Thursday, February 25, 2016

36 Simple Home Remedies To Get Rid van Droog haar

Als je haar regelmatig wordt blootgesteld aan de zon en stof, en je bent niet in staat om de olie regelmatig, dan is de kans groot dat u last heeft van droog haar. Deze toestand blijft bestaan wanneer talgklieren die lozen olie in haar schachten droog geworden als gevolg van activiteiten zoals zonnen (blootstelling aan de zon), zwemmen in gechloreerd water, regelmatige en / of overmatige wassen met shampoo, erfelijkheid problemen, ondervoeding, uitdroging, het overslaan conditioners, met behulp van katoen kussen tijdens het slapen, anorexia nervosa, overmatig gebruik van haardrogers, traag werkende bijschildklier, roos, menstruatie, met heet water tijdens het wassen, hoge porositeit, enz. Frequent haarbreuk, gespleten haarpunten, jeukende hoofdhuid, en het gebrek aan glans of zonneschijn zijn enkele van de indicaties droog haar. Overmatig hairstyling wordt niet aanbevolen, omdat het de natuurlijke schoonheid van de strengen kunnen beschadigen. Probeer deze effectieve huismiddeltjes om zich te ontdoen van droog haar en een gezonde hoofdhuid met beheersbaar sloten.

Home remedies voor droog haar

Gebruik onderstaande droog haar oplossingen voor effectieve resultaten.

1. Sesame Oil

Sesamolie wordt beschouwd als een effectieve behandeling droog haar. Meng gelijke hoeveelheden citroensap en sesamolie. Breng dit mengsel op de hoofdhuid en wikkel je haar met een warme handdoek. Was ze af na een uur met shampoo. De vitaminen en mineralen helpt haar te versterken door het verhogen van de bloedcirculatie.

2. Ongekookte Milk

Geniet van een katoenen bal in sommige ongekookte melk en toe te passen op je hoofdhuid. Laat het voor een uur en dan was het grondig af.

Als alternatief, meng sommige eigeel, olijfolie en een halve eetlepel suiker. Houd het opzij. Dompel een katoenen bal in de sector melk en toe te passen op de hoofdhuid. Houd het voor 15-20 minuten. Breng nu de voorbereide eimengsel en laat het 30 minuten rusten. Daarna afspoelen met lauw water.

3. Yoghurt

Neem ½ kopje yoghurt. Voeg een theelepel elk van honing en ACV aan. Meng goed en gelden voor haarwortels. Of anders, yoghurt toepassing op de hoofdhuid. Laat het blijven gedurende 30 minuten en spoel af met warm water. U kunt ook mosterd of olijfolie toe te voegen in yoghurt.

4. Apple Cider Vinegar (ACV)

Dompel een katoenen bal in sommige appelazijn en toe te passen direct op de hoofdhuid. Als alternatief, verdunnen sommige ACV en toepassen nadat je haar wassen. Dit is de beste droog haar behandeling die op natuurlijke omstandigheden uw strengen.

Als alternatief, in 3 kopjes water, kook een handvol rozemarijn bladeren voor 5-10 minuten. Zeef dit mengsel en voeg ½ kop appelazijn, 10 druppels elk van pepermunt en rozemarijn olie. Breng het als een conditioner. Was je haar na 10-15 minuten indien nodig of laat ze.

Meng wat witte azijn met appelazijn en giet het over je strengen na hen wassen. Deze remedie helpt sluit de nagelriemen en de natuurlijke glans van het haar te herstellen.

5. Kokosolie

Masseer een aantal kokosolie op je hoofdhuid en laat 's nachts. Afwassen in de ochtend voor glanzend en mooi haar

Als alternatief, meng sommige kokosolie en olijfolie. Masseer je haar met dit mengsel. Laat het 's nachts. Spoel ze af in de ochtend met een milde shampoo tot droog en jeukende hoofdhuid te vermijden.

6. Eieren

Los het probleem van droog haar met behulp van eieren. Meng twee eieren met ½ kopje olijfolie en toe te passen op de hoofdhuid. Houd het voor een uur en dan afspoelen met een milde shampoo.

Als alternatief kunt u rechtstreeks witte deel van eieren toe te passen op de hoofdhuid. Laat het gedurende 1 uur en vervolgens af te wassen met een milde shampoo.

Meng 2 eetlepels kokosolie / olijfolie met 3 eieren. Voeg 1 eetlepel elk van honing en citroensap. Breng dit mengsel op de hoofdhuid gedurende 30 minuten en dan afwassen met lauw water.

Klop 2 eieren in ½ kopje volvette yoghurt en voeg 1 eetlepel amandelolie. Masseer dit mengsel op je hoofdhuid en wikkel je hoofd met een warme handdoek. Laat het gedurende 30 minuten en dan was je haar met een milde shampoo.

Mix 3 eieren, 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel azijn, 1 eetlepel kokosolie en 1 eetlepel rozemarijn etherische olie. Roer dit mengsel goed en toe te passen op de hoofdhuid voor ongeveer 20 minuten.

7. Bananen

Meng 2 over rijpe bananen met elk van honing en olijfolie 1 eetl. Breng deze pasta over je hoofdhuid gedurende 15 minuten en spoel af met warm water.

Als alternatief, meng 2 rijpe bananen met 2 eieren. Voeg 2 druppels honing aan dit mengsel. Breng aan op je haar, houd het voor een uur, en daarna afspoelen met een milde shampoo. De rijkdom van kalium, magnesium en vitaminen in banaan maken het een geweldige remedie om de natuurlijke look en glans van het haar te herstellen.

8. Fenegriek Seeds

Geniet van 50 gram fenegriekzaden 's nachts en stamp ze fijn in de ochtend. Voeg 1 eetlepel elk van yoghurt, olijfolie en honing aan. Breng deze pasta op de hoofdhuid en houd het voor 45 minuten. Tot slot, wassen met een milde shampoo.

Als alternatief kunt u ook van toepassing vlakte fenegriek pasta over uw hoofdhuid. Fenegriek is een effectieve remedie voor de behandeling van roos en haaruitval.

9. Honey

Meng 2 eetlepels honing met 1 eetlepel yoghurt of karnemelk en 1 eetlepel kokosolie. Breng dit mengsel op je strengen en bewaar deze voor 20 minuten. Dan spoel af met warm water.

U kunt combineren 3 el olijfolie en ½ kopje honing. Breng deze pasta over de hoofdhuid en wikkel je hoofd met een warme handdoek. Shampoo je haar na 30 minuten.

Of anders, meng 4 el olijfolie, 2 el glycerine en 2 eetlepels honing. Breng dit als een conditioner na het wassen van je haar. Afwassen na 10-15 minuten.

U kunt zelfs combineren honing samen met uw natuurlijke conditioner en daarna wassen van je haar. Het helpt bij de haargroei en geeft glans aan uw dof en futloos haar.

10. Olijfolie

Verwarm wat olijfolie en toe te passen op je hoofdhuid met je vingertoppen. Houd gedurende 1 uur en daarna wassen met een milde shampoo.

Als alternatief, meng een ei en geschilde komkommer. Voeg 4 el olijfolie aan het en deze pasta toe te passen op je hoofdhuid. Draag een badmuts en bedek je haar voor 15-20 minuten. spoel ze vervolgens af met warm water.

Of anders, meng olijfolie met eigeel in gelijke verhouding. Voeg wat water indien nodig. Breng deze pasta op je hoofdhuid voor ongeveer 20 minuten. Daarna wassen met warm water. Dit is een van de beste behandelingen voor droog haar.

11. Mayonaise

Solliciteer half kopje volvette mayonaise op je hoofdhuid en afwassen na 30 minuten.

Voeg 1/3 kopje amandelolie aan kop mayonaise ¼. Voeg 1-2 eieren, zoals vereist in dit mengsel en toe te passen op de hoofdhuid. Gebruik verdunde azijn voor het wassen uit haar.

Als alternatief, masseer je hoofdhuid met mayonaise olie en afspoelen na 15 minuten.

12. Beer

Meng wat bier met ei en essentiële oliën (paar druppels jojoba olie en 8 ounces donker bier). Toe te passen op haar en spoel af na 15 minuten.

Als alternatief, voeg 2 eetlepels appelazijn in 2 kopjes bier. Shampoo je haar en gebruik dit mengsel als een conditioner.

13. Avocado

Avocado rijke bron van vitaminen A, D, E, K en H (biotine), proteïne, ijzer, magnesium, koper, aminozuren en kalium. Deze metaboliseren vetten en eiwitten zijn essentieel voor gezond haar.

Maak puree van het binnendeel van avocado. Meng ¼ kopje melk en 1 eetlepel olijfolie of kokosolie. Breng dit puree op haarwortels en af te wassen met lauw water na 15 minuten.

Als alternatief, voeg een paar druppels pepermunt etherische olie avocado plakken. Spreid het op je haar en spoel na een bepaalde tijd.

Of anders, meng sommige mayonaise met avocado pulp en toe te passen dan direct op de hoofdhuid.

Toepassen kokosolie op de hoofdhuid. Laat het 5-10 minuten. Prak een banaan en meng sommige avocado in het. Breng dit op de hoofdhuid. Na 10-15 minuten, spoel af met warm water.

Meng puree van 1 rijpe avocado, 1 ei, 1 eetlepel olijfolie, ricinus, kokosnoot, jojoba, of amandelolie en 1 eetlepel yoghurt. Breng dit masker op je haar. Afspoelen met lauw water na 30 minuten.

14. Gelatine

Kook een kopje water en voeg een pakje gelatine aan. Roer het continu tot een dikke gel. Dit toepassen op je haar na het wassen. Houd het op 5 minuten en spoel af met warm water.

Als alternatief kunt u een mengsel van gelatine, appelazijn en enkele druppels rozemarijn olie te bereiden en dit toe te passen op de hoofdhuid na het wassen van uw haren. Houd het op voor 15 minuten en spoel na het af met warm water. Herhaal dit minstens een keer per week.

15. Papaya

Neem 1 kopje elk van papaya, banaan, en yoghurt, 1 eetlepel elk van honing en kokosolie. Meng alle ingrediënten. Breng deze pasta op strengen. Laat het gedurende ongeveer 30 minuten en spoel af. Dit pakket werkt als een zeer goede conditioner en helpt droge haar.

16. Voedingsmiddelen rijk aan omega-3 vetzuren

Onder meer noten, zaden, zuivelproducten, eieren, noten, bonen, vis, olijfolie en vlees in uw dieet, als ze allemaal zijn rijk aan omega-3 vetzuren. Zo helpen ze verschaffen van vitale voedingsstoffen voor haar samen met reducerende droge haar.

17. Citroensap

Meng het sap van 1 citroen in 1 kopje water. Breng het op je haar na het wassen. Dit zal versterken en een natuurlijke glans geven aan uw strengen.

18. Pumpkin

Maak puree van 2 kopjes van gekookte en gehakte pompoenen. Voeg 1 eetlepel elk van honing, kokosolie en yoghurt. Meng deze naar behoren en de pasta toe te passen in je haar gedurende 30 minuten. Afwassen met water.

Als alternatief, meng 1 kopje pompoen en ½ kopje yoghurt. Breng deze pasta in je haar. Na 30 minuten, spoel af met shampoo. Pumpkin fungeert als een natuurlijke vochtinbrengende middel en geeft voeding aan de haren; vandaar, vermindert het probleem van droog haar.

19. amandelolie

massage gewoon je haar met amandelolie. Laat het rusten gedurende 30 minuten en spoel af met koud water.

Blend een rauw ei en ¼ kopje amandelolie. Laat dit mengsel rusten op haar voor 40 minuten en spoel het daarna af met koud water.

20. cacaopoeder

Maak een pasta van honing, cacaopoeder, appelazijn en yoghurt. Breng het op haar. Wacht 5-10 minuten en spoel af met een milde shampoo. Cacaopoeder werkt effectief in het verwijderen van droogte van haar.

21. Sugar Water

Ontbinden wat suiker in een half kopje water en vervolgens deze oplossing toe te passen op uw strengen. Dit helpt ook bij de behandeling droog en beschadigd haar.

22. Aspirine

Crush 1-2 aspirine en meng ze met een gewone shampoo te wassen je haar. Het salicylzuur in aspirine herstelt de natuurlijke glans van uw strengen.

23. Shea Butter

Smelt ongeveer 100 gram shea boter in een bain-marie. Laat hem afkoelen en voeg 20 gram van abrikoos kernel, 20 druppels citroengras olie, 10 druppels rozemarijn olie, en 40 gram maïzena. Gebruik dit mengsel als een conditioner. Het is een natuurlijke remedie om je haar te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

24. Castor Oil

Breng wat castor olie met uw vingertoppen in je hoofdhuid en laat het gedurende 30 minuten. Het helpt bij het wegwerken van diverse problemen, zoals roos, haaruitval, gespleten haarpunten, droge hoofdhuid, breuk, en droog haar.

25. geklaarde boter

Breng wat geklaarde boter op uw strengen en hoofdhuid. Houd het voor enige tijd en dan afwassen. De ongeraffineerde vetten te presenteren in geklaarde boter fungeert als een natuurlijke conditioner, die haar voedt en vermindert droogheid.

26. Argan Olie

Breng wat argan olie in je hoofdhuid en wikkel je hoofd met een warme handdoek. Afspoelen na 1 uur met een milde shampoo.

27. Black Tea

Bereid een aantal zwarte thee en laat het afkoelen. Giet deze thee op je haar na het wassen. Dit is een conditioneringsmiddel en voegt natuurlijke glans en zachtheid aan uw haar.

28. Fles Pompoen Juice

Extract wat sap van de fles kalebas en toe te passen in de wortels van je haar. Was je haar na 30 minuten.

Herbal Remedies te genezen Dry Hair

29. Kamille Thee

Brouwsel kamille thee. Voeg ¼ kopje olijfolie aan. Laat dit mengsel afkoelen en giet het op je haar. Kamille thee is een natuurlijke remedie die reparaties gespleten haarpunten en droogte van het haar.

30. Tea Tree Oil

Voeg tea tree olie (een paar druppels) toe aan uw gewone shampoo en conditioner. De anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen bestrijden jeuk van de hoofdhuid en droog haar.

31. etherische olie Treatment

Oliën is een van de beste behandelingen voor droog haar. Maak gebruik van essentiële oliën zoals sandelhout, rozemarijn, geranium en lavendel om je haar te masseren.

Meng 1 eetlepel honing met 1 eetlepel jojoba-olie, 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel appelazijn, 1 eetlepel saffloerolie, dooier van een ei, 4 druppels geraniumolie, sandelhout en neroli essentiële olie. Masseer dit mengsel op je hoofdhuid voor ongeveer 15 minuten en daarna wassen van je haar met warm water.

32. Herbal Shampoo

Neem 250 g fenegriek, 500 gram acacia concinna, 100 g zeep bonen, 250 g groene gram, en een pakje elk van basilicum en curry bladeren. Laat ze drogen in de zon voor een paar dagen en plet ze tot een fijn poeder te maken. Indien nodig, neem een kleine hoeveelheid van dit poeder en een pasta met water en gebruik.

33. Henna

Neem 3 eetlepels van henna en meng een kopje thee drank en yoghurt erin. Laat het een nacht staan. Breng dit op je strengen in de ochtend. Laat het gedurende 2 uur en daarna wassen met een milde shampoo. Regelmatig gebruik van henna verbetert de kwaliteit van je haar en maken ze zijdezacht en glanzend.

34. Curry Leaves

Neem ongeveer 2 eetlepels kokosolie en voeg 5-6 curry bladeren in het. Verwarm het voor enige tijd, en breng deze olie op de hoofdhuid na het afkoelt. Wikkel een warme handdoek op je hoofd gedurende 15 minuten en afwassen na 12 uur. Deze behandeling zal je hoofdhuid kalmeren en je haar glanzend en zacht.

35. Bloemen van de Hibiscus

Neem ongeveer 2 eetlepels kokosolie. bloemblaadjes van 1 hibiscus bloem toe te voegen erin en warmte. Aangezien dit mengsel afkoelt, toe te passen op de hoofdhuid. Laat 's nachts en afwassen in de ochtend om gezonde strengen te krijgen.

36. Aloe Vera

Het drinken van aloë vera sap of het toepassen van dit sap aan haar is een grote remedie voor de behandeling van droog haar. Breng wat aloë vera gel direct op de hoofdhuid, houdt het voor 10-15 minuten en spoel het daarna af met water.

Als alternatief, mix 4 eetlepels van aloë vera gel, 2 eetlepels kokosolie, en 3 eetlepels yoghurt. Breng dit mengsel op je hoofdhuid en laat het op voor 15-20 minuten.

Knijp sommige aloe vera gel. Voeg gemalen hibiscus bloemen en 1 el olijfolie in de pasta en toe te passen op haar. Deze worden gedurende 15-20 minuten. Daarna wassen met warm water.

Meng 2 eetlepels van ricinusolie met een half kopje van aloë vera gel, 2 eetlepels van fenegriek poeder, 1 eetlepel basilicum poeder. Combineer goed tot een dikke pasta te maken. Breng deze pasta aan haar voordat je het hooi hit en afwassen in de ochtend. Het fungeert als een uitstekende moisturizer en helpt bij het wegwerken van droog haar.

do's

Wassen haar met een interval van 2-3 dagen.

Laat je haar regelmatig getrimd.

Hebben gezond voedsel, waaronder fruit en groene bladgroenten.

Oefen meditatie en stress te verlichten activiteiten.

Masseer je haar met olie voordat ze te wassen.

Na elke wasbeurt, van toepassing conditioner.

Bedek je haar tijdens het uitgaan in de zon.

Maak gebruik van satijn of zijde kussen tijdens het slapen.

Was je haar met gefilterd water sinds gechloreerd water is schadelijk voor haar.

Verhit de olie een beetje voor het masseren, omdat dit leidt tot een betere absorptie van olie.

don'ts

Heb je haar niet strak binden.

Een kam met plastic borstelharen niet worden gebruikt om haar te beheren.

Do natte haren niet kammen.

Terwijl masseren je haar, niet te hard zijn, omdat dit kan leiden tot haaruitval.

Do katoenen kussen niet gebruiken tijdens het slapen.

Vermijd het gebruik van een haardroger.

Niet meer dan de stijl van je haar. Verminder haarstyling een keer per week.

Vermijd het gebruik van shampoo en conditioner bevatten natriumlaurylsulfaat, omdat ze de hoofdhuid kunnen irriteren en de droogte van het haar veroorzaken.

14 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment