer gekoeld.

42. Rainbow Delight

Voorbereiding:

Hak de ingrediënten en voeg ze toe aan uw voedsel processor. Proces op hoge snelheid tot het glad mengsel is verkregen. Garneer met selderij bladeren en een schijfje citroen.

43. Fruit Madley

Voorbereiding:

Voeg snijbiet in uw sapcentrifuge en sap hen. gember gevolgd door stukjes sinaasappel, appel, sla en komkommer toe te voegen. Churn ze goed en serveren jezelf met de heerlijke drank.

44. Tropical Punch

Voorbereiding:

Gebruik citroenzuur sapcentrifuge om sap grapefruit en limoen. Om uw keukenmachine, voeg gember gevolgd door veenbessen en komkommer. Meng ze goed. Gebruik een shaker om zowel de voorbereide drankjes roeren en serveren vers in een grote glazen.

Gelukkig Sap!

15 augustus 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment