Monday, February 8, 2016

18 Handige Home remedies voor de schouder Pijn

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/07 /

Niets irriteert meer dan een pijnlijke schouder. Het kan iedereen overkomen van alle leeftijden. Het ergste pijn in de schouder is dat u niet in staat om zich te concentreren op iets vanwege het afluisteren pijn. Een van de grootste redenen voor pijn in de schouder is de lange zit kantooruren in de voorkant van computers. Het gebrek aan beweging leidt tot stijve spieren die de pijn in de schouder verder te bevorderen. De andere oorzaken van pijn in de schouder kan een verwonding aan zachte weefsels, spieren en ligamenten van de schouders, bursitis, frozen shoulder of gespannen spieren. U kunt veel pijn in de schouder verlichting balsems en andere geneesmiddelen te krijgen in de markt, maar ze komen samen met een aantal bijwerkingen. Voor kleine schouder pijnen, kunt u kiezen voor natuurlijke remedies die helpen bij schouderpijn behandeling. Hier is een lijst van home remedies om zich te ontdoen van de pijn in de schouder.

Natuurlijke remedies te behandelen Shoulder Pain

1. Epsom Salt

Epsom zout kan je verlichting van pijn in de schouder als het verbetert de doorbloeding en laat de stress niet alleen vanuit je schouder, maar ook van het hele lichaam. Vul je bad met lauw water. Giet twee kopjes Epsom zout in. Meng grondig zodat het zout naar behoren wordt opgelost in water. Nu, zitten in dit water met je schouders onder water gedurende 20-25 minuten. Herhaal dit drie keer per week om betere resultaten te krijgen.

Als alternatief kunt u een handdoek weken in warm water gemengd met Epsom zout. Zet dit handdoek op je schouder naar de behandeling van pijn in de schouder.

2. Kurkuma

Kurkuma is een effectieve pijnstiller, dan wel mondeling verbruikt of lokaal toegepast op het getroffen gebied. Het anti-inflammatoir van aard zijn, kan aldus verlichting van de pijn en zwelling. Voeg een eetlepel kokosolie tot twee eetlepels kurkuma poeder om een pasta te maken. Breng deze pasta op het getroffen gebied van je schouder. Wacht tot het droog is, en afwassen met warm water achteraf. Doe het tweemaal per dag tot je te ontdoen van de pijn.

Als alternatief, voeg een theelepel kurkuma poeder in een kopje melk en roer goed. Kook de melk en voeg honing te zoeten. Drink het twee keer per dag om het genezingsproces te bevorderen.

Of, kunt u ook de pasta van kurkuma en olijfolie van toepassing zijn op je schouder om hulp te krijgen van de pijn.

Let op: niet te veel van kurkuma consumeren, als u bloedverdunnende medicijnen.

3. Apple Cider Vinegar

ACV is een one-stop oplossing voor diverse aandoeningen te behandelen in je lichaam. Het werkt als een anti-inflammatoire en alkalisch middel om verlichting van de pijn. U kunt een bad in een bad gevuld met warm water na het toevoegen van twee kopjes van ruwe en ongefilterde appelazijn aan het. Zitten in dit water voor 20-30 minuten om je lichaam te ontspannen. Doe het elke dag voor een paar dagen om langdurige hulp te krijgen.

Of anders, meng een eetlepel van ACV in een glas warm water en een beetje honing. Drink het, twee keer per dag om het genezingsproces te stimuleren.

4. Ginger

Naast een anti-ontstekingsmiddel wordt gember verpakt met verschillende antioxidanten ook. Het verbetert de bloedcirculatie in je lichaam en verhoogt het genezingsproces. Voeg een theelepel van dun gesneden gember tot twee kopjes kokend water gedurende tien minuten. Zeef het en voeg honing om de smaak te zoeten. Drink dit afkooksel de behandeling van de pijn in de schouder.

5. Olijfolie

Olijfolie kan verlichting van pijn in de schouder. Het verbetert de bloedcirculatie en vermindert stijfheid en zwelling. Verhit wat olijfolie voor een paar seconden en laat hem afkoelen. Vraag iemand om het masseren op je schouder. Oefen druk en knijp de schouderspieren goed aan de stress te verminderen. Doe het voor tien minuten. Herhaal dit een paar keer per dag om hulp te krijgen van de pijn.

6. Lime and Honey

Als je schouder pijn als gevolg van artritis, dan is het de beste huis remedie voor u. sap van een limoen toe te voegen aan een glas warm water. honing toe te voegen zoet te maken. Verbruiken dagelijks naar de gifstoffen spoelen uit je lichaam.

behandeling 7. Hot Water

Warm water kompres kan helpen genezen van de ontsteking en zwelling in de pijnlijke spieren van je schouder. Vul een warm water zak en plaats het op de schouder terwijl liggen comfortabel op het bed. Houd het er gedurende 10-15 minuten. Doe het paar keer in een dag om volledige hulp te krijgen.

Of, kunt u ook een warm water douche voor 5-10 minuten per dag. Sta stil voor deze duur. Doe het tweemaal per dag om betere resultaten te krijgen.

Opmerking: Zorg ervoor dat het water niet te heet is om uw huid te verbranden.

8. koud kompres

Een koud kompres helpt verlichten de pijn als het verdooft het getroffen gebied. Aldus vermindert de pijn en ontsteking. Leg enkele ijsblokjes in een plastic zak en wikkel het in een dunne handdoek. Het op de pijnlijke schouder gedurende 10-15 minuten. Doe het 2-3 keer per dag om de pijn te verlichten.

U kunt ook gebruik maken van een handdoek gedrenkt in koud water om de pijnlijke spieren te ontspannen. Het zal helpen bij de behandeling van de pijn.

Let op: niet direct ijsblokjes op uw huid omdat het bevriezing kan veroorzaken.

9. zwarte sesamzaadjes

Zwarte sesamzaadjes zijn een rijke bron van calcium en magnesium dat de gezondheid van de botten verhoogt. Naast de aanwezigheid van mineralen zoals koper en zink vermindert gewrichtspijn en zwelling. Neem een handvol zwarte zaden en week ze in het water 's nachts. Verbruikt deze zaden, samen met water in de ochtend. Moet worden gedaan voor een paar dagen tot de gewenste resultaten.

Als alternatief, gebraden zwarte sesamzaadjes en bestrooi ze op salade, soepen of yoghurt.

10. Knoflook

Knoflook is een ultieme anti-inflammatoir middel. Neem 3-4 teentjes knoflook en prak ze na het verwijderen van de huid. Verhit in een kwart kopje mosterd olie. Breng deze olie op je schouder en masseer zachtjes. Het zal helpen verlichten van de pijn.

Of u kunt ook gebruik maken van duidelijke knoflookolie aan de getroffen gebieden van uw schouders te masseren.

Oefeningen voor Schouder Pijn

Meestal wordt de schouder pijn veroorzaakt door spierstijfheid. Het is door onjuiste zittende of staande positie lang. Om het te behandelen, moet je stukken voor pijn in de schouder te proberen. Hieronder staan een aantal oefeningen die kunnen bijdragen tot het verminderen van de pijn in de schouder.

11. Borst Uitbreiding

Om deze oefening uit te voeren, kunt u een oefening band, touw of riem gebruiken. Zet dit touw achter je rug en houd het uit beide handen. Til je je kin omhoog, terwijl het tekenen van de schouderbladen naar elkaar toe. Adem diep en laat 10-15 seconden. Herhaal dit 3-5 keer.

12. Arm-Across-Chest Stretch

Het is een eenvoudige oefening die gemakkelijk kunnen ontspannen je spieren. Zet uw rechterarm voor je, in de buurt van je taille. Met je linkerhand, houd de elleboog van de uitgestoken hand en houd het naar binnen te trekken, totdat je voelt stress in je schouder. Houd het daar voor 30-40 seconden en dan ontspannen. Herhaal hetzelfde met je linkerarm. Doe het 3-5 keer.

13. Zittende Twist

Zit rechtop op een stoel met je knieën raken elkaar. Beweeg je bovenlichaam naar rechts, terwijl het plaatsen van uw linkerhand aan de buitenkant van je rechterdij. Kijken naar rechts en ontspan je schouders, terwijl zachtjes drukken op de rechterdij. Haal diep adem 10-15 seconden en laat los. Herhaal dit met de linker arm. Doe het 3-5 keer.

14. Neck release

Soms is de pijn in de schouder is eigenlijk te wijten aan de stress in je nek. Neck vrijlating oefening verlicht de stress in je nek, en op zijn beurt, verzacht de pijn in de schouder. Zit rechtop in een stoel en beweeg je kin langzaam naar je borst tot je een rek aan de achterkant van je nek te voelen. Leun je hoofd naar rechts om de linker schouder en vice-versa te rekken. Houd elke stretch voor maximaal een minuut. Adem diep te ontspannen. Herhaal dit 3-5 keer.

15. 90, 90 Schouder Twist

Je moet in een deuropening staan om deze oefening te doen. Houd je armen omhoog, zodat uw elleboog maakt een hoek van 90 graden en je arm is op hoek van 90 graden met je lichaam. Zet elk van uw hand aan elke kant van de deurpost. Plaats een voet naar voren tijdens het staan rechtop met je nek aanpassing aan de wervelkolom. Leun naar voren om jezelf schrap tegen de deurpost. Houd dit 20-30 seconden. Doe het 2-3 keer.

Herbal Remedies om zich te ontdoen van de schouder Pijn

16. lavendelolie

Lavendel olie kan helpen ontspannen de vermoeide spieren en verlichten van de pijn en ontsteking. Vul het bad met warm water. Voeg een paar druppels lavendelolie aan. Zit in het bad en geniet van je schouders in dit water voor ongeveer een half uur. Doe het een keer per dag om verlichting van pijn in de schouder te krijgen.

Als alternatief, meng een paar druppels lavendelolie in 2 eetlepels van de warme olijfolie. Masseer het op je schouder tien minuten om de pijn en stress te verlichten. Doe het twee keer per dag voor een paar dagen.

17. Alfalfa

Luzerne is een nuttig kruid pijn en zwelling genezen Het verbetert de bloedcirculatie en vermindert daardoor de ontsteking. Steile een paar alfafa bladeren in heet water gedurende vijf minuten. Zeef de thee en drank een of twee kopjes per dag de gewenste resultaten.

18. Mint

Mint fungeert als koelmiddel en vermindert het brandend gevoel in de pijnlijke schouder. Neem een paar muntblaadjes en plet ze. Voeg wat water tot een pasta te maken. Toe te passen op het getroffen gebied van de schouder om de pijn te verzachten.

Do's en Don'ts

do's

1) Zet een kussen onder je nek tijdens het slapen op de getroffen gebieden van de schouder te verhogen en verdere pijn en zwelling te voorkomen.

2) Ga zitten en staan in een juiste houding om de pijn snel te genezen.

3) U kunt ook kiezen voor acupressuur voor de behandeling van de pijn, maar nemen professionele hulp.

4) Breng pijnverlichting gel met 0,0125% van capsaïcine.

5) Drink warm citroen water of twee keer per dag om minerale afzettingen te voorkomen in uw gewrichten.

6) Neem de juiste rust.

7) Houd je ellebogen aan je zijde om rust te geven aan uw schouder.

8) Drink veel water om uitdroging te voorkomen.

9) Raadpleeg een arts als het probleem blijft bestaan.

don'ts

1) Vermijd roken en alcohol als ze vertragen het genezingsproces.

2) Vermijd intense oefening regime, als je een blessure op je schouder.

3) Vermijd zitten in dezelfde houding voor lange uren. Houd zich uitstrekt in tussen.

27 april 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment